calcio je napisao/la:Rusilac je napisao/la:calcio je napisao/la:Rusilac, sa ovim i sa drugim nickovima, najavljuje (prizeljkuje?) potop vec vise od godinu dana.
Providan si bolan

Kad sam ja isao na utakmice reprezentacije ti nisi ni znao da je imamo.
Ne prizeljkujem,vi papetoljupci to prizeljkujete.Svaki dan ovog krimosa na klupi nas ukopava sve dublje i dublje.
I zato kao pravi patriota redovno navijas za nase protivnike. Jer ovo nije od juce, isto pises vec dugo vremena. Najavljujes potop i navijas da izgubimo. Mozes ti sada pisati sta zelis, da si isao na utakmice reprezentacije dok ja nisam znao da je imamo (haha). Stara izreka kaze da papir sve trpi, to jest da se sve moze napisati ali to ne znaci da je sve istina. Sigurno postojii neka e-varijanta iste izreke a ako ne postoji onda je treba izmisliti..

Svi ovdje znaju i mene i tebe kao forumase.
Postoje moji postovi,postoje tvoji.Vecina onoga sto sam ja pisao se obistinilo a vecina onoga sto si ti nije.To sve se moze provjeriti.
Tebe znaju kao trolla,neumornog zastitnika lika i djela kriminalca iz Zavidovica,u razloge zasto to radis ne bih ulazio.
Podsjetit cu tebe a i sve koji nas citaju samo na par tvojih "troll fula".
Uvijek si govorio da se Avdija poziva kao treca opcija za desnog beka i da nece igrati-slagao.
Pisao si da je Tino tu da popuni broj i da u Brazilu nece igrati-slagao si.
Mrsko mi vise pisati,ima mali milion lazi koje si pokusao podvaliti,ionako je sve poznato i,kako vec napisah, moze se provjeriti.
Zivio trollu