Safet Sušić - Pape

Elegant
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Elegant » 09 okt 2014, 17:20

Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:da mogu birati na EURO sa Safetom, ili da kod kuce ostajemo a dodje novi trener, izabrao bih ovo prvo.
slika
A znamo sta bi ti izabrao da biras izmedju EP-a sa Spahom ili propale kvalifikacije bez njega.
Ja bi da nas vodi Barabarez da igramo 1/4, a kvalfikacije su trening za njega.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 okt 2014, 17:26

rishaaa je napisao/la:Vels ima da propiša majčino mlijeko! :bih: Ja sam uvjeren u pobjedu od 2 razlike,iako to znači da ovaj neće baš odmah otići sa klupe,al navijam za momke! Samo nek Avdiju ne ''MEĆE'' na beka! :mrgreen:

slika
"Tanka" su ti ta centralnovezna-krila prijatelju Tino i Medunjanin. Tu ce i Bale i drugi njihovi bekovi i krila prolaziti kao po autoputu. Lulic i Mujdza nece moci to sve pohvatati posebno Lulic. A da kojim slucajem zaigra Avdija umjesto Mujdze tek to bi onda bio show.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 okt 2014, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 okt 2014, 17:27

Mi isto ko mala djeca i govorimo kurvi teto nemoj to radit nedji bolji poso a ona nas gleda i smije se.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 okt 2014, 17:30

Anel je igrao prošle sezone triput na stoperu, ostalo većinom zadnji vezni, te centralni vezni, kakav kapitalac, hvala ti Pape, :clap:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 okt 2014, 17:31

Sypcino, budi musko pa stavi i Avdiju, kad je bal nek' je maskenbal.

Sent from my Coolpad 8297W using Tapatalk

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 okt 2014, 17:31

Ajde da probam procitati misli ovog maga sa klupe: desno ce poceti Mujdza, da se javnost malo smiri jer ce kasnije napraviti niz gresaka u sastavu, lijevo ce bit lulic a stoperski par Sunjic-Hadzic. Eh sad u sredinu idu Besic,Pjanic,Medunjanin sto je logicno i Tino Susic kao lijevo krilo..Naprijed Vedo i Edin

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 09 okt 2014, 17:36

Ajax je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:Vels ima da propiša majčino mlijeko! :bih: Ja sam uvjeren u pobjedu od 2 razlike,iako to znači da ovaj neće baš odmah otići sa klupe,al navijam za momke! Samo nek Avdiju ne ''MEĆE'' na beka! :mrgreen:

slika
"Tanka" su ti ta centralnovezna-krila prijatelju Tino i Medunjanin. Tu ce i Bale i drugi njihovi bekovi i krila prolaziti kao po autoputu. Lulic i Mujdza nece moci to sve pohvatati posebno Lulic. A da kojim slucajem zaigra Avdija umjesto Mujdze tek to bi onda bio show.
Ja se ne brinem,Sajo je to izbalansir'o :bih:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 okt 2014, 17:45

rishaaa je napisao/la: Ja se ne brinem,Sajo je to izbalansir'o :bih:
Nazalost i ja mislim da je to taj tim. Mozda svejedno ubaci bundesligasa i pravo krilo Hajrovica umjesto Tina koji ni nije krilo ili Vranjesa na drugog stopera ostalo bi trebalo da bude tako. Samo ne znam sta mu treba da izdaje taktiku protivniku da se lakse pripreme. Te igra sa dvojicom napadaca, te igra mu Hadzic te igrat cemo napadacki. Nego jel se to meni samo cini ili ovdje Mujdza i Lulic opet pokrivaju cijele strane ??

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 okt 2014, 17:48

ubleho daj ostavku dok nije kasno :bih:

kurvar
Kontakt:

Post Postao/la kurvar » 09 okt 2014, 17:50

jel naucilo ovo tele Francuski jezik konacno :?:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 okt 2014, 17:51

Ajax je napisao/la:
Nazalost i ja mislim da je to taj tim. Mozda svejedno ubaci bundesligasa i pravo krilo Hajrovica umjesto Tina koji ni nije krilo ili Vranjesa na drugog stopera ostalo bi trebalo da bude tako. Samo ne znam sta mu treba da izdaje taktiku protivniku da se lakse pripreme. Te igra sa dvojicom napadaca, te igra mu Hadzic te igrat cemo napadacki. Nego jel se to meni samo cini ili ovdje Mujdza i Lulic opet pokrivaju cijele strane ??
Pa općepoznata stvar je da su Velšani najjači u sredini. S tim da su im svi igrači sredine terena povrijeđeni trenutno. Ali Bože moj, šta fali kad će po krilima samo da nas Bale probija. Hej muko moja. :plac:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 okt 2014, 17:53

