Ja samo ovdje vidim najveći problem u tome koliko vi vjerujete pojedinim informacijama.....
Evo uzmimo Bild.....Evo kako oni gledaju stvari i kakvo je kod njih stanje.
Bayern je bio godinu i po apsolutno dominantan, osvojio LP, prvenstvo, kup, evropski Superkup, Svjetsko klubsko prvenstvo. Vlada harmonija. E pogotovo nakon prošle sezone se pisalo, Bayern sjajan, super Bayern, ovaj igrač slavio tamo, ovaj slavio tamo, ovo, ono, slavljenje, dizanje Bayerna u nebo, dominacija, zagarantovane titule u Njemačkoj, Bayern će harat Evropom, ma sve riješeno za nekoliko godina. I još se dodala tokom ljeta priča o Pepu, šta će Pep promijenit, kako se Pep odijeva, šta Pep jede, kakva je Pepova žena....Dominacija Bayerna i dominacija...
Došao Real i Bayern dobio po ušima. I Bildu donekle možda i krivo, ali donekle i dobro. Hajmo sad pravit nove priče. Prodaje se ovaj, ode Muller, Muller nezadovoljan, Javi čopa nos od nezadovoljstva, ovi se posvađali, ovaj skoro pakuje kofere i ide i slično.
Ne kažem da nema određene istine u špekulacijama, ali zar vi stvarno mislite da mi pola tima prodajemo? Pa evo kad malo pogledaš članke, tako djeluje....Pa čovjek bi prije pomislio da nam se uprava mišijeg otrova najela...
Previše razbijate glavu, a nije još sezona ni završila.
A određena smjernica će biti finale kupa.
A što se Mullera tiče, njega 90 % navijača u Munchenu voli, omiljen lik. Zna se šta bi bilo da se neko odluči da ga proda...
Imaš neke Bayernove igrače koje mogu svi navijači volit bilo u Njemačkoj , bilo izvan (mislim na sve fanove Bayerna), ali Muller je omiljen u Munchenu i Njemačkoj, a naravno i kod ostalih. A ovaj prvi argument svodi mogućnost za njegovu prodaju na 1 % ili manje....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland