Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 08 okt 2014, 19:41

Juventinisimo je napisao/la:Zayebite vi tu pricu...mi idemo pobijediti i Wales i Belgiju...nema ko da fula ovoga puta...neka fula Dzeko u Citiju,Vedu u svabama..Pjanic protiv Juventusa... :mrgreen: :thumbup:
Neka fuli Pape,kad ode u Paris i vidi zenu.. :mrgreen:

Vi,prekrasni ljudi,koji se radujete potopu Bosne radi Papeta,Spahe,itd...iz nekih svojih licnih interesa i ko zna iz cega sve jos...da Bog da sve fulali u zivotu... :puke:

0:2 i 1:0... :bih: :bih: :bih:
Ne zasluzujemo te. :bow: :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 okt 2014, 19:46

Pirke je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:meni nisu jasni komentari ako izgubimo to znaci da je safet ofulao s taktikom a ako pobjedim to znaci da je wels katastrofa . nek ovdje svako upise najbolji 11 i formaciju vidjecete da ce biti 20 razliciti .
Pa Wels i jest katastrofa...A ako izgubimo to ce vjerovatno biti zato jer je Safet syebao taktiku... Osim ako igraci fule 20 zicera ili ako pobjedimo 5-0, definitivno je zbog Safeta, zato jer nas je sve uvjerio sta (ne) zna (Francuska na Kosevu, Slovacka, Kipar, Nigerija, Argentina, Litvanija, itd itd itd). Njega su izvukli igraci koji su zaista puno talenta.
a sta je s utakmicama s grckom ,francuskau parizu ,u slovackoj gdje je uveo hajrovica ,mexico ,o bjelokosti ,iran itd.ja po vasem pisanju sam zakljucio da je uvijek safet kriv kad izgubimo a kad pobjedimo to je samo kvalitet ekipe :crazy:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 08 okt 2014, 19:47

Juventinisimo je napisao/la:Zayebite vi tu pricu...mi idemo pobijediti i Wales i Belgiju...nema ko da fula ovoga puta...neka fula Dzeko u Citiju,Vedu u svabama..Pjanic protiv Juventusa... :mrgreen: :thumbup:
Neka fuli Pape,kad ode u Paris i vidi zenu.. :mrgreen:

Vi,prekrasni ljudi,koji se radujete potopu Bosne radi Papeta,Spahe,itd...iz nekih svojih licnih interesa i ko zna iz cega sve jos...da Bog da sve fulali u zivotu... :puke:

0:2 i 1:0... :bih: :bih: :bih:
Ti si to pojednostavio dosta.
Gledaj,potop reprezentacije je izvjestan,i to mozda i potpuni,sa odlaskom igraca,sa srozavanjem u cetvrti sesir bez realnih sansi da se brzo vratimo tamo gdje smo bili.
E sad,oni koji su toga davno postali svijesni misle,s pravom,da je manje zlo ne pobijediti Vels i da otklonimo uzrok nase patnje nego da dozivimo gore opisani potpuni potop.
Manje zlo za vece dobro,meni je to logicno.
A ako ti i dalje mislis da mi sa Susicem mozemo prosperirati onda si,izvini,skroz naivan.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 08 okt 2014, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 08 okt 2014, 19:48

" onclick="window.open(this.href);return false; Koja je ovo SIKIRA mili bože :tokralju: uzmi ga sebi :plac:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 okt 2014, 19:52

Rusilac, sa ovim i sa drugim nickovima, najavljuje (prizeljkuje?) potop vec vise od godinu dana.
Providan si bolan :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2014, 19:54

calcio je napisao/la:Rusilac, sa ovim i sa drugim nickovima, najavljuje (prizeljkuje?) potop vec vise od godinu dana.
Ma sreća pa je odustao od politike, 'talovi' su ga zakucali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 08 okt 2014, 19:55

bordobijeli je napisao/la:
Pirke je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:meni nisu jasni komentari ako izgubimo to znaci da je safet ofulao s taktikom a ako pobjedim to znaci da je wels katastrofa . nek ovdje svako upise najbolji 11 i formaciju vidjecete da ce biti 20 razliciti .
Pa Wels i jest katastrofa...A ako izgubimo to ce vjerovatno biti zato jer je Safet syebao taktiku... Osim ako igraci fule 20 zicera ili ako pobjedimo 5-0, definitivno je zbog Safeta, zato jer nas je sve uvjerio sta (ne) zna (Francuska na Kosevu, Slovacka, Kipar, Nigerija, Argentina, Litvanija, itd itd itd). Njega su izvukli igraci koji su zaista puno talenta.
a sta je s utakmicama s grckom ,francuskau parizu ,u slovackoj gdje je uveo hajrovica ,mexico ,o bjelokosti ,iran itd.ja po vasem pisanju sam zakljucio da je uvijek safet kriv kad izgubimo a kad pobjedimo to je samo kvalitet ekipe :crazy:
Ne kažem da je uvijek bio loš... Ali je većinom bio loš.

