Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soxx
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la soxx » 26 dec 2013, 23:19

slika

Ne znam jel bilo al sam oplako :mrgreen:

Ima dobrih fori na njegov racun sto jes jes.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 dec 2013, 01:27

Bas mi je zao Dzeksona,nije on uopste los,jednostavno se ne uklapa u koncepciju igre i taktiku,igraci ga ignorisu,nema mu lopte ni kad se otvori,vrati,izvuce,onda mu je samopouzdanje sjebano,treba ici dalje.Ima on jos dosta toga za pokazat.U bilo kojoj dr. ekipi Negredo bi mu mogao samo kopacke cistiti.Ovako da njemu bude zamjena je zalosno.
embrace the chaos

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 dec 2013, 02:36

I ova ubleha ga stavila u drugi plan, ima novog heroja :lol:

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 27 dec 2013, 02:58

Ta pichka je fun Shitty-a u globalu a ne samo Edina Dzeke..... to se da zakljucit iz njenih komentara. Ocito da je onaj dio gdje je ona imala posebne impresije prosle godine prema njemu je samo dio onoga kada je i on pruzao nezaboravne momente kada udje sa klupe i zabije gol za par minuta. Cura to podrzala maximalno, neki fb lik slucajno iskopao nju a novinar to samo dobro uklopio u pricu i krenula invazija Bosanaca i Hercegovaca na njen profil. U to je pretvorise u fana Edina Dzeke striktno a odavde se vidi da se ona bas i ne dira dole kada pomisli na Dzeku nego je cisto fan cijele ekipe Man Shitty-a.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 dec 2013, 03:14

Idimidodjimi je napisao/la:Ta pichka je fun Shitty-a u globalu a ne samo Edina Dzeke..... to se da zakljucit iz njenih komentara. Ocito da je onaj dio gdje je ona imala posebne impresije prosle godine prema njemu je samo dio onoga kada je i on pruzao nezaboravne momente kada udje sa klupe i zabije gol za par minuta. Cura to podrzala maximalno, neki fb lik slucajno iskopao nju a novinar to samo dobro uklopio u pricu i krenula invazija Bosanaca i Hercegovaca na njen profil. U to je pretvorise u fana Edina Dzeke striktno a odavde se vidi da se ona bas i ne dira dole kada pomisli na Dzeku nego je cisto fan cijele ekipe Man Shitty-a.
Ma znam al' sam okacio sliku odmah ovi nasi Dzekooo :o :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 27 dec 2013, 07:03

Upropasteni ziceri kostaju...

slika

Ali nisam ocekivao da je Giroud ovako los. Ipak, on ima puno asistencija i predasistencija.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 27 dec 2013, 08:10

ZgemboAdislic je napisao/la:Upropasteni ziceri kostaju...

slika

Ali nisam ocekivao da je Giroud ovako los. Ipak, on ima puno asistencija i predasistencija.
statističar de nađi koliko su ovi napadači igrali minuta
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 27 dec 2013, 12:15

Mozambik je napisao/la:
pisac je napisao/la:
Jarane, koliko ti je godina?
Ali fakat te pitam.
Znas li od kad je ovaj golman na radaru i od kad se o njemu zna?
Jos dok je u Sint Truideunu igrao.
OK, razumijem da ne znas ni iz koje je drzave taj klub, ali si mogao bar pratiti Premier Ligu i znati da je on proslih sezona u Sundarlandu bio ponajbolji golman lige.

Fakat je smijesno u opste sto ti repliciram na ovu glupost.
Mnogo vise nego tebi.

To sto si otisao na Wikipediu i ukucao Simon Mignolet da vidis gdje je branio prije Sunderlanda samo dodatno potvrdjuje sumnju u tvoje neznanje. Ni jedan bosanskohercegovacki gradjanin ne zna bez Wikipedie reci ime Mignoletovog prvog kluba

Pominjanjem Sint Truidenua sam si sebe diskvalificirao :mrgreen:
Svaka cast Mozambik to si 100 % upravu :) Kakav crni Sent Truden :), bas je pratio njega, hehe

