FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 30 nov 2010, 14:08

Stole iz Bora je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Tacno , to znaci to . Za Kerlu NECETE DOBITI NISTA jer je halalio pare koje mu vas klub duguje u zamjenu za ciste papire. A dugovalo mu se 12.500 KM . Ponavlja vam se Hasagic. Ako ko ne vjeruje raspitajte se malo oko i u vasem klubu . Vas Brko ga je natjero da se odrekne para da bi igro do kraja polusezone i tako osto u kakvoj takvoj formi. Sto se i desilo. U suprotnom (da je osto pri stavu ...hocu lovu) ne bi igro 100%. Znalo se i u vasem klubu da ima ponudu ali nisu znali kakvu. Ovih 3-4 mjeseca iskljucivo je zivio od menadjerovih para !!!
Rule_hz je napisao/la:amar pare uzima jarane moj ;)
Kome sad vjerovati? Jeli uzeo Amar pare ili je ucjenio Kerlu da oprosti dug? Ili je Amar prebacio onih 12.500 KM na svoj racun .. 8-)
hahahahahah daj ba prvo se usaglasite preko pp pa onda dodjite na nasu temu sa informacijama :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 nov 2010, 14:44

Koliko se viršli može kupiti za 65 hiljada €?

**** klub koji ne daje nijednog reprezentativca!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 30 nov 2010, 14:53

elSaik je napisao/la:Koliko se viršli može kupiti za 65 hiljada €?

****š klub koji ne daje nijednog reprezentativca!
a vas daje :P
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 30 nov 2010, 14:57

bitno je da cemo uzeti pare za kerlu, pa sad koliko god to bilo, za uhar je... ko god bude imao neke informacije iz slovenije i u vezi tekme i u vezi pregovora, neka javlja sto prije :)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 30 nov 2010, 14:59

johnnyHZ je napisao/la:

Hasagić,muratović,Šehić,bešlija,DŽEKO,Štilić

;)
Hajde lazare,hajde Lazare..

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 30 nov 2010, 15:06

Popović Lazar je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:

;)
Jahić..
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 30 nov 2010, 15:10

johnnyHZ je napisao/la:

;)
neka bolan... dali su oni susica :D
treba nam jos igraca iz BiH

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 30 nov 2010, 15:18

****š klub koji ne daje nijednog reprezentativca![/quote]
a vas daje :P[/quote]

;)[/quote]

neka bolan... dali su oni susica :D[/quote]
jedini je ovdje ŠEHIC....koliko ja znam a i on je na srecu stao na gol ;)
dzeko-i sad bi na klupi bio
stilic-nekad na klupi nekad nije
beslija-svoje otamburo
muratovic-otamburo
hasagic-klupa-begovic in....

nigdje veze ...kad se prica o IGRACIMA misli se na TREENUTNE igrace,to sto su ovi igraaci VANI uspjeli to je nesto drugo ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 30 nov 2010, 15:27

FIFA/UEFA je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la: a vas daje :P

;)
neka bolan... dali su oni susica :D
i muniba! :D

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 30 nov 2010, 15:28

johnnyHZ je napisao/la:****š klub koji ne daje nijednog reprezentativca!
a vas daje :P[/quote]

;)[/quote]

neka bolan... dali su oni susica :D[/quote]
jedini je ovdje ŠEHIC....koliko ja znam a i on je na srecu stao na gol ;)
dzeko-i sad bi na klupi bio
stilic-nekad na klupi nekad nije
beslija-svoje otamburo
muratovic-otamburo
hasagic-klupa-begovic in....

nigdje veze ...kad se prica o IGRACIMA misli se na TREENUTNE igrace,to sto su ovi igraaci VANI uspjeli to je nesto drugo ;)[/quote]

