FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Klare » 09 maj 2014, 21:58

Stefan Effenberg je napisao/la:Hakan oder nix?
Bolji mladi igrač teško da postoji, a pritom su okolnosti takve da će biti debelo ispod cijene,
kud ćeš više. :)
Draxler mi bio prvi pik, ali odigrao je jednu prosjek sezonu, dovoljno da interesovanje splasne.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 09 maj 2014, 22:06

Klare je napisao/la:
Stefan Effenberg je napisao/la:Hakan oder nix?
Bolji mladi igrač teško da postoji, a pritom su okolnosti takve da će biti debelo ispod cijene,
kud ćeš više. :)
Draxler mi bio prvi pik, ali odigrao je jednu prosjek sezonu, dovoljno da interesovanje splasne.
Haha, ma da budem najiskreniji, Hakan gledo' nisam nikada pozorno. U sjećanju mi onaj Traumtor sa centra Dortmundu i to je sve. Ne znam ništa o njemu, baš ništa. Da li je bar bolji od Kroosa?

No, moram priznati, potpuno vjerujem tebi i tvojim procjenama da je vrhunski potencijal. Stoga, nemamo šta izgubiti ovim transferom znajući i to da neće biti preskup.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 maj 2014, 22:11

Ne samo da je bolji, nego je i iskusniji i dokazaniji od Kroosa..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 maj 2014, 22:13

Hakan je za Kroosa, Bastian.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 maj 2014, 00:36

Klare je napisao/la: Ovaj gore neki kaže MIler u rangu Rafinje(mislio je negativno),
Mulija je neshvaćen genije (i osoba posebno) kod većine fanova ispod cvaje (čitaj: brijem se da mi brada poraste) i to nas ne treba čuditi.
Ako se njega odreknu, onda neke stvari ne štimaju. Ali baš totalno.
Dakle, svi mogu ići, ali Tomica mora ostati. Zauvijek!
Vom Jäger zum Gejagten

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 10 maj 2014, 11:15

geronimo je napisao/la: Ako se njega odreknu, onda neke stvari ne štimaju. Ali baš totalno.
Dakle, svi mogu ići, ali Tomica mora ostati. Zauvijek!
Hvala Bogu da neko misli kao ja ...

Muller ima stvari koje se ne mogu istrenirati a uz to je veoma pozitivna ličnost, iznad tipičnog Nijemca - šuti, radi a još i stalno pozitivan ... Jednostavno ga vidim kao identifikaciju Bayerna i sigurno ako ne prvi onda drugi kapiten Bayerna u budućnosti ...

Ono što su bili Sepp-Gerd Muller-Breitner-Matheus-Kahn-Lahm to će biti Muller, on je nastavak te serije igrača ...

Ako se proda onda stvarno uprava je zakazala sa tim podređivanjem Guardioli a trener je "kloc" bio i ostao ...

U taj red koji se ne mogu prodati staviti još Alabu, Nojera i Lahma a što se tiče ostalih sve mogu viditi van Bayern-a ...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 10 maj 2014, 12:33

slika
:bow: :bow: :bow:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 maj 2014, 12:37

Ja samo ovdje vidim najveći problem u tome koliko vi vjerujete pojedinim informacijama..... :D

