FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

arbitar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la arbitar » 27 nov 2010, 19:37

padobranac1978 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ode Kerla za 0 bodeva :lol: ali "dodje" Grbavica Arena 8-)
jeli to neka sigurica ili idu na exkurziju cim ide mujezinovic :o
neke podržavaju predsjednik države, premijer, guverner centralne banke i gradonačelnik glavnog grada, a neke mesna industrija ovako :lol:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 19:40

arbitar je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ode Kerla za 0 bodeva :lol: ali "dodje" Grbavica Arena 8-)
jeli to neka sigurica ili idu na exkurziju cim ide mujezinovic :o
neke podržavaju predsjednik države, premijer, guverner centralne banke i gradonačelnik glavnog grada, a neke mesna industrija ovako :lol:

e cuj predsjednik drzave,heheheheeeeeeeeeeeeee
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 nov 2010, 19:42

@padobranac...tamo si mi na onoj pitarskoj temi izgledao sasvim normalan lik...sta ti se desilo covjece :mrgreen: ,dobro dosao na temu,hajde da malo razgovaramo,znas napisati dobar post,pridonesi malo kvalitetom,sto da ne :)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 19:53

boccaccio je napisao/la:@padobranac...tamo si mi na onoj pitarskoj temi izgledao sasvim normalan lik...sta ti se desilo covjece :mrgreen: ,dobro dosao na temu,hajde da malo razgovaramo,znas napisati dobar post,pridonesi malo kvalitetom,sto da ne :)
u cemu je fol?jeli to neka fora sto ide PREDSJEDNIK DRZAVE,budimo malo realni :D nije naodmet ili vec kako se ovo pise ;)

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 27 nov 2010, 19:56

boccaccio je napisao/la:@padobranac...tamo si mi na onoj pitarskoj temi izgledao sasvim normalan lik...sta ti se desilo covjece :mrgreen: ,dobro dosao na temu,hajde da malo razgovaramo,znas napisati dobar post,pridonesi malo kvalitetom,sto da ne :)
u cemu je fol?jeli to neka fora sto ide PREDSJEDNIK DRZAVE,budimo malo realni :D nije naodmet ili vec kako se ovo pise ;)
željko ne ide nigdje, ima čovjek državničkih obaveza ovdje u sarajevu ;)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 nov 2010, 20:00

Sta si zapeo za "predsjednika" :mrgreen: .
Ti nas'o uljeza i kofrcis se...pogledaj ostalu "ekipu" jaka je pravo i normalno je da ce ici politacari.Jer to je ozbiljan projekat a kod nas ne moze nista bez politike.
Nadamo se da ce povratne informacije biti odlicne,i da ce se postici dogovor oko izgradnje Grbavice.

P.S i da ga zabije Lazar naravno :mrgreen:
1921-2011

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 nov 2010, 20:01

U biti je fora sto mi vec odredjeni period igramo ovakve utakmice,ljudi nas zovnu u goste,mi sa svojim legendama fino odemo,bude druzenje,prijateljska utakmica,mozda se desi i neko poslovno povezivanje,ostaje se u kontaktima...to je stvarno realno glavna fora...ja fakat ne vidim i ne sjecam se kada je recimo Hajduk,Olimpija i slicne ekipe iz regije pozvalo F.K.Sarajevo kao sportske prijatelje i na taj nacin izrazili postovanje prema tom klubu...nekako kontam da je to glavna fora...a zezanja ce uvijek biti,i komentari tipa onih prethodnih i onih na koje si ti odgovarao na isti nacin...samo mi izgledas mnogo ozbiljnije od toga,nista vise :D ...opet kazem,dobro dosao,ali ne bi volio da se ti uklopis u ove fazone koje mnogi pisu,nekako si mi mnogo ozbiljniji...ja bi preskocio te neke fazone ;) ...uopste te ne analiziram,izvini unaprijed druze,samo mislim da si kvalitetan lik koji moze da napise dobre stvari,eto.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 20:02

arbitar je napisao/la:
željko ne ide nigdje, ima čovjek državničkih obaveza ovdje u sarajevu ;)
haj,u redu je :D ti dobro znas sta si napisao...vrati se malo unazad ;)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 20:07

