Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ako ga forsiraju na poziciji CF, nije to čudna stvar, nek se ne pravi blesav, i nek igra gdje god mu kažu.
Gledam sinoć onog En Neysiria iz Seville, žgoljo igra špica ali je brz i mangup sa loptom.
Ne moraju svi biti Džeko.
Gledam sinoć onog En Neysiria iz Seville, žgoljo igra špica ali je brz i mangup sa loptom.
Ne moraju svi biti Džeko.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Nalic je klupa u Malmeu, igra zadnje tekme zbog umora prvotimaca. Toivonen je ispred njega, daleko je on jos od repke.....
Odigrao je dosta dobro, jos je relativno mlad 22 godine. Kad ga poredis sad, naspram kad je tek dosao u Malme, velik napredak, fizicki ocigledan a i ranije je imao osjecaj za loptu. Ja bi i njega i Balica iz LASKa zvao, i dao im priliku. Ne vidim nista lose u tome, pogotovo jer nam treba igraca na tim pozicijama.Sindikat12 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:08Nalic je klupa u Malmeu, igra zadnje tekme zbog umora prvotimaca. Toivonen je ispred njega, daleko je on jos od repke.....
Lijevo krilo nam igra napadač sa klupe mađarske ekipe a na desnom beku se računa na igrača iz naše lige, Todorovića umjesto kojeg napadač igra desnog beka u Hajduku i Kvržića koji je prolaznik u jednom od najgorih turskih Sporova. Zar nema niko da popuni te dvije pozicije, ali da su to stvarno njihove pozicije a ne Gojak na krilu i Bičakčić na beku.
Hebibovic se vratio i moze igrati.
Ovo fakat ozbiljno treba razmatrat, mi nemamo onako brzog igraca, plus ima motor kad krene naprijed. Nisam navijac Sarajeva da se razumijemo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Stari Zukan dolazi u Superligu i momentalno postaje najbolji igrač, nevjerovatno je stanje u kojem se nalazi ova potonula liga.
⚜️~⚜️~⚜️
ipak je biglia bolji, on je i traku uzeoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:27Stari Zukan dolazi u Superligu i momentalno postaje najbolji igrač, nevjerovatno je stanje u kojem se nalazi ova potonula liga.

gledaj ti vecine od ovih pokusaja udaraca prema golu, ko da gledas gosk vs tosk.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zaista ne čudi da je Rikardinho Bajić one jedne sezone igrao kao R9, a Višća dominira ligom kao da je Pele.babino je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:32ipak je biglia bolji, on je i traku uzeoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:27Stari Zukan dolazi u Superligu i momentalno postaje najbolji igrač, nevjerovatno je stanje u kojem se nalazi ova potonula liga.![]()
gledaj ti vecine od ovih pokusaja udaraca prema golu, ko da gledas gosk vs tosk.
Ruku u vatru smijem staviti da će Zukan biti najbolji štoper lige.
⚜️~⚜️~⚜️
ne igra pepe vise, mozda i bude:-)DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:38Zaista ne čudi da je Rikardinho Bajić one jedne sezone igrao kao R9, a Višća dominira ligom kao da je Pele.babino je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:32ipak je biglia bolji, on je i traku uzeoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:27Stari Zukan dolazi u Superligu i momentalno postaje najbolji igrač, nevjerovatno je stanje u kojem se nalazi ova potonula liga.![]()
Ruku u vatru smijem staviti da će Zukan biti najbolji štoper lige.
-
- Kontakt:
Zuka dominira
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
ne hvali ga ti bolan, umalo autogol u istoj minuti:-)
Definitivno se slazem, nije ni Kadusic neko pojacanje za reprezentaciju kada pomisliš koliko je loša ova Slovenska liga! Ispali su od Arata iz Armenije koja je iz mucke prošli protiv jendog kluba iz luksemburga i bio je na klupi cijelu utakmicu. Mateo Susic je jedino rješenje za desno beka isto kao Dedic i nekako Cipetic.Drape je napisao/la: ↑25 sep 2020, 15:13Lijevo krilo nam igra napadač sa klupe mađarske ekipe a na desnom beku se računa na igrača iz naše lige, Todorovića umjesto kojeg napadač igra desnog beka u Hajduku i Kvržića koji je prolaznik u jednom od najgorih turskih Sporova. Zar nema niko da popuni te dvije pozicije, ali da su to stvarno njihove pozicije a ne Gojak na krilu i Bičakčić na beku.
Husein Balic ima za sad definitivno kvalitet za reprezentaciju pogotovo jer igra standardno u jednu vrhunsku ekipu iz Ausrije. U EL su prošli bili do osmo finale i na kraju su ispali od Manchestera Uniteda. Duljevic jest da igra u top 5, ali redovno se mjena njegov status u klubu. Adi Nalic je sigurno potencijal i mnogo puta je to dokazo. Igra u jacji klub isto tako i jaciju ligu od naše jedino nije standardan mada da dobi redovno minute da igra...Tristan10 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:17Odigrao je dosta dobro, jos je relativno mlad 22 godine. Kad ga poredis sad, naspram kad je tek dosao u Malme, velik napredak, fizicki ocigledan a i ranije je imao osjecaj za loptu. Ja bi i njega i Balica iz LASKa zvao, i dao im priliku. Ne vidim nista lose u tome, pogotovo jer nam treba igraca na tim pozicijama.Sindikat12 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:08Nalic je klupa u Malmeu, igra zadnje tekme zbog umora prvotimaca. Toivonen je ispred njega, daleko je on jos od repke.....
Vratio se u prvih 11
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
ovog momka treba pod hitno zavrsiti. Dok nije kasno. Po meni je on prioritet broj 1 sad.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Zlatan odbija da išta kaže o Adiu i reprezentaciji

Osim Hadžikadunića, Ahmedhodžića i Nalića, kojeg otac nije želio uopće komentarisati, objasnivši tek da su Fudbalskom savezu BiH u ovom trenutku prioritetnije pozicije stopera u odnosu na napadačke, i da je sasvim razumljivo da su taj dio morali osigurati na vrijeme.
I ne samo zbog toga...nego sto su Dennis i Anel starteri i redovno igraju...a Adi Nalic nije bio starter, cak je izvjesno vrijeme bio odstranjen iz tima..
Sada se vratio, sve vise dobija povjerenje trenera, koristi dobro date prilike...ako ovako nastavi onda bi se moglo razmisljati o njemu.
Ja vjerujem da je Miske mozda vec i u kontaktu s njim.
Mogao bi se probati vec u novembru mozda ako nastavi ovako.
Sada se vratio, sve vise dobija povjerenje trenera, koristi dobro date prilike...ako ovako nastavi onda bi se moglo razmisljati o njemu.
Ja vjerujem da je Miske mozda vec i u kontaktu s njim.
Mogao bi se probati vec u novembru mozda ako nastavi ovako.
Slazem se
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Da, odma iza novembarskih okupljanja napast Gigovića i do proljeća da bude gotovo.
Do tad bi se mogo i prodat. Vidjet sa Anelom i Hadžijom da ga malo obrlate na Švedskom.
Do tad bi se mogo i prodat. Vidjet sa Anelom i Hadžijom da ga malo obrlate na Švedskom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.