Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
KisiČE 
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Trequartista
- Kontakt:
Nema respekta prema nikom, a i kad je opali ljevicom uvijek opasnost za golmana. Treba nam neki šuter van 16. Trenutno u ekipi imamo samo Pogbu. Treba i o tome razmišljati. Ne možemo se svaki put ušetati u gol.EnzoFerrari je napisao/la: Vjeruj Diamanti za solidne pare, recimo 8-9 miliona il mozda nekog mladog dat i slicno bi bio sjajan posao.Diamanti je nepredvidiv igrac, nije sad klasa, al brz jbo majku i trci ko stoka, to Conte voli a i treba nam neko tako lud da leta po terenu, sad za sad imamo Pcelu Giaccherinia koji je taj tip al pcelica pa...Dok Diamanti ima centarsut strava , dakle za soldine pare super igrac, malo star al jbga sta da ti kazem.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Diamanti brz ?????
ako je Pirlo brz onda je i Diamanti
on samo ima explozivnost u driblingu to je sve odlican tehnicar nista vise....Treba malo zaviriti u Benfiku tu mozemo naci dobre krilne napadace ili klasicno krilo,brz,tehnicki dobar itd... Dobro bi nam dosao Pierre-Emerick Aubameyang do 20 mill odlican igrac....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- IlCapitano
- Kontakt:
Diamanti bi bio ogromno pojačanje, vjerujte mi. Ima sve što mu treba za Conteov Juventus. Dribling, ima tu eksplozivnost, ne gnjavi puno loptu, odlična rješenja na malom prostoru, razoran udarac, odličan centaršut, borac i trkač, glad za pobjedama. On i Kuba za krila bi bio odličan posao. U špicu dovesti Jovetića ili Muriela sa Llorenteom i to je to...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Lik je jednostavno jedan od najbolji igraca lige i ako ga neprecjenimo, ako Marotta ne da previse para kao za Matria dakle ako ga ne nasamare to ce bit super transfer.IlCapitano je napisao/la:Diamanti bi bio ogromno pojačanje, vjerujte mi. Ima sve što mu treba za Conteov Juventus. Dribling, ima tu eksplozivnost, ne gnjavi puno loptu, odlična rješenja na malom prostoru, razoran udarac, odličan centaršut, borac i trkač, glad za pobjedama. On i Kuba za krila bi bio odličan posao. U špicu dovesti Jovetića ili Muriela sa Llorenteom i to je to...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- AvantiSignora
- Kontakt:
Nije ni onaj Cardozo iz Benfice los..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
-
gojzerica
- Kontakt:
Zabija ko ludAvantiSignora je napisao/la:Nije ni onaj Cardozo iz Benfice los..
- EnzoFerrari
- Kontakt:
On je meni "nak", zatvoris mu lijevicu i od fudbalera ostane prosjecni atleticar.AvantiSignora je napisao/la:Nije ni onaj Cardozo iz Benfice los..
- AvantiSignora
- Kontakt:
EnzoFerrari je napisao/la:On je meni "nak", zatvoris mu lijevicu i od fudbalera ostane prosjecni atleticar.AvantiSignora je napisao/la:Nije ni onaj Cardozo iz Benfice los..
Ma nako kontam ako ne mogu dovesti od ovi najavljeni (Jovetic, Higuain) .. Nevjerujem da bi nas kosto bas nesto a jak je ko zemlja..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Vjerujem da ce barem jednog od te dvojice dovest, a nekad "davno" Conte je htio Lenona mozda cak i njeg pokusaju opet dovest, tako je nesto COnte spominjao il Lenona il Walcota za 4-3-3 pa nije uspjelo, vise ni sam ne znam kad i sta sam tacno procitao al tako nekako.AvantiSignora je napisao/la:EnzoFerrari je napisao/la:On je meni "nak", zatvoris mu lijevicu i od fudbalera ostane prosjecni atleticar.AvantiSignora je napisao/la:Nije ni onaj Cardozo iz Benfice los..
