Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sta ,nije ni odigrao,odma u A selekciju,jadna je ta selekcija koju bi vi iskupusali. Hajrovice **** moras da molis,a mali iz AC Milana Andrej Modic odma se odazvo. Nabijem ja takvog igraca kojeg trebas moliti da igra za reprezentaciju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
http://www.footballdatabase.eu/football ... 21.en.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Principatus
- Kontakt:
Kao sto molimo Seferovica sve vrijeme? Ah nismo ga ni upitali, zamalo zaboravi.emir79 je napisao/la:Sta ,nije ni odigrao,odma u A selekciju,jadna je ta selekcija koju bi vi iskupusali. Hajrovice **** moras da molis,a mali iz AC Milana Andrej Modic odma se odazvo. Nabijem ja takvog igraca kojeg trebas moliti da igra za reprezentaciju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ima li taj uopce nastup za arsenal u sluzbenoj utakmici pa makar bio liga kup? lik je tamo proveo vec par godina, ako je toliko velik talenat cudi me da mu wenger nije ukazao priliku do sada..Principatus je napisao/la:Ma dobro Arsenal...nije to sad neki poseban klub iz neke jake lige.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Principatus
- Kontakt:
Mozemo ga dovesti da nastupi za Kozaru, ergo sluzbena utakmica i poziv za mlade.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ASD
- Kontakt:
Koliko ja znam on nije odigrao nijednu utakmicu za Arsenal.STEVIE je napisao/la:ima li taj uopce nastup za arsenal u sluzbenoj utakmici pa makar bio liga kup? lik je tamo proveo vec par godina, ako je toliko velik talenat cudi me da mu wenger nije ukazao priliku do sada..Principatus je napisao/la:Ma dobro Arsenal...nije to sad neki poseban klub iz neke jake lige.
Jedino je igrao za Juniore,Rezerve i na posudbi u Barnetu .
sto ce mu kozara kad je tu velesila barnet?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Odmah ga u A selekciju umjesto tamo nekih,jos ako je standardan.STEVIE je napisao/la:sto ce mu kozara kad je tu velesila barnet?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Seferovic takodje je daleko od A reprezentaije,ma miljama je,a ako si gledao proslu utakmicu u seria A mogo si se i sam uvjeriti. Hajrovici ne zele igrati za BIH,shvatite vec jednom,zar je tko tesko to skonati.Ljudi nas izradjuju na sve nacine,da privuku poziv Svicaraca,a Bosanci tupavi ko budaci. Tacno je da nismo Seferovica zvali,on jeste drugi tip za razliku od gmizavaca Hajrovica,ali u ovim kvalifikacijama,nema potrebe da ga zovemo. Pored Ibisevica i Dzeke su sanse minimalac zestoki. I prestanite,cim se neki igrac pojavi ,odma ga uvrstavati u A selekciju,pa nismo mi cirkus yebote,sta je vama? Mi smo ozbiljna reprezentacija,koja je u vrhu tabele kvalifikacija,i koja je konacno stabilna na FIFA-noj listi,a da ne govorim da smo 12-ti na UEFA-noj listi. Sa talentima ne mozes na prvenstvo,to je valjda jasno?Principatus je napisao/la:Kao sto molimo Seferovica sve vrijeme? Ah nismo ga ni upitali, zamalo zaboravi.emir79 je napisao/la:Sta ,nije ni odigrao,odma u A selekciju,jadna je ta selekcija koju bi vi iskupusali. Hajrovice **** moras da molis,a mali iz AC Milana Andrej Modic odma se odazvo. Nabijem ja takvog igraca kojeg trebas moliti da igra za reprezentaciju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- Principatus
- Kontakt:
A koga mi to jos imamo, da ga pozovemo pored Ibisevica i Dzeke i da dolazi iz takve jedne lige i da je tako mlad i perspektivan? Tacno, nikoga. Sta ce nas kostati da ga pozovemo? Bas tako, porciju cevapa. Ali momak uopste nije u kontaktu sa nasim savezom. Nula.emir79 je napisao/la:Seferovic takodje je daleko od A reprezentaije,Pored Ibisevica i Dzeke su sanse minimalac zestoki.
Susic je sa Hajrovicem pricao prije skoro 10 mjeseci, i to je bilo to. A Svicarci ga pratili sve vrijeme. Mi koji zelimo da ga preotmemo morali bi biti ti, koji ce raditi aktivan scouting i vrbovanje igraca, no to smo prepustili Svicarcima, pa se sada vadimo na sve moguce. I onda ce biti: Pa dobro nemamo mi igraca kao Brazil, pa zato nismo na nekom velikom takmicenju, pa iz toga i dolazi da igraci ne zele igrati za nas. I tako se vrti to pakleno kolo i zmija sebi grize u rep. Neda mi se slusati tu pricu.
Ovo je citava poenta.Ali kako rece iako par uhljupa izradjuju na sve nacine repku, Bosanci bas tupavi ko budaci.emir79 je napisao/la:Seferovic takodje je daleko od A reprezentaije,ma miljama je,a ako si gledao proslu utakmicu u seria A mogo si se i sam uvjeriti. Hajrovici ne zele igrati za BIH,shvatite vec jednom,zar je tko tesko to skonati.Ljudi nas izradjuju na sve nacine,da privuku poziv Svicaraca,a Bosanci tupavi ko budaci. Tacno je da nismo Seferovica zvali,on jeste drugi tip za razliku od gmizavaca Hajrovica,ali u ovim kvalifikacijama,nema potrebe da ga zovemo. Pored Ibisevica i Dzeke su sanse minimalac zestoki. I prestanite,cim se neki igrac pojavi ,odma ga uvrstavati u A selekciju,pa nismo mi cirkus yebote,sta je vama? Mi smo ozbiljna reprezentacija,koja je u vrhu tabele kvalifikacija,i koja je konacno stabilna na FIFA-noj listi,a da ne govorim da smo 12-ti na UEFA-noj listi. Sa talentima ne mozes na prvenstvo,to je valjda jasno?Principatus je napisao/la:Kao sto molimo Seferovica sve vrijeme? Ah nismo ga ni upitali, zamalo zaboravi.emir79 je napisao/la:Sta ,nije ni odigrao,odma u A selekciju,jadna je ta selekcija koju bi vi iskupusali. Hajrovice **** moras da molis,a mali iz AC Milana Andrej Modic odma se odazvo. Nabijem ja takvog igraca kojeg trebas moliti da igra za reprezentaciju.
To ko u onom vicu,jel meni mater?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
niti jedna ozbiljna reprezentacija ne zove juniore u prvi tim.
mi već imamo bešića, dosta.
dijalog je napisao/la:niti jedna ozbiljna reprezentacija ne zove juniore u prvi tim.

