FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
zasto se na "novim dresovima" pojavljuje onaj pehar svjetskog kupa? To mi djeluje kao da je neka zezancija u pitanju i da su ti dresovi samo proizvod necije maste!!!
Jedna stvar koja me impresionirala od Müllera, pitali ga za buducnost u Bayernu i ispadanje od Reala...
Naravno da ispadanje boli, ali moramo biti iskreni i reci da je Real bio bolje u obje utakmice. Izgubili smo 5:0. No kritike samo pokazuju koliko smo kvalitetni jer je puno ljudi ocekivalo lanjsku trostruku krunu!!!
Takodjer je rekao kako se trenutno vidi u Bayernu, no da ne zna da li ce zauvijek tako ostati!
I kada ne ide sve po loju covjek odaje postovanje i vjernost ka svom klubu, nisam siguran da bi svi tako uradili. Recimo jedan Basti koji je klub zaduzio dosta vise nego Mulac je prvom prilikom htio otici u ManU!!!
Jedna stvar koja me impresionirala od Müllera, pitali ga za buducnost u Bayernu i ispadanje od Reala...
Naravno da ispadanje boli, ali moramo biti iskreni i reci da je Real bio bolje u obje utakmice. Izgubili smo 5:0. No kritike samo pokazuju koliko smo kvalitetni jer je puno ljudi ocekivalo lanjsku trostruku krunu!!!
Takodjer je rekao kako se trenutno vidi u Bayernu, no da ne zna da li ce zauvijek tako ostati!
I kada ne ide sve po loju covjek odaje postovanje i vjernost ka svom klubu, nisam siguran da bi svi tako uradili. Recimo jedan Basti koji je klub zaduzio dosta vise nego Mulac je prvom prilikom htio otici u ManU!!!
Stern des Südens
Pa valjda si prvak svijeta godinu dana, dok te neko ne skine s trona tamo u decembru.proFCB je napisao/la:zasto se na "novim dresovima" pojavljuje onaj pehar svjetskog kupa? To mi djeluje kao da je neka zezancija u pitanju i da su ti dresovi samo proizvod necije maste!!!
Basti koji je klub zaduzio dosta vise nego Mulac
Po cemu je Bastian zaduzio klub vise od Thomasa, moje neko skromno misljenje je obrnuto, jedino ako je rijec o zaduzivanju Bayerna da Bastianu ispostuje potrazivanja u ugovoru??????
Pa ukoliko su ovo dresovi za cijelu sezonu,onda su za cijelu sezonu,a ne samo do decembra kada ce se pojaviti novi prvak! Sta ce onda od decembra Bayern izaci sa novim dresovima,identicnim prethodnim samo bez ovog trofeja!!!Astren je napisao/la:Pa valjda si prvak svijeta godinu dana, dok te neko ne skine s trona tamo u decembru.proFCB je napisao/la:zasto se na "novim dresovima" pojavljuje onaj pehar svjetskog kupa? To mi djeluje kao da je neka zezancija u pitanju i da su ti dresovi samo proizvod necije maste!!!
Basti koji je klub zaduzio dosta vise nego Mulac
Po cemu je Bastian zaduzio klub vise od Thomasa, moje neko skromno misljenje je obrnuto, jedino ako je rijec o zaduzivanju Bayerna da Bastianu ispostuje potrazivanja u ugovoru??????
Pa sad da iznosim neke cinjenice,mislim da je suvisno o tome govoriti koji igrac je zaduzio vise klub, Mulac, po MOM skromnom misljenju je u rangu sa Rafinhom!!!
Stern des Südens
Trebalo je vremena da se sve slegne i da se koja pametna kaze... Ali sta reci pametno poslije gere, effeta, Ome, amidze, lipog Ante i ostale vesele ekipe (da mi ne zamjere ako ih sam ih slucajno zaboravio spomenuti). Prva pametna bi bila:"Gdje se moze dobar kebab u Minkenu pojesti?"
Druga pametna bi bila da smo izgubili onaj timski duh koji nas je krasio do unazad 2 mjeseca. Ne mogu se oteti utisku da nesto se promijenilo unutar ekipe, da nema one hemije medju igracima ko sto je prije bilo i da nema onih romanticnih zagrljaja kad se gol dadne i pocne kolektivna raspaljotka
I iz toga svega pocne proizilaziti da ovaj ili onaj igrac nije zadovoljan i da bi mogli napustiti AA. Ili se to dobro sakrivalo iza rezultata ekipe ili je to pocelo u ovoj godini polako da se kuha pa je doseglo haman tacku kljucanja.
Bilo kako bilo, sve se mijenja, sem (hercegovackog) kamenja i znam da ne moze sve biti idealno, ali "Houston, we have a problem".
