FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 29 nov 2010, 17:31

PA TI SI MAJSTOR ZA PROVOCIRANJE,ja fino napisah da bi volio da ga naprave i ko je ulagao svake godine po milion... :? :? :?

malo izbacis te ironije i podbadanja i onda cemo normalno diskutovat ali ti to nije cilj...

bezveze mi se upustati u raspravu,sto se tice vaseg stadiona fakat me ne interesuje,ali bi volio da vam ga naprave i da se zove BOJAN KRIZAJ,a brate znaju me neki forumasi pa neka kazu ima li istine u ovome o cemu ja pricam...ah ta ironija,ocito da si ti to tako shvati,sorry.... :D
ah taj humor,kao sto rekoh eno popravili su vam stadion sad brzo na kosevo i palite,mislim smjesno smeta vam mujezinovic a ne smeta opstina centar sto vas izdrzava godinama na "vasem stadionu" ,kad se vec fatas imena bar se potrudi da ne isijava licemjerstvo iz tebe...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 29 nov 2010, 17:34

nick je napisao/la:
PA TI SI MAJSTOR ZA PROVOCIRANJE,ja fino napisah da bi volio da ga naprave i ko je ulagao svake godine po milion... :? :? :?

malo izbacis te ironije i podbadanja i onda cemo normalno diskutovat ali ti to nije cilj...

bezveze mi se upustati u raspravu,sto se tice vaseg stadiona fakat me ne interesuje,ali bi volio da vam ga naprave i da se zove BOJAN KRIZAJ,a brate znaju me neki forumasi pa neka kazu ima li istine u ovome o cemu ja pricam...ah ta ironija,ocito da si ti to tako shvati,sorry.... :D
ah taj humor,kao sto rekoh eno popravili su vam stadion sad brzo na kosevo i palite,mislim smjesno smeta vam mujezinovic a ne smeta opstina centar sto vas izdrzava godinama na "vasem stadionu" ,kad se vec fatas imena bar se potrudi da ne isijava licemjerstvo iz tebe...
ma u redu je,mojne se nervirati... :D :D ako ti mislis tako,TAKO JE.. ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 nov 2010, 17:35

mah ne nerviram se samo ne volim licemjere...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 29 nov 2010, 17:36

nick je napisao/la:mah ne nerviram se samo ne volim licemjere...

NISAM TAJ,NECEMO VISE... ;)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 29 nov 2010, 18:16

Ma opustite se !

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Mandžaroš '87
Kontakt:

Post Postao/la Mandžaroš '87 » 29 nov 2010, 18:18

zmaj_Bosne je napisao/la:Ma neće ni meni biti krivo da ga naprave, šta više ja bih to volio podjednako kao i Željini navijači. Samo hoću da kažem da se ovdje pojedinci previše vežu za to da je 1/1 stadion Želje, poslije ovog možda tako ne bude ;)
ako nam neko napravi stadion, stadion će opet biti naš samo što će ta firma imati koncesiju na stadion !
P.S. NEMOJ PEGLAT !

Mandžaroš '87
Kontakt:

Post Postao/la Mandžaroš '87 » 29 nov 2010, 18:21

padobranac1978 je napisao/la:

TI KUME SVE NEŠTO NEĆEŠ VIŠE, ŽELJO TE NE INTERESUJE I TAKO TO, A VISIŠ NA NAŠOJ TEMI ! PA DAJ MALO ODLEPRŠAJ NA SVOJU TEMU I MALO SANJAJTE KOGA ĆE TE U JANUARU DOVESTI !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 nov 2010, 18:36

Ma da izgradite Alianz Arenu Kosevo je Kosevo ! Ugl. ja bi volio da izgradite dobar stadion , al na onoj lokaciji nije moguce izgraditi dobar stadion sa vise od 20 000 mjesta :mrgreen: Mada sumnjam da cete ga izgraditi jer bi se puno kralo para iz tog projekta... nada zadnja umire :mrgreen:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 29 nov 2010, 18:42

Mandžaroš '87 je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:

TI KUME SVE NEŠTO NEĆEŠ VIŠE, ŽELJO TE NE INTERESUJE I TAKO TO, A VISIŠ NA NAŠOJ TEMI ! PA DAJ MALO ODLEPRŠAJ NA SVOJU TEMU I MALO SANJAJTE KOGA ĆE TE U JANUARU DOVESTI !
MA TI SI LEVAT,MALO JE RECI.IMAM 5 POSTOVA NA VASOJ TEMI, A TI KAKIS.A STO ME NEBI INTERESOVAO,TO JE KLUB IZ MOG GRADA ;) ;)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 29 nov 2010, 18:46

