Problem je upravo taj,sto mi nemamo sirinu,posebno sa ovolikim povredama!Zato je meni draze da on i forsira,nego da neki 'koji okean ne moze pogoditi s broda' sutira otvoren!Uostalom,igra se zasniva na njemu,prema tome,zna se ko treba da potrosi najvise lopti!Tracy3McGrady je napisao/la:i 100% si u pravu za Teletovica, forsira previse, kad ne ide ne ide, sta ima ici na silu kad tu postoji jos igraca koji znaju zabiti.Kevin je napisao/la:iskreno ne navijam za hrvatsku nista posebno, pogotovo kosarka..a vise sam pogledao utakmice bh repke nego hrvatske ako te bas zanima..samo sam čovjeku rekao da zna forsirat šut i kad ga ne ide i to mu je jedina zamjerka a inače je igračina..i to je to.lumani je napisao/la:ja sve mislio ti navijas za Hrvatsku?..Da ,danas je forsirao,a ako si gledao sve test utamice,mogao si utvrditi da nije uvjek forsirao!!
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ok. bitna je pobjeda, jer je tek prvo kolo. svi još imaju po 7 utakmica i svašta će se izdešavati do kraja.
razlog ovako teške pobjede je loša igra u odbrani i individualna igra u napadu. imali smi mi i sreće, jer su se prečesto igrači zaletali 1 na 5, a opet su nekako uspjevali da pogode.
znali smo da su "tricaška" momčad i opet smo im dozvolili 31 šut za tri poena. a potuna pogreška je bila kad smo igrali zonu. protiv ekipe koja živi od šuta za 3 poena, nije pametno igrati zonu. također je i više morao odigrati Sinanović za 6 minuta 6 skokova i 1 blokada. nemamo neku korist od njega u napadu, ali on i ne treba da zabija nego da dominira visinom. što je i uradio u nekoliko napada.
u subotu igramo protiv Holandije koja je poražena od Rumunije. imaju centra Elsona. manje više prolaznika u NBA koji uz to ima 36 godina. ako odigramo dosta organizovanije u napadu, ne bi trebali imati problema.
razlog ovako teške pobjede je loša igra u odbrani i individualna igra u napadu. imali smi mi i sreće, jer su se prečesto igrači zaletali 1 na 5, a opet su nekako uspjevali da pogode.
znali smo da su "tricaška" momčad i opet smo im dozvolili 31 šut za tri poena. a potuna pogreška je bila kad smo igrali zonu. protiv ekipe koja živi od šuta za 3 poena, nije pametno igrati zonu. također je i više morao odigrati Sinanović za 6 minuta 6 skokova i 1 blokada. nemamo neku korist od njega u napadu, ali on i ne treba da zabija nego da dominira visinom. što je i uradio u nekoliko napada.
u subotu igramo protiv Holandije koja je poražena od Rumunije. imaju centra Elsona. manje više prolaznika u NBA koji uz to ima 36 godina. ako odigramo dosta organizovanije u napadu, ne bi trebali imati problema.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Mirza sjajan kosarkas, ali mora shvatit da postoje i drugi igraci, danas imao nekoliko situacija gdje jhe trebao dodati, treba vise timski igrat, u BiH mu ovo moze proci, ali u NBA tesko, mislim ako ga stane sut i on bude forsirao, imao neke ne rezonske suteve, slijedi mu klupa....
Teska pobjeda, ali pobjedi se ne gleda u zube, danas mi je nekako izgledalo, nekako sve na silu, ocekujem dosta bolju utakmicu protiv Holandije.
Go Bosnia
P.S. Italija vs Portugal 89-40

Teska pobjeda, ali pobjedi se ne gleda u zube, danas mi je nekako izgledalo, nekako sve na silu, ocekujem dosta bolju utakmicu protiv Holandije.
Go Bosnia
P.S. Italija vs Portugal 89-40
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Uh, sad dođoh s tekme, ukočio sam se 
Atmosfera, uzavrela, mogli ste vidjeti i preko TV-a, utakmica - nenormalna...
Taman se opustim i mislim to je to pobjeda, ovi pogode 394 trice i povedu ponovo, da su s centra bacali, ulazilo bi...
Zicere i skok pod hitno popraviti, odbrana je bila loša, ali teško je igrati protiv ekipe sa jakim šuterima..
Ne mogu ovako previše govoriti, pošto je drugačije sa tribina, drugačije TV, ali ću reći da treba smanjiti spuštanje lopte na post up ka Mirzi, i okrenuti se kakvoj akciji i istrčavanju iz bloka, od nekih 6-7 situacija ko je imao, iskoristio je 2-3 (u miss matchu protiv njihovog playa je promašio).
Scena na zagrijavanju (nezz da li je bilo na TV) prozivaju navijači: "Mirza, javi se!" i javi se Mirza...
Sljedeće zakucavanje 360° STRAŠNOOOO, ako neko ima snimak, molim da postavi...
Eh, zanimljivo je bilo i pjevanje pjesme "Bosnom behar probeharao" od strane u18 Engleske reprezentacije (bar mislim da su Englezi) hahaha, navijali su kao pravi Bosanci u onih zadnjih 5 minuta, pjevajul pjevaju
Taman se opustim i mislim to je to pobjeda, ovi pogode 394 trice i povedu ponovo, da su s centra bacali, ulazilo bi...
Zicere i skok pod hitno popraviti, odbrana je bila loša, ali teško je igrati protiv ekipe sa jakim šuterima..
