Kralj_Tvrtko je napisao/la:Potpuno si u pravu.
Mislim da kod sve više i više ljudi javlja to da neki Ćirini potezi i odluke gledajući ih iz ove današnje perspektive postaju razumljiviji i logičniji.
Nažalost morao se dogodit Safet Sušić da se to shvati, nadam se da to neće dosegnuti svoj vrhunac nakon Albanije.
Kada se nešto Ćiri prigovaralo to je uglavnom bilo na relaciji Pjanić - Ibričić, i tako još poneka sitnica, ovisno o tome tko tipka, ali uvijek je to stalo u par rečenica, kod Safeta izgleda da nitko ne zna odakle bi krenuo.
Recimo ja prvi nisam razumio i kritikovao sam Ciru zasto nije u Portugalu stavio Pjanica umjesto Muratovica....Mislim, vidjelo se da je Miske zatvoren (Pepe), i kontam da ako igra Pjanic onda ce ga rasteretiti i Portugalcima bi bilo teze, ono lafo 2 kreativca....No sada dolazi odgovor a to je da je Pjanic igrao, duplo manje bi bilo osvojenih lopti, to jest Portugalci bi bili jos nadmocniji u vezi a mi nebi imali koristi od njih dvojice, bas kao sto nismo imali korisiti od njih i protiv Francuske...
U nogometu neki misle da je najvaznije imati dobrog napadaca, neki misle stopera il pak golmana...Prema nasem primjeru dodjem do zakljucka da je najvazniji def. vezni to jest neki igrac koji ti moze osvajati lopte na sredini a ako jos zna ih uredno predati to je samo bonus...Da bi se hranili loptama Ibro, Miske i Pjanic, trebaju 3 Rahimica.
Da imamo tipa Stankovica (Srbija) il Modrica Hrvatska koji igraju gore/dole onda bi Pjanic i Miske imali mnogo lopti....
Miske jest odlican igrac al je njegov problem sto je skup na terenu, da bi on dosao u fokus moras imati jednog koji ce za njega raditi.....Pjanic mi se cini kao savremeniji igrac, njegov problem je sto nema jos fiziku da bi bio kompletan vezni, za sada mu je samo ofanziva uredna....
I evo imamo klasnog napadaca, al koja korist od njega kad zbog 3 plejmejkera na terenu on nemoze dobiti niti jedne lopte...I sve to nije zato sto pomenuta trojica se nisu zalagala il nisu imali motiv, vec je zbog toga sto nemaju defanzivne navike i kvalitete. Ocekuju da im se preda lopta u noge pa da onda oni traze Dzeku(navikli u klubu)...Sve je to lijepo al kad bi se moglo doci do lopte.