Ma nako kontam ako ne mogu dovesti od ovi najavljeni (Jovetic, Higuain) .. Nevjerujem da bi nas kosto bas nesto a jak je ko zemlja..
Eh, a šta mislite da zamolimo moderaciju za kakvu anketu vezanu oko novih pojačanja? Baš bi fino bilo da dobijemo pravo glasa i u ovoj temi, a također će ljeto biti jako uzbudljivo što se tiče mercata u Torinu. LP!
Cardozo? Star, isuviše star (29 godina). Nama je u napadu potreban jedan jako mlad, ali jako talentovan igrač. Dakle, treba da se orijentišemo ka tržištu mladih igrača, a tu posebno ciljam na Bentekea, Lewyja, Higuaina. Eventualnim dolaskom nekog od navedenih imena naša momčad bi se itekako pojačala. Naravno, ne smijemo zaboraviti i dolazak Llorentea koji će također imati jako bitnu ulogu u sastavu.
Urazumite se, nikakav Lennon il' Walcott neće dolaziti u Juve. Isuviše su im prevelike klauzule i ne očekujem da Marotta iskešira toliki novac za jednog igrača, ne. Diamanti je vjerovatno naš novi igrač od iduće sezone i očekujem da igra važnu rolu u taktičkom sistemu Contea. Aless je jedan od najpodcijenjenijih igrača u Calciu i zaista djeluje šokantno da jedan virtuoz kao što je on igra za Bolognu. Iskreno se nadam kako ćemo za siću dovesti Alessa, te sam uvjeren kako nećemo pogriješiti.
I, btw; riješen je nesporazum sa @Pogbom.
Cardozo? Star, isuviše star (29 godina). Nama je u napadu potreban jedan jako mlad, ali jako talentovan igrač. Dakle, treba da se orijentišemo ka tržištu mladih igrača, a tu posebno ciljam na Bentekea, Lewyja, Higuaina. Eventualnim dolaskom nekog od navedenih imena naša momčad bi se itekako pojačala. Naravno, ne smijemo zaboraviti i dolazak Llorentea koji će također imati jako bitnu ulogu u sastavu.
Urazumite se, nikakav Lennon il' Walcott neće dolaziti u Juve. Isuviše su im prevelike klauzule i ne očekujem da Marotta iskešira toliki novac za jednog igrača, ne. Diamanti je vjerovatno naš novi igrač od iduće sezone i očekujem da igra važnu rolu u taktičkom sistemu Contea. Aless je jedan od najpodcijenjenijih igrača u Calciu i zaista djeluje šokantno da jedan virtuoz kao što je on igra za Bolognu. Iskreno se nadam kako ćemo za siću dovesti Alessa, te sam uvjeren kako nećemo pogriješiti.
I, btw; riješen je nesporazum sa @Pogbom.
Grazie mister, grazie di tutto. ★★★
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Postignut dogovor sa Sassuolom u vezi Berardija. Doveli smo ga za 2,5 miliona eura + posudba Lealija njima. Berardi je potisao ugovor do ljeta 2018-e.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ja sam prije za varijantu Llorente, BoaĆi
da bi naredne sezone imali +25 mil. od Higuaina. Tih ustede i jos planiranih 20-25 za napadaca imali bi sasvim dovoljno da iscupamo mozda i nekog standardnog iz velikih timova.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Jovetić, Berardi
danas nas sa pola Italije povezuju, a ovu dvojicu jedva cekam.Nadam se da cu docekat, Berardi "je tu", JoJo jos se ne zna al zagrijani smo 
Upravo pronađoh jutarnje tračeve vezane za Juve direktno iz talijanske štampe:
- Salvatore Bagni: "Jovetićev agent mi je rekao da je Jovetić jako blizu potpisivanja za Juventus."
