FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mister No
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mister No » 29 sep 2009, 15:37

High je napisao/la:očajnički potez uprave

http://www.****/sport/fudbal/l ... moci-klubu
Apsolutno si u pravu....

"Predsjednik Skupštine FK Sarajevo Nijaz Merdanović predložio je da se u klubu formira specijalni organ čiji bi članovi bile legende s Koševa, a koji bi imao savjetodavnu funkciju" Samo osnivati nekakve komisije, organe i zakamuflirati i zakomplicirati situaciju.

A ja još krajem 90-ih bio protiv Hame Granova ( on je za ove nehljeboviće kralj ) i nažalost vrlo malo se stvari promijenilo u upravi.

Samo mislim da se bez motke ova klapa neće tako lako otjerati.Treba se sjetiti primjera kako je otjeran sadašnji predsjednik vlade KS Mehmedić ili kako je Paja Pašić ostao na jestu direktora.To su primjeri kako se ova lopovska banda može otjerati, skandiranjem teško...

nane58
Kontakt:

Post Postao/la nane58 » 29 sep 2009, 17:42

fksarajevo.forumotion.com

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 29 sep 2009, 18:56

Sutrasnju tekmu u kupu sarajevo-zrinjski ponovo nam sudi Marinko Jelic iz S.brijega,...zaista ispada smjesno kako nam svaku utakmicu pronadju sudca koji ce nas podjebavati. Ovo vise nema smisla. UPRAVA NAPOLJE SUTRA SVI

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 29 sep 2009, 19:12

high: znaju da im se bliži kraj

cappy: ma brate sramota, više se bojim sudije nego zrinjskog
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 29 sep 2009, 19:45

Znali netko satnicu 100% treba mi zbog posla.
SAFET SUŠIĆ

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 29 sep 2009, 19:50

pape je napisao/la:Znali netko satnicu 100% treba mi zbog posla.

18.30 ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 29 sep 2009, 19:55

Mirza_Hordas je napisao/la:
pape je napisao/la:Znali netko satnicu 100% treba mi zbog posla.

18.30 ;)
HVALA
SAFET SUŠIĆ

High

Post Postao/la High » 29 sep 2009, 20:07

''...Nemam ambicija da po svaku cijenu odem vani, mada sam svjestan da igrajuci fudbal kod nas ne mogu rijesiti egzistencijalna pitanja. Svakako da je ovo priznanje, no ambicije su mi vezane za Sarajevo.''
''Osjecam obavezu da im se oduzim (Hordama Zla) u narednom periodu, pogotovo nakon promasene sanse protiv Cluja u revanš susretu četvrtog pretkola Ervopske lige. Zalicu do kraja zivota za pogođenom stativom...Navijaci, suigraci i sef strucnog staba nisu mi zamjerili na propustenoj prilici ali ja najvise zamjeram sebi.''
''...u Sarajevu zelim nastupati dok budem mogao pruzati igre koje zadovoljavaju klupske ambicije.''

Damir Hadžić
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 29 sep 2009, 20:43

High je napisao/la:''...Nemam ambicija da po svaku cijenu odem vani, mada sam svjestan da igrajuci fudbal kod nas ne mogu rijesiti egzistencijalna pitanja. Svakako da je ovo priznanje, no ambicije su mi vezane za Sarajevo.''
''Osjecam obavezu da im se oduzim (Hordama Zla) u narednom periodu, pogotovo nakon promasene sanse protiv Cluja u revanš susretu četvrtog pretkola Ervopske lige. Zalicu do kraja zivota za pogođenom stativom...Navijaci, suigraci i sef strucnog staba nisu mi zamjerili na propustenoj prilici ali ja najvise zamjeram sebi.''
''...u Sarajevu zelim nastupati dok budem mogao pruzati igre koje zadovoljavaju klupske ambicije.''

Damir Hadžić
Hadzija najjaci covjek danasnjeg Sarajeva ..on se je nama oduzio doveo nas do playoffa ..promasio sad jbg nemoze svaki put i pogodit .. pomogao nam puta puta i hvala mu !

Hadzija majstore Horde su uz tebe !