Jos nepunih godinu,pa ce prestariti i za U-21
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dijalog lupa ko maksim po diviziji ko i obično

DRUG NEBI TI PUNCA
92.harishp je napisao/la:dijalog je napisao/la:niti jedna ozbiljna reprezentacija ne zove juniore u prvi tim.
mi već imamo bešića, dosta.Kakav junior,znas li ti uopste koje je godiste Besic
igrao u repci dok je igrao za juniore hsva.
sad je u mađarskoj, može se reći da je poluprofesionalac.

Kad je mogao onaj tvoj Shinfield kako se vec ono vabi iz cvajtare da bude standardan u kockastima ti,moze i Besic kao poluprofesionalac u Madzarskoj prvoj ligi.dijalog je napisao/la:92.harishp je napisao/la:dijalog je napisao/la:niti jedna ozbiljna reprezentacija ne zove juniore u prvi tim.
mi već imamo bešića, dosta.Kakav junior,znas li ti uopste koje je godiste Besic
igrao u repci dok je igrao za juniore hsva.
sad je u mađarskoj, može se reći da je poluprofesionalac.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
prevedi ovaj post na bosanski.harishp je napisao/la: Kad je mogao onaj tvoj Shinfield kako se vec ono vabi iz cvajtare da bude standardan u kockastima ti,moze i Besic kao poluprofesionalac.
Pa nije ti na Krvatskom napisano.dijalog je napisao/la:prevedi ovaj post na bosanski.harishp je napisao/la: Kad je mogao onaj tvoj Shinfield kako se vec ono vabi iz cvajtare da bude standardan u kockastima ti,moze i Besic kao poluprofesionalac.
vabi-zove.
cvajtara-druga liga
kockasti-tvoji

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
haha jesi lud.
smiri se dok me nisi prestigao za kantu godine.

smiri se dok me nisi prestigao za kantu godine.

Imamo problem u komunikaciji !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: zastitaIdentiteta i 35 gostiju.