*p!p!t@* je napisao/la: Pa općepoznata stvar je da su Velšani najjači u sredini. S tim da su im svi igrači sredine terena povrijeđeni trenutno. Ali Bože moj, šta fali kad će po krilima samo da nas Bale probija. Hej muko moja. :plac:
Tako je svi znaju da otocke reprezentacije igraju najvise po krilima ali sta da se radi. Mozda bas zato mi igramo bez krilnih igraca sa taktikom praznog prostora kao sto neko rece prije da ih iznenadimo :hmmmmm: :kafa:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 09 okt 2014, 18:02

*p!p!t@* je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Ma 99% ti je ovo sastav za sutra,samo će izbacit Prcića i Avdiju.. Vratit Medunjanina i Mujdžu! A s Hajrovićem kao ni sa Zukom,nije na istim talasnim dužinama,odavno :D Lulić će opet biti ostavljen na milost i nemilost po lijevoj strani,zato što je napao prošlu tekmu selektora :mrgreen: Vidjet ces da je to to :D I onda ce Lula past u milost i nemilost navijača,a ovog boli racku,podbacili su svi i hajd dalje :mrgreen:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 okt 2014, 18:05

Ma Avdija igra 100%.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 okt 2014, 18:08

slika

Uz tebe smo Anele! :urnebes:

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 09 okt 2014, 18:25

Kako t....k ostvaruje svoj cilj to je nečuveno :puke:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 09 okt 2014, 18:27

Rusilac je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Eno rugaju se na klitu cijeloj naciji,otvoreno i bez srama.
Kazu Anel Hadzic prelazi u drugu Englesku ali da bi se to ostvarilo mora igrati u reprezentaciji :urnebes: :urnebes:
Dje se rugaju ?
Na jednom portalu slicnog imena,evo tek sad vidim da se Anel odjednom spominje i u havazu :D
Dakle,priprema se teren da raja proguta kako je Anel kvalitet i kako zasluzuje igrati u prvih 11.
Oni tale igrace(oni su organizovana kriminalna grupa koju sam vec vise puta spominjao),to su htjeli,to su i dobili,ostalo ih ne zanima.
Ovo sam napisao na dan okupljanja kad se nije ni znalo hoce li Spahic igrati ni hoce li priuceni naknadno zvati Zukanovica.
Nije kriminalac Susic silom prilika stavio Hadzica u prvih 11,on je prizeljkivao takav scenario,njemu je idealan scenario to da kaze,evo nemam koga staviti mora igrati Hadzic.Zar jos postoji iko ko sumnja u to da su njemu privatni interesi uvijek na prvom mjestu,odnosno guranje igraca za prodaju.

Predvodnica pripreme naivne javnosti,kao sto vidimo ovdje,su medijski jurisnici koji su i samo clanovi organizovane kriminalne grupe.
Cim sam procitao clanak na klitu u kojem se hvali Hadzic i u kojem se laze da on nema nikakve veze sa Seadom Susicem,odmah sam znao da on sto posto igra protiv Velsa jer kriminalci iz medija prvi najave kriminalne poteze priucenog strucnjaka,inace lopova i kriminalca.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 09 okt 2014, 18:32

Rusilac je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Zayebite vi tu pricu...mi idemo pobijediti i Wales i Belgiju...nema ko da fula ovoga puta...neka fula Dzeko u Citiju,Vedu u svabama..Pjanic protiv Juventusa... :mrgreen: :thumbup:
Neka fuli Pape,kad ode u Paris i vidi zenu.. :mrgreen:

Vi,prekrasni ljudi,koji se radujete potopu Bosne radi Papeta,Spahe,itd...iz nekih svojih licnih interesa i ko zna iz cega sve jos...da Bog da sve fulali u zivotu... :puke:

0:2 i 1:0... :bih: :bih: :bih:
Ti si to pojednostavio dosta.
Gledaj,potop reprezentacije je izvjestan,i to mozda i potpuni,sa odlaskom igraca,sa srozavanjem u cetvrti sesir bez realnih sansi da se brzo vratimo tamo gdje smo bili.
E sad,oni koji su toga davno postali svijesni misle,s pravom,da je manje zlo ne pobijediti Vels i da otklonimo uzrok nase patnje nego da dozivimo gore opisani potpuni potop.
Manje zlo za vece dobro,meni je to logicno.
A ako ti i dalje mislis da mi sa Susicem mozemo prosperirati onda si,izvini,skroz naivan.
Kako je izvjestan potop repke?? Ko to moze da vidi buducnost prijatelju?
Svi znate da sam podrzavao Papeta...od Nigerije sve manje,poslije Kipra NIKAKO...naravno da treba da ode ali ne na ovakav nacin,da repka gubi utakmice i propusti EP :crazy:
On je trebao biti smijenjen nakon SP(mislim da sam to negdje napisao)...trebao je sam napustiti..

Neki su se radovali porazima u Brazilu,iz njima nekih "normalnih" razloga...iz razloga da nesto dokazu,to nesto,sto je nemoguce dokazati..dokazivati nesto na porazima repke,ujedno navijati za istu je van svake pameti..
Ja nisam...JA SAM BIO PONOSAN...sve tri tekme imam snimljene na HD i upalim sebi da gledam i uzivam kad god hocu. ;)

Ocekivati potop Bosne samo radi Papeta i bolje buducnosti... :hmmmmm: Nisam bas siguran sta to znaci...siguran sam da bi jako tesko meda laznuli na EP da izgubimo naredne dvije utakmice....ili ipak imamo buduceg selektora koji ce GARANTOVATI plasman...ima li takvoga??
Papetov ugovor se moze ponistiti danas...sta onda? koga za selektora?
Pape je usrao i sefa i stanicu,tu nema dileme...jedino ga vadi 4 boda iz naredne dvije...ako ne,onda se zahvaliti i traziti nekoga ovog a ne radovati se porazima... :crazy:

Meni jedini covjek radi koga bi "otjerao" Papeta iz nase "elite"(koja je mala) je Vaha...ali Vaha nece NIKADA trenirati Bosnu....to da bude jasno i najvecim optimistima..

Ljudi u savezu su nesposobni...da se u kratkom roku zamijeni Pape treba imati plan...kojeg nemaju...nije to tek tako..odi na koridu i evo ga...

Mi ako izgubimo ove dvije...i baraz ce nam doci u pitanje....kako bi to bio napredak za buducnost??
EP bi promasili...slijedece SP bi vjerovatno promasili(samo prvi ide,drugi u baraz)...znaci dolazimo do EP 2020...koliko igraca ce "ostariti" do tada?? ko ce ih zamijeniti?? i nema ih bas na vidiku...nema napadaca...nema odbrane...sredina je jedino jaca strana...

Da bi "otjerao" Papeta,radovati se potopu repke,od mene to neka ne ocekuju ni najveci optimisti..NIKAD KONTRA REPKE...buducnost ne mogu vidjeti da bi donosio neke zakljucke u sadasnjosti..

DOK SAM ZIV,NECU SE RADOVATI PORAZU MOJE REPREZENTACIJE

BOSNA ISPRED SVEGA :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 09 okt 2014, 18:41

Krivo me razumijes ili namjerno podmeces,ne prizeljkujem ja potop repke,nego samo upozoravam,dok jos uvijek ima vremena,da ce se on desiti ako nas ovaj lopov bude vodio i dalje.
Da ponovim,ne prizeljkujem,upozoravam.
Sve na sta sam do sada upozoravao se desilo,upozoravam prije nego se desi jer kad se desi vec je kasno.

Jedno od mojih upozorenja je bilo da ce srozati reprezentaciju i da cemo strepiti za pobjedu i protiv slabih protivnika,to se danas desava.A samo prije pet mjeseci bili smo spremni i sposobni da se sa Francuskom potucemo za prolaz medju osam najboljih reprezentacija svijeta.
Uporedi i izracunaj pad.Ti se mozes pomiriti s tim ako hoces,ja necu nikada.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 09 okt 2014, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 09 okt 2014, 18:42

Uzivat ću u katastrofi Safetove reprezentacije, čuj Hadzic grohotom se smijem

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.