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 29 sep 2009, 21:39

High je napisao/la:''...Nemam ambicija da po svaku cijenu odem vani, mada sam svjestan da igrajuci fudbal kod nas ne mogu rijesiti egzistencijalna pitanja. Svakako da je ovo priznanje, no ambicije su mi vezane za Sarajevo.''

Damir Hadžić
ON JE NAŠ ON VOLI SARAJEVO
SAFET SUŠIĆ

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 29 sep 2009, 21:40

Hadzija majstore, Horde su uz tebe.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 29 sep 2009, 23:26

ev me iz banovica sad dosao sve zbog onog robijasa ulizice.... :D

a sta kazete na novu pjesmu obrada JOHNNY B STULIC......kada dodjetaj trenutak.................jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj goriiiiiiiiiiiii jbt....meni jedna od najjacih do sada

Kada dodje taj trenutak, kad mi dodje sudnji dan, i pred Bogom ja sam spreman ljubav da ti dam. Kada umrem i odem i kada me nebude, ja cu zaliti samo sto nisam uz tebe. I na onom svijetu tamo cut ce se moj glas: Bordo-bijeli cijeli zivot ja navi"jo sam za vas!

pjesma
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

High

Post Postao/la High » 29 sep 2009, 23:31

Nas **** sto svaku utakmicu primimo po jedan go(pogotovo kuci),a u kupu nas to moze ''potopiti''.Gosti pregledali utakmicu protiv celika,najavljuju dobru igru,uz upravo taj famozni pogodak koji bi ih ''vadio'' kuci,pomocu kojeg bi prosli dalje.

zrinjski nema losu ekipu,dobro igraju kuci,ali nadam se da ce nasi momci vec u prvoj utakmici rijesiti dosta stvari.
Na Kosevu dosad nisu imali znacajnih rezultata,vjerujem da se sutra nece nista promijeniti,sto se toga tice.
Napraviti spicu kao protiv celika i nadam se slaviti .
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 29 sep 2009, 23:38

High je napisao/la:Nas **** sto svaku utakmicu primimo po jedan go(pogotovo kuci),a u kupu nas to moze ''potopiti''.Gosti pregledali utakmicu protiv celika,najavljuju dobru igru,uz upravo taj famozni pogodak koji bi ih ''vadio'' kuci,pomocu kojeg bi prosli dalje.

zrinjski nema losu ekipu,dobro igraju kuci,ali nadam se da ce nasi momci vec u prvoj utakmici rijesiti dosta stvari.
Na Kosevu dosad nisu imali znacajnih rezultata,vjerujem da se sutra nece nista promijeniti,sto se toga tice.
Nece nitko prenosit ovu utakmicu?nikakva lokalna tv?
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

High

Post Postao/la High » 29 sep 2009, 23:46

nece.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 29 sep 2009, 23:50

antipolitikaa je napisao/la:
High je napisao/la:Nas **** sto svaku utakmicu primimo po jedan go(pogotovo kuci),a u kupu nas to moze ''potopiti''.Gosti pregledali utakmicu protiv celika,najavljuju dobru igru,uz upravo taj famozni pogodak koji bi ih ''vadio'' kuci,pomocu kojeg bi prosli dalje.

Nece nitko prenosit ovu utakmicu?nikakva lokalna tv?
hoce (snimka),vogosca ako ti sta pomaze tj. ako fata dole taj signal :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 29 sep 2009, 23:54

ne fata no ove lokalne kamoli tv vogoscu :D :D :D .jbg ja mislio bit ce na eurosport 2 kad ono nista. :D
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 30 sep 2009, 00:16

antipolitikaa je napisao/la:ne fata no ove lokalne kamoli tv vogoscu :D :D :D .jbg ja mislio bit ce na eurosport 2 kad ono nista. :D
fino put pod noge i pravac rajvosa
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 30 sep 2009, 08:35

Da se hoce ponovit uspjeh iz proslih godina na kosevu 3:0 dole 1:1 :)

Pobjedicemo ..al valjda ga necemo primit opet :S ,

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 30 sep 2009, 10:52

očekujem novi het-trik od škore :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”