Pa ako će golman davat golove onda se slažemGracanicaAA je napisao/la:Javlja mi lik da ga je u Ponedeljak vidio gore u carsiji sto jecesc4 je napisao/la:Da ne mozgate previse o kojem golmanu se radi , u pitanju je Mirza. Provjereno znam da je prije par dana bio u Gracanici na razgovoru sa nacelnikom i da je 99% on novi golman Bratstva !, znaci mozemo sad uc u PL vise. ABD....
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- 7aprildomemoj
Re: NK Bratstvo Gračanica
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- 7aprildomemoj
Pa i prošlu sezonu za 30 utakmica samo 29 golova, to nije u prosjeku ni jedan gol po utakmici

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Prosle sezone Jedinstvo primilo samo 10 golova, a Mirza 8 , i jos drzi onaj rekord... Nek ga sledece godine kod nas i srusi a imamo hiljadu put bolju odbranu nego sto su oni imali prosle sezone7aprildomemoj je napisao/la:Pa i prošlu sezonu za 30 utakmica samo 29 golova, to nije u prosjeku ni jedan gol po utakmici![]()
www.nkbratstvogracanica.com
definitivno MIRZA HAMZABEGOVIĆ novi golman bratstva...............
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sta otkrivas odma ?? pssst7april je napisao/la:definitivno MIRZA HAMZABEGOVIĆ novi golman bratstva...............
Cekaj nedelju pa tek onda.
- 7aprildomemoj
Da makar hoće napravit tribinu iza gola kod TPA, to ne bi bilo puno para a stadion bi dobio puno ljepši izgled. Obavezno napravit svečanu VIP ložu i bolje uslove za snimatelje.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Da..Obavezno VIP lozu..po meni je da se nekako napravi gore di su one izbaceni balkoni da se nekako tu napravi..Tako sam ja mislio gore..Bio bi ljepsi pogled7aprildomemoj je napisao/la:Da makar hoće napravit tribinu iza gola kod TPA, to ne bi bilo puno para a stadion bi dobio puno ljepši izgled. Obavezno napravit svečanu VIP ložu i bolje uslove za snimatelje.
Po meni i da se naprave dole svlacionice ispod trebina.Govorili su prije mozda 2-3 godine...da ce uradit ali nista...
Nije valjda da oni mogu toliko dobro da plate pa da Joge ide u prvu kantonalnu?!Zoom088 je napisao/la:Jogunčić vam se sigurno nije nudio.
Znam to jer sam dobro upućen u situaciju s njim, a jučer je finalizirao dogovor sa niželigašem, ekipom NK Svatovac iz Poljica koji će se ove godine boriti za ulazak u Drugu ligu FBiH - Sjever.
Eto da utvrdimo Mirza novi golma
Jos sad da Riki potpise 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Uhhhh jos kad Riki potpise, ma de beton cemo biti......cesc4 je napisao/la:Eto da utvrdimo Mirza novi golmaJos sad da Riki potpise
Dobra vijest za golmana,al dovoditi igrače bez trenera
nije pametno.Trener treba upozati ekipu i obavijestit upravu kakvi igrači mu trebaju i na kojim pozicijama a ne da STALJIN ispunjava svoje želje.Ko je RIKI C E S C 4 
Trener je doveden , trener je sa strane samo se ne izlazi u javnost sa imenom do nedelje to je ono sto je meni receno. A to ko je riki dobices u pp jer jos nije sve dogovoreno pa da ne bude sranjaBLUTUD je napisao/la:Dobra vijest za golmana,al dovoditi igrače bez treneranije pametno.Trener treba upozati ekipu i obavijestit upravu kakvi igrači mu trebaju i na kojim pozicijama a ne da STALJIN ispunjava svoje želje.Ko je RIKI C E S C 4
