Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Skontao Dino nema od muzike hljeba.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Golem mali..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Vratite nam Juku.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Kao ocekivano Gigovic starter veceras za Midtjylland protiv Sportinga.
Kompromis je napisao/la: ↑20 sep 2022, 13:54Sta ce donijeti Austrijanci oko Nisića kad je dijete iz Sarajeva... bilo u omladinskim pogonu Sarajeva pa kasnije presao u Austriju.....
Inace u ovoj generaciji je mozda i najveci talenat (a i rastom je ogroman) Saran iz Zelje koji sa 15 godina igra kadetsku nasu ligu i daje golove... ali nije ja msm nikako igrao zbog povrede ovaj Uefin turnir...
Da se citiram za malog Sarana... fakat je dijete ozbiljan talenat jer igra dobro i sa dvije godine starijim od sebe... sad da li je talenat za nivo bayerna bas ne znam ali da jednog dana igra lige petica sigurno jeste.... nadam se da ce uspjeti ali da se nece glupo zaletiti kao mnogi prije njega koji su iz omladinskog pogona Zelje lijetali u Hajduk, Poljsku, Česku (osim Dzeke svi propali), i sl skalamerije od klubova i da ce ostati u Zelji jer ce sansu sigurno dobiti... kad se pogleda mnogo bolje su prosli u karijeri oni koji su igrali za Zeljin prvi tim i prodali se nego mnogi koji su prerano odletjeli poput npr vile, cerimagica ili mahira karica i sad se bave ili amaterskim ili nikakvim fudbalom...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Neko ko je talenat ovdje u Bosni, je neko ko ce doci i sa 19-20 godina zabiti 15-20 golova u kukuruz ligi.
Sve mimo toga su male sanse da kod tog igraca ima ikakav kvalitet. Pricamo o napadacima.
Ne pratim omladinski pogon ovdje, ali ima li naznake za takvo nesto?
Sve mimo toga su male sanse da kod tog igraca ima ikakav kvalitet. Pricamo o napadacima.
⚜️~⚜️~⚜️
U Premijer ligi vecina klubova vise voli polovnjake iz Srbije/Hrvatske, nego gurati mlade momke.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 feb 2023, 20:17Neko ko je talenat ovdje u Bosni, je neko ko ce doci i sa 19-20 godina zabiti 15-20 golova u kukuruz ligi.
U FKS Akademiji znam da se mnogo pricalo o Bijelonji, imao je u prosjeku vise od gola po utakmici, mislim da je i sada na slicnoj statistici u FKSU19, ali nikakvih naznaka da ce u skorije vrijeme uopste u prvi tim.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kako bi bilo legendarno uzeti Svedjanima i njega, a i Nezirevica poslije.Hansestadt je napisao/la: ↑16 feb 2023, 19:59Kao ocekivano Gigovic starter veceras za Midtjylland protiv Sportinga.

-
- Kontakt:
Ono sto mi se svidja kod Gigovica jeste sto je agilan box-to-box igrac, zna da loptu iznese, trazi je itd. Valjao bi nam naredni godina, a ne radi se vise o talentu koji evt moze nesto napraviti nego moze odma konkurisati i biti dio reprezentacije.Ghuraba je napisao/la: ↑16 feb 2023, 20:53Kako bi bilo legendarno uzeti Svedjanima i njega, a i Nezirevica poslije.Hansestadt je napisao/la: ↑16 feb 2023, 19:59Kao ocekivano Gigovic starter veceras za Midtjylland protiv Sportinga.![]()
Lijepo Habibovic kod Makija u podcastu prica o Krdzalicu. Kaze da mu je Ivica Barbaric u mladoj repki rekao da ne bi dao Krdzalica ni za Modrica.
A menadzer mu fenomenalni Andy Bara. Ako valja bar malo, utopit ce ga u neki veliki klub Andy sigurno. Treba ga pratit.
A menadzer mu fenomenalni Andy Bara. Ako valja bar malo, utopit ce ga u neki veliki klub Andy sigurno. Treba ga pratit.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Salko Hamzic golman Salzburga,16 godina.
-
- Kontakt:
Pa dobro,na kaljenju je. Ipak tek mu je 16 godina.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑17 feb 2023, 09:04Ne brani u salzburgu vec u fijali lieferung druga liga
Iz u18 sallzburga
Da, i ja sam posebno zapazio taj detalj. Vec su me uvjerili da će biti igracina.forgempp je napisao/la: ↑16 feb 2023, 21:40Lijepo Habibovic kod Makija u podcastu prica o Krdzalicu. Kaze da mu je Ivica Barbaric u mladoj repki rekao da ne bi dao Krdzalica ni za Modrica.