Ne mogu ovako previše govoriti, pošto je drugačije sa tribina, drugačije TV, ali ću reći da treba smanjiti spuštanje lopte na post up ka Mirzi, i okrenuti se kakvoj akciji i istrčavanju iz bloka, od nekih 6-7 situacija ko je imao, iskoristio je 2-3 (u miss matchu protiv njihovog playa je promašio).
Scena na zagrijavanju (nezz da li je bilo na TV) prozivaju navijači: "Mirza, javi se!" i javi se Mirza...
Eh, zanimljivo je bilo i pjevanje pjesme "Bosnom behar probeharao" od strane u18 Engleske reprezentacije (bar mislim da su Englezi) hahaha, navijali su kao pravi Bosanci u onih zadnjih 5 minuta, pjevajul pjevaju
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
nasu tekmu su pratili u 18 repka makedonije,skotske i jos neka je repka bilakokuz je napisao/la:Uh, sad dođoh s tekme, ukočio sam se
e ne znam, ja sam bio na suprtonoj tribini i trudio se da pročitam natpis na trenerkama ali nisam uspio, bilo je nekoliko crnaca pa sam zaključio da su Englezi, ali eto, onda su vjerovatno Makedonci ako su Crveno-plave/crne majice...
Vi znate da uopće nije bio Makedonski tim na ovom U18 prvenstvu 
Možda su Belgijanci,i oni imaju crnaca a i crvene boje im je oprema.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma ja vidio kod jednog njihovog igraca sorc partizana pa sam mislio da je neka repka iz okruzenja posto srbija ne igraLBJ MVP je napisao/la:Vi znate da uopće nije bio Makedonski tim na ovom U18 prvenstvu
Crna Gora je jedina iz okruženja

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
svi pominju skok a mi imali 50 skokova a letonija 43
http://www.eurobasket2013.org/en/cid_8X ... amID_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
inace sinanovic 6 skokova za 6 minuta
http://www.eurobasket2013.org/en/cid_8X ... amID_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
inace sinanovic 6 skokova za 6 minuta
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
moguce onda da su oni bili na majicama im pisalo elektaLBJ MVP je napisao/la:Crna Gora je jedina iz okruženja
inace i mladi ispusili od finske, pa **** te fince koda im hakinenn igra
e jbg. handrite vi mene 
nebitno, znam da je neka u18 repka i baš su se radovali
nego, dajte link ako ima gdje da skinem tekmu da pogledam...
**** Mirza mater sudiji, pa onda sljedeća dva napada faul, pa 2+1
nebitno, znam da je neka u18 repka i baš su se radovali
nego, dajte link ako ima gdje da skinem tekmu da pogledam...
**** Mirza mater sudiji, pa onda sljedeća dva napada faul, pa 2+1
ne moze sam igrati juka covjek masina al' jbg ne moze sve samarmin dju je napisao/la:inace i mladi ispusili od finske, pa **** te fince koda im hakinenn igra
aco zovi jusufa-o ionako nam treba centar 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
imal gdje snima od utakmice...neka send da pogledam
Samo Sarajevo
ja neznam sto se toliko zalite, pobijeda uz losu igru, pa to je najbolje sto se moglo dogoditi! Prvi macici se bacaju u vodu, pogotovo kod reprezentacija naseg mentaliteta, a bez obzira na to, 2 boda su legla!
Sada znamo kakvi smo, jeste da Latvija nije velesila, da su se oprostili neki stariji, ali ovi mladji su napredovali, i kada pogledamo na proslo europsko Prvenstvo, jeste da zu izgubili sve utakmice, ali koliko se sijecam, sve su utakmice bile u egalu u vrlo teskoj skupini! Cime smo mi sebi zaradili reputaciju da nam je obicna pobijeda malo protiv Latvije?
Mi dobijemo drugog najtezeg protivnika u skupini, u utakmici di Teletovic masi 20 suteva, i nama nije dosta?
Pa Teletovic nece opet masiti 20 suteva u jednoj utakmici, pa sta ce tek onda biti?
Sada znamo kakvi smo, jeste da Latvija nije velesila, da su se oprostili neki stariji, ali ovi mladji su napredovali, i kada pogledamo na proslo europsko Prvenstvo, jeste da zu izgubili sve utakmice, ali koliko se sijecam, sve su utakmice bile u egalu u vrlo teskoj skupini! Cime smo mi sebi zaradili reputaciju da nam je obicna pobijeda malo protiv Latvije?
Mi dobijemo drugog najtezeg protivnika u skupini, u utakmici di Teletovic masi 20 suteva, i nama nije dosta?
Pa Teletovic nece opet masiti 20 suteva u jednoj utakmici, pa sta ce tek onda biti?
Losa utakmica nema sta ali pored toga pobjed to je ono sto ohrabruje , odbrana je kljuc uspjeha nadam se da ce to i igraci shvatit. Zack ima muda do poda , konto sam da ce fulat ono jer nije bas neki suter + ono kucanje bolest totalna ko da je karter XD
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html#
evo ga, za one koji imaju ADSL (nezz hoćel drugim moć) odaberite BHT1, pa onda kliknite na BiH - Latvija i dole premotajte gdje počinje, i uživajte ja evo baš hoću da gledam
evo ga, za one koji imaju ADSL (nezz hoćel drugim moć) odaberite BHT1, pa onda kliknite na BiH - Latvija i dole premotajte gdje počinje, i uživajte ja evo baš hoću da gledam
Slabi smo u odbrani , nije bio ovo dan Mirze Teletovica , najbitnije je da smo pobjedili . 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.