FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UPS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UPS » 27 nov 2010, 21:04

Ne zaboravi da taj 'neko' nosi ima ovog grada!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 nov 2010, 21:07

UPS je napisao/la:Ne zaboravi da taj 'neko' nosi ima ovog grada!
pa tim imenom i djeljenjem djevreka uz policijsku akademiju su i natjerali publiku da dodju :D ne zaboravi da je taj klub mjenjo ime dok uprava nije skontala kako da se uvuce u guzicu ...

haj sad na spavanje upalile se bandere...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 nov 2010, 21:12

Izgradnja stadiona Grbavica je za navijače Želje emotivno pitanje proisteklo iz bezgranične ljubavi prema svom klubu i svom stadionu. Takvo emotivno stanje ne mogu posjedovati navijači koji nikada nisu imali svoj stadion. Ovo, bez uvrede, je zaista velika istina, jer ljudski je graditi i samo oni koji su to činili znaju šta znači svoje i kako se prema tome odnosimo u odnosu na iznajmljeno. Željo je skoro pola svojih titula osvojio na Koševu 1972. i 1998., ali ljubav prema Grbavici je nešto posebno. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 nov 2010, 21:14

Kao sto maloprije Amar rece na pink tv, idemo u Ljubljanu da pregovaramo o izgradnji stadiona. Igracemo i utakmicu, ali pravi razlog zbog kojeg idemo je izgradnja stadiona. To mi daje veliki optimizam jer nikad do sad nije io tako otovren.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 nov 2010, 21:15

avlami97 je napisao/la:Izgradnja stadiona Grbavica je za navijače Želje emotivno pitanje proisteklo iz bezgranične ljubavi prema svom klubu i svom stadionu. Takvo emotivno stanje ne mogu posjedovati navijači koji nikada nisu imali svoj stadion. Ovo, bez uvrede, je zaista velika istina, jer ljudski je graditi i samo oni koji su to činili znaju šta znači svoje i kako se prema tome odnosimo u odnosu na iznajmljeno. Željo je skoro pola svojih titula osvojio na Koševu 1972. i 1998., ali ljubav prema Grbavici je nešto posebno. Željo je šampion.
jeste ali se nista ne pomjera sa mrtve tacke vec godinama,svake godine raja se ponada necemu i opet nista...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 nov 2010, 21:17

avlami97 je napisao/la:Pile 87, kažem ti generacije i generacije navijača Želje vjeruju u izgradnji stadiona Grbavica. Sjećam se kada smo 1976. godine vratili u Dolinu, jer smo nekih 7-8 godina igrali na Koševu, raja je bila presretna. Znali smo da se vraćamo na svoje. Te ili tih godina smo također igrali prijateljske međunarodne utakmice na Grbavici- Arsenal, Magdeburg (DDR) itd. Raja je uvijek vjerovala u izgradnju stadiona i to NAŠEG stadiona. Nikada neću prestati vjerovati u tako nešto. To je san mnogih generacija, ali na veliku žalost, mnoge generacije to nisu dočekale. Izgradnja modernog zdanja je i devedesetogodišnji dug prema tim generacijam.
Bice ako bog da...
Zasto upadate u respravu sa nekim ko i nema sta da kaze, da je to neka kontruktivna rasprava vezana za bilo sta pa hajde al ovako ipadnete smjesni jer navucete nekoga da trola po temi, vjerujte mi na rijec ne treba srati na njihovoj temi i sladiti se njihovom mukom, niti se upustati u besmislene rasprave ako se suzdrzimo toga imacemo i kontruktivnu i kvalitetnu temu o Zelji gdje ce se moci nesto novo procitati i saznati pa i napisati a zbog toga svi dolazimo ovdje zar ne?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 nov 2010, 21:31

gledam recimo olimpik u roku 2 godine ce izgradit stadion na otoci,pa ne znam kako se mi za 15 godina ne micemo sa mrtve tacke,ovo izgleda dobro radi se nesto ali realno ja sam skeptican oko toga...

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 27 nov 2010, 22:42

tm8782 je napisao/la:Kao sto maloprije Amar rece na pink tv, idemo u Ljubljanu da pregovaramo o izgradnji stadiona. Igracemo i utakmicu, ali pravi razlog zbog kojeg idemo je izgradnja stadiona. To mi daje veliki optimizam jer nikad do sad nije io tako otovren.
Upravu si...!!! nadam se da ce nesto biti od toga akobogda pa makar i izgubili od nk olimpije hahahah :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 27 nov 2010, 22:51

Ima li koji kanal koji prenosi protiv Ljubljane?

