BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Hrammm1921
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Kako Musa fali joj majkoooo
-
- Kontakt:
Zato bi Garza do sad imao 15 poena...taj nas isti Nurkic trenutno drzi u zivotu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Slažem se
Zivi smo jedino radi skoka. Talijani ce to dovesti u red u 2 pol i odlijepice se. Kod nas nemas nijednog pouzdanog sutera, ne vidim kako ovdje mozemo pobijediti osim da nas italijani pobijede u ciglarenju. A ne vidim sto bi, nije pritisak na njima.
Daj Boze da grijesim.
Jusuf koliko daje toliko i uzima, nasa agresivna odbrana nije moguca s njim jer je trom, vidjelo se kako smo zadnji napad perfektno odbranili kad imas 5 igraca koji mogu svakoga ispratiti.
Mi bi bez njega primali 10 poena manje ali bi vjerovatno i davali 10tak manje. Veliki je hendikep neigramje Muse, mnogo vazniji od Jusufa za repku.
Daj Boze da grijesim.
Jusuf koliko daje toliko i uzima, nasa agresivna odbrana nije moguca s njim jer je trom, vidjelo se kako smo zadnji napad perfektno odbranili kad imas 5 igraca koji mogu svakoga ispratiti.
Mi bi bez njega primali 10 poena manje ali bi vjerovatno i davali 10tak manje. Veliki je hendikep neigramje Muse, mnogo vazniji od Jusufa za repku.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Mi izgleda znamo samo pick n roll braniti, i to kad se bas potrudimo. U napadu sami gubimo lopte, ko u skoli kosarke zabijanje glave u pod i zabijanje u protivnika, ne znamo sta je pas u korner na udvajanju saljemo loptu na tribine. Edin pokusava uljepsati, ali ovo ni na sta ne lici, nije uopste puno bolje nego juce protiv Spanije, al hajde...
Nurkic iz pika zasada na prvenstvu ni jedne lopte,dok je na proslom redovno kucao iz pika sa Musom.
Moramo igrat sa istom energijom i pogodit nešto sa distance ako zelimo dobit. Jesmo loši suteri al ne moze vala i cetvrto poluvrijeme sa jednom pogođenom trojkom
Samo naprijed Saraj'vo!
Malo je,noge i ruke polomiti i oko izbiti
Gegić i Alibegović moraju pročepiti malo u napadu uz još koju trojku Robersona, Juka loše blokove u napadu pravi i iz tog početnog picka nikakvu prednost ne pravimo
Ali prosto ne shvatam da zivis od kosarke i nisi u stanju pogoditi 2 slobodna bacanja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Laza qrac, nurk qurac, mrki los, Alibegovic los,Miralem ne igra, arsla bolje da ne igra, hrelja jbg hrelja Haha, gega i ata nešto i isporuče, adin jedini bas dobar, Penava solidan, kameni isporuci sto nešto,ali po meni ni blizu dobrog
Meni je samo čudno kako naši loše stoje na terenu u napadu generalno,npr Nurkic ide ledjima prema kosu,vrabac stoji blizu kosa,njegov igrač može pomagati na nurku,onda kad krene neko napadat obruč kako loše ostali stoje,Niko se ne namjesti na pas na 3,generalno bas losa kretnja na terenu,loše postavljanje,loši blokovi
Meni je samo čudno kako naši loše stoje na terenu u napadu generalno,npr Nurkic ide ledjima prema kosu,vrabac stoji blizu kosa,njegov igrač može pomagati na nurku,onda kad krene neko napadat obruč kako loše ostali stoje,Niko se ne namjesti na pas na 3,generalno bas losa kretnja na terenu,loše postavljanje,loši blokovi
Jel ono Fontekio vec 20 ubaci?
Da sta ubacimo, najmanje ovom razlikom bi mi vodili.
Potajno sam se nadao da i bez Muse i Xaviera mozemo kao ekipa igrati dobro. Fizikalijama i energijom ubijati u pojam svakog protivnika. Al za to moras imati fizicki i psihicki pripremljenu ekipu preko svake granice.
Sada je sasvim ocito da ne mozemo nadoknaditi Musu i Xaviera. U pitanju je barem 30 koseva minusa u startu jer je Roberson uskocio vise zbog raje, nego sto je u bilo kakvoj formi.
Umjesto da Talijane poklopimo bonusom do 5. minute svake cetvrtine, oni nama pucaju slobodna.
Da sta ubacimo, najmanje ovom razlikom bi mi vodili.
Potajno sam se nadao da i bez Muse i Xaviera mozemo kao ekipa igrati dobro. Fizikalijama i energijom ubijati u pojam svakog protivnika. Al za to moras imati fizicki i psihicki pripremljenu ekipu preko svake granice.
Sada je sasvim ocito da ne mozemo nadoknaditi Musu i Xaviera. U pitanju je barem 30 koseva minusa u startu jer je Roberson uskocio vise zbog raje, nego sto je u bilo kakvoj formi.
Umjesto da Talijane poklopimo bonusom do 5. minute svake cetvrtine, oni nama pucaju slobodna.
- VensanKasel
- Kontakt:
Brate idi kod očnog , nije tebi dobro . Kako nije puno bolje ? Da su sudije normalne , 6 -8 razlike bi vodili ...Bejker je napisao/la: ↑31 avg 2025, 21:35Mi izgleda znamo samo pick n roll braniti, i to kad se bas potrudimo. U napadu sami gubimo lopte, ko u skoli kosarke zabijanje glave u pod i zabijanje u protivnika, ne znamo sta je pas u korner na udvajanju saljemo loptu na tribine. Edin pokusava uljepsati, ali ovo ni na sta ne lici, nije uopste puno bolje nego juce protiv Spanije, al hajde...
Sviraju nam nepostojeće faulove bez kontakta , a njima opraštaju rukometnu odbranu sa rukama . Ne možeš jednu ekipu pustiti da tako igra , a drugoj zabraniti .
Plus nisu svirali silaznu Thompsona , školski primjer sudijske greške .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Par nepostojecih faula, par katastrofalnih turnovera, par profulanih bacanja, par nagazenih trojki, par profulanih zicera, par smijesnih ispadanja u odbrani, ukradeni poeni Aticu + bolesno raspolozeni Fontecchio = odlicnih -4.
Valjda su svjesni da mogu igrati s njima, pa da s puno vise samopouzdanja izadju u drugo poluvrijeme i dobiju ovo. Hajde Lazicu, zabij nesto konacno. Idemo, momciii!
Valjda su svjesni da mogu igrati s njima, pa da s puno vise samopouzdanja izadju u drugo poluvrijeme i dobiju ovo. Hajde Lazicu, zabij nesto konacno. Idemo, momciii!

Generalno dojam da je 90% ekipe van svake forme, pogotovo fizicke. Nurkic se znoji ko vepar u od drugog napada. Ne znam, nisam pametan...
Hajmo jako do kraja!
Tako je
Bravo Aticu
Tehnicka vjervatno
Bravo momci
Bravo Aticu
Tehnicka vjervatno
Bravo momci
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Na tusiranje

Trenutno korisnika/ca: alemsa, nerkolfc, Proximic, zastitaIdentiteta i 37 gostiju.