Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Halilovića vrijedi spomenuti samo kao primjer da igrači dobijaju ugovore na razne načine a ne samo na osnovu kvaliteta. On nigdje nije ništa pokazao pa je opet potpisao za Milan, nakon što ne pokaže ništa na posudbama u 3-4 kluba opet ga čeka ugovor u klubovima poput Evertona ili Marseillea 

Ne odlucim ja to nego on! Napisao sam ovo da gledam kako ce te vi reagovati ako bi obukao naš dres. Samo kazem da razmišla i to je to!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 sep 2020, 15:26Bolje bi mu bilo da prestane o tome razmišljati.
Upravu si, ali sta ceš i ja neznam kako svaki put pronadje dobar klub...Drape je napisao/la: ↑19 sep 2020, 15:31Halilovića vrijedi spomenuti samo kao primjer da igrači dobijaju ugovore na razne načine a ne samo na osnovu kvaliteta. On nigdje nije ništa pokazao pa je opet potpisao za Milan, nakon što ne pokaže ništa na posudbama u 3-4 kluba opet ga čeka ugovor u klubovima poput Evertona ili Marseillea![]()
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 sep 2020, 15:26Bolje bi mu bilo da prestane o tome razmišljati.

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
I Julardžija je obećao da ako ne bude dovoljno dobar za A tim Hrvatske da će se rado odazvati u Bosnu i Hercegovinu.
On je druga prica jer su njegovi roditelji obadvoje iz BiH (tacno Jajce) i rekao jednom u interviju preko **** da ima vecu zelju igrati za BiH. Stavio jendom sliku od Dzeke, a kasnje komentarisao Dino Halilovic (brat od Alena) zašto nije stiavio Mandzukica, kao šala. Nemam uopste kako je trenutno stanje kod njega...
Talentovani veznjak već ranije je odbacio mogućnost igranja za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a do sada je nastupao za kadete i juniore Hrvatske.Harise je napisao/la: ↑19 sep 2020, 15:50On je druga prica jer su njegovi roditelji obadvoje iz BiH (tacno Jajce) i rekao jednom u interviju preko **** da ima vecu zelju igrati za BiH. Stavio jendom sliku od Dzeke, a kasnje komentarisao Dino Halilovic (brat od Alena) zašto nije stiavio Mandzukica, kao šala. Nemam uopste kako je trenutno stanje kod njega...
“Da, imao sam pozive i da zaigram za mlađe reprezentacije BiH, ali ja sam se odlučio za Hrvatsku. I nije mi žao”, rekao je Julardžija prije nešto manje od dvije godine za Večernji list.

Edin Julardžija je, unatoč ponudama i pohvalama čvrsto na zemlji. Ipak, nije mu ugodno čitati vijesti o njegovom definitivnom reprezentativnom opredjeljenju. Pogotovo ga bole glasine “kako je odbio BiH”…
” Nije tačno da sam odbio BiH! Da bi odbio valjda prvo moram dobiti službeni poziv, a ja ga nisam dobio. Svakom igraču, pogotovo mladom čast je zanimanje reprezentacije. Tako i meni. Moji su korijeni iz BiH, tako da mi laska zanimanje NSBiH. Moj otac ima super korektne odnose s ljudima iz bh.saveza i općenito iz bh.nogometa. Nije nam drago kada se u ovom kontekstu pominje moje ime, jer su to samo špekulacije”, izjavio je za **** Edin Juraldžija.
Kako vam ne dosadi da milioniti put pisete jedne te iste gluposti?!
Tekst iz 2018, ovaj sto sam ti citirao pisan je u aprilu ove godine. https:// **** . oslobodjenje .ba/hrvatska/novi-fudbaler-dinamo-zagreba-otkrio-da-li-mu-je-zao-sto-je-odbio-bosnu-i-hercegovinu/186004Harise je napisao/la: ↑19 sep 2020, 16:17
Edin Julardžija je, unatoč ponudama i pohvalama čvrsto na zemlji. Ipak, nije mu ugodno čitati vijesti o njegovom definitivnom reprezentativnom opredjeljenju. Pogotovo ga bole glasine “kako je odbio BiH”…
” Nije tačno da sam odbio BiH! Da bi odbio valjda prvo moram dobiti službeni poziv, a ja ga nisam dobio. Svakom igraču, pogotovo mladom čast je zanimanje reprezentacije. Tako i meni. Moji su korijeni iz BiH, tako da mi laska zanimanje NSBiH. Moj otac ima super korektne odnose s ljudima iz bh.saveza i općenito iz bh.nogometa. Nije nam drago kada se u ovom kontekstu pominje moje ime, jer su to samo špekulacije”, izjavio je za **** Edin Juraldžija.
Julardžija je odigro jedva 4-5 tekmi za hrvatske mlade selekcije, a neko ga proglašava najvećim Dinamovim talentom
Daleko je on od debija za Dinamo, a kamoli da postane standardni prvotimac, ali ako je rad da igra za nas bujrum.

Daleko je on od debija za Dinamo, a kamoli da postane standardni prvotimac, ali ako je rad da igra za nas bujrum.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Treba ga zvati u repku, bolje nego bespotrebno da Duljevic zauzima mjesto recimo ili neki drugi 

Upravo,bolje ga sto prije zvati nek se krene uigravati sa A repkom.Yebes u21.Bolje Hasic nego mrtvi Sabanadzovic
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hašic ce biti najveci talenat i vidim ga u budunost za Chelsea!
Sad ce vec imati vise prostora i sigurno vise lopte u nogama jer igraju protiv slabije ekipe gdje bi trebali prije svega dominirati sredinom, sto znaci da ce krila imati glavnu ulogu, nadam se ovakvom ishodu i da Hasko pokaze sta zna, a ne kao protiv Trabzona gdje je bilo svega, samo ne fudbala (stalno izmjenjivanje posjeda, sitni faulovi i mnogo gresaka).
Valjda dobije bar ko prosli mec 70ak minuta.
Prenos na SK4.
P.s. neka netko otvori temu Ajdin Hasic da mozemo fino pisati.
Valjda dobije bar ko prosli mec 70ak minuta.
Prenos na SK4.
P.s. neka netko otvori temu Ajdin Hasic da mozemo fino pisati.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Sad kad crnci krenu u kombinatoriku
Ja jucer napisah ovo o Alenu, danas 10 portala pise da bi Alen mogao igrati za BiH.babino je napisao/la: ↑18 sep 2020, 23:45mislis da je tada imao nase drzavljanstvo heheemir79 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 23:29Alen Halilovic ima samo 2 zvanicne utakmice. Poslednju zvanicnu je odigrao 2014. godine. Znaci prije 21. godine.visegrad8392 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 22:30imamo li koje koristi od ovoga tj kojeg potencijalnog da valja i kojeg bi pomoci ovoga mogli vratiti?
On mi jedino pada na pamet.![]()
ma ovo je nemoguce ba:-)
Jbt. kakav uticaj ima ovaj forum.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ovaj komentator na beIN-u monoton ko da sahranu komentariše.. Je li ovo Haske AMF igra?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.