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ma da izgradite Alianz Arenu Kosevo je Kosevo ! Ugl. ja bi volio da izgradite dobar stadion , al na onoj lokaciji nije moguce izgraditi dobar stadion sa vise od 20 000 mjesta :mrgreen: Mada sumnjam da cete ga izgraditi jer bi se puno kralo para iz tog projekta... nada zadnja umire :mrgreen:
A jel treba vise od 20 000 mjesta? Sta treba da se napravi stadion od preko 30 000 sjedecih mjesta sto je prostorm moguce i vrlo lahko uz dobru finansijsku injekciju ali to nije rjesenje ako ce ti po utakmici biti 5 do 10 000 navijaca. Ne kazem ja da se situacija na tribinama nece popraviti, i prvi ja bi bio sretan kada bi zeljo u prosjeku imao 10 do 15 000 navijaca a koliko vidim tome se i tezi jer bi sa tim brojem navijaca Zeljo dosta dobro finansijski stajao uz naravno dobro osmisljenu trgovinu igracima, te sponzorima i ostalim doprinosima. Na prostoru na kojem je trenutno Zeljin stadion mozes izgraditi veci 3 puta stadion ako cemo po kapacitetu gledati od Koseva jer moras da shvatis da sada Grbavica kakva je prima 10 000 sjedecih mjesta, i ako dignes istok u visinu sjevera i juga, dotjeras jug i prosiris kapacitet taj kapacitet se dize na vec 20 i vise 000 gledalaca ne uzimajuci u obzir zapadnu tribinu, a ako bi se radila i zapadna tribina onda bi to prelazilo i 30 sigurno, jer ni Jug vise neb bio udaljen od gola nego bi se islo na to da bude iste konstrukcije i izgleda kao i sjever pa bi se tu dosta toga moglo uraditi, ali ono sto ja mislim da se planira je da se radi istocna tribina komplet spojena sa jugom i sjeverom, kao i modernizacija i modifikacija Juzne tribine gdje zijapi ogroman prostor koji se treba iskorisiti i povecati kapacitet juga, kao i pokrivanje komplet istoka i juga, odnosno spajajnje sa sjeverom.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 29 nov 2010, 18:57

Najmanje je bitan kapacitet stadiona. Puno je bitnije da to bude potpuno funkcionalno i moderno zdanje sa svim sadržajima koji su neophodni za jedan takav stadion. Do prije desetak godina smo se ibretili lijepim stolicama na zapadnoj tribini stadiona Koševo, a sada svi znamo da se te stolice moraju mijenjati - isti slučaj Bilino polje. Možda će se za par godina morati mijenjati i postojeće stolice na Grbavici, jer neće ispunjavati propisane standarde. Znači, najbitnije je napraviti moderno zdanje za narednih 30-50 godina, a kapacitet uopće ne mora biti veći od 16 000- 20 000 sjedećih mjesta sa, predpostavimo, preklopnim stolicama. Kapacitet je najmanje bitan i volio bih da je oko 18.000 natkrivenih sjedećih mjesta raspoređenih na četiri tribine. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 nov 2010, 19:19

slika

Đilda krajniji desno ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 nov 2010, 19:29

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 29 nov 2010, 21:13

U kojim knjižarama u Sarajevu i po kojoj cijeni se može kupiti Plava krv Dževdeta Sarača. Unaprijed hvala.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 nov 2010, 23:13

avlami97 je napisao/la:U kojim knjižarama u Sarajevu i po kojoj cijeni se može kupiti Plava krv Dževdeta Sarača. Unaprijed hvala.
Ja sam danas gledao u Svjetlosti i nije bila stigla.
Neko je vec bio spomenuo cijenu 23.70 KM koliko sam upratio.
Mene zanima koliki je tiraz,necu valjda morati na trkaca dolaziti do nje.
1921-2011

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 29 nov 2010, 23:40

avlami97 je napisao/la:U kojim knjižarama u Sarajevu i po kojoj cijeni se može kupiti Plava krv Dževdeta Sarača. Unaprijed hvala.
Svi oni koji žele imati ovu knjigu u svojoj kolekciji istu će moći kupiti u knjižari i na internetu Interliber knjižare, te u knjižarama Svjetlost, Veselin Masleša, Nur, BBI centar i Sejtarija.

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 30 nov 2010, 00:37

vec sam nabavio knjigu :P
nije losa al mi je tandem jos najbolja knjiga :)

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 30 nov 2010, 01:43

da li je knjiga u faktografskoj formi (statistike, historijski podaci, clanci, fotografije), ili je vise u formi romana?

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 nov 2010, 09:18

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 30 nov 2010, 09:19

Bilo bi extra da naprave Grbavica, nije vazno kako al nek je bolje nego sad! ;)
Al sto se tice onih dozvola za odigravanje evropskih utakmica, meni tu nista nije jasno!Kako Grbavica ne ispunjava, a Bijeli brijeg ispunjava!?Jedna tribina koja ima stolice i goli kamen! :o :o
TM87

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa i 46 gostiju.