Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

mpjemil
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la mpjemil » 16 maj 2013, 05:57

Sama cijena govori da nije original, skontaj koliko ga on plati kada ga prodaje za 90 KM, opet mi nije logicno, ja kada sam bio u Italiji i u nike shopu Juventusov dres je 90 € On kupuje replike odakle i ja kupujem, mogu reci da je vrhunski kvalitet, i da je mala razlika.

Sent from my Samsung Galaxy Note 2
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 16 maj 2013, 10:10

Uvijek se moze kupiti ''preko ruke'' za sitnis bez obzira sto je NIKE...... Ja sam sijaset majica, trenerki i sl. kupio preko tetkovog jarana koji ima svoje ''izvore'' odjece NIKE za sicu, tj. za 20-30 KM stvari koje vrijede i po 100KM....
Tako da je ovo sasvim realno, da je ovaj dres totalni original, jer moguce je i da ovaj sto nabavlja ima nekog svog da mu skroz bagatelno dostavlja, a jos sam ubjedjeniji da ce ovaj sto prodaje za 90KM biti u plusu, al' halal mu bilo, i ja cu se raspitati za dres, jer me cijena privukla.....
Ko ce cekati do zime, kada se daju oni veliki popusti u JUVE storeu....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 16 maj 2013, 10:36

Some news from today's headlines:

- To start their transfer market off, Juventus want Higuain, Jovetic, Lodi and Ranocchia. (TuttoSport)

- Juventus are moving on two fronts. They want both Higuain and Jovetic. (CdS)

- Conte's ultimatum: He wants two top class strikers, Pogba and Vidal can't be sold, 7-8 new signings, better wages, and more say in the transfer market. (GdS)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

0xygen
Kontakt:

Post Postao/la 0xygen » 16 maj 2013, 10:41

GdS - Conte's Mercato plans: Higuaín and Jovetić immediately, then 3 other targets: Lulić, Diamanti and Piszczek
Odlično, zaista!

I, btw; pozdrav svim simpatizerima Zebri. 8-)
Grazie mister, grazie di tutto. ★★★
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.

mpjemil
Kontakt:

Post Postao/la mpjemil » 16 maj 2013, 11:33

Ne mozes preko ruke uzeti dres sa svojim imenom i brojem koji ti zelis, u nike shopu je to ne moguce, da je rekao da nabavlja iz juve store pa bi nekako i povjerovao, ali hajde nije ni bitno, baci 90 KM kad mozes isti uzeti za 40-50 KM :)

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 16 maj 2013, 12:01

Fakat vas ne kontam. Čovjek naruči sad bubam 3 Juventusova, 3 Milanova, 3 Interova, 3 Barcina, 3 Realova itd itd i tako nakupi dresova i dobije popust.

Kažem vam još jednom odete i uvjerite se na licu mjesta. :mrgreen:

Ih kad bi došli JoJo i Pipita, eh to bi već bila prava revolucija.

Imali bi zaista četiri ubitačna napadača i definitivno najjači napad u ligi i jedan od najjačih u Evropi, ali snovi su besplatni, je li tako @Yucca? :P :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 16 maj 2013, 12:09

Nema kod nas ovdje originala, budite sigurni u to. Radio sam 2 mjeseca preko ljeta u Nike shopu u Tz prije par godina, i tako mi je šef objasnio. Da bi se njima isplatilo da nabavljaju Nike dresove iz Italije cijene bi morale biti paprene. i samo bi bezveze visili u radnji. Jedan kraći period je nabavljao Manchesterove, Interove i Barcine, ali samo od prethodne sezone, ili čak od 2 sezone prije. A i ti su bili preskupi. Da naruči kamion dresova najveći popust što bi mogao dobiti je 20% tako da ni tom računicom ne ide.

E sad, postoji neka mala vjerovatnoća da taj lik i nabavlja originale iz Azije ili s lagera u Njemackoj i Austriji, gdje uglavnom rade albanci, kosovari ili naši ljudi. Pa se to radi u težoj ilegali. Međutim, carinska kontrola je rigorozna kad su u pitanju takve stvari, i veoma je teško to prevući u našu zemlju.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

mpjemil
Kontakt:

Post Postao/la mpjemil » 16 maj 2013, 12:17

Ma samo je dovoljno otici na nike store u pogledati kakav je dres juventusa, da nema dresa sa 3 zvjezdice i da nema natpisa 30 sul campo, ja sam siguran da narucuje iz tajlanda odakle i ja uzimam, platim dres od 40 do 50 KM

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 16 maj 2013, 12:30

However, Conte did have his bid to add Giampiero Ventrone to his staff declined. The latter is a fitness trainer who was part of Marcello Lippi’s set-up in Turin. He also worked as an assistant to Conte during his time as Coach in Bari.

šteta ... haman da ne gotive Ventronea u novoj upravi ... prava šteta
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 maj 2013, 14:32

Hajde Senade obraduj nas :D
Ja te volim, volim Željo..

