neka sad nose transparent podrske mladicu,karadzicu...Mogu nositi samo u domacem prvenstvu.Ljepoje je napisao/la: U INAT DUŠMANIMA!
a ako sarajevo prodje zetu jel ide u grubu odmah ili ima jos koje pretkolo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
neka sad nose transparent podrske mladicu,karadzicu...Mogu nositi samo u domacem prvenstvu.Ljepoje je napisao/la: U INAT DUŠMANIMA!
harry_90 je napisao/la:Cestitke na prolazu.. Slobodina skola dosla do izrazaja kao sto je rekao i komentator na FACE TV
Eee vala neka me i ti jednom nisi napaoooskyisthelimit je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Cestitke na prolazu.. Slobodina skola dosla do izrazaja kao sto je rekao i komentator na FACE TV
HVALAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po ko zna koji put,ima i 4 pretkolo,zvano "playoff".youngredcomps je napisao/la:neka sad nose transparent podrske mladicu,karadzicu...Mogu nositi samo u domacem prvenstvu.
a ako sarajevo prodje zetu jel ide u grubu odmah ili ima jos koje pretkolo
Prosli su ko Bugarska skupstina.calcio je napisao/la:bosanci poderali bugare![]()
Alispahic sinoc asistirao za pobjednicki gol, Fajic zabio za Muru danas i izbacio CSKA Sofiju, i FK Sarajevo pobjedilo Levskog
Eto im sad!
Meni niti je tona niti je sliike nestalo tokom cijelog prenosaAlucard je napisao/la:Čestitke Sarajevu, svaka čast izbacili ste jednu favorizovanu ekipunadam se da ćete proći i Zetu a onda u playoffu na koga god naletite, naletite
![]()
p.s. svaka čast Face Tv-u na omogućenom prijenosu al brate mili koji su amateri...sad nestane tona, sad slike,![]()
Tako je! Ne pretjerujem, jest mi drago jer je jedini klub iz BiH prosao dalje. Oni su ponos Bosne i Hercegovine!bparena je napisao/la:Ne pretjeruje momak - i ja kazem ko da je Celik proso. Slavi covjece - ovo je i trijumf BiH - svijuh nas ne samo pitara. Cestitke do neba.......mamaSmurf je napisao/la:Nemojmo pretjerivatilikma23 je napisao/la:CESTITAM KOMSIJE! Drago mi je k'o da je Zeljo prosao!!!!!!
igman je napisao/la:Nadam se da je Osim gledao tekmu, ako jeste onda je mogao dosta toga da nauci!TeaM87 je napisao/la:Gdje se prva igra ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Giuseppe1, Hajdeee, Morgen19, roccosiffredi i 81 gost.