boccaccio je napisao/la:
U biti je fora sto mi vec odredjeni period igramo ovakve utakmice,ljudi nas zovnu u goste,mi sa svojim legendama fino odemo,bude druzenje,prijateljska utakmica,mozda se desi i neko poslovno povezivanje,ostaje se u kontaktima...to je stvarno realno glavna fora...ja fakat ne vidim i ne sjecam se kada je recimo Hajduk,Olimpija i slicne ekipe iz regije pozvalo F.K.Sarajevo kao sportske prijatelje i na taj nacin izrazili postovanje prema tom klubu...nekako kontam da je to glavna fora...a zezanja ce uvijek biti,i komentari tipa onih prethodnih i onih na koje si ti odgovarao na isti nacin...samo mi izgledas mnogo ozbiljnije od toga,nista vise :D ...opet kazem,dobro dosao,ali ne bi volio da se ti uklopis u ove fazone koje mnogi pisu,nekako si mi mnogo ozbiljniji...ja bi preskocio te neke fazone ;) ...uopste te ne analiziram,izvini unaprijed druze,samo mislim da si kvalitetan lik koji moze da napise dobre stvari,eto.
ima tu legendi,ali MUJEZINOVIĆ,KOMSIC,GOJER I SL.(za legende svaka cast) ;) Politika je ****,izvin'te me sto psujem....samo ovo skontaj da nas u raji ima 'RAZNIH' i podje.bava.nje je dobro doslo,ali u nekim normalnim okvirima

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 nov 2010, 20:13

Pa dobro,uvijek se pored legendi sacini delegacija ljudi koji idu iz odredjenih razloga,svojih ili nekih drugih,toga je uvijek bilo,pa se to sada pika kao delegacija Zelje,Zeljina ekspedicija itd....uvijek je bilo lihvara i bice ih,mada u ovim imenima postoje imena ljudi iz uprave kluba kao sto je Gojer itd....mada rekao sam ti vec sta je zapravo najveci fol ;)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 20:18

OK,tu je Komsic kao navijac ,ali sta predstavlja Mujezinovic?On ce vam sve sje.bati ako stari Osim ne izvadi situaciju.Mada bi ja volio da ga naprave,LICNO MISLJENJE :o

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 nov 2010, 20:34

padobranac1978 je napisao/la:OK,tu je Komsic kao navijac ,ali sta predstavlja Mujezinovic?On ce vam sve sje.bati ako stari Osim ne izvadi situaciju.Mada bi ja volio da ga naprave,LICNO MISLJENJE :o
pa zar je tesko zakljuciti sta predstavlja mujezinovic da bi bilo jasno na put idu igraci Zelje strucni stab legende Zelje i ljudi iz vlasti kako iz opcinske tako iz gradske i federalne.
Ono sto je meni kao navijacu Zelje posebno drago da nekon Hajduka, Karlovca, Osijeka igramo u u SLO sa jednim dugogodisnjim sportskim prijateljem i da pri tom mozemo napraviti i suradnju koja bi bila od presudnog znacaja za nas klub u vidu izgradnje stadiona a ono sto jos vise raduje da Amar izjavljuje da ocekuje da se vrati sa pozitivnim rezultatima...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 27 nov 2010, 20:36

Da li se ide u pregovore sa firmom koja je izgradila Olimpijin stadion :?:
slika
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 27 nov 2010, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 20:38

pile87 je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:OK,tu je Komsic kao navijac ,ali sta predstavlja Mujezinovic?On ce vam sve sje.bati ako stari Osim ne izvadi situaciju.Mada bi ja volio da ga naprave,LICNO MISLJENJE :o
pa zar je tesko zakljuciti sta predstavlja mujezinovic da bi bilo jasno na put idu igraci Zelje strucni stab legende Zelje i ljudi iz vlasti kako iz opcinske tako iz gradske i federalne.
Ono sto je meni kao navijacu Zelje posebno drago da nekon Hajduka, Karlovca, Osijeka igramo u u SLO sa jednim dugogodisnjim sportskim prijateljem i da pri tom mozemo napraviti i suradnju koja bi bila od presudnog znacaja za nas klub u vidu izgradnje stadiona a ono sto jos vise raduje da Amar izjavljuje da ocekuje da se vrati sa pozitivnim rezultatima...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 nov 2010, 20:39

pile87 je napisao/la:
mah to oko stadiona je vise manje supljak,puno djepova za napunit,koliko sam upucen...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 nov 2010, 20:46