Kad se to spomene, odmah ce se udariti po Pepom i njegovoj tika-taka-bija-baja-buf sistemu i kako zbog nje mnogi igraci pate ili tuguju ili bojkotuju. I hajd sad ti ugodi svima
Kad se pritisak u loncu pocne povecavati do tacke kljucanja i eventualno do prskanja po frisko okrecenim zidovima, jedino sto se moze je otpustiti pritisak - u prijevodu, neko mora otici iz ekipe. I to bi bilo u vidu i lijeka i prevencije problema. I sada je pitanje kome ce Donald Trump reci djedovu recenicu "You're fired!". U napadu je Mandzo, u vezi Kroos i haman Martinez, a odbrana je po meni mirna. I sto se svega tice, prvu dvojicu bi mogao halaliti i prebroditi, ali brate, ne dirajte Riki Martina
Pizza dobar za zamjenu i napad iz sjene, Muller je buduca slika i prilika kluba, Schweini i Lahu su stubovi ekipe, Alaba, Gotze i Thiago su dragulji koji su u finalnoj obradi brusenja do visokog sjaja, Robbery krila bez kojih se letit' ne moRe (s tim da Ribery ima problema sa gujcom u zadnje vrijeme i tesko se pali na raketni pogon).
Idealno vrijeme da se vidi i ocjeni sezona Bayerna je kup utakmica. Sezonu smo otvorili porazom u Super kupu i red bi bio da je s porazom NE zatvorimo. Ako je Pep imalo pametan, naci ce nacin da Kloponju poklopi po usima, ko sto je u Dortmundu uradio. Tada je tika-taka-bija-baja-buf u kombinaciji sa njemackim kobasicama dala najbolje rezultate (plus racunajuci utakmicu protiv Cityja u gostima). Kad je pocela cista tika-taka, tada su po meni nastali problemi i kad Pepi hoce da ih zataska, vrati se Juppovom (zvacemo ga tako, ali je to u biti klasicni njemacko-bavarski stil) sistemu i zakrpi rupe i svi budemo veseli. Da se vratim utakmici, mi smo jednom kvalitetno klepnuli Zute, oni nama uzvratili i sad je red da im se za takvu provokaciju iskupimo i naplatimo dugove.
Inspiracija me pomalo napusta pa da se jos malo dotaknem novih dresova. Konacno cu moci obuci svoj prvi dres (sa Elberom na ledjima) i da ne ljudi cudno ne gledaju
Iako mi se vise svidjaju gostujuci i ligasampionski, i domacinski je dobar, ali sam se nekako u zadnje dvije sezone previse navikao na cisto crvenu boju 
Druga pametna bi bila da smo izgubili onaj timski duh koji nas je krasio do unazad 2 mjeseca. Ne mogu se oteti utisku da nesto se promijenilo unutar ekipe, da nema one hemije medju igracima ko sto je prije bilo i da nema onih romanticnih zagrljaja kad se gol dadne i pocne kolektivna raspaljotka
Kad se to spomene, odmah ce se udariti po Pepom i njegovoj tika-taka-bija-baja-buf sistemu i kako zbog nje mnogi igraci pate ili tuguju ili bojkotuju. I hajd sad ti ugodi svima
Idealno vrijeme da se vidi i ocjeni sezona Bayerna je kup utakmica. Sezonu smo otvorili porazom u Super kupu i red bi bio da je s porazom NE zatvorimo. Ako je Pep imalo pametan, naci ce nacin da Kloponju poklopi po usima, ko sto je u Dortmundu uradio. Tada je tika-taka-bija-baja-buf u kombinaciji sa njemackim kobasicama dala najbolje rezultate (plus racunajuci utakmicu protiv Cityja u gostima). Kad je pocela cista tika-taka, tada su po meni nastali problemi i kad Pepi hoce da ih zataska, vrati se Juppovom (zvacemo ga tako, ali je to u biti klasicni njemacko-bavarski stil) sistemu i zakrpi rupe i svi budemo veseli. Da se vratim utakmici, mi smo jednom kvalitetno klepnuli Zute, oni nama uzvratili i sad je red da im se za takvu provokaciju iskupimo i naplatimo dugove.
Inspiracija me pomalo napusta pa da se jos malo dotaknem novih dresova. Konacno cu moci obuci svoj prvi dres (sa Elberom na ledjima) i da ne ljudi cudno ne gledaju
Sent from my Philips Smart TV.
