pa dosao je Sanogo koji ce vam djavo SuarezGunnerS je napisao/la:Ne znam zbog čega bi bila prpa ?! Suarez ako dođe, a vjerovatno hoče, bit će super, ako nedođe uvjek ima neko drugi ; ): Mi smo gubili najbolje igrače i dalje smo u top 4.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
pa dosao je Sanogo koji ce vam djavo SuarezGunnerS je napisao/la:Ne znam zbog čega bi bila prpa ?! Suarez ako dođe, a vjerovatno hoče, bit će super, ako nedođe uvjek ima neko drugi ; ): Mi smo gubili najbolje igrače i dalje smo u top 4.
Zasto ti pises kao da je ovo sve sa Suarezom sve gotovo? Copy/Paste nekog izvora i Rodgers odma proglasio pobjeduRodgersBOSS je napisao/la:Ako se vodite onom "vazno je ucestvovati,a ne pobjediti" neka vam bude.Nije mi cilj da se prepirem s vama i da izvlacim neke djecje argumente(vi mene LPa ja vas jeste li je kad osvojili,vi mene 7 mjestom ja vas 7 godinom bez trofeja...nema smisla).
Sto se tice sekundi i Liverpoolovih igraca u Arsenalu jedino zajednicko je to da su te (nedovoljne) ponude iste sekunde odbijene.![]()
Vecina vas je bila bahata kada sam ovdje fino napisao da je vasa ponuda odbijena...i govorili ste kako su dani u pitanju da se Suarez rijesi.A sedmice prolaze...vidit cemo ko je upravu ali sve mi mirise da je ovo jos jedna Wengerova predstava.
Prpa i tako to su vasa lafo prosipanja prema nama tako da nemojte to plaho shvatat ozbiljno jer normalno da je ovo tok šou i mi se šalimo.![]()
![]()
Nemojte plaho sta zamjeriti na ovim (ironicnim) postovima ali vidit cemo na kraju roka ko je bio upravu.
Posle napada na Jovetica, Higuaina i Suareza, sasvim sa uveren da Wenger ne veruje toliko Giroudu, i sta je njemu prioritet.AllGunsBlazing je napisao/la:Ko kaze da je napadac uopste prioritet? Vaznije dovesti veznog i krilo nego spica.
Hoće li kasnije biti da nikad niste poslali ponudu za Suareza? Kakva komedijaAllGunsBlazing je napisao/la:Nikad nije poslana ponuda ni za Jovetica ni za Higuaina. Uostalom svi ti osim Higuaina mogu igrati krilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.