Samo sto je došao u lidera slovenskog prvenstva odmah prva postava i gol i to kod Riere. Izvjesno da će se okititi i titulom prvaka s Olimpijom.
Samo da ga povrede zaobidju.
Inače jedan od boljih podcasta koje sam pogledao (tema razlog)

A Krdzalic je?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Još da ga ima ko zvat...Provjereno pričam, poslednji put kad ga je neko zvao je bilo to novembra 2021, Miske ga tad zvao, dečko bio ni na nebu ni na zemlji, sa statusom igrača Rostova, znajuči da neče igrat i u potraznji nove sredine...od tad ga više nije niko nikad nazvao! Pošto sam dobar sa Arminovim ocem, ne pričam nešta površno il na pamet. Nije Armin ništa slabiji trenutno od Benjamina, ima 100tinjak utakmica u nekim prvim ligama, a samo je godinu dana stariji od Benjamina.Hansestadt je napisao/la: ↑16 feb 2023, 20:56Ono sto mi se svidja kod Gigovica jeste sto je agilan box-to-box igrac, zna da loptu iznese, trazi je itd. Valjao bi nam naredni godina, a ne radi se vise o talentu koji evt moze nesto napraviti nego moze odma konkurisati i biti dio reprezentacije.Ghuraba je napisao/la: ↑16 feb 2023, 20:53Kako bi bilo legendarno uzeti Svedjanima i njega, a i Nezirevica poslije.Hansestadt je napisao/la: ↑16 feb 2023, 19:59Kao ocekivano Gigovic starter veceras za Midtjylland protiv Sportinga.![]()
Armin je tada faktički odbio Misketa i našu reprezentaciju za koju je do sada mogao imati kamaru nastupa kao i Anel i Dennis...Tim prije što su mu konkurencija bili Loncar, Cimirot i naravno kvalitetniji veznjaci ali svako malo povrijedjeni.
Rostov je bio odlična prilika da prelomi za nas.
Tada se Gigovic malo preracunao i pogrešnu odluku donio.
Sta je očekivao nakon toga, neki specijalni tretman?!
Zapravo on tek sada s Mitjilandom postaje opet interesantan.
Bez obzira, treba ga opet kontaktirati jer obećava.
I naravno da bi trebao biti u prednosti u odnosu na Tahirovica jer ima 1000x veću minutazu na seniorskom nivou.
I naravno da bi trebao biti u prednosti u odnosu na Tahirovica jer ima 1000x veću minutazu na seniorskom nivou.
Nije to baš tako,...sjeti se utakmice u21 bih swedska...kako je Armin dočekan u BiH, kako se je BH struka ponašala prema njemu, i onda se je izgleda Miske "postidio" i završio sa javljanjem Arminu. A dokaz da Armin nas nije precrtao, je izjava swedskim medijima gdje je rekao da još nije odlučio, iako bi se kao trebao njima dodvoravat, itd...hurem je napisao/la: ↑17 feb 2023, 22:49Armin je tada faktički odbio Misketa i našu reprezentaciju za koju je do sada mogao imati kamaru nastupa kao i Anel i Dennis...Tim prije što su mu konkurencija bili Loncar, Cimirot i naravno kvalitetniji veznjaci ali svako malo povrijedjeni.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, boatenkk i 5 gostiju.