Evo uzmimo Bild.....Evo kako oni gledaju stvari i kakvo je kod njih stanje.
Bayern je bio godinu i po apsolutno dominantan, osvojio LP, prvenstvo, kup, evropski Superkup, Svjetsko klubsko prvenstvo. Vlada harmonija. E pogotovo nakon prošle sezone se pisalo, Bayern sjajan, super Bayern, ovaj igrač slavio tamo, ovaj slavio tamo, ovo, ono, slavljenje, dizanje Bayerna u nebo, dominacija, zagarantovane titule u Njemačkoj, Bayern će harat Evropom, ma sve riješeno za nekoliko godina. I još se dodala tokom ljeta priča o Pepu, šta će Pep promijenit, kako se Pep odijeva, šta Pep jede, kakva je Pepova žena....Dominacija Bayerna i dominacija...
Došao Real i Bayern dobio po ušima. I Bildu donekle možda i krivo, ali donekle i dobro. Hajmo sad pravit nove priče. Prodaje se ovaj, ode Muller, Muller nezadovoljan, Javi čopa nos od nezadovoljstva, ovi se posvađali, ovaj skoro pakuje kofere i ide i slično.
Ne kažem da nema određene istine u špekulacijama, ali zar vi stvarno mislite da mi pola tima prodajemo? Pa evo kad malo pogledaš članke, tako djeluje....Pa čovjek bi prije pomislio da nam se uprava mišijeg otrova najela... :D
Previše razbijate glavu, a nije još sezona ni završila.

A određena smjernica će biti finale kupa.

A što se Mullera tiče, njega 90 % navijača u Munchenu voli, omiljen lik. Zna se šta bi bilo da se neko odluči da ga proda...

Imaš neke Bayernove igrače koje mogu svi navijači volit bilo u Njemačkoj , bilo izvan (mislim na sve fanove Bayerna), ali Muller je omiljen u Munchenu i Njemačkoj, a naravno i kod ostalih. A ovaj prvi argument svodi mogućnost za njegovu prodaju na 1 % ili manje.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 10 maj 2014, 12:51

effe_sa je napisao/la:Ja samo ovdje vidim najveći problem u tome koliko vi vjerujete pojedinim informacijama..... :D
Novinarstvo je danas takvo ali opet neke stvari imaju logike ...
effe_sa je napisao/la: A što se Mullera tiče, njega 90 % navijača u Munchenu voli, omiljen lik. Zna se šta bi bilo da se neko odluči da ga proda...

Imaš neke Bayernove igrače koje mogu svi navijači volit bilo u Njemačkoj , bilo izvan (mislim na sve fanove Bayerna), ali Muller je omiljen u Munchenu i Njemačkoj, a naravno i kod ostalih. A ovaj prvi argument svodi mogućnost za njegovu prodaju na 1 % ili manje.... ;)
Upravo to Muller je na putu da postane ikona kluba, identifikacija Bayerna ... Samo tu se javlja problem radi uprave... Da je Uli i dalje tu rekao bi na sve te špeklukacije NE ali ovako ne zna se u kojem pravcu će to sve teći sa Hopfnerom i KHR na čelu ...

Nadam se da neće biti onako kako ja sumnjam ... KHR sa svojim šamijama nikad nije imao neki stav a Hopfner je ekonom i njemu bi mogao biti primarni cilj pare a sportski uspjeh i tzv. bayern-gen manje-više ... Sve je moguće da se pojavi opcija da se Guardioli ide niz dlaku jer izjave KHR da se dugo radi sa Pepom daju takvo uvjerenje ...

Tako na jednoj strani imas upravu koja je ima čudan pravac, na drugoj Pep koji izgleda ne miriše Mullera na dobro nikako i logično treća strana Muller koji je nezadovoljan ... Isto ovo vrijedi i za Martineza ali sve je to nagađanje isto ko za Guardiolu i njegovu "igru" koja će se igrati naredne sezone ...

U jedno sam siguran, ako se proda Muller onda mi je još veća želja da što prije Guardiolu vidim van Bayerna.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 10 maj 2014, 12:59

U cemu se vidi da aktualni trener ne voli Mullera?