:D daj mi 1 igraca koji igra u reprezentaciji, a da je premijer ligas :?
pa svi naravno odu u inostranstvo i tamo se afirmiraju, a tema je valjda koji je klub dao kojeg igraca i dobio si vec spisak

ili ti nesto nije jasno? :roll:
treba nam jos igraca iz BiH

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 30 nov 2010, 15:31

Stole iz Bora je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Tacno , to znaci to . Za Kerlu NECETE DOBITI NISTA jer je halalio pare koje mu vas klub duguje u zamjenu za ciste papire. A dugovalo mu se 12.500 KM . Ponavlja vam se Hasagic. Ako ko ne vjeruje raspitajte se malo oko i u vasem klubu . Vas Brko ga je natjero da se odrekne para da bi igro do kraja polusezone i tako osto u kakvoj takvoj formi. Sto se i desilo. U suprotnom (da je osto pri stavu ...hocu lovu) ne bi igro 100%. Znalo se i u vasem klubu da ima ponudu ali nisu znali kakvu. Ovih 3-4 mjeseca iskljucivo je zivio od menadjerovih para !!!
Rule_hz je napisao/la:amar pare uzima jarane moj ;)
Kome sad vjerovati? Jeli uzeo Amar pare ili je ucjenio Kerlu da oprosti dug? Ili je Amar prebacio onih 12.500 KM na svoj racun .. 8-)
Stole dragi, prvo su nas zaj... da Amar posuđuje da se isplate plate, a sad kako Amar klepa lovu od igrača.

Po tome izgleda da im je prvo dao iz svog džepa pa im sad otima? Šta li? Ne kontam to baš, al ako Pit..ovaj Zijo kaže, onda su vjerovatno upravu :D

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 30 nov 2010, 16:02

E kome ste vi nasli vjerovati! Pa vama ljubomorni debili i pripadnici bordo boje napisu kako Amar klepa pare i vi se nesto busate. Halo ba, pa i da klepa neka klepa a ja cu vas samo pitati imamo li mi u ekipi nezadovoljnih igraca, imomo li igraca koji su neisplaceni ili kojima se nesto duguje? Odgovor je " Naravno da nemamo". Pare koje dodju u klub se uredno uknjize i ravnomjerno rasporede, i s obzirom da imamo veliki broj igraca, nastoji se svakome isplatiti ono sto ga sleduje. Da Kerla nije potpisao taj ugovor prije nego ce otici, otisao bi kao slobodan igrac i Zelji nebi pripalo bas nista. U javnost sigurno nece izaci detalji ugovora, ali je svakako pozitivno to sto je Zeljo bar nesto dobio od odstete. Zamilo bih vas sve da na komentare ovih pacenika ne odgovarate, odnosno da ne vjerujete u njihove price, a da je to istina sigurno bi i nasi igraci bili gladi i trenirali na hrenovkama, ali je problem sto nje tako pa se krizno podrucje pokusava preseliti i kod nas bar kroz mahalske bombe. Pozdrav

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 30 nov 2010, 16:08

Pirke_TM87 je napisao/la:E kome ste vi nasli vjerovati! Pa vama ljubomorni debili i pripadnici bordo boje napisu kako Amar klepa pare i vi se nesto busate. Halo ba, pa i da klepa neka klepa a ja cu vas samo pitati imamo li mi u ekipi nezadovoljnih igraca, imomo li igraca koji su neisplaceni ili kojima se nesto duguje? Odgovor je " Naravno da nemamo". Pare koje dodju u klub se uredno uknjize i ravnomjerno rasporede, i s obzirom da imamo veliki broj igraca, nastoji se svakome isplatiti ono sto ga sleduje. Da Kerla nije potpisao taj ugovor prije nego ce otici, otisao bi kao slobodan igrac i Zelji nebi pripalo bas nista. U javnost sigurno nece izaci detalji ugovora, ali je svakako pozitivno to sto je Zeljo bar nesto dobio od odstete. Zamilo bih vas sve da na komentare ovih pacenika ne odgovarate, odnosno da ne vjerujete u njihove price, a da je to istina sigurno bi i nasi igraci bili gladi i trenirali na hrenovkama, ali je problem sto nje tako pa se krizno podrucje pokusava preseliti i kod nas bar kroz mahalske bombe. Pozdrav
haj jps jednom prosetaj gradom :D nasi igraci po dvije litre jack danielsa piju a vasi haineken i calsberg :D pa ti vidi ko je na hrenovkama:D a drugo je to sto se nasa uprava na igrace pokusala vaditi ...I NE LAZI DA JE SVE ISPLACENO IGRACIMA I VI IMATE ZAOSTALIH DUGOVANJA,I IMATE KIRIJA NEPLACENIH ...ovo je 1000% a fruga stvaqr je sto osim sirokog svaki klub ima iste probvleme...

