Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
okom trazim Teleta, kontam, dajte babuki loptu, a on na klupi :rol: :rol: :rol:
Koji je fazon izvoditi iz igre covjeka koji ne moze promasiti sut?!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pa nemoj to Jasone
- AlphonseKauders
- Kontakt:
ma dzaba, u NBA-u ponekad isto k'o da robot trenira a ne čovjek, pa algoritam mu zadao da će Mirza igrati xx minuta makar s centra pogađao svaku...

Taman da pogledam drugo poluvrijeme. 

Ovo je tuga, pusti ga kada ga ide
Ne znam da li ste primjetili kako je sjeo pored klupa a ne na klupu kada je izašao, ne znam da je on to ikada uradio, vjerovatno je isfrustriran kao i mi ..
Iako igra lošu sezonu, 15-ti je trojkaš kada su klupe u pitanju ali ono što više brine je da će mu Gordon skinuti rekord ukoliko se ubrzo ne povrijedi. Lik već ima 159 trica sa klupe ove sezone još samo 20 mu fali

Ne znam da li ste primjetili kako je sjeo pored klupa a ne na klupu kada je izašao, ne znam da je on to ikada uradio, vjerovatno je isfrustriran kao i mi ..
Iako igra lošu sezonu, 15-ti je trojkaš kada su klupe u pitanju ali ono što više brine je da će mu Gordon skinuti rekord ukoliko se ubrzo ne povrijedi. Lik već ima 159 trica sa klupe ove sezone još samo 20 mu fali

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
Kakav majstor

Alooo junače 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To Mirzaaa majstoreee.Sad opet mozes komotno nestati na 10 tekmi. 

19 poena za 17 minuta .. To bi bilo to .. Da je ga pravilno koristio mogao je brojati i do 30 mislim 

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
A u pm, pa jel moguce da sam senilan... Vidio sam da ga je izveo nakon 2-3 promasena suta iz kornera, nekad na pocetku zadnje cetvrtine i ja se presaltam na drugi mec. Sad ponovo palim njih, reko da vidim ima li ga slucajno, kad opet na klupi. Listam nba.com stranicu, kad tamo 19 poena. Nista mi nije jasno. 
Lijepo je vidjeti da je sut procepio, ali mora ubaciti jos nesto u svoj napadacki arsenal, ako hoce da i narednu utakmicu zabije nesto, jer je neminovno da ce sut kad-tad ponovo stati.

Lijepo je vidjeti da je sut procepio, ali mora ubaciti jos nesto u svoj napadacki arsenal, ako hoce da i narednu utakmicu zabije nesto, jer je neminovno da ce sut kad-tad ponovo stati.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Mirza previse igra toplo hladno ,jel neko primjetio da ga slabo ide suta iz coskova .
-
- Kontakt:
Bravo Doktore!!! Kad je najpotrebnije mirza je tu ! Spasio je celavcu glavu . Mirza treba da ima konstantno svojih 20-25 minuta , onda moze pokazat sav svoj majstorluk... A ne jednom ne igra nikako jednom 5minuta jednom 15, nije to za Mirzu ! Vidili smo u Sunsima sta moze radit kad dobije prostora 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Samo da ne zakucava višebhfanatic14 je napisao/la:Bravo Doktore!!! Kad je najpotrebnije mirza je tu ! Spasio je celavcu glavu . Mirza treba da ima konstantno svojih 20-25 minuta , onda moze pokazat sav svoj majstorluk... A ne jednom ne igra nikako jednom 5minuta jednom 15, nije to za Mirzu ! Vidili smo u Sunsima sta moze radit kad dobije prostora

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
To nece vise sigurnoRokoko87 je napisao/la:Samo da ne zakucava višebhfanatic14 je napisao/la:Bravo Doktore!!! Kad je najpotrebnije mirza je tu ! Spasio je celavcu glavu . Mirza treba da ima konstantno svojih 20-25 minuta , onda moze pokazat sav svoj majstorluk... A ne jednom ne igra nikako jednom 5minuta jednom 15, nije to za Mirzu ! Vidili smo u Sunsima sta moze radit kad dobije prostora

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Eselamu alejkum. Ajdeeeeeeeeeeee Mirzaaaaaaaaaaaa nastaviiiiiiiii serijuuu preko 20
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.