Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

HeKen
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la HeKen » 29 jul 2013, 18:00

SamoZeljo je napisao/la:Njima nije lose, definitivno. :)

[youtube][/youtube]
0:51 :lol: :lol: :lol:

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 29 jul 2013, 19:48

[youtube][/youtube]

HAHAHAHA
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 29 jul 2013, 22:10

Hajde Wengeru dovedi nekog viseee :x :x

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 29 jul 2013, 22:35

VGS je napisao/la:Hajde Wengeru dovedi nekog viseee :x :x
Nema ni od Bernarda nista ni od Suareza. Uvalio nam ga je Wenger kao i svake godine. :D

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 jul 2013, 22:42

Londonarsenal je napisao/la:
Nema ni od Bernarda nista ni od Suareza. Uvalio nam ga je Wenger kao i svake godine. :D

Ako me ove godine ne obraduje ja vise povjerenja u njega necu imati, nema sanse..

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 29 jul 2013, 22:49

nadam se da će navijači za Emirates cup izvest neki prosvjed,ako do tada nitko ne dođe.Ponavlja se priča iz prošlih godina već viđeno.Smeće francusko s onim mrtvacem nesposobnim Gazidisom.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 29 jul 2013, 23:22

AA23 je napisao/la:
Londonarsenal je napisao/la:

Ako me ove godine ne obraduje ja vise povjerenja u njega necu imati, nema sanse..
To ti je vec drugi avatar u ovom prelaznom roku.
Drzi mis blizu tipke za promjenu avatara. (savjet) :D

Inace, ovih dana sutim, nisam htio da se petljam u one rasprave oko Suareza, da ne ispadne da sam na pogresnoj strani, naravno da nisam, ali ja ne vjerujem u taj transfer, iako bi volio. On je igrac koji sad pa sad moze/zna rijesiti utakmicu, takovg Arsenal nema i sugurno bi leg'o k'o kec na desetku.
Druga, ona losija strana je to njegovo ponasanje i nacin na koji napusta klubove. Ma koliko on meni bio drag, a jeste vec godinama, mislim da je to jako losa osobina. On na terenu gine, tu nema dileme ali, ne drzi ga mjesto i losim ponasanjem sebi obori cijenu, a to ide na stetu kluba. Mogao je postati i prvi strijelac lige i najbolji igrac lige, ali nije zbog svog ponasanja. Pitanje je da li je ono smisljeno uradio ili nije jer vec drugi put odlazi na takav nacin. Ajax je mogao zaraditi 10ak miliona vise da nije bilo tog incidenta. Sada vazi isto i za Liverpool.

Meni je sve ovo cudno, pogotovo da je Wenger "stvarno" zagriz'o za takvog igraca. Znamo koliko je on sitnicav i na sta sve pazi. Mislim da od plate odbija i "griz jabuke" viska. Kaznjava bas svaku sitnicu. Cudno je ovo sve.

Jedina moja nada je to sto je mozda stvarno ovaj put dosla voda u usi i sto ce MORATI (iako vjerovatno teska srca) iskesirati cifru. Ipak, u EPL je vec potroseno 377.185.000 €, od cega Arsenal 0 €. Jos uvijek nista. Naravno da jos ima vremena ali, sve manje i manje..... Meni se ne svidja ovo sto se pola prelaznog roka potrosi na natezanje oko par igraca od kojih niko ne dodje.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 jul 2013, 23:28

So Guardian's Amy Lawrence says on BBC radio: Gazidis/Board want to spend big, but Wenger doesn't. Will link interview when available. #afc

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 29 jul 2013, 23:31

Jah Wenger je mazohista koji voli igrat sa što slabijom ekipom a Gazidis je dobričina koji želi potrošiti 100 miliona eura i koji nije prodao Fabregasa, Nasrija, Persieja. :ugeek:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 jul 2013, 01:08