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 30 nov 2010, 16:13

johnnyHZ je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:E kome ste vi nasli vjerovati! Pa vama ljubomorni debili i pripadnici bordo boje napisu kako Amar klepa pare i vi se nesto busate. Halo ba, pa i da klepa neka klepa a ja cu vas samo pitati imamo li mi u ekipi nezadovoljnih igraca, imomo li igraca koji su neisplaceni ili kojima se nesto duguje? Odgovor je " Naravno da nemamo". Pare koje dodju u klub se uredno uknjize i ravnomjerno rasporede, i s obzirom da imamo veliki broj igraca, nastoji se svakome isplatiti ono sto ga sleduje. Da Kerla nije potpisao taj ugovor prije nego ce otici, otisao bi kao slobodan igrac i Zelji nebi pripalo bas nista. U javnost sigurno nece izaci detalji ugovora, ali je svakako pozitivno to sto je Zeljo bar nesto dobio od odstete. Zamilo bih vas sve da na komentare ovih pacenika ne odgovarate, odnosno da ne vjerujete u njihove price, a da je to istina sigurno bi i nasi igraci bili gladi i trenirali na hrenovkama, ali je problem sto nje tako pa se krizno podrucje pokusava preseliti i kod nas bar kroz mahalske bombe. Pozdrav
haj jps jednom prosetaj gradom :D nasi igraci po dvije litre jack danielsa piju a vasi haineken i calsberg :D pa ti vidi ko je na hrenovkama:D a drugo je to sto se nasa uprava na igrace pokusala vaditi ...I NE LAZI DA JE SVE ISPLACENO IGRACIMA I VI IMATE ZAOSTALIH DUGOVANJA,I IMATE KIRIJA NEPLACENIH ...ovo je 1000% a fruga stvaqr je sto osim sirokog svaki klub ima iste probvleme...

Pusti ti mahalske priče,kada naši igrači izađu u medije da se jade da nemaju da jedu,da žive pod sijalicom i kad otvore frižider da imaju samo sijalicu u frižideru JAVI SE !
Hajde lazare,hajde Lazare..

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 30 nov 2010, 16:16

I Radovanić je blizu odlaska, njegov novi klub bi trebao biti mađarski Ferencvaroš. Ako on ode, nećemo nikako imati lijevog beka, valja će Amar nekoga dovesti.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 30 nov 2010, 16:20

mavi je napisao/la:I Radovanić je blizu odlaska, njegov novi klub bi trebao biti mađarski Ferencvaroš. Ako on ode, nećemo nikako imati lijevog beka, valja će Amar nekoga dovesti.
Onda nam dvojica trebaju

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 30 nov 2010, 16:21

Poznajem vecinu igraca voljenog kluba i od kada je Amar dosao nikome nikad nista nije falilo. Provjeren info. Cak i igraci koji nikad nisu zaigrali, a bili su u ekipi prije Amara dobijaju (u ratama)ono sto su zaradili. Ovo 100% znam. Svako treba ispred svoje avlije da pomete. Ovo ne pisem zbog nepodobnih koji posjecuju ovu temu, nego ima ljudi plave krvi koji nisu upuceni u desavanja u klubu. Ovo sam jednom napisao i necu vise. Mi imamo planove za razliku od nekih. ;)
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 nov 2010, 16:25

Cisto sumnjam da bi Radovanovic trebao otici jer je na pocetku ove sezone produzio ugovor. Uglavnom bez dobrog obestecenja Mirko ne ide nigdje.
PS- A i da ode licno ne bih zalio ...
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 30 nov 2010, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 30 nov 2010, 16:26

pa gdje ćeš njima vjerovati,ti su slijepi pored očiju i nisu vidjeli da se njihova zakletva Veliki Blek opario na njima,a da im onda povjeruješ u 10000000000% provjerene mahalske priče o stanju kod nas. :oops:
ali nema para,sve se rastalilo....

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 30 nov 2010, 16:29

Steta za Kerlu ali eto nek mu je sa srećom..to sto misli da su mu svi navijaci oprostili zajebo se :D...
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Hrasno15, Levin i 20 gostiju.