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 27 nov 2010, 22:54

nick je napisao/la:gledam recimo olimpik u roku 2 godine ce izgradit stadion na otoci,pa ne znam kako se mi za 15 godina ne micemo sa mrtve tacke,ovo izgleda dobro radi se nesto ali realno ja sam skeptican oko toga...
Jeste ali u olimpiCu se zna ko ulaze i ko ce zaradjivati, to ti je privatni klub, a kod nas je drugacije...

Meni ovo sa slovencima nekako optimisticno zvuci samo kad pogledam na imena koja idu tamo, jer treba i opstina i grad da se ukljuce u to, a i da nebude nista fino je stvarati i obnavljati prijateljstva jer od toga mozemo imati samo koristi, a ne furati onu seljacku i minimalistticku "sami protiv svih"...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 nov 2010, 22:58

Admiral_TM87 je napisao/la:
nick je napisao/la:gledam recimo olimpik u roku 2 godine ce izgradit stadion na otoci,pa ne znam kako se mi za 15 godina ne micemo sa mrtve tacke,ovo izgleda dobro radi se nesto ali realno ja sam skeptican oko toga...
Jeste ali u olimpiCu se zna ko ulaze i ko ce zaradjivati, to ti je privatni klub, a kod nas je drugacije...

Meni ovo sa slovencima nekako optimisticno zvuci samo kad pogledam na imena koja idu tamo, jer treba i opstina i grad da se ukljuce u to, a i da nebude nista fino je stvarati i obnavljati prijateljstva jer od toga mozemo imati samo koristi, a ne furati onu seljacku i minimalistticku "sami protiv svih"...

mah cuj to je suplja svima neko ulaze samo mi nemamo nikog,ovo sa slovencima dobro zvuci sve je to super ali ne treba ocekivat nista posebno sto se tice stadiona,sve ostalo ide odlicno...

kenan poljo
Kontakt:

Post Postao/la kenan poljo » 27 nov 2010, 23:08

vozdra raja ja sam novi imao sam potrebu da napisem za kerlu znam ga licno i jarani smo nije nigdje trenutno otisao tako da nenaglabate imaju neki pregovori al nista samo mogu rec da je trenutno jedina opcija grcka al daleko je to od dogovora tolko od mene

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 27 nov 2010, 23:18

eh kako bi lijepo bilo kad bi se Dolina počela graditi...
ali nema para,sve se rastalilo....

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 nov 2010, 23:38

Fina se partaja spremila za Ljubljanu. Mislim nikad jača iza rata. Ovo naravno u našoj državi samo Željo može sabrati i fakat je ovo lIjepo vidjeti. Što neko rek'o nije toliko ni bitno šta će na kraju od svega biti (mada ovo za stadion bi bilo super), ali bitno je da Želju ljudi zovu u goste. Gore je Željo imao uvijek puno navijača i ovakvim utakmicama će ih i zadržati. Nadam se da ćemo i mi finansijski ubrzo stati na noge i početi uzvračati gostoprimstvo.
Šta je sad s Mešom? Je li on free kako je napustio Grenoble ili sam ja nešto propustio u vezi s njim?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 nov 2010, 23:46

čamac je napisao/la:Fina se partaja spremila za Ljubljanu. Mislim nikad jača iza rata. Ovo naravno u našoj državi samo Željo može sabrati i fakat je ovo lIjepo vidjeti. Što neko rek'o nije toliko ni bitno šta će na kraju od svega biti (mada ovo za stadion bi bilo super), ali bitno je da Želju ljudi zovu u goste. Gore je Željo imao uvijek puno navijača i ovakvim utakmicama će ih i zadržati. Nadam se da ćemo i mi finansijski ubrzo stati na noge i početi uzvračati gostoprimstvo.
Šta je sad s Mešom? Je li on free kako je napustio Grenoble ili sam ja nešto propustio u vezi s njim?
mislim da sam procito negdje da radi ko komentator :) eh posto su nase novine u pitanju vjerovatno je izmisljotina

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 27 nov 2010, 23:47

Da li zna neko nesta u vezi prenosa iz Slovenije. Da li ce biti prenos i gdje ?
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 27 nov 2010, 23:52

LFC_LAVOV je napisao/la:Da li zna neko nesta u vezi prenosa iz Slovenije. Da li ce biti prenos i gdje ?
Ja sam danas pregledao raspored TV progrma za sva tri knala SLO televizije i nista, isto tako TV Koper i TV Maribor, to je tih nekih 5 udarnih kanala i tu nema nista na zalost, gledat cu da mozda sta ne ubace pa javim, također ako neko ima bilo kakvu informaciju da li se moze gdje pratiti tekma,tj. da li ce neka njihova televizija prenositi nek javi :D
Mes Que Un Club