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 maj 2014, 13:02

Gledaj jednu stvar. Ja se ne brinem za Mullera (Muller je ko što kažeš identifikaijska figura, Nijemac, reprezentativac, zadužio dosta klub, golovima, asistencijama, trkom, borbom do besvijesti), a više se brinem da bi Javi možda mogao biti žrtva. Ni to nije skroz realno i ima dosta stvari koje idu u prilog da će i on ostati. Ali njegov ostanak se malo klima. Npr. ako se Pep odluči da se riješi Javija, tu će on lakše nagovorit upravu.
Uprava zna zasluge Javija u prošloj sezoni, ali im se zbog okoline i svih faktora lakše riješit Javija. A kad se riješiš Mullera (a ni oni sami ga se u suštini ne žele riješit) onda ti se cijelo okruženje trese, okrečeš glavne navijače protiv sebe, koji su ti stalno na stadionu i od kojih generalno klub profitira...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 maj 2014, 13:04

Muller je igrac koji ne odgovara stilu koji gaji Pep ali je nevjerovatno koristan i pouzdan. Podsjeca me na Barcinog Pedra, koji kao i Muller ne odgovara stilu igre ali je vrlo zahvalan igrac zbog svoje trke i zalaganja.

Ja Bayern ne mogu zamisliti bez Mulca ma koliko god on u nekim momentima izgledao lose na terenu.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 10 maj 2014, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 10 maj 2014, 13:08

Javi moze ici sam u hipotetickom slucaju da ima konflikt s trenerom, za sto nema bas nikakvih indikacija.

Javi je Guardioli bio velika zelja jos dok je ovaj vodio Barcu, a takav igrac u njegovoj koncepciji je nezaobilazan. Dovodjenje Javija je bila predradnja za dovodjenje Pepa, na kraju ispada...

Teza koja je iznesena prije koju stranicu da Javi ne zeli igrati stopersku poziciju je naprosto smjesna jer ga je to u Bilbao proslavilo, a to ce vrlo vjetovatno igrati na SP za Spaniju.

Lako je sabrati dva i dva...

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 10 maj 2014, 14:19

Znaci danas prezentacija tog novog dresa :)

Fino fino protiv Svaba eto zadnja utakmica ove sezone u Bundesligi koja je prekucana, odraditi to za publiku za navijace i simpatizere :)

A onda finale kupa i ak to osvojimo, uspjesna sezona :cool:
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 maj 2014, 14:32

Nadam se danas da ce ekipa biti nabrijana do kraja i da ce pokudsati uvaliti sto je vise moguce golova, ono bas da nadoknade propusteno u posljednja 2 mjeseca.

Gotzea i Lahma nece biti ali zato igra Rafinha koji je odsluzio kaznu zbog onog crvenog kartona.
Neuer - Rafinha, Dante, van Buyten, Alaba - Schweinsteiger, Martinez - Robben, Kroos, Müller - Mandžukić
Ne vjerujem da je Pep shvatio da mu je Javi najjaci u vezi, znaci jos uvijek ne vjerujem. :tokralju:

Mandzo od prve, haman mu Pep daje priliku da postane prvi strijelac lige ali kako god da okrenemo na kraju ce jedan nas igrac ponijeti tu laskavu titulu ili mozda cak dvojica. :cool:
Raeder - Thiago, Pizarro, Weiser, Contento, Hojbjerg
Steta sto Truba nece zaigrati ove sezone ali je zato Thiago tu. :njanjanja:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 10 maj 2014, 14:50

Saljite tog Martineza u Kataloniju, treba nam neko ko ce preuzeti ulogu Songa i odmoriti Busquetsa 10-15 utakmica. :kafa:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 maj 2014, 14:56

@bavaraczenica, meni sezona nije uspjesna pa taman da raskujemo domuzare.
Jbt, real nas razbije ko beba zvecku i uvali 5 komada, i mi bi trebali sezonu smatrat uspjesnom.
Is, da mi je nagovorit groskrojca da ga osine ljutim donerom... :rol:

Ps.
Jos da potpisem briljantnog klareta i ovaj post mogu smatrat dobrim.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 10 maj 2014, 15:36

Bio bi to jedan od brzih golova, dragi Mülleru. :D

Sent from my lumia 1020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 10 maj 2014, 15:53

Dresovi su mrak :cool:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 maj 2014, 15:54

Centre forward je napisao/la:Dresovi su mrak :cool:
Crystal Palace style...
A.F.C. Bournemouth!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.