FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 12 maj 2014, 14:58

Omerbavarac je napisao/la:slika
slika
slika
slika

:beba:
Ma joj yebo ove igrace ko Gotze napustit ce nas kad zagusti i kad nam bas zatrebaju.
Sreca pa smo nogometna institucija kojoj nema ravne u svijetu, pa smo se osigurali za buducnost, ali uvijek ce mi biti drazi igraci tipa Lahm i Bastian.

Ko moze zamisliti Bastiana u drugom klubu ili zeli njegov odlazak nek se slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 12 maj 2014, 15:10

gerdmuller je napisao/la:
Stefan Effenberg je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... 4542_n.jpg
Radovi na prosirenju juzne tribine su upravo poceli.
Pošto nisam u toku, moram pitati. Kako misle proširiti stadion? Po ovoj slici se da naslutiti da će teren spustiti, ili sam u krivu? I da, ide se na 75k, ili?

PS.
Gotze jedva čekao da pobjegne iz Dortmunda, čini se da je našao svoj dom. :D
http://www.miasanrot.de/suedkurve-wird- ... er-modell/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta pise ovo majke ti, jel samo prave onu opcuju da mogu stajati navijaci na domacim utakmicama pa zbog toga pikaju prosirenje, ili konkretno idu nove stolice?
Volim te Zeljo!!!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 12 maj 2014, 17:31

gerdmuller je napisao/la:
Stefan Effenberg je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... 4542_n.jpg
Radovi na prosirenju juzne tribine su upravo poceli.
Pošto nisam u toku, moram pitati. Kako misle proširiti stadion? Po ovoj slici se da naslutiti da će teren spustiti, ili sam u krivu? I da, ide se na 75k, ili?

PS.
Gotze jedva čekao da pobjegne iz Dortmunda, čini se da je našao svoj dom. :D
http://www.miasanrot.de/suedkurve-wird- ... er-modell/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala na odgovoru.

U jbt kako sam promašio sve.... :urnebes: Teren spustiti.... :rol:

Znači situacija je slijedeća, ako sam dobro shvatio: sada stadion prima 71k, od toga 68k za internacionalne tekme bit će prošireno na 70k za internacionalne zbog našeg kandidiranja za EURO 2020 i zahtjeva UEFA-e za minimalno 70.000 mjesta. Znači ta mjesta, 2.000 će se ugraditi ispod krova na 3. katu.

Sudkurve, dodatno će se ugraditi prema Stuttgartovom modelu ove stolice koje se mogu spustiti i na njima se može stajati a za internacionalne tekme se samo dignu "kutije" i eto stolica. Odlična ideja, puno jeftinija i funkcionalnija nego da se stavljaju posebno stolice pred svaku tekmu, odnosno vade van.

Stajaća mjesta idu od bloka 109-117 što je jedna fenomenalna stvar za navijače, baš sam sretan i zadovoljan što će tako napraviti stajaća mjesta, stvarno će Sudkurve onda biti još duplo jača u svakom pogledu, brojčanom, glasovnom, navijačkom. :clap: :njanjanja: :thumbup:

I da, ovo je odlično: slika

U nekoj daljnjoj budućnosti, proširenje stadiona bi bilo fenomenalno a ova slika je fascinantna. :D

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 12 maj 2014, 22:48

anelbavarac je napisao/la:slika

:rol: :rol:
:lol:
ne moze ga covjek ne voljeti, bas zbog njegovog odnosa prema igracima. Harizmatican trener a harizmaticni ljudi su cesto i tvrdoglavi ljudi :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 maj 2014, 23:35

Jbt koliko smo dominantni da nam igrac iz juniorske ekipe ide na SP. :o
Green je fakat zasluzio profesionalni ugovor kao i forsiranje naredne sezone jer u ovom igracu sigurno mozemo traziti novog Riberya.

Finale protiv BvB-a nam sudi Meyer, tako da ocekujem barem jedan penal u nasu korist. :beba:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2014, 21:51

Hojbjerg pozvan u Dansku reprezentaciju za prijateljske utakmice. :cool:
Stvarno imamo najezdu igraca u mnogim nacionalnim selekcijama, nije ni cudo sto u zadnje vrijeme osvajamo ovoliko trofeja. :clap:

Ribery danas trenirao dok je Robben postedjen ali ce obojica biti spremni za Berlin i okrsaj za zutim.

http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 90675.html" onclick="window.open(this.href);return false;

U clanku Rummennige naglasava da ovog ljeta najvjerovatnije nece biti prodaje igraca.

