Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 feb 2024, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Tatin sin vozio neregistrovano vozilo, prošao kroz crveno, udario 14-godišnjaka i pobjegao
Dobio samo preksajni nalog
Sjeme vam **** svima od mupa do politckog vrha
Dobio samo preksajni nalog
Sjeme vam **** svima od mupa do politckog vrha
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- ASD
- Kontakt:
Interesantno kako zeleni botovi izlaze iz podruma i pišu kako ne treba protestvovati u Tuzli jer je u Sarajevu istu situacija. Nevjerovatno logika ovog ljudskog hamelja.
Ono mislim, ok je, bilo propusta u Sarajevu, treba proteste organizirati i tamo, ali nemoj govoriti kako ne treba u Tuzli dizati proteste protiv Mup-a i ministra jer je propust bio direktan, da ne može biti direktniji.
Inspektor ubio ženu, službenim pištoljem.
Ono mislim, ok je, bilo propusta u Sarajevu, treba proteste organizirati i tamo, ali nemoj govoriti kako ne treba u Tuzli dizati proteste protiv Mup-a i ministra jer je propust bio direktan, da ne može biti direktniji.
- VensanKasel
- Kontakt:
Evo me , ma piću ja sve rakije osim šljive , ona mi je katastrofa ...godrina je napisao/la: ↑10 feb 2024, 15:57Gdje je Elviskod mene je sljiva 41-42, to od 39 je patoka jbg. Mozes popit kanister rakije za noc. Kruska i jabuka su po 45. E za dunju i kajsiju da me ubijes ne znam, to bi starog morao pitat.
Kruška od 48 stepeni mama , a omiljena travarica iz Dalmacije 52 stepena

Volim i grozdu 45 stepeni , ima dobra na Bjelašnici - Javorov Do , to su sve domaće rakije , što se tiče kupovne Loza što proizvodi 13 ju je mama l ima 50 stepeni , ali je pitka ono baš baš

@alemsa ja koliko znam po sebi dobra rakija ne treba da puno miriše , ono kad je popiješ skontaš koja je , treba fino da prođe niz grlo , ako stoji tu onda qrcu ne valja ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Mozgu , niko ne kaze da ne treba , nego u KS trebaju biti par puta gori i masovniji ,ali naravno nece jer je tamo idilično tj trojka je vlasti ,ista ona koja je stajala iza debelog dok je organizovao proteste pred izbore i sl. Nisam ga vidio na protestima za ubijenog Farisa ,jer tobože sigurnosna situacija je zadovoljavajucaASD je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:27Interesantno kako zeleni botovi izlaze iz podruma i pišu kako ne treba protestvovati u Tuzli jer je u Sarajevu istu situacija. Nevjerovatno logika ovog ljudskog hamelja.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- ASD
- Kontakt:
Na koji način je gore Mup više upleten nego u Tuzli?RollMan je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:57Mozgu , niko ne kaze da ne treba , nego u KS trebaju biti par puta gori i masovniji ,ali naravno nece jer je tamo idilično tj trojka je vlasti ,ista ona koja je stajala iza debelog dok je organizovao proteste pred izbore i sl. Nisam ga vidio na protestima za ubijenog Farisa ,jer tobože sigurnosna situacija je zadovoljavajucaASD je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:27Interesantno kako zeleni botovi izlaze iz podruma i pišu kako ne treba protestvovati u Tuzli jer je u Sarajevu istu situacija. Nevjerovatno logika ovog ljudskog hamelja.
Da te podsjetim, inspektor na godišnjem je ubio ženu službenim pištoljem.
Ma ide svaka he bes 'oj mater, prvu drmnes s nogu da ubijes bakcile, druga leti. Saznas ujutru jesil pio brlju, ako si dobro mezio (a uz rakiju moras dobre mesine) a glava otpada, znaci da si secerusu drmo. Mada dobro ti se uskusniji od mene i ovi stariji sto je citav zivot piju znaju odma. Ja je pijem ponekad casicu-dvije, slabo zestoko skroz u globalu, a i piva mi je na minimumu. Nekad se moglo.VensanKasel je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:53Evo me , ma piću ja sve rakije osim šljive , ona mi je katastrofa ...
Kruška od 48 stepeni mama , a omiljena travarica iz Dalmacije 52 stepenaJabuka je taman na 43 stepena , i mada nisam baš neki ljubitelj trenutno je najpopularnija rakija u Sarajevu .