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 maj 2013, 15:34

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 16 maj 2013, 15:34

Ne znam stvarno što su toliko zapeli za Jovetića, ja u tom igraču nikad nisam vidio ništa posebno. A samim tim, izgleda da ostajemo pri 3-5-2 odnosno 5-3-2 :? Stvarno ću se mnogo razočarat ako taj mungos dođe, Lamelu možemo dovest za iste pare a mlađi je 3 god i barem 3x kvalitetniji.
Radije bi gledao ono gofno Ibrahimovića u Juveu nego Jovetića :twisted:

FJ
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 maj 2013, 15:37

Kakav Lamela...
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 16 maj 2013, 16:14

Jovetić razvaljuje realno, al' ne vjerujem da će iz Fiorentine dopustiti da ode u Juventus.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 16 maj 2013, 16:19

Jojo, Pipita, Ibrahimovic, Lewandowski, Benzema, Dzeko, Cavani, sve najbolji napadaci danasnjice, a vi ne biste nijednog od njih. Diamanti vam smeta, a momak sad kad bi dosao dao bi preko 15 gol u sezoni u paru sa Vuckom/Giovincom.

Vucinic i Giovinco ce mnogo bolje igrati praveci vezu napadaca koji je ispred njih i Marchisia i Vidala iza njih. Oni i jesu poluspicevi, a u 4-3-3 mogu igrati ta krila. Jovetic takodjer isti kalup kao i Vucinic, dok Diamanti moze i krilo i klasicni centarfof.

Znaci sigurno je da ce jedan od nabrojanih doci. Ako to bude jedan, onda ostajemo na 3-5-2 jer za 4-3-3 sigurno trebamo veci roster igraca (racunam prodaju Matri i Quagliarella). Ako ostane jedan od njih onda postoji mogucnost za 4-3-3 jer bismo u napadu imali Giovinco, Vucinic, Llorente, Matri, Quagliarella i jedan od nabrojanih gore. Takodjer i Pepe moze igrati tu.

Ali cudno je sto Conte nije eksperimentisao ova zadnja 3 kola sa 4-3-3, ako se vec planira igrati ta formacija iduce sezone. Marronea i Pogbu isporbavati na Pirlovoj poziciji, jer mislim da nije toliko nemoguce da ga zamjene.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 16 maj 2013, 16:26

Ja bih najvise volio vidjeti ovako nesto:

Buffon;
Licht, Barza, Bonny, Chiello;
Pirlo;
Vidal, Marchisio;
Diamanti/Jovetic/Gio;
Llorente, Vucinic;

Uz dosta trcanja napadaca, mislim da bi bili mnogo ubojitiji s ovom formacijom, a i Pirlo bi bio znatno rasterecen kad bi imao nekog na poziciji trequartiste ispred sebe.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 maj 2013, 16:29

treba nama solidan veznjak , sad nije bitno dal je to AMC ( da igra ispred Pogbe i Vidala kao dva centralna vezna) ili DMC (zamjena za Pirla) iz razloga sto Vidal, Pogba i Asamoa nece moci sami iznijeti teret citave sezone. Za Maronea bi najbolje bilo da ide na posudbu.

Za Pirla ne mogu biti pametan, ove sezone je ko qrac, posebno pred kraj, a od njeg ovisimo. Sad sta ce biti naredne niko ne zna, jer klasa je neupitna, forma je prolazna, ali ako on bude na nivou ove sezone mi smo donji. Tako da me toga najvise strah, vise i od prelaznog roka i od "Dijamantija", "Lodija" itd itd me strah kakav ce Pirlo bit. Bez njega (ili prave zamjene za njega) vidimo na sta to lici. Antipropaganda fudbala.

Van Bujten( radi ustede), Lulic/Koentrao, Poli/Dijamanti, Kuadrado, Jovetic te Higuain ( ako odu i Matri i Kvaljarela) i ja zadovoljan.

ako se nama Pepe vrati zdrav i na nivou na kojem je bio ( ali iskreno mislim da je on gotov), mi u startu imamo dva velika pojacanja za 2 kriticne pozicije: Pepe i Ljorente.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 16 maj 2013, 16:39

Andrej je napisao/la:slika
Gdje ti je Llorente ovdje? stavljas neke igrace koji nisu ni potpisali za nas, a nema naseg napadaca, koji je bolji i od Diamantia i od Higuaina ..
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 16 maj 2013, 17:04

jbmilan je napisao/la:
Andrej je napisao/la:slika
Gdje ti je Llorente ovdje? stavljas neke igrace koji nisu ni potpisali za nas, a nema naseg napadaca, koji je bolji i od Diamantia i od Higuaina ..
Ma nema govora nista ni za Pisczeka, jer Conte iako bude mijenjao formaciju u 4-3-3, zasto su sanse ravne tome da ce Inter naredne sezone osvojiti Scudetto, nece mijenjati pouzdanog d. beka Lichstainera kojemu bi ova formacija 4 pozadi jos vise odgovarala nego ova 3-5-2 gdje prakticno igra krilo i jos bi bio dominantniji s obzirom da je defanzivno zvije,r a ofanzivno je ipak malo limitiran, al' jbg i to razumijem, jer vrlo je tesko danas naci beka koji je odlican u oba pravca gledajuci obje strane i lijevu a i desnu....
Ma Llorente mora biti 1. izbor naredne sezone za Prima Puntu jer je sigurno bolji od Higuaina, naravno pod uslovom da dovedemo Argentinca.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 maj 2013, 17:12

Ja nista nisam stavio, ovo su "target" imena koje Marotta/Conte zele..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.