- GdS: U ponedjeljak ili utorak naši lete prema Madridu. Dočekat će ih Perez sa zahtjevom od 30m eura za Higuaina dok naši nisu bili spremni ponuditi više od 22m eura. Izgleda da će se naci na 25m eura. Juventus želi da se to plaća na 3/4 rate.
Za Jovetića Viole traže 30m eura i sastanak za njega između Juventusa i Fiorentine bi mogao biti za 7/10 dana.
- GdS: Juve želi Zunigu. Napoliu spremni ponuditi 4/5m eura ili De Cegliea. I Zuniga je zainteresovan za prelazak u Juventus. Ako dođe Zuniga Lichtsteiner odlazi. Od prodaje Lichta naši ne žele da dobiju manje od 8m eura. Interes za Lulića.
- GdS: Nuđeni Sorensen i Gabbiadini za Diamantia ali Bologna želi samo novac. Bonera bi mogao opet biti aktuelan. Juve nudi trogodišnji ugovor dok mu Milan nudi jednogodišnji ugovor.
- Salvatore Bagni: "Jovetićev agent mi je rekao da je Jovetić jako blizu potpisivanja za Juventus."
- GdS: U ponedjeljak ili utorak naši lete prema Madridu. Dočekat će ih Perez sa zahtjevom od 30m eura za Higuaina dok naši nisu bili spremni ponuditi više od 22m eura. Izgleda da će se naci na 25m eura. Juventus želi da se to plaća na 3/4 rate.
Za Jovetića Viole traže 30m eura i sastanak za njega između Juventusa i Fiorentine bi mogao biti za 7/10 dana.
- GdS: Juve želi Zunigu. Napoliu spremni ponuditi 4/5m eura ili De Cegliea. I Zuniga je zainteresovan za prelazak u Juventus. Ako dođe Zuniga Lichtsteiner odlazi. Od prodaje Lichta naši ne žele da dobiju manje od 8m eura. Interes za Lulića.
- GdS: Nuđeni Sorensen i Gabbiadini za Diamantia ali Bologna želi samo novac. Bonera bi mogao opet biti aktuelan. Juve nudi trogodišnji ugovor dok mu Milan nudi jednogodišnji ugovor.
Grazie mister, grazie di tutto. ★★★
Pirlo: "Ništa od Reala, ostajem u Juventusu kako bih osvojio sve."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Trequartista
- Kontakt:
Pa Juve je jos proslog ljeta dogovorio s Joveticem.
Ako Fiorentina ne ode u Ligu sampiona JoJo sigurno dolazi.
Viole ce biti zadovoljene u naturi.
Ako Fiorentina ne ode u Ligu sampiona JoJo sigurno dolazi.
Viole ce biti zadovoljene u naturi.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
- francobaresi
- Kontakt:
Ma ne vjerujem ni da ga je Real tražio , ipak on ima 34 godine i nije više u cvijetu mladosti . Zadnji put kad ga je Real tražio , bilo je to još 2007 godine ili tako nešto . Uostalom vjerujem da će Pogba vrlo brzo zauzeti njegovo mjesto u Juventusu . Momak je puno mlađi , strašno jak , odličan tehničar i ima zastrašujući šut .Andrej je napisao/la:Pirlo: "Ništa od Reala, ostajem u Juventusu kako bih osvojio sve."
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Higuain's brother (agent): "Juventus' interest in my brother gives me great pleasure. Seeing him in a Juve shirt would be special"
Higuain's brother (agent): "Growing up I was a fan of River in Argentina & Juventus in Italy. Platini & Del Piero mesmerized me."
Higuain's brother (agent): "Real to Juventus would not be a step back. Juve are a club with strong tradition & are champions now"
Higuain's brother (agent): "Only Bayern eliminated them. Juve are among the top 4 most competitive sides in Europe at the moment."
Higuain's brother (agent): "Trezeguet's heir? I don't like comparisons. David is magnificent & a world champion. My brother isn't one yet."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
.@DiMarzio (SKY): "#Juventus, interesse per Tevez: avviati contatti con l'entourage dell'attaccante argentino"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.