Pobjeda je pobjeda,jbo 4. mjesto.King Kenny je napisao/la:Ciganka gatala 100%,ne znam što se nervirate kad ionako nebi imali šansi za to 4. mjesto.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
YNWA!
E haj budi pametan. Sta je necu sve sa ovim Liverpoolom dozivit. Ova sezona je citava baksuz-sezona. Kad te nece onda ama bas nece. ****'i ga, idemo na FA cup. Svakako vamo od davno nema sta trazit.
Nad nama nebo ima da gori!

Nije da vam želim pristati na muku al' malo smiješno jbg.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Lakrdija...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Zadnja izmjena: anfield, dana/u 21 mar 2012, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- King Kenny
- Kontakt:
I sta bi ta pobjeda donijela osim lazne nade da ova ekipa ima "buducnost",nadam se da je ovo i zavrsni "udarac" i jos jedan dokaz da na ljeto mora biti pojačanjakarameldar je napisao/la:Pobjeda je pobjeda,jbo 4. mjesto.King Kenny je napisao/la:Ciganka gatala 100%,ne znam što se nervirate kad ionako nebi imali šansi za to 4. mjesto.

Jos nesto mi je zapalo za oko par napada prije prvog gola Coates je imao puno vise ideja u napadu nego cjeli ofanzivni red

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- the scouser
- Kontakt:
Hah, drug jbg, slavili se golovi, u tom momentu bili smo bolji na terenu, istina bez 100% šansi, ali nije izgledalo kao da nas mogu stići. Razumljiv je bio tok togađaja na ovoj temi.Arnelinho je napisao/la:Odlučih se da čitam vaše postove od onog kojeg sam zadnji put pročit'o. I idem ja, idem redom "Coates kakv gol" ,"Seba" , "Gospodar sesnesterca" ,"Kuyt" ,"bravo ovaj ,bravo onaj", itd i onda mijenjate ploču.
![]()
Nije da vam želim pristati na muku al' malo smiješno jbg.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Iskreno vam predlažem da on narednog kola, ne pratite utakmice Liverpoola. Ja sam prestao od prošle sedmice, ovo vam najiskrenije govorim. Stvarno se ne isplati gledati, nakon tekme pročitajte par komentara i uživajte. Ovako se nervirate, vadite sami sebi živce, psujete, da ne nabrajam dalje. Zapitajte se šta će vam sve to? Šta imate od toga što pogledate jednu utakmicu?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Da nema Liverpoola moj bi život bio nezanimljiv. Čestitam momcima na odičnoj utakmici. Prva dva gola greška Hendersona ( kod prvog i Carre a kod drugog i Škrtela ) a treći Enriqeova.
Čestitam Kuytu na 200-toj utakmici i Coatesu na prvjencu.
Meni je krivo samo kada je Suarez fulao 1 na 1 priliku na pas Adama u prvom poluvremenu.
Čestitam Kuytu na 200-toj utakmici i Coatesu na prvjencu.
Meni je krivo samo kada je Suarez fulao 1 na 1 priliku na pas Adama u prvom poluvremenu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
- Kontakt:
Ja sam Bgm pravo pozelio pobjede,za tebe ne znam,bas sam bio sretan sto smo vodili protiv jedne od "slabijih" ekipa,ali jbg.King Kenny je napisao/la:I sta bi ta pobjeda donijela osim lazne nade da ova ekipa ima "buducnost",nadam se da je ovo i zavrsni "udarac" i jos jedan dokaz da na ljeto mora biti pojačanjakarameldar je napisao/la:Pobjeda je pobjeda,jbo 4. mjesto.King Kenny je napisao/la:Ciganka gatala 100%,ne znam što se nervirate kad ionako nebi imali šansi za to 4. mjesto.
.
Jos nesto mi je zapalo za oko par napada prije prvog gola Coates je imao puno vise ideja u napadu nego cjeli ofanzivni red.

YNWA!
Problem Liverpoola je u treneru koji je legenda a nesposoban je da vodi klub rejtinga kao sto je Liverpool.Problem je u limitiranim i precijenjenim igracima koji su teza talasika al' za pojedine navijace oni su najbolji na svijetu.Cesti izgovori su da nemaju srece,sudije itd.Jednostavno vi nemate kvalitet.Sto se prije rijesite trenera koji je polovnjak i igraca koji su limitirani dobit cete rezultate.Platite folopinu 35 miliona a od njega je bolji Cise koji je placen 3-4 miliona.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- King Kenny
- Kontakt:
@karameldar
Da se razumijemo i ja sam volio da smo pobijedili ali hocu da kazem da ovaj poraz i ne znaci toliko,da smo par bodova od LP pa hajd,ali ovako
.
Kako se samo Cisse danas trudio
,drago mi je da je pogodio
.
I sta se sikirate,pa imamo osiguranu EL
.
Da se razumijemo i ja sam volio da smo pobijedili ali hocu da kazem da ovaj poraz i ne znaci toliko,da smo par bodova od LP pa hajd,ali ovako

Kako se samo Cisse danas trudio

I sta se sikirate,pa imamo osiguranu EL

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
sta reci?? koju posluku porati??
Kenny kralju daj otkaz samo se bezze blamiras.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Šta predlažeš, da budemo Arsenal ili da dovedemo Wengera pa da budemo ovakva ekipa: http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false; ?Henry je napisao/la:Problem Liverpoola je u treneru koji je legenda a nesposoban je da vodi klub rejtinga kao sto je Liverpool.Problem je u limitiranim i precijenjenim igracima koji su teza talasika al' za pojedine navijace oni su najbolji na svijetu.Cesti izgovori su da nemaju srece,sudije itd.Jednostavno vi nemate kvalitet.Sto se prije rijesite trenera koji je polovnjak i igraca koji su limitirani dobit cete rezultate.Platite folopinu 35 miliona a od njega je bolji Cise koji je placen 3-4 miliona.
svaka cast, ja bih da ti budes trenerHenry je napisao/la:Problem Liverpoola je u treneru koji je legenda a nesposoban je da vodi klub rejtinga kao sto je Liverpool.Problem je u limitiranim i precijenjenim igracima koji su teza talasika al' za pojedine navijace oni su najbolji na svijetu.Cesti izgovori su da nemaju srece,sudije itd.Jednostavno vi nemate kvalitet.Sto se prije rijesite trenera koji je polovnjak i igraca koji su limitirani dobit cete rezultate.Platite folopinu 35 miliona a od njega je bolji Cise koji je placen 3-4 miliona.
nemoj me tjerat da ti napisem sve utakmice gdje smo realno bili bolji od protvnika, a nismo pobjedili
Walk on, with hope in your hearts.
Rizo to nije kup to je sponzorsko takmicenje. FA kup je kup.
IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
Joj levata sto se loze na osvojen CC, a nema uopste veze sto je LFC posto' smijesan klub.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Koji su polufinalni parovi?VELA je napisao/la:Rizo to nije kup to je sponzorsko takmicenje. FA kup je kup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.