Edit:
Arjen Robben je napisao/la:Prelazak iz Reala u Bayern je nabolja odluka u mom zivotu.
:opaopa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 14 maj 2014, 10:01

[youtube][/youtube]
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 maj 2014, 16:33

Matthias Sammer potvrdio interes Bayerna za stopera Rome,Mehdi Benatiu(27)
"Naravno da mi znamo šta on može .. sada moramo prvo sjesti i razgovarati".

Nadam se da ce nam Benatia doci uz pristojnu cifru i da ce sa Danteom ciniti stoperski par.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 maj 2014, 17:43

Po meni je Benatia najbolje moguće rješenje za mjesto stopera.
Mislim da se i kolega Saurman slaže sa mnom. :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 maj 2014, 19:34

Ja sam jos uvijek pri svom misljenju da bi nam Luiz bio bolje rjesenje ali ako je isti nedostupan onda definitivno treba probati sa Benatijom.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 maj 2014, 19:41

ceze je napisao/la:Po meni je Benatia najbolje moguće rješenje za mjesto stopera.
Mislim da se i kolega Saurman slaže sa mnom. :mrgreen:
:thumbup:

Dobar je Benatia i po meni bolje riješenje od Luiza.Brazilac je itekako sklon kiksevima i dati za njega 40 mil je suludo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 14 maj 2014, 19:44

Ni Benatia nije mnogo jeftiniji.
Tesko da ce ga Roma pustit' ispod 25-30 mil.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 14 maj 2014, 21:19

Moze neko da mi napise vredi li taj Benatia, il' jok? Naravno, u obzir ne dolazi klip, jer je i Draxler dobar na klipovima :P

Dede17
Kontakt:

Post Postao/la Dede17 » 14 maj 2014, 21:22

Laut spanischen Medien hat Thiago vom FC Bayern einen Rückschlag in seinem Aufbautraining erlitten und wird für die WM ausfallen !
Šteta za Thiaga... :zviz:
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 91494.html" onclick="window.open(this.href);return false;

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 14 maj 2014, 22:19

Koliko je Benatia dobar igrac dovoljno je reci da je Roma ove sezone primila 24 gola u Seriji A , a prosle oko 60. Jos su predproslo kolo primili 4 komada jer Benatia nije igro,a proslo kolo su primili gol tek kad je on izasao....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen

#CarloOut

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 14 maj 2014, 22:25

Moguce, ono sto se vidi po klipova me podseca na Lusija.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 maj 2014, 22:47

Kako je odurno vidjeti da se neko raduje necijoj povredi. :oops:

Thiago, Schweini i Ribery najvjerovatnije propustaju finale, tako da se Javi sam od sebe namece kao glavno rjesenje u veznom redu.

Vjerujem da bi Gotzinho mogao razbacati nasu filijalu. :beba:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 15 maj 2014, 00:02

Ma samo radi ovakvih uhljupa volim kad pateee, kad im igraci odlaze u bolje klubove vec nakon 2-3 sezone, a oni pricaju o nekom privrzenosti, malo jaci transfer im covjek ponudii, odletiseeee :)

A u prvom poluvremenu ih vec uzimamo i time rjesavamo sve moguce nedoumice .. :wave: :wave: :wave:
FC Bayern !!!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 maj 2014, 00:04

farinelli123 je napisao/la:Moze neko da mi napise vredi li taj Benatia, il' jok? Naravno, u obzir ne dolazi klip, jer je i Draxler dobar na klipovima :P
Gledao sam desetak utakmica Rome ove sezone i u svakoj je bio više nego dobar.
Ne sjećam se da ga je neko u tim utakmicama prešao ili pretrčao i igrao je bukvalno bez greške.

Sjajno se postavlja u odbrani i u igri jedan na jedan, odličan u igri glavom sa svojih 1.90 i dosta brz igrač.
I ono što je najvažnije i zbog čega mislim da bi bio odličan izbor za Bayern, dobar je sa loptom. Uz to ima 27 godina, dakle nije mlad i neiskusan nego pravi stoper u dobrim igračkim godinama.
Roma je primila samo jedan gol više od Juventusa ove sezone (24), a velike zasluge idu njemu. Mada je i Castan odličan stoper ali je Mehdi daleko bolji.

Ovo možda izgleda predobro da bi bilo istinito, ali je tako :D

Luiz je po meni više moderni zadnji vezni igrač nego stoper. Odlično tehnički potkovan, ali je za defenzivca previše ofenzivan i nonšalantan. Voli povući loptu naprijed više nego što treba i ostavlja prostor iza sebe.
Ne znam, nekako je nedisciplinovana za stopera.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 15 maj 2014, 12:35

FK Željezničar
FC Bayern Munchen

#CarloOut

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.