Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Francuska - BiH
Da, ima tu i sugestija pomoćnih sudija. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
-
- Kontakt:
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/news/n ... 89808.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci OFICIJALNO nosioci su
Hrvatska
Portugal
Ceska
Turska
Hrvatska
Portugal
Ceska
Turska
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
- Principatus
- Kontakt:
Ne to je stara lista (interim).
Odlucuje nova lista:
These eight sides will be divided in two pots containing four seeded and four unseeded teams respectively, in accordance with the national team coefficients established at the conclusion of the group stage.
Odlucuje nova lista:
These eight sides will be divided in two pots containing four seeded and four unseeded teams respectively, in accordance with the national team coefficients established at the conclusion of the group stage.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Portugal, Croatia, the Republic of Ireland and the Czech Republic will be the seeded teams in Thursday's draw for the UEFA EURO 2012 play-offs in Krakow, Poland.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Play-off draw
Pot 1 (seeded teams)
Croatia (coefficient 32.723)
Portugal (31.202)
Republic of Ireland (28.203)
Czech Republic (27.982)
Pot 2 (unseeded teams)
Turkey (27.601)
Bosnia and Herzegovina (27.199)
Montenegro (21.876)
Estonia (20.355)
0.800 bodova nam je falilo da udjemo u nosioce.
Prizeljkujem Cesku ili Irsku.
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/news/n ... 95380.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vijest napisana prije 15 minuta
Pot 1 (seeded teams)
Portugal (31.202)
Czech Republic (27.982)
Pot 2 (unseeded teams)
Turkey (27.601)
Montenegro (21.876)
Estonia (20.355)
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/news/n ... 95380.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogledaj tu listu na koju se oni pozivaju. Od Septembra je....Bosnian_Serb je napisao/la:http://www.uefa.com/uefaeuro2012/news/n ... 89808.html
Hrvatska
Portugal
Ceska
Turska

- Il Pinturicchio
- Kontakt:
Nadam se da ce se nasi zaliti UEFI za Spahicev zuti. Kakva gluma meneza majmuna.
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Ma samo Portugal yeben, to ostalo šaša.
-
- Kontakt:
Onda se nadati Ceskoj ili Irskoj,mozemo ih dobiti ako... ovako budemo igraliBuducnost je napisao/la:Play-off draw
Pot 1 (seeded teams)
Portugal (31.202)
Czech Republic (27.982)
Pot 2 (unseeded teams)
Turkey (27.601)
Montenegro (21.876)
Estonia (20.355)
Neka me biju,neka me tuku
A evo i nove liste..
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Citavu noc nisam spavao,misleci na prokleti penal Francuske.Ponosan sam na ove momke,mozemo pobjedit koga hocemo,ali naravno da sudija pravedno sudi,drugo poluvrijeme je svaki kontakt sa francuzima sviran prekrsaj,zivi zid pomjeran najmanje jos metar.Za prvo poluvrijeme nase repke samo cu reci : FENOMENALNO !
Samo hrabro u barazu i do prolaza na EP .
Samo hrabro u barazu i do prolaza na EP .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Malouda kaze: "Mislim da smo slično odigrali i protiv Irske",a ja mislim da su sudije odigrale slicno ko i protiv Irske
YNWA!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:A gdje nam nesta Zoran Šuko
vjerovatno je objasnjavao "kolegama" osnove iz njihovog zanata...

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
volio bih da izbjegnemo Portugal i Hrvatsku.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Raja
Jel oni dolaze danas u Sarajevo???
Hoće li biti kakav doček? Zaslužili su...
Sinoć između 70.000 Francuza, čuješ Bosna je šampion, ooooo
Divno je sinoć bilo biti Bosanac i Hercegovac
Hvala selektore, hvala momci

Hoće li biti kakav doček? Zaslužili su...
Sinoć između 70.000 Francuza, čuješ Bosna je šampion, ooooo

Hvala selektore, hvala momci
-
- Kontakt:
Da, ja baš htio to da pitam. Kada stižu ? 

a dobro ljudi sto se tice sudjenja ako cemo gledati kompletan ovaj ciklus, dobro je bilo, prije smo skoro uvijek imali probleme sa sudijama, u ovim kvalifikacijama nemamo se na sta zaliti, u najbitnijim utakmicama protiv bjelorusije su nam sudije mozda i pomogle, jbg opet sve nekako dodje na svoje, imali smo onaj penal u bjelorusiji, sad penal protiv nas, pa onda zenici pomogao nam je sudija kad istjera onogo bjelorusa sto je simulirao na pola centra, sve kad se zbroji i oduzme, sudjenje je bilo sasvim ok i neka smo i to dozivjeli imamo u tom pogledu neki normalan odnos.
sto se tice baraza i mogucih protivnika, izgleda da jos uvijek postoji neka dilema dal ce nosioc biti irska ili turska, neki govore da je irska definitivno nosioc, neki govore da je turske, ja mislim da ce biti irska i da cemo upravo njih i izvuci i proci kulturno
zna li neko u koliko je sati sutra izvlacenje
sto se tice baraza i mogucih protivnika, izgleda da jos uvijek postoji neka dilema dal ce nosioc biti irska ili turska, neki govore da je irska definitivno nosioc, neki govore da je turske, ja mislim da ce biti irska i da cemo upravo njih i izvuci i proci kulturno
zna li neko u koliko je sati sutra izvlacenje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:A gdje nam nesta Zoran Šuko
vjerovatno je objasnjavao "kolegama" osnove iz njihovog zanata...
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/111012036" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ga ziv i zdrav
dobar je bio sinoc

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mal ... nici/66030" onclick="window.open(this.href);return false;
pa zar nam je potreban ovaj clanak dosta nam je sinoc bilo, jbo li te i sampanjac i platini i ona rugoba od skota...
pa zar nam je potreban ovaj clanak dosta nam je sinoc bilo, jbo li te i sampanjac i platini i ona rugoba od skota...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.