Inace Dzeki bi bilo najbolje da uzme u ruku knjigu Zlatana Ibrahimovica. Koji mozda nije neki covjek ali je zato igrac 10 x bolji. I neka lijepo uci sve mu tamo pise. Kako se sam izborio protiv svih svedskih igraca i njhovih roditelja. Kakav je odnos imao sa trenerima. Sve od A do Z. Kako i zasto je napustio klub i na kakav nacin. Sve mu tamo pise a i agent mu nek procita.
Sto se tice Negreda lik bez Navasa i Aguera tacno izgleda 40 % losiji. Da mu nije Navas u 45 min dao onaj zicer ne bi se covjek vidio u prvom poluvremenu. U potpunosti je bio nadigran i izdominiran od Skrtela u svim elementima igre. Pa covjek skoka nije osvojio.
Ali nazalost City ima tako dominantan vezni red. Nijedan tim u ligi nema 2 kreativca kao SIlva, Nasri. I jedan je rjedkost. Nijedan tim nema ni blizu dva zadnja vezna klase Yaye i Fernandinha koja ( cak obojica ) imaju ofanzivne sklonosti ( mogu dat gol, proigrat ). Nazalost City je toliko dominantan da jednostavno melje sve redom u sredini terena kod kuce I Negredo ce se nadavat golova, posebno ako bude igrao Navas. A i trener ga maksimalno forsira.
Dzeko ako sad ne ode u Januaru onda stvarno je prevrsio svaku mjeru. Pa nisu pare sve. Za vise ce se sad prodat nego za 1,5 godinu. Vise sad vrijedi ( jaci ce ugovor potpisat ) nego za godinu ipo.
A i imao je pogresnih procjena dosad kolko hoces.
- dodje Bayern ( Dzeko ceka li ceka, uzmu Mandzukica )
- zove Mourinho ( Dzeko ne forsira prelazak )
- zove Tottenham ( Dzeko ceka li ceka i kupe ljudi Soldada )
- zove Napoli ( trener ga zove on ceka li ceka uzmu Higuaina )
- sada zove Arsenal ( Wenger javno kazao Dzeko ne talasa, ceka )
- zove Inter ( Dzeko opet ceka i na kraju ce uzet nekog kao Lavezzija )

A Ibra im **** mater svima redom. Treneri ga molili da ide na pripreme i na kraju nije otisao. Mancini mu slao Mihajlovica kuci jer on nije smio da ga zamoli da igra zadnju tekmu. Guardioli **** sve zivo. itd. itd. Igrao u 7 vrhunskih klubova. Vidio svijeta. Svi ga obozavaju. Posto covjek legedna a Dzeko ceka li ceka i trpi. katastrofaaaaaaaaa !!!!!!!!! Pare, pare .. pare ljude kvare :) :)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 dec 2013, 12:23

jel ti ibra dođe neki rođak?
koliko gluposti sam pročitao sad u tvom postu nije normalno. mogao je ibra raditi šta hoće, jer je znao da će poslije svega opet imati mjesta u mnogim top europskim klubovima. džeko nije igrač zlatanovih kvaliteta i on se ne može glupirati i praviti se neki babo, psovati trenerima i izigravati nekog opasnog momka, jer nema on tolike slobode.. igrač koji dokazano nema kvalitete ibrahimovića , u 27 godini sjedi na klupi cityja i već sam zna da nije za vrhunske europske klubove. takvim glupavim potezima bi se samo mogao srozati još više.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 27 dec 2013, 12:25

viKK je napisao/la:jel ti ibra dođe neki rođak?
koliko gluposti sam pročitao sad u tvom postu nije normalno. mogao je ibra raditi šta hoće, jer je znao da će poslije svega opet imati mjesta u mnogim top europskim klubovima. džeko nije igrač zlatanovih kvaliteta i on se ne može glupirati i praviti se neki babo, psovati trenerima i izigravati nekog opasnog momka, jer nema on tolike slobode.. igrač koji dokazano nema kvalitete ibrahimovića , u 27 godini sjedi na klupi cityja i već sam zna da nije za vrhunske europske klubove. takvim glupavim potezima bi se samo mogao srozati još više.
Dortmund, Schalke 04, Inter, Roma, Arsenal, Tottenham jesu vrhunski klubovi. I Dzeko bi se preporodio u njima. Cak i u ovom sadasnjem Chelsea-u kojem fali napadac bi se naigrao da je poslusao Mourinha prije 6 mjeseci. Torres je ocajan u zadnje dvije godine. Da o drugoj dvojici nepricam. Tamo nema klanova. Jednostavno ko je u najboljoj poziciji ljudi mu dodaju. Ba kad je god odkriven u dobroj prilici ljudi mu dodaju. A Dzeko mase li mase rukama a dobije svaku desetu loptu.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 27 dec 2013, 13:01

slika
Negredo kad je počeo šepat :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 dec 2013, 13:45

