Jadan Ozil tu,valjalo bi nahraniti ovu trojicu u napadu

Nemoj te murinjove 4-2-3-1,koliko me smorio s njom više je ni na manageru ne igram

Inače nazad u stvarnost.
Illarra Xabi
Ozil Isco
Higuain Ronaldo
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
BenzemaLBJ MVP je napisao/la:Ti bi Isca i Xabija na klupu![]()
Jadan Ozil tu,valjalo bi nahraniti ovu trojicu u napadu![]()
Nemoj te murinjove 4-2-3-1,koliko me smorio s njom više je ni na manageru ne igram![]()
Inače nazad u stvarnost.
Illarra Xabi
Ozil Isco
Higuain Ronaldo
nadam se da nije budala pa da to pokusaMElloo je napisao/la:Vi mislite da Carlo nece Kaku gurat
pokusat ce vjerujLenBias je napisao/la:nadam se da nije budala pa da to pokusaMElloo je napisao/la:Vi mislite da Carlo nece Kaku gurat
ufff ovo bi bilo odlicnoLenBias je napisao/la:gonzalo za 30 miliona eura u napoli, moze moze, moglo je i za 10 manje
Bolje je Pipita plus novac za Suareza!andro234 je napisao/la:ufff ovo bi bilo odlicnoLenBias je napisao/la:gonzalo za 30 miliona eura u napoli, moze moze, moglo je i za 10 manje
onda jos dovest Ibru ili Suareza (Balea sad nema potrebe dovodit)
Ajd da jos hoce i njeg kupit i to bi bilo to.emir18 je napisao/la:Albiol na ljecnickim u Napoliju,zagrizli i za Higuain-a fino se zaradi od ovih mafioza, prodali Cavania oni ce dobiti 3 igraca od nas mi pare i rijesiti se viska, svi sretni...
Kažem, veće pojačanje od Isco-a ove sezone je Rafa.emir18 je napisao/la:Albiol na ljecnickim u Napoliju,zagrizli i za Higuain-a fino se zaradi od ovih mafioza, prodali Cavania oni ce dobiti 3 igraca od nas mi pare i rijesiti se viska, svi sretni...
Christoph Metzelder ko se nece sjecati,stub odbrane uz Canavara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.