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Znaci trener je mrak 
Da nije Rijad Pljevljakcesc4 je napisao/la:Eto da utvrdimo Mirza novi golmaJos sad da Riki potpise
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trener jos nije poznat...Nudi se dosta trenera pa tako da jos nije nista zvanicno..... Da vas obradujem : u Nk Bratstvo je stigoa Jaranovic iz Radnickog....... Treba da doce neki momak iz Austrije sa naseg podrucja..... Toliko za sad....GracanicaAA je napisao/la:Znaci trener je mrak
Bihac96@ jeste Rijad u pitanju ali i dalje nije sigurno jel potpisuje il ne
Street ma to ko je trener se vjerovatno nece znati do subote il nedelje iako sam ja imo info da ce brko danas to dogovorit al vidicemo.....Uglavnom dovode se dobri igraci i sa ovakom ekipom i ja da budem trener uci cemo u PL
Street ma to ko je trener se vjerovatno nece znati do subote il nedelje iako sam ja imo info da ce brko danas to dogovorit al vidicemo.....Uglavnom dovode se dobri igraci i sa ovakom ekipom i ja da budem trener uci cemo u PL
Lijepo to ide iznenadjujuce ako je je 100% tacno:Hamzabegovic,Pljevljak,Jaranovic,Karadjuz i spominje se jos imena po meni tamam pojacanja na ovu ekipu koju imamo,samo da se dovede kakav ozbiljni trener da to sve ukopi lijepo i da se proba nesto napravit ove godine,bit ce promjena i u sastavu:
HAMZABEGOVIC
SALKIC ŠUŠA KADIC PANTIC
MOUSA OMEROVIC JAHIC DELIC
PLJEVLJAK SMAJLOVIC
Samo pogledajte nasu zadnju liniju,ubjedljivo najjaca odbrana lige koja moze igrati u bilo kojo ekipi premier lige,a vezni red ima dobrog izbora uz ove nabrojane imamo konacno izbora u veznom redu,opet smo tanki u napadu
HAMZABEGOVIC
SALKIC ŠUŠA KADIC PANTIC
PLJEVLJAK SMAJLOVIC
Samo pogledajte nasu zadnju liniju,ubjedljivo najjaca odbrana lige koja moze igrati u bilo kojo ekipi premier lige,a vezni red ima dobrog izbora uz ove nabrojane imamo konacno izbora u veznom redu,opet smo tanki u napadu
Drug nemoj da se uvrijedis al nisi nikako dobro poslozio taktiku , nekim igracima si i pozicije pogrijesio... Prema ovome u slucaju da dodu Jaranovic i Pljevljak i naravno opet dosta zavisi ko ce bit trener i koju formaciju ce forsirat al to bi trebalo izgleda ovako nekako sa fondom igraca koji trenutno imamo + pojacanja Hamzabegovic (vec dosao) i Jaranovic Pljevljak (u slucaju da dodu) a bice jos pojacanja vjerovatno al ovako bi trebalo izgleda sa pomenutim trojcem.ado78 je napisao/la:Lijepo to ide iznenadjujuce ako je je 100% tacno:Hamzabegovic,Pljevljak,Jaranovic,Karadjuz i spominje se jos imena po meni tamam pojacanja na ovu ekipu koju imamo,samo da se dovede kakav ozbiljni trener da to sve ukopi lijepo i da se proba nesto napravit ove godine,bit ce promjena i u sastavu:
HAMZABEGOVIC
SALKIC ŠUŠA KADIC PANTIC
PLJEVLJAK SMAJLOVIC
Hamzabegovic
Salkic Susa Kadic Pantic
Moussa Kadric Omerovic Pljevljak
Jaranovic Smajlovic
Iako opet ce se postavljat pitanje tih u 21 igraca itd itd .... Al imaju ljudi koji uzimaju lovu za to i pustimo njih nek odlucuju , ja se nadam samo kvalitetnom treneru i kvalitetnim pojacanjima tj da niko nema osigurano mjesto u prvoj postavi !
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ja Pljevljak igra sredu.Ovako po meni nece mozda vise bit mjeta za Juniore ?? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.