Volim i grozdu 45 stepeni , ima dobra na Bjelašnici - Javorov Do , to su sve domaće rakije , što se tiče kupovne Loza što proizvodi 13 ju je mama l ima 50 stepeni , ali je pitka ono baš baš, umalo zaboravih i Fructalovu viljamovku ...
@alemsa ja koliko znam po sebi dobra rakija ne treba da puno miriše , ono kad je popiješ skontaš koja je , treba fino da prođe niz grlo , ako stoji tu onda qrcu ne valja ...
-
- Kontakt:
Sacekaj malo njegov botovski mozak to ne moze da svariASD je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:00Na koji način je gore Mup više upleten nego u Tuzli?RollMan je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:57Mozgu , niko ne kaze da ne treba , nego u KS trebaju biti par puta gori i masovniji ,ali naravno nece jer je tamo idilično tj trojka je vlasti ,ista ona koja je stajala iza debelog dok je organizovao proteste pred izbore i sl. Nisam ga vidio na protestima za ubijenog Farisa ,jer tobože sigurnosna situacija je zadovoljavajucaASD je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:27Interesantno kako zeleni botovi izlaze iz podruma i pišu kako ne treba protestvovati u Tuzli jer je u Sarajevu istu situacija. Nevjerovatno logika ovog ljudskog hamelja.
Da te podsjetim, inspektor na godišnjem je ubio ženu službenim pištoljem.
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Cirkuski MedŽed NiP-a Memic ne prisustvuje protestima u Sarajevu i ne traži ostavku ministra iako je 10 puta gora situacija nego u Tuzli ali svejedno nadje vremena da ode u Tuzlu tražiti ostavke. Znas li ko je Lana Gadjun ili Faris Pendek medvjede iz cirkusa? Kakva je to marva stranačka...i jos stranački botovi gledaj jašu bez stida.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Haha covjek je cak noris za rakiju.VensanKasel je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:53Evo me , ma piću ja sve rakije osim šljive , ona mi je katastrofa ...
Kruška od 48 stepeni mama , a omiljena travarica iz Dalmacije 52 stepenaJabuka je taman na 43 stepena , i mada nisam baš neki ljubitelj trenutno je najpopularnija rakija u Sarajevu .
Volim i grozdu 45 stepeni , ima dobra na Bjelašnici - Javorov Do , to su sve domaće rakije , što se tiče kupovne Loza što proizvodi 13 ju je mama l ima 50 stepeni , ali je pitka ono baš baš, umalo zaboravih i Fructalovu viljamovku ...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nek je u ZDK i samoj Zenici situacija bajna. Ministar MUPa dojucerasnji nastavnik fizickog odgoja…avenija je napisao/la: ↑11 feb 2024, 18:09Cirkuski MedŽed NiP-a Memic ne prisustvuje protestima u Sarajevu i ne traži ostavku ministra iako je 10 puta gora situacija nego u Tuzli ali svejedno nadje vremena da ode u Tuzlu tražiti ostavke. Znas li ko je Lana Gadjun ili Faris Pendek medvjede iz cirkusa? Kakva je to marva stranačka...i jos stranački botovi gledaj jašu bez stida.
A o silnim hapsenjima inspektora, policajaca da ne govorimo. Sta cemo sa sinom glavne kantonalne tuziteljice? Ko njeg i nju stiti? Sta cemo sa kriminalnom iz Krivaje, Metalnog, Rudnika, sumarije?
Pometi prvo ispred svoje avlije, pa pricaj drugima.

Tako blizu, a tako daleko.
Nije valjda19vendetta87 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 18:06Jes' naslu curu, svaka joj čast...k'o sestra blizanka Marije Serifovic
![]()

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ali ova debilna rasprava 'gdje se trebaju organizovati protesti a gdje ne' je slika i prilika ispranih mozgova. Kao da čitam raspravu Zahiragića i Konakovića, dva morža koja proglase državnim neprijateljima sve one koji se ne slažu sa njihovim debilnim stavovima.
Proteste treba organizovati prvo u Sarajevu. Samo glup čovjek može pitati 'a što u Sarajevu'. Ali niko se ne usuđuje iz gore navedenog razloga. Električar na poziciji ministra bi ujutro izjavio da to SDA organizuje. Isto bi se desilo da u Tuzli budu protesti. Zahiragić bi izjavio da to trojka organizuje i da žele srušiti vladu. Njiihove pristalice bez mozga mi se samo složili s tim.
