Juventinisimo je napisao/la:
Kako je izvjestan potop repke?? Ko to moze da vidi buducnost prijatelju?
Svi znate da sam podrzavao Papeta...od Nigerije sve manje,poslije Kipra NIKAKO...naravno da treba da ode ali ne na ovakav nacin,da repka gubi utakmice i propusti EP
On je trebao biti smijenjen nakon SP(mislim da sam to negdje napisao)...trebao je sam napustiti..
Neki su se radovali porazima u Brazilu,iz njima nekih "normalnih" razloga...iz razloga da nesto dokazu,to nesto,sto je nemoguce dokazati..dokazivati nesto na porazima repke,ujedno navijati za istu je van svake pameti..
Ja nisam...JA SAM BIO PONOSAN...sve tri tekme imam snimljene na HD i upalim sebi da gledam i uzivam kad god hocu.
Ocekivati potop Bosne samo radi Papeta i bolje buducnosti...

Nisam bas siguran sta to znaci...siguran sam da bi jako tesko meda laznuli na EP da izgubimo naredne dvije utakmice....ili ipak imamo buduceg selektora koji ce GARANTOVATI plasman...ima li takvoga??
Papetov ugovor se moze ponistiti danas...sta onda? koga za selektora?
Pape je usrao i sefa i stanicu,tu nema dileme...jedino ga vadi 4 boda iz naredne dvije...ako ne,onda se zahvaliti i traziti nekoga ovog a ne radovati se porazima...
Meni jedini covjek radi koga bi "otjerao" Papeta iz nase "elite"(koja je mala) je Vaha...ali Vaha nece NIKADA trenirati Bosnu....to da bude jasno i najvecim optimistima..
Ljudi u savezu su nesposobni...da se u kratkom roku zamijeni Pape treba imati plan...kojeg nemaju...nije to tek tako..odi na koridu i evo ga...
Mi ako izgubimo ove dvije...i baraz ce nam doci u pitanje....kako bi to bio napredak za buducnost??
EP bi promasili...slijedece SP bi vjerovatno promasili(samo prvi ide,drugi u baraz)...znaci dolazimo do EP 2020...koliko igraca ce "ostariti" do tada?? ko ce ih zamijeniti?? i nema ih bas na vidiku...nema napadaca...nema odbrane...sredina je jedino jaca strana...
Da bi "otjerao" Papeta,radovati se potopu repke,od mene to neka ne ocekuju ni najveci optimisti..NIKAD KONTRA REPKE...buducnost ne mogu vidjeti da bi donosio neke zakljucke u sadasnjosti..
DOK SAM ZIV,NECU SE RADOVATI PORAZU MOJE REPREZENTACIJE
BOSNA ISPRED SVEGA