Pep je navodno želi Hakan Chalanoglu-a iz HSV, i da je spreman ponuditi oko 15 mil. za njega... 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Ne razumijem čemu takva reakcija. Ako si ikada gledao Calhanoglua (a imao si priliku ako ništa prošlog vikenda protiv Bayerna), onda znaš da se za jednog WC potencijala, kakav Turčin bez kojeg bi HSV odavno bio prežaljen svakako jeste, isplati dati svaki svaki cent od pomenute cifre.phily je napisao/la:Pep je navodno želi Hakan Chalanoglu-a iz HSV, i da je spreman ponuditi oko 15 mil. za njega...
znam ja da je on potencijalni WC igrac, ali pored ogromne konkurencije ne bi se bas naigro, bolje bi mu bilo da pređe u Schalke 04, Leverkusen, BVB ,Wolfsburg ili u Monchengladbach, samo nek ne ide iz Bundeslige....Claus je napisao/la:Ne razumijem čemu takva reakcija. Ako si ikada gledao Calhanoglua (a imao si priliku ako ništa prošlog vikenda protiv Bayerna), onda znaš da se za jednog WC potencijala, kakav Turčin bez kojeg bi HSV odavno bio prežaljen svakako jeste, isplati dati svaki svaki cent od pomenute cifre.phily je napisao/la:Pep je navodno želi Hakan Chalanoglu-a iz HSV, i da je spreman ponuditi oko 15 mil. za njega...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
A kako znaš da se ne bi naigraophily je napisao/la:znam ja da je on potencijalni WC igrac, ali pored ogromne konkurencije ne bi se bas naigro, bolje bi mu bilo da pređe u Schalke 04, Leverkusen, BVB ,Wolfsburg ili u Monchengladbach, samo nek ne ide iz Bundeslige....Claus je napisao/la:Ne razumijem čemu takva reakcija. Ako si ikada gledao Calhanoglua (a imao si priliku ako ništa prošlog vikenda protiv Bayerna), onda znaš da se za jednog WC potencijala, kakav Turčin bez kojeg bi HSV odavno bio prežaljen svakako jeste, isplati dati svaki svaki cent od pomenute cifre.phily je napisao/la:Pep je navodno želi Hakan Chalanoglu-a iz HSV, i da je spreman ponuditi oko 15 mil. za njega...
No dobro, ako ga Bayern ne bude htio, uzet će ga Chelsea ili neko treći. Guardiola je to odmah ukapirao i zna da za relativno sitan novac može dovesti buduću zvijezdu. A definitivno bi mogao učiniti Bavarce opasnijim i konkretnijim u napadu (hint: Iniesta u Barci), a znamo da im je sterilnost na protivničkoj polovini protiv jačih rivala postala mana.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Trazi se zamjena za Riberya, to je svakako vidljivo i Hakan je sigurno jedan od kandidata.
Draxler se dosta spominjao ali ce Turcin izrasti u boljeg igraca nego je to Draxler, stoga ja sam siguran da ce isti i biti prioritet Bayernu, ako ne sad onda u dogledno vrijeme.

Guardiola najavio da bi Badstuber sutra mogao biti u kadru za utakmicu sa Svabama, sto je stvarno jedna lijepa vijest.
Draxler se dosta spominjao ali ce Turcin izrasti u boljeg igraca nego je to Draxler, stoga ja sam siguran da ce isti i biti prioritet Bayernu, ako ne sad onda u dogledno vrijeme.

Guardiola najavio da bi Badstuber sutra mogao biti u kadru za utakmicu sa Svabama, sto je stvarno jedna lijepa vijest.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dzaba sve ali ja sam jos uvijek odusevljen novom opremom.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:

Njegov debi se zeljno iscekuje.
Bice yebeno za broj jedino ako Mandzo ode, zna se kome ide 9-tka.
Nisu ovi dresovi nesto
Kakve ovo gluposti neke citam kao Martinez se seli u Barcelonu za 35miliona???
Stern des Südens
- schweinsteiger
- Kontakt:
Dosao kod nas i dobio ponajvecu platu,sa sobom doveo Thiaga za dobre pare Barci,upropastio igru koja je upropastila Barcinu,spekulira se da ce im prodati najzahvalnijeg igraca,jos da se slijedece sezone vrati u Barcu i povede nekog iz Bayerna sa sobom,eh to bi bila komedijaproFCB je napisao/la:Kakve ovo gluposti neke citam kao Martinez se seli u Barcelonu za 35miliona???
#miasanmia
- Bayern@heart
- Kontakt:
Jedna od naših legendi. Još jednom don Juup hvala ti
schweinsteiger je napisao/la:Dosao kod nas i dobio ponajvecu platu,sa sobom doveo Thiaga za dobre pare Barci,upropastio igru koja je upropastila Barcinu,spekulira se da ce im prodati najzahvalnijeg igraca,jos da se slijedece sezone vrati u Barcu i povede nekog iz Bayerna sa sobom,eh to bi bila komedijaproFCB je napisao/la:Kakve ovo gluposti neke citam kao Martinez se seli u Barcelonu za 35miliona???
sta znas, mozda je gvardo na tajnom zadatku u minhenu.
ono, najbolje igrace proda barci, pa se vrne i osvoji 23334445556 trofeja.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- gerdmuller
- Kontakt:
Nova pobjeda Bayernovih amatera.Stradao je Memmingen.Strijelci-Friesenbichler i Sallahi.Prvi pratitelj Illertissen dozivio je blamazu od uvjerljivo zadnje ekipe na ljestvici.Trenutno smo +6 ispred Ilertissena uz utakmicu manje.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Špijun iza neprijateljskih linija,
zvuči kao jedan od filmskih klasika
,
samo otkriju li ga ovamo prije završetka misije...
