FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 27 okt 2014, 21:09

Vjerovatno da ce Dilaver Zrnanovic potpisati ugovor na polusezoni. Dakle, povratnik u klub. Nakon sezone 2009/10 i 2010/11 provedene u Banovicima nastupao je jos u FK Sarajevo i Simurq (Azerbejdzan).
1947!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 okt 2014, 21:37

Ljumani_Banovici je napisao/la:Vjerovatno da ce Dilaver Zrnanovic potpisati ugovor na polusezoni. Dakle, povratnik u klub. Nakon sezone 2009/10 i 2010/11 provedene u Banovicima nastupao je jos u FK Sarajevo i Simurq (Azerbejdzan).
Pratio sam istog dok je bio u Sarajevu, odličan igrač. S njim bi imali i kvalitetnu odbranu i sigurno najkvalitetniju ekipu u ligi. Jel kod vas Slomić? Ako nije gdje je trenutno? Nisam ga vidio ni na klupi u subotu.

:bih:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 okt 2014, 22:54

cestitam komsije na odlicnim rezultatima....nadam se da cete sljedece sezone izborit PL...banovici to sigurno zasluzuju...samo nastavite jako
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 28 okt 2014, 01:07

Ljumani_Banovici je napisao/la:Vjerovatno da ce Dilaver Zrnanovic potpisati ugovor na polusezoni. Dakle, povratnik u klub. Nakon sezone 2009/10 i 2010/11 provedene u Banovicima nastupao je jos u FK Sarajevo i Simurq (Azerbejdzan).
Igrao je on protiv Slobode na memorijalnoj utakmici i vidi se da mu fali malo spremnosti, ali takav igrač je uvijek pojačanje, ne samo u ovoj ligi nego i u Premijer ligi. Mada, sumnjam da mu je Budućnost primarni cilj, mislim da će ostati ovdje jedino ako ne nađe neki inostrani angažman ili nešto u Premijer ligi. Uglavnom, bilo bi odlično da odigra barem proljetni dio sezone i pomogne u ovoj borbi za vrh, vjerujem da će biti i u formi do tada (intezivno se sprema, tako da bi trebao biti spreman).

Sada je potrebno animirati raju da se proba ponovo napuniti stadion kao par puta prethodne sezone i da se pruži podrška momcima, jer su je i zaslužili.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 okt 2014, 09:23

Nemojte se sad zajebavat pa da u cijeloj toj euforiji zaoboravite vratit bodove ljudima koji su vam pomogli prosle godine. :kafa:
www.nkbratstvogracanica.com

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 28 okt 2014, 12:32

Pomogli il' odmogli? :mrgreen:

Daj više se dogovorite jesmo l' kupili pobjedu il' obećali bodove ove sezone. :kafa:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 28 okt 2014, 12:37

U Malešićima najjeftiniji Banovićki ugalj AKCIJA - 50% :mrgreen:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 okt 2014, 12:55

LjumanM95 je napisao/la:Pomogli il' odmogli? :mrgreen:

Daj više se dogovorite jesmo l' kupili pobjedu il' obećali bodove ove sezone. :kafa:
Bodove , bodEve kako god :D

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 28 okt 2014, 13:15

cesc4 je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Pomogli il' odmogli? :mrgreen:

Bodove , bodEve kako god :D
Pa čekaj zar nije bila spika kao kupili smo bodove (čak se i tačna cifra znala), Brko ponovo pokazao da mu je cilj vlastiti interes i novac i slične stvari. Plus onaj pik što ste imali na nas i da nema šanse da dođemo do bodova u Gračanici, to se jedino kešom moglo srediti (barem po pričama onih koji su upućeni u klub i koji poznaju Brku).

Al' dobro ko zna šta će biti, mada baš čisto sumnjam da ćete dobiti bodove, isključivo zbog onog posljednjeg kola i plus što smo i mi u jako finoj situaciji za vrh tabele.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 28 okt 2014, 15:05

Prošlu sezonu ste igrali za Slobobodu i to vas je koštalo ispadanja.Onda su vas tuzlaci počastili jednom revijalnom prijateljskom utakmicom kao znak zahvalnosti i dobrosusjedskih odnosa :clap: Onda ste došli u Gračanicu tražiti bodove koje ste dobili na poklon pa ste tražili da Bratstvo ponovo zapne protiv davljenika Branitelja koji je zasluženo pobjedio u Gračanici u odnosu na vas gdje je cijeli stadion umirao od smijeha što nemožete pobijediti puštenu utakmicu :oops: Na kraju ste ostali u ligi zahvaljujući Malešićima koje jednim dijelom finansira općina Gračanica(BRKO) :!: i opet nevaljamo :hmmmmm:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 okt 2014, 15:07