Proteste treba organizovati prvo u Sarajevu. Samo glup čovjek može pitati 'a što u Sarajevu'. Ali niko se ne usuđuje iz gore navedenog razloga. Električar na poziciji ministra bi ujutro izjavio da to SDA organizuje. Isto bi se desilo da u Tuzli budu protesti. Zahiragić bi izjavio da to trojka organizuje i da žele srušiti vladu. Njiihove pristalice bez mozga mi se samo složili s tim.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili su muškarca S.L., državljanina Albanije, zbog sinoćnje sobraćajne nesreće u kojoj je vozilom udario 14-godišnjeg dječaka nedaleko od tramvajske stranice "Socijalno" u Sarajevu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- LegendKiller
- Kontakt:
A sto su zeleni termiti opleli po murizu sta je ovo. Prvo glupo ti je izjednačavati slučaj Memic i npr slučaj Gadzun. Kod Memica se zataskavalo ubistvo i pocinioci, dok kod Gadzun niko ništa ne zataskava, sve je poznato, samo je Tužilaštvo KS nesposobno da brzo i efikasno procesuira počinioce. Upravo je Memic govorio kako je Tužilaštvo ks nesposobno, a za to vrijeme zeleni termiti su uredno podržavali rad tužilaštva.avenija je napisao/la: ↑11 feb 2024, 18:09Cirkuski MedŽed NiP-a Memic ne prisustvuje protestima u Sarajevu i ne traži ostavku ministra iako je 10 puta gora situacija nego u Tuzli ali svejedno nadje vremena da ode u Tuzlu tražiti ostavke. Znas li ko je Lana Gadjun ili Faris Pendek medvjede iz cirkusa? Kakva je to marva stranačka...i jos stranački botovi gledaj jašu bez stida.
Sigurnosna situacija u KS jeste losa, i Katica treba biti nogiran, ali opet nije ista situacija kao u TZ. Kanton TZ ima institucionalni problem, u dva slučaja koja su se desila Gradačac i ovo sada u oba slučaja su pripadnici MUPa involvirani, sa druge strane u KS nisu pripadnici MUPa direktni učesnici. Slabo rade i jedni i drugi slažem se, ali ova dva slučaja u TZ su bas za alarma, policajci počinioci ili saučesnici.
- Centre forward
- Kontakt:
Supruga Mirka Šarovića počinilo samoubistvo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Da, pa i Tudjman je rekao da je to bilo sjajno, i da bi rijesilo sve, medjutim je rekao da je previse zazivjela ideja nezavisne Hrvatske u Hrvatskom narodu i da mu je to prioritet. Da su vremena bila normalna, prihvatili bi to i vozdra.Centre forward je napisao/la: ↑11 feb 2024, 14:36Bila je ponuda 88 il' devete, nisam siguran, da za 24 h udjemo u Evropsku Zajednicu tad i 5 milijardi DM pomoći.alemsa je napisao/la: ↑11 feb 2024, 14:30Pa dobili su bili kredit pocetkom 90ih, i ulazak u EU, Austrija, Svedska su recimo usle '95. Samo sto je tad bilo bitnije nesto drugo pa se nije marilo da se sacuva jel. Bilo je tu i pozitivnih i negativnih stvari svakako, eto moja tetka odnosno njen muz je dobio stan u Sarajevu 1973-e, bio mehanicar, nije imo ni 25 godina 1/1 stan u SA, koliko danas raje sa manje od 25 godina moze uzeti stan (postenim radom), vrlo mali %.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 feb 2024, 14:07Ljudi ne kontaju da je Jugoslavija bila neodrživa i da bi se svakako raspala zbog dugova(i jes se raspala ekonomski samo sto je tada bila samo srbija i crna gora) zbog tih 20 godina ćejfa, jedina zemlja na svijetu gdje si zivio ko beg bez pokrića
To je suština, tad je bilo nešto drugo bitnije pa sad svi onako žanjemo što su nam posijali, pardon posejali, tad.
-
- Kontakt:
Ne objavljuj takve gnusne lazi, nas Rollman ce past u nesvjest kad procita
Jbt grob vidim nije mi jasno kako vidim leove postove kad mi je u gnjavatorima 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.