Evo prije neki dan mi odjednom dođe vizija u glavu kako trebamo Hakana,
a ono danas BUM vijest Bayern se interesuje za Hakana.
Mali je munja, a dovoljna nam samo onakva noga, takva jedna nam odavno fali,
udri je sa dosta felša, korner se punom izvodi, a ne kao Kros i Roben balone u 16 šalju.
To ne prolazi ni protiv djece.
I stvarno sam se uvijek čudio kako se guraju da izvode prekide, a pojma nemaju,
recimo Riberi je puno bolji, a od trenutnih Švajn bi to i najbolje radio.
Centaršut je pola gola, a svijeće Krosa i Robena ne pomažu ni da u 16 7 jablana imamo.
Hakane dobro došao buduća svjetska zvijezdo.
Moramo ga dovesti, moramo!
Kros vanka pod hitno, a olakšavajuća okolnost što imamo jednog zagriženog interesanta spremnog da dobro podmaže.
Uh još i Slavonija ide
, eto nama dosta novaca, za ovu dvojicu ukoliko se jamije 50 mil. posao kakav u našoj historiji povodom prodaje ni blizu nismo obavili,
ali poznavajući naše neće izvući više od 35.
Riki neće ići, to vam 99%mogu reći,
pa šta vi mislite, natamburao nas Real i sad umjesto da se Gvardo mijenja,
dopustiće mu se da srlja još dublje u propast.
Ma nema šanse.
Ovaj gore neki kaže MIler u rangu Rafinje(mislio je negativno),
a Miler bolji igrač od Robena, što ne mogu Robenovu desnu nogu, ne mogu i ne mogu.
Štošta toga kod Robena fali,
neki drkaju na njegovu igru
,
neka ga nek igra, ali da je nešto posebno
nije, ni blizu.
Ovaj Roben je tek pola onoga što je nekad bio.
Dajte nam Hakana nek' pošamara ovu penziju što igra.
zvuči kao jedan od filmskih klasika
samo otkriju li ga ovamo prije završetka misije...
Evo prije neki dan mi odjednom dođe vizija u glavu kako trebamo Hakana,
a ono danas BUM vijest Bayern se interesuje za Hakana.
Mali je munja, a dovoljna nam samo onakva noga, takva jedna nam odavno fali,
udri je sa dosta felša, korner se punom izvodi, a ne kao Kros i Roben balone u 16 šalju.
To ne prolazi ni protiv djece.
I stvarno sam se uvijek čudio kako se guraju da izvode prekide, a pojma nemaju,
recimo Riberi je puno bolji, a od trenutnih Švajn bi to i najbolje radio.
Centaršut je pola gola, a svijeće Krosa i Robena ne pomažu ni da u 16 7 jablana imamo.
Hakane dobro došao buduća svjetska zvijezdo.
Moramo ga dovesti, moramo!
Kros vanka pod hitno, a olakšavajuća okolnost što imamo jednog zagriženog interesanta spremnog da dobro podmaže.
Uh još i Slavonija ide
ali poznavajući naše neće izvući više od 35.
Riki neće ići, to vam 99%mogu reći,
pa šta vi mislite, natamburao nas Real i sad umjesto da se Gvardo mijenja,
dopustiće mu se da srlja još dublje u propast.
Ma nema šanse.
Ovaj gore neki kaže MIler u rangu Rafinje(mislio je negativno),
a Miler bolji igrač od Robena, što ne mogu Robenovu desnu nogu, ne mogu i ne mogu.
Štošta toga kod Robena fali,
neki drkaju na njegovu igru
neka ga nek igra, ali da je nešto posebno
Ovaj Roben je tek pola onoga što je nekad bio.
Dajte nam Hakana nek' pošamara ovu penziju što igra.
- anelbavarac
- Kontakt:

Turčin potvrdio interes Bayerna, pa da vidimo
I njemu to prija.
Hakane, Hakane, dovedite nam Hakana.

Hakane, Hakane, dovedite nam Hakana.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Klare: Hakan oder nix?Klare je napisao/la:I njemu to prija.![]()
Hakane, Hakane, dovedite nam Hakana.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.