Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jah, još nešto. Jedna dojava za sutra
Pobjeda Chelsea u hendikepu, ne znam kvotu, ali biće valjda oko 6-7.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ljudi, ne zelim da vam kvarim cejf, al' Lakersi idu 99% preko 100 poena veceras... Razloga je mnogo, a ja sad nemam vremena 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ja planiram igrati samo čistu 2-cu..dosta i kvota 4, nemoj bit pohlepanVirtu4l je napisao/la:Jah, još nešto. Jedna dojava za sutra

čuj ovog

FORZA MARŠAL !!!
Bayern - Chelsea (P) - 2
West Ham - Blackpool (P) - 1
Juventus - Napoli (P) - 1
Hearts - Hibernian (P) - 1
Luton - York (P) 1
West Ham - Blackpool (P) - 1
Juventus - Napoli (P) - 1
Hearts - Hibernian (P) - 1
Luton - York (P) 1
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Citizen-X
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Edin TM87 je napisao/la:Ljudi, ne zelim da vam kvarim cejf, al' Lakersi idu 99% preko 100 poena veceras... Razloga je mnogo, a ja sad nemam vremena
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- VolimLiverpool
- Kontakt:
hodža je napisao/la:
valja u školu sutra

Čekam Lejkerse keca za 45 pa šta bude.
You'll never walk alone.
Bayern 1
Montpelliere 2
Psg 2
Torino 1
Sassuolo 1
Odigracu ovo pa nek Halas gori.
Montpelliere 2
Psg 2
Torino 1
Sassuolo 1
Odigracu ovo pa nek Halas gori.
- Citizen-X
- Kontakt:
i bi Gospod...
- zlatniljiljan
- Kontakt:
ja sugavije ekipe od ovih lakeresa u zivotu nisam vidio,98 % im slobodna bila,majku im jbm ja da sam ih igrao keca slobodna im nebi bila ni na 50%
- Citizen-X
- Kontakt:
sad mogu kroz pakas da gledam sunce
sreća nisam jučer ništa igrao. sve bi popadao što sam mislio odigrati.
a pogledajte kvotu da bayern osvaja.
pa mogli su staviti barem 1.60 - 1.70 ...

a pogledajte kvotu da bayern osvaja.

ja ti fino kazem a ti takoCitizen-X je napisao/la:[youtube][/youtube]Edin TM87 je napisao/la:Ljudi, ne zelim da vam kvarim cejf, al' Lakersi idu 99% preko 100 poena veceras... Razloga je mnogo, a ja sad nemam vremena
Roger Federer the greatest of all time!
umjesto što si napisao da 99% idu na 100 poena, trebao si napisati da 100% idu na 99 poena.
E ne mogu da vjerujem. Al ono stvarno. Ako ovo ne može proć ja ne znam šta može. Izvinite ljudi koga sam zahebo, i sebe sam, fakat mi je žao, htio sam da svi budemo dobri na ovom. Još jednom izvinite i vidimo se ne znam ni ja kad.dijabola je napisao/la:LA Lakers-Oklahoma City zbroj koševa domaćina under 96,5 @ 1.85
Evo po obećanju i sa malim zakašnjenjem. Žao mi je što nisam ranije postavio, imao sam neke svoje razloge. Uglavnom, 3 puta na forum postavljam ovaj isti par, samo je drugačija margina. I 3 puta prolazi, valjda ide i četvrti. Lakersi jednostavno nemaju dovoljno poena u rukama da ovo prebace. Osim toga, njihov cilj je da nametnu spor tempo jer u utakmici na puno poena nemaju šta da traže. Dakle, ili ćemo gledati blowout pobjedu Oklahome ili će biti egal u sporoj utakmici. Kako god, Lakersi ne mogu do 97. Da bi to ostvarili Kobe i Bynum moraju kombinovano da ubace bar 60, Gasol 20, te ostatak ekipe svoj maksimum od 20. Vrlo nerealno za očekivati. Da dodam da protiv odbrane Thundera ove sezone nijednom nisu prešli ovu marginu. Eto, nek nam je sa srećom
Edit: Ja sam išao bukvalno all-in, iako nisu velike pare u pitanju. Ali koliko god da sam imao svejedno bih.

