Devil je napisao/la:Sacekaj jel tvoj prvi nick bio RZ88,ili si imao jos jedan pre njega.Secam se i lovca a bio je i ovaj unique sto navija za Marseille samo se ne mogu setiti nicka,takodje je medju prvima bio i RK Gradacac,ma bilo vas je.Citao sam ovaj forum povremeno od pocetka ali sam se regao tek kada sam dosao u Sarajevo.Neutral je napisao/la:Hehe, sjećam se ja vremena kada sam tek upao ovdje , nije sa ovim nickom nikako. To su bila vremena. Samo je Lovac mislim imao 1000 postova, a onda sam se ja pojavio. Bio sam među prvima na forumu, nick sam i zaboravio, a onda sam ovaj napravio, te od tada pišem. Bio sam odsutan dosta puta, međutim, polahko se vraćam u formu.
Ja sam bio Rz88, ali sam samo ime promjenio, isto je sve ostalo. A tu sam od 2008 godine. Bilo je tu dosta raje , Csk, High, sa njima sam se uvijek svađao, kako je prije gorilo, ahh. Ja sam bio banovan preko 10 puta, jednom i mjesec dana.
Ali počeo sam da ozbiljno pišem, dosadilo mi se ofirati , pa rekoh sebi, hajde da pišemo normalno, i vidiš kako napreduje, dobro hvala Bogu
@The Maniacs
Hehe, sjećam se ja Džoke i kada se tek pojavio
Kakva ženidba, još je rano, iako bih ja rado.
@Pik
Brate, u tih cd-ova mora biti neki što piše na njemu asus, e taj instaliraj, jer ti je to za grafičku, tako pretpostavljam, a za zvučnu nađi cd gdje piše sound i to je to.