Dugo godina pratim Želju i sve priče vezane za izgradnju stadiona, ali nikada kao sada , nisam bio uvjereniji da će do izgradnje modernog stadiona Grbavica i doći. Respektabilna delegacija je, za moje mišljenje, najbolja potvrda pozitivnih trendova vezanih za izgradnju stadiona. Švabo, Mišo, Meša, Šaban, Škija, Behmen, Kozarić, Žujo, Amar i ostatak ekipe su toliko financijski i ljudski (voljeti Želju=ljudski) moćni da će ideju oko izgradnje stadiona sigurno realizirati na sreću svih navijača i simpatizera najjačeg i najboljeg fudbalskog kluba u državi, a i oni će u svemu tome, što je sasvim opravdano, pronaći i svoj interes. Sistem+interes+ljubav će polučiti pozitivan rezultat. Željo je bio i ostao institucija zasnovana na bezgraničnoj ljubavi generacija ljudi koji su hrlili, a i sada hrle u Dolinu da daju podršku svojim ljubimcima. Sve te generacije navijača nikada nisu izgubile nadu da će jednog dana naša Grbavica biti moderno sportsko zdanje. Samo naprijed. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 nov 2010, 20:52

avlami97 je napisao/la:Dugo godina pratim Želju i sve priče vezane za izgradnju stadiona, ali nikada kao sada , nisam bio uvjereniji da će do izgradnje modernog stadiona Grbavica i doći. Respektabilna delegacija je, za moje mišljenje, najbolja potvrda pozitivnih trendova vezanih za izgradnju stadiona. Švabo, Mišo, Meša, Šaban, Škija, Behmen, Kozarić, Žujo, Amar i ostatak ekipe su toliko financijski i ljudski (voljeti Želju=ljudski) moćni da će ideju oko izgradnje stadiona sigurno realizirati na sreću svih navijača i simpatizera najjačeg i najboljeg fudbalskog kluba u državi, a i oni će u svemu tome, što je sasvim opravdano, pronaći i svoj interes. Sistem+interes+ljubav će polučiti pozitivan rezultat. Željo je bio i ostao institucija zasnovana na bezgraničnoj ljubavi generacija ljudi koji su hrlili, a i sada hrle u Dolinu da daju podršku svojim ljubimcima. Sve te generacije navijača nikada nisu izgubile nadu da će jednog dana naša Grbavica biti moderno sportsko zdanje. Samo naprijed. Željo je šampion.
krenuh nesto slicno i napisati pretekao si me i procitao misli!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 nov 2010, 21:01

arbitar je napisao/la: neke podržavaju predsjednik države, premijer, guverner centralne banke i gradonačelnik glavnog grada, a neke mesna industrija ovako :lol:
A neke i sabotiraju dogradonacelnici i tako to ;)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 nov 2010, 21:02

Pile 87, kažem ti generacije i generacije navijača Želje vjeruju u izgradnji stadiona Grbavica. Sjećam se kada smo 1976. godine vratili u Dolinu, jer smo nekih 7-8 godina igrali na Koševu, raja je bila presretna. Znali smo da se vraćamo na svoje. Te ili tih godina smo također igrali prijateljske međunarodne utakmice na Grbavici- Arsenal, Magdeburg (DDR) itd. Raja je uvijek vjerovala u izgradnju stadiona i to NAŠEG stadiona. Nikada neću prestati vjerovati u tako nešto. To je san mnogih generacija, ali na veliku žalost, mnoge generacije to nisu dočekale. Izgradnja modernog zdanja je i devedesetogodišnji dug prema tim generacijam.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 nov 2010, 21:03

UPS je napisao/la:
arbitar je napisao/la: neke podržavaju predsjednik države, premijer, guverner centralne banke i gradonačelnik glavnog grada, a neke mesna industrija ovako :lol:
A neke i sabotiraju dogradonacelnici i tako to ;)
evo borga :D 7 od 16
a neko na racun opstine cjeli zivot igra na gradskom stadionu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 7 gostiju.