Protiv Francuske fakat sumnjam da je on postavio ekipu... Mjesec dana poslije je imao najgluplje odluke protiv Portugala...

Protiv Obale, Meksika i Argentine na SP većinom smo govorili da je ave dobro poatavio i fino smo igrali. Zato smo i očekivali pobjedu protiv Nigerije...

Protiv Irana nije imao skoro pa ništa ni da radi. Nismo bili opterećeni, oni su morali pobjediti, a nisu znali dati gola (uvijek igrali 1 0 ili 1 1)... I eto. Otvorili se i Svrško dao gol. :P

Kao što sam naveo, nije uvijek loš, ali izgubio je potporu navijača... A izgleda i igrača...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 08 okt 2014, 20:04

calcio je napisao/la:Rusilac, sa ovim i sa drugim nickovima, najavljuje (prizeljkuje?) potop vec vise od godinu dana.
Kad sam ja isao na utakmice reprezentacije ti nisi ni znao da je imamo.
Ne prizeljkujem,vi papetoljupci to prizeljkujete.Svaki dan ovog krimosa na klupi nas ukopava sve dublje i dublje.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 okt 2014, 20:17

Rusilac je napisao/la:
Ne prizeljkujem,vi papetoljupci to prizeljkujete.Svaki dan ovog krimosa na klupi nas ukopava sve dublje i dublje.
I zato kao pravi patriota redovno navijas za nase protivnike. Jer ovo nije od juce, isto pises vec dugo vremena. Najavljujes potop i navijas da izgubimo. Mozes ti sada pisati sta zelis, da si isao na utakmice reprezentacije dok ja nisam znao da je imamo (haha). Stara izreka kaze da papir sve trpi, to jest da se sve moze napisati ali to ne znaci da je sve istina. Sigurno postojii neka e-varijanta iste izreke a ako ne postoji onda je treba izmisliti.. :)

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 08 okt 2014, 20:28

calcio je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:
I zato kao pravi patriota redovno navijas za nase protivnike. Jer ovo nije od juce, isto pises vec dugo vremena. Najavljujes potop i navijas da izgubimo. Mozes ti sada pisati sta zelis, da si isao na utakmice reprezentacije dok ja nisam znao da je imamo (haha). Stara izreka kaze da papir sve trpi, to jest da se sve moze napisati ali to ne znaci da je sve istina. Sigurno postojii neka e-varijanta iste izreke a ako ne postoji onda je treba izmisliti.. :)
Svi ovdje znaju i mene i tebe kao forumase.
Postoje moji postovi,postoje tvoji.Vecina onoga sto sam ja pisao se obistinilo a vecina onoga sto si ti nije.To sve se moze provjeriti.
Tebe znaju kao trolla,neumornog zastitnika lika i djela kriminalca iz Zavidovica,u razloge zasto to radis ne bih ulazio.
Podsjetit cu tebe a i sve koji nas citaju samo na par tvojih "troll fula".
Uvijek si govorio da se Avdija poziva kao treca opcija za desnog beka i da nece igrati-slagao.
Pisao si da je Tino tu da popuni broj i da u Brazilu nece igrati-slagao si.

Mrsko mi vise pisati,ima mali milion lazi koje si pokusao podvaliti,ionako je sve poznato i,kako vec napisah, moze se provjeriti.
Zivio trollu :wave:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2014, 20:32

Pa ovaj je i Lihtenstajna najavljivao kao tvrdu i neugodnu ekipu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 08 okt 2014, 20:37

Mene zanima zasto su svi ovi sto pisu protiv Papeta, ono narodski receno, seljacine ili barem baustelci ili ona najgora opcija Mostarci?
Kocka je bačena

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 08 okt 2014, 21:14

Evo ih, koprcaju se :urnebes:
DD

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2014, 21:18

Hendo efendija, drzi se dzamije i pusti se fudbala ako Bog znas (a valjda znas).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 okt 2014, 21:20

Hendo je napisao/la:Mene zanima zasto su svi ovi sto pisu protiv Papeta, ono narodski receno, seljacine ili barem baustelci ili ona najgora opcija Mostarci?
Koja racionalizacija :lol: Klasika, niko ne valja osim vas.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 08 okt 2014, 21:21

Sta ako je neko baustelac OD Mostara?

:crazy:

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 08 okt 2014, 21:38

Rusilac je napisao/la:
Ko je tebe odgajao!!!????
Sto si isao na utakmice,"NASIH LJILJANA" HALLAL ti bilo,nemoj vise,nece se ni osjetiti! ;) ;) :guz:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 okt 2014, 22:29

Odradi Vels i Belgije i marš sa klupe, ubleho, sve ces upropastiti

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 okt 2014, 22:42

mirzatele je napisao/la:Odradi Vels i Belgije i marš sa klupe, ubleho, sve ces upropastiti
Jesi opasan k'o leptir.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 okt 2014, 22:52

Očekujem Hadžića na stoperu :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.