Romanista10 je napisao/la:
Dortmund, Schalke 04, Inter, Roma, Arsenal, Tottenham jesu vrhunski klubovi. I Dzeko bi se preporodio u njima. Cak i u ovom sadasnjem Chelsea-u kojem fali napadac bi se naigrao da je poslusao Mourinha prije 6 mjeseci. Torres je ocajan u zadnje dvije godine. Da o drugoj dvojici nepricam. Tamo nema klanova. Jednostavno ko je u najboljoj poziciji ljudi mu dodaju. Ba kad je god odkriven u dobroj prilici ljudi mu dodaju. A Dzeko mase li mase rukama a dobije svaku desetu loptu.
Nadji mi jedan relevantan dokaz da iti jedan od tih klubova zeli Edina.
To je kao prvo.
Kao drugo, mislis da je Edin lud da izmice sam sebi stolicu na kojoj sjedi?
Sta mislis koliku mu platu jedna Roma moze ponuditi? Max 3 miliona. Mislis da bi se on odreka ta 4 miliona razlike i otisao u ligu koja propada iz godine u godinu?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 dec 2013, 13:48

pisac je napisao/la:
Romanista10 je napisao/la:
Nadji mi jedan relevantan dokaz da iti jedan od tih klubova zeli Edina.
To je kao prvo.
Kao drugo, mislis da je Edin lud da izmice sam sebi stolicu na kojoj sjedi?
Sta mislis koliku mu platu jedna Roma moze ponuditi? Max 3 miliona. Mislis da bi se on odreka ta 4 miliona razlike i otisao u ligu koja propada iz godine u godinu?
Ma Dzeki je dobro. Ako ode u drugi klub primanja ce mu vrtoglavo pasti. On to dobro zna i zato ce ostati u M.C..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 dec 2013, 15:17

Ionako ga vise ne pratim par mjeseci kako treba, dosadilo vise ovo natezanje, svake sedmice ista prica, Dzeko moras ici, Bundesliga ili Seria A bi ti bila bolja, nek ide u januaru, bla bla..

Ako ima imalo pameti, trazice transfer u januaru, nije sramota ako nije uspio u Cityu, jbga ne ide, ako nece, nek i dalje sjedi na klupi u najboljim godinama i bere eure.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 dec 2013, 15:23

Po cemu nije uspio, prvaci i FA Cup za vrijeme dok je igrao. I da dodam da bez njegovog gola nikad ne bi vidjeli pehar prvaka.

Eto i novih glasina, navodno je prva zelja novog vlasnika Valencie.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 27 dec 2013, 15:36

" onclick="window.open(this.href);return false; nostalgija me spuca kakav je igracina Edin bio..
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 27 dec 2013, 15:39, ukupno mijenjano 2 puta.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 dec 2013, 15:38

Consigliere je napisao/la:Po cemu nije uspio, prvaci i FA Cup za vrijeme dok je igrao. I da dodam da bez njegovog gola nikad ne bi vidjeli pehar prvaka.

Eto i novih glasina, navodno je prva zelja novog vlasnika Valencie.
Bilo je par znacajnih momenata, ali individualno, nije ni sjena onog igraca sto je bio u Wolfsburgu, stoga individualno nije uspio.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 27 dec 2013, 15:59

Najljepsi gol dok je bio u Wolfsburgu slika
[youtube][/youtube]

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 27 dec 2013, 16:19

autogol je napisao/la:Najljepsi gol dok je bio u Wolfsburgu slika
[youtube][/youtube]
http://www.soccerclips.net/videos/wolfs ... real-dzeko
i ovaj je vrh :mrgreen: skroz drugi igrac bio, pun samopouzdanja...
HZ87

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 27 dec 2013, 16:41

norm. da je bio pun samopouzdanja i svega kad ga je gazio Magath, i u tom vremenu smo imali Džeku u usponu :)

da se ne lažemo, mi bosanci smo nedisciplinovani, treba nama "čvLsta Luka" (varljivo leto :mrgreen: ), u Magathu je imao tu čvrstu ruku i davao je rezultate
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Micron, No99, Zra i 56 gostiju.