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- stomaklija
- Kontakt:
dijabola je napisao/la:E ne mogu da vjerujem. Al ono stvarno. Ako ovo ne može proć ja ne znam šta može. Izvinite ljudi koga sam zahebo, i sebe sam, fakat mi je žao, htio sam da svi budemo dobri na ovom. Još jednom izvinite i vidimo se ne znam ni ja kad.dijabola je napisao/la:LA Lakers-Oklahoma City zbroj koševa domaćina under 96,5 @ 1.85
Evo po obećanju i sa malim zakašnjenjem. Žao mi je što nisam ranije postavio, imao sam neke svoje razloge. Uglavnom, 3 puta na forum postavljam ovaj isti par, samo je drugačija margina. I 3 puta prolazi, valjda ide i četvrti. Lakersi jednostavno nemaju dovoljno poena u rukama da ovo prebace. Osim toga, njihov cilj je da nametnu spor tempo jer u utakmici na puno poena nemaju šta da traže. Dakle, ili ćemo gledati blowout pobjedu Oklahome ili će biti egal u sporoj utakmici. Kako god, Lakersi ne mogu do 97. Da bi to ostvarili Kobe i Bynum moraju kombinovano da ubace bar 60, Gasol 20, te ostatak ekipe svoj maksimum od 20. Vrlo nerealno za očekivati. Da dodam da protiv odbrane Thundera ove sezone nijednom nisu prešli ovu marginu. Eto, nek nam je sa srećom
Edit: Ja sam išao bukvalno all-in, iako nisu velike pare u pitanju. Ali koliko god da sam imao svejedno bih.
![]()
![]()
Ajde, no sikiriki. Ja sam neku noć od tebe prepisao undera Pirseta :ugeek: i upao. Sinoć te nisam slušao i išao logikom under. Neće se moć raspucati, još na strani, bolja odbrana.... I opet je ubacio 24. Šta ćeš, kocka je ku.... I LA je nekom logikom trebao ići ispod, hebi ga... Idemo dalje

- pintol_TM87
- Kontakt:
3/3pintol_TM87 je napisao/la:Ceará - Mineiro @ 3+
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
evo jedan od mene za danas.........
Split - Cedevita(161,5) 19.5. 18:00 Manje 1,85
LA Clippers - San Antonio(191,5) 19.5. 21:30 Manje 1,85
Radnički FMP - C.Zvezda(156,5) 19.5. 18:00 Manje 1,85
N.Đoković - Federer(23,5) 19.5. 20:00 Manje 1,75
M.Gran/M.Lope - Bhupa/Bopan 19.5. 21:15 1 1,80
Nat.La Rioja - Encantada(57,5) 19.5. 20:00 Manje 1,85
kvota 36
Split - Cedevita(161,5) 19.5. 18:00 Manje 1,85
LA Clippers - San Antonio(191,5) 19.5. 21:30 Manje 1,85
Radnički FMP - C.Zvezda(156,5) 19.5. 18:00 Manje 1,85
N.Đoković - Federer(23,5) 19.5. 20:00 Manje 1,75
M.Gran/M.Lope - Bhupa/Bopan 19.5. 21:15 1 1,80
Nat.La Rioja - Encantada(57,5) 19.5. 20:00 Manje 1,85
kvota 36
Ko nema u glavi......... Taj je glup!!!!
hvala kobepayton je napisao/la:Bryant over 26,5 @ 1.85 (remi, BHplay)
nakon sto je prodao lakerse u drugoj utakmici sa svojim izgubljenim loptama, kobe ce gledati da se iskupi pred svojim navijacima, dobio je i puno kritika u medijima, dovoljno da se maksimalno nalozi i da utrpa thunderu 30+, sefalosha ga je cuvao odlicno u prve dvije utakmice ali tesko da ko tri puta zaredom moze limitirati jednog od najboljih igraca lige na ispod 30 poena a i ne zaboravimo koliki ego ima bryant, vjerujem da ce veceras uzeti i 30 suteva ako treba

YES.WE.DID.
Dijabola, tek je počeo plej of, trebamo te. Ništa na kladionici nije 100% sigurno, svi mi imamo pogodaka i kikseva. Mislio si najbolje i sve je u redu, niko ti nije ništa zamjerio.
hahaha kralju mojCitizen-X je napisao/la:koji debeli minus jesi l u minusu bar jedan dobar 5g star BMW?vecaveca je napisao/la:ko Ima viska para na racunu,i od njih ga boli glava haha rado primam sve donacijevjecno zahvalan covjek koji od subote pada na jednom paru
![]()
debeli minus! :
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.