Forlan je napisao/la:Prošlu sezonu ste igrali za Slobobodu i to vas je koštalo ispadanja.Onda su vas tuzlaci počastili jednom revijalnom prijateljskom utakmicom kao znak zahvalnosti i dobrosusjedskih odnosa :clap: Onda ste došli u Gračanicu tražiti bodove koje ste dobili na poklon pa ste tražili da Bratstvo ponovo zapne protiv davljenika Branitelja koji je zasluženo pobjedio u Gračanici u odnosu na vas gdje je cijeli stadion umirao od smijeha što nemožete pobijediti puštenu utakmicu :oops: Na kraju ste ostali u ligi zahvaljujući Malešićima koje jednim dijelom finansira općina Gračanica(BRKO) :!: i opet nevaljamo :hmmmmm:
Novi ali jako upucen , svaka cast ;)

ComeOn
Kontakt:

Post Postao/la ComeOn » 28 okt 2014, 15:11

Vidi navijaca strasnog Bratstva sto kukaju i mole za bodove u Banovicima. kuknjava :urnebes:

Strah i trepet 1. Federalne lige, privatni nogometni klub Bratstvo. :lol:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 28 okt 2014, 15:26

ComeOn je napisao/la:Vidi navijaca strasnog Bratstva sto kukaju i mole za bodove u Banovicima. kuknjava :urnebes:

Dečko vidi se da zaostaješ :shifty: svi veliki klubovi su privatizovani:Chelsea,Bratstvo,M.city,Liverpool...... :lolno: a što se tiče Banovića boDEvi dolaze u Gračanicu ;)

ComeOn
Kontakt:

Post Postao/la ComeOn » 28 okt 2014, 15:35

Forlan je napisao/la:
ComeOn je napisao/la:Vidi navijaca strasnog Bratstva sto kukaju i mole za bodove u Banovicima. kuknjava :urnebes:

Dečko vidi se da zaostaješ :shifty: svi veliki klubovi su privatizovani:Chelsea,Bratstvo,M.city,Liverpool...... :lolno: a što se tiče Banovića boDEvi dolaze u Gračanicu ;)
Sine balavi, da ti ciko objasni jednu stvar! Ti si ocito ili corav kraj svojih okica ili sa manjkom sive mase pa ne razumijes razliku izmedju vlasnika klubova koji u svoje igracke ulazu svoj zaradjeni novac i privatnog kluba Bratstvo u koji nacelnik Gracanice ulaze sredstva od budzetskih korisnika te opstine, iako se ta sredstva itekako mogu ulagati i u druge sportove, ne samo u nogomet.
Kada budes razumio tu razliku, onda dodji da ja i ti pricamo. Do tad.... :shh:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 okt 2014, 15:47

komsije cestitke na rezultatima i smartam da vi 90%ulazite u elitu :!: sto se tice Gracnlija oni bi sad na silu da ulaze a za to trebaju poprilicni novci tako da tesko to mogu ostvariti, da su od pocetka imali boljeg trenera imali bi neke sanse :!: Sloboda i Buducnost su imali svoj dogovor prosle godine ti to nije bila samo jedna utakmica kako Gracanlije pricaju, dobri odnosi ce ostati i u budice :cool: dobili ste Gorazde i Jajce u gostima, kasnije imate tri tekme za redom kod kuce tako da mislim da vi krojite sami sebi sudbinu :cool: pozz Banovicani i vidimo se iduce godine ;)
Sloboda Tuzla

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 28 okt 2014, 15:51

ComeOn je napisao/la:
Forlan je napisao/la:

Sine balavi, da ti ciko objasni jednu stvar! Ti si ocito ili corav kraj svojih okica ili sa manjkom sive mase pa ne razumijes razliku izmedju vlasnika klubova koji u svoje igracke ulazu svoj zaradjeni novac i privatnog kluba Bratstvo u koji nacelnik Gracanice ulaze sredstva od budzetskih korisnika te opstine, iako se ta sredstva itekako mogu ulagati i u druge sportove, ne samo u nogomet.
Čiko nemamo ti i ja o čemu razgovarati jer u tvom bogatom vokabularu glavne riječi su:sine balavi,ti si ćorav,manjak sive mase.......napiso si tri posta i nešto pametuješ SELJAČINO nekulturna :puke:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 28 okt 2014, 17:46