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 nov 2010, 23:56

Plava krv je došla u Interliber po cijeni 23.40. Neki dan sam napravio rezervaciju i danas mi javili da mogu doći po knjigu. Kasno sam vidio poruku tako je nažalost nisam podigao :oops:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 28 nov 2010, 04:24

Vozdra na sabahu , neznam jel neko od vas upucen hocel gostovnje za Ljubljanu biti organizovano ili ? Bilo bi lljepo kad bi nesto organizovali...Islo bi vise raje.. :mrgreen:

Al bice skupo vjerovatno jer su ipak oni "Europejci" , vize folovi , golovi..
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 28 nov 2010, 04:33

Lijepo je sto imamo takvu knjigu,ovo trebaju da kupe svi navijaci,ko nema para neka ustedi,bice vremena ,ne treba trcati...kupice se kad se skupe pare...knjiga postoji i ona je vjecna...njene stranice ce se citati mnogo godina...tu je sva ljepota...pisana rijec o najvecoj ljubavi na svijetu...zato nema zurbe,plava strana ceka na sve kupce i ona ce se izdavati uvijek...

Druga stvar vezana za stadion...to je bitna prica i mnogi ocekuju puno od te price...nema veze i ako se ne desi...vec smo imali primjer njemaca sa kojima se izgleda na kraju nismo nasli...ne znaci da cemo se i sa slovencima dogovoriti...ali cijela prica mnogo znaci...u ovoj ekipi Zeljinih ljudi,postoje osobe koje rade na tim stvarima i koji imaju viziju...oni hoce stadion i tu je najbitnije sve...ako se ne dese slovenci,ne treba klonuti,desice se ponovo neki novi njemci,talijani,ovi oni,nije bitno,ali ponude postoje,i jednog dana ce doci ona ponuda koja je na mjestu i imacemo nas dugo ocekivani novi stadion...san svakog navijaca,san svakog normalnog sarajlije,san svakog normalnog covjeka...znaci sudeci po trenutnom angazmanu pojedinih ljudi iz kluba,oni racunaju na novi stadion...treba ih podrzati i on ce se desiti...samo polako i ne po svaku cijenu...

Odlazak u Ljubljanu ima jednu pricu koja je velika za sve nas...naime,mi smo jedini klub u BiH koga zovu u goste ekipe koje su imale renome u bivsem sistemu i drzavi...prema ovome ispali smo dragi gosti i prijatelji svima...to je velika stvar..postoji ovde dosta mladje raje koja nisu zapamtila kako je to sve izgledalo...sada mogu da nauce i da vide koja je ekipa bila omiljena...u svim tim klubovima postoje legende...postojalo je neko vrijeme koje je znacilo,igraci su se cijenili,bilo je puno raje na stadionima...Ako smo gostovali Hajduku u splitu,na njihov rodjendan,to je veliko...ako Osijek pokazuje interes...ako je jednom Partizan bio u Sarajevu,a definitivno kontakti postoje i ukazuju na buduce gostoprimstvo u Bg,to je ogromno,to je veliko...ako smo ugostili Cibaliju ( bivsi Dinamo Vinkovci,isto jednog prvoligasa u toj nekadasnjoj ligi ),ako ides na pripreme u Novi Sad i docekaju te tamo kao kraljeve....onda nama starijim i ovim puno mladjim definitivno sve ovo govori da je Zeljo nas,nasa svetinja ime,koje se i danas spominje svuda i po najljepsem...inace nas ne bi zvali...imena koja idu u Ljubljanu uz naseg Zalju su impresivna...face koje su nekada osvajale srca navijaca,face koje su nekada punile stadion,nase legende,su tu,da kazu ljudima u Sloveniji da su oni Zeljo...nece ovde niko Culuma ni pogledati,nego Mesu,Sabana i te likove...kad Ivica Osim kaze nesto svi ce stajati na nogama...e to je veliko...
Sta god da se desi,posao ili ne,dvije velike ekipe su napravile prijateljsku utakmicu...nema prvoligasa u nasoj drzavi koji moze da dozivi ovako nesto...zato i jesmo najveci...
Navijaci imaju pogresnu kulturu...a to je da kontaju da smo najveci u nasim okvirima...i cak nisu zainteresovani kada im dodje slabija ekipa pa posjeta bude manja...u mladjem sarajevskom prvoligasu mnogi se odricu svojih legendi...zato nase legende sijaju...radjaju se u danasnjici neke nove legende...treba im dati prostora,treba navijati i voljeti,treba dolaziti na stadion u velikom broju...i uvijek cemo biti omiljeni sirom regije...jer smo najbolji ovde...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, mavi, Pact1921 i 54 gosta.