Ma sve su to spekulacije, Wenger voli da stedi to je cinjenica ali mislim da ce ovo ljeto morati da napravi iznimku i odrijesi kesu, pritisak je prevelik jer nedovodjenje nekih znacajnih pojacanja ce natovariti ogroman pritisak za ekipu koja je sad na raspolaganju i od strane medija i od strane navijaca pa cak i da su kvalitet za titulu (a sad jos uvijek nisu) svaki kiks bi bio docekan na noz, mediji bi urlali havarija bi bila.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 jul 2013, 01:18

Ima tu nešto al sigurno ništa puno čim još ništa se nije uradilo. Da Wenger daje 50 miliona Liverpoolu ovi bi ga pustili odmah a Suarez zna da će mu biti bolje u Arsenalu. Tako do sada bi taj transfer bio završen al da je...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 30 jul 2013, 08:48

Arsène stari štedo-medo. :mrgreen:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 30 jul 2013, 10:40

Mjenja se ploca,prpa a? :mrgreen:

Samo da vas obavjestim da je interes Reala svakim danom veci-to jest njihovim ne dovodenjem Balea.
SSN: Real Madrid have informed Luis Suárez's representatives that he is very much their second choice option behind Bale. #afc
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 jul 2013, 10:55

Kako god vi ostajete bez njega i iduce godine mozda ugrabite i 6 mjesto ako se Martinez ne snađe u Evertonu najbolje. :mrgreen:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 30 jul 2013, 11:00

Pa kako znam niko ni ne ocekuje da ce 100% ostati...prije bih rekao da ce ovo vama biti ladan tus jer ostajete bez jos jedne mete,a sat kuca tik tak. :mrgreen:

Cini se sve da gledamo jos jednu predstavu u reziji Wengera i Arsenalove (stedne) uprave. ;)
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 jul 2013, 11:03

RodgersBOSS je napisao/la:Mjenja se ploca,prpa a? :mrgreen:
Jest nama je prpa što svake godine igramo LP i što smo zadnjih 20 godina uvjek ispred Liverpoola. I da ne zaboravim, što mi kupujemo vaše igrače, ustvari sekunde dijele da ih kupimo...

Prpa nas je što jest jest.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 jul 2013, 11:09

Pa nemoj tako ipak su doveli Kolo Tourea. :mrgreen:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 30 jul 2013, 11:19

Ako se vodite onom "vazno je ucestvovati,a ne pobjediti" neka vam bude.Nije mi cilj da se prepirem s vama i da izvlacim neke djecje argumente(vi mene LPa ja vas jeste li je kad osvojili,vi mene 7 mjestom ja vas 7 godinom bez trofeja...nema smisla).

Sto se tice sekundi i Liverpoolovih igraca u Arsenalu jedino zajednicko je to da su te (nedovoljne) ponude iste sekunde odbijene. :mrgreen:

Vecina vas je bila bahata kada sam ovdje fino napisao da je vasa ponuda odbijena...i govorili ste kako su dani u pitanju da se Suarez rijesi.A sedmice prolaze...vidit cemo ko je upravu ali sve mi mirise da je ovo jos jedna Wengerova predstava.

Prpa i tako to su vasa lafo prosipanja prema nama tako da nemojte to plaho shvatat ozbiljno jer normalno da je ovo tok šou i mi se šalimo. :mrgreen: :lol:

Nemojte plaho sta zamjeriti na ovim (ironicnim) postovima ali vidit cemo na kraju roka ko je bio upravu. ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 jul 2013, 12:00

Ne znam zbog čega bi bila prpa ?! Suarez ako dođe, a vjerovatno hoče, bit će super, ako nedođe uvjek ima neko drugi ; ): Mi smo gubili najbolje igrače i dalje smo u top 4.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jul 2013, 12:27

Marsal je napisao/la:Pa nemoj tako ipak su doveli Kolo Tourea. :mrgreen:
A Aspas. :cry:
1946

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.