Forlan je napisao/la:Prošlu sezonu ste igrali za Slobobodu i to vas je koštalo ispadanja.Onda su vas tuzlaci počastili jednom revijalnom prijateljskom utakmicom kao znak zahvalnosti i dobrosusjedskih odnosa :clap: Onda ste došli u Gračanicu tražiti bodove koje ste dobili na poklon pa ste tražili da Bratstvo ponovo zapne protiv davljenika Branitelja koji je zasluženo pobjedio u Gračanici u odnosu na vas gdje je cijeli stadion umirao od smijeha što nemožete pobijediti puštenu utakmicu :oops: Na kraju ste ostali u ligi zahvaljujući Malešićima koje jednim dijelom finansira općina Gračanica(BRKO) :!: i opet nevaljamo :hmmmmm:
Igrali smo za koga smo mi htjeli, to što je to nekome trn u oku - njegova stvar. Tražili i dobili, ali za NOVAC kako se prvobitno ovdje pisalo, nastojeći time opravdati nečasne radnje kluba pohlepom Brke i slično. Ipak se trebalo oprati za prethodno prosipanu priču "U Gračanici za Budućnost nema bodova". I ciframa se baratalo čak i ovdje, ali očigledno da se neki ne sjećaju toga.

Što se utakmice protiv Branitelja i poštenja i korektnosti na toj utakmici tiče - taj "argument" možeš prodavati u nekom dječijem obdaništu. Mada, čisto sumnjam da bi i tu prošao. Bratstvo koje je bilo doslovno nepobjedivo kući počinje gubiti tek kada su ispali iz svih kombinacija za Premijer ligu, supermoćni Branitelj koji je do tada derao guzove svima redom u Gračanici pošteno pobjeđuje, dok je Budućnost dobila igrama iza kulisa. :facepalm:

Malešići su za svoje odustajanje dopizili pozamašnu svotu novca, ko im je kriv što je guzica poletila za parama? To je bilo na principu čist račun - duga ljubav. Tako da nema apsolutno nikakve potrebe da se oni spominju i upliću u ovu priču, čovjek bi rekao odustali samo da bi nama izašli u susret. Jest', al' kad su rukovodeći ljudi Rudnika Banovići posjetili Malešiće.

Dakle, da rezimiramo. Dok je Budućnost još uvijek igrala tanko i nije bilježila rezultate, utakmica u Gračanici je bila kupljena, jer ipak Bratstvo se nada da u Banovićima može uzeti bodove protiv "dosta tanke" Budućnosti. Onda Budućnost kreće igrati i bilježiti dobre rezultate i stiže opštepoznata "prpa guzici", pa se tako i priča mijenja za 360 stepeni. Odjednom čelnici Bratstva su bili toliko "glupi" da svom najvećem neprijatelju (do tada) u ligi daju 3 boda za spasa za neko obećanje iz protivničkog tabora, kako bi ih pogurali naredne sezone. :lol: :oops: Nevjerovatna doza tolerancije i solidarnosti kod nekoga ko se zaklinjao da će prvom prilikom naguziti Budućnost. Jest', baš je tako bilo dok se opet nije keširalo. Ofirno i patetično izgledaju ti vaši pokušaji nakon što ste vidjeli kako je vrag odnio šalu, no dobro, ubrzo će 15. kolo pa će mnoge stvari biti jasne. Vjerovatno nećete dobiti bodove zbog onog sa Braniteljem u posljednjem kolu + što je Upravni odbor jasno dao do znanja ako se iz Lukavca vratimo neporaženi da se ide na Premijer ligu. Uživajte u svojim iluzijama i "poštenju" Brke.

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 28 okt 2014, 17:52

Zalosno, bojim se istinito. Bratstvo dobiva u Banovicima. Brzo ce 15 kolo pa cemo vidjeti. Volio bih da nisam u pravu, al eto. Zivi bili pa vidjeli...

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 28 okt 2014, 18:18

Igrali smo za koga smo mi htjeli, to što je to nekome trn u oku - njegova stvar. Tražili i dobili, ali za NOVAC kako se prvobitno ovdje pisalo, nastojeći time opravdati nečasne radnje kluba pohlepom Brke i slično. Ipak se trebalo oprati za prethodno prosipanu priču "U Gračanici za Budućnost nema bodova". I ciframa se baratalo čak i ovdje, ali očigledno da se neki ne sjećaju toga.

Što se utakmice protiv Branitelja i poštenja i korektnosti na toj utakmici tiče - taj "argument" možeš prodavati u nekom dječijem obdaništu. Mada, čisto sumnjam da bi i tu prošao. Bratstvo koje je bilo doslovno nepobjedivo kući počinje gubiti tek kada su ispali iz svih kombinacija za Premijer ligu, supermoćni Branitelj koji je do tada derao guzove svima redom u Gračanici pošteno pobjeđuje, dok je Budućnost dobila igrama iza kulisa. :facepalm:

Malešići su za svoje odustajanje dopizili pozamašnu svotu novca, ko im je kriv što je guzica poletila za parama? To je bilo na principu čist račun - duga ljubav. Tako da nema apsolutno nikakve potrebe da se oni spominju i upliću u ovu priču, čovjek bi rekao odustali samo da bi nama izašli u susret. Jest', al' kad su rukovodeći ljudi Rudnika Banovići posjetili Malešiće.

Dakle, da rezimiramo. Dok je Budućnost još uvijek igrala tanko i nije bilježila rezultate, utakmica u Gračanici je bila kupljena, jer ipak Bratstvo se nada da u Banovićima može uzeti bodove protiv "dosta tanke" Budućnosti. Onda Budućnost kreće igrati i bilježiti dobre rezultate i stiže opštepoznata "prpa guzici", pa se tako i priča mijenja za 360 stepeni. Odjednom čelnici Bratstva su bili toliko "glupi" da svom najvećem neprijatelju (do tada) u ligi daju 3 boda za spasa za neko obećanje iz protivničkog tabora, kako bi ih pogurali naredne sezone. :lol: :oops: Nevjerovatna doza tolerancije i solidarnosti kod nekoga ko se zaklinjao da će prvom prilikom naguziti Budućnost. Jest', baš je tako bilo dok se opet nije keširalo. Ofirno i patetično izgledaju ti vaši pokušaji nakon što ste vidjeli kako je vrag odnio šalu, no dobro, ubrzo će 15. kolo pa će mnoge stvari biti jasne. Vjerovatno nećete dobiti bodove zbog onog sa Braniteljem u posljednjem kolu + što je Upravni odbor jasno dao do znanja ako se iz Lukavca vratimo neporaženi da se ide na Premijer ligu. Uživajte u svojim iluzijama i "poštenju" Brke.[/quote]Suvišno je raspravljati šta je sve bilo prošle godine, nagađati i lupati ciframa i mahalskim pričama a niko od forumaša nezna pravu istinu.Svi mi imamo svoje subjektivno mišljenje i vučemo na svoju stranu a crna istina je samo jedna i nažalost po sve navijače i klubove ova cirkus liga je unaprijed izračunata ko fiskalni račun.Po tvojoj priči o nečasnim radnjama i pohlepi BRKE (staljina) kažeš da je rudnik čisto pošteno platio i Bratstvu i Malešićima :roll: O čemu pričamo :crazy: A što se tiče Branitelja nek ti Z.O.O.M kaže objektivno koji je snimao tekmu ili nek ti pošalje CD.Ista priča kao u Tuzlaka svi su krivi i Velež i Željo.....a vi da ste pobijeđivali svoje konkurente a ne Slobodine bili bo među prvih 5.ekipa kao ove god.Sportski pozdrav i puno sreće u prvenstvu jer mi je Budućnost uvjek bila draga ekipa.

ComeOn
Kontakt:

Post Postao/la ComeOn » 28 okt 2014, 18:24

Forlan je napisao/la:
ComeOn je napisao/la: Sine balavi, da ti ciko objasni jednu stvar! Ti si ocito ili corav kraj svojih okica ili sa manjkom sive mase pa ne razumijes razliku izmedju vlasnika klubova koji u svoje igracke ulazu svoj zaradjeni novac i privatnog kluba Bratstvo u koji nacelnik Gracanice ulaze sredstva od budzetskih korisnika te opstine, iako se ta sredstva itekako mogu ulagati i u druge sportove, ne samo u nogomet.
Čiko nemamo ti i ja o čemu razgovarati jer u tvom bogatom vokabularu glavne riječi su:sine balavi,ti si ćorav,manjak sive mase.......napiso si tri posta i nešto pametuješ SELJAČINO nekulturna :puke:
Rece mi frajer koji je napisao cak 7 postova, a poslije svog 6-og se vec odmah iznervirao i poceo da psuje, jer je dobio samarcice preko nosa zbog svog neznanja.

Steta, a bas si glumio bahatog frajercica. :kafa:

PS: nauci se citirat makar postove, da ne ispadas smijesan majka mu stara.... :beba:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Nulatridva i 13 gostiju.