Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
bogami valja bajern ovaj artland ko moja nana jufku 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Malo više vjere druže, malo višeCitizen-X je napisao/la:bogami valja bajern ovaj artland ko moja nana jufku

MIA SAN MIA!!!
- Citizen-X
- Kontakt:
bogumi evo i ja gledam vratiše se u mec...MMarcos je napisao/la:Malo više vjere druže, malo višeCitizen-X je napisao/la:bogami valja bajern ovaj artland ko moja nana jufku

mislim da donosim srecu kad zekeram

Onda samo nastavi...inače nisam se nadao da će Bayernu baš svaka lopta ulaziti u koš, ali etoCitizen-X je napisao/la:bogumi evo i ja gledam vratiše se u mec...MMarcos je napisao/la:Malo više vjere druže, malo višeCitizen-X je napisao/la:bogami valja bajern ovaj artland ko moja nana jufku![]()
mislim da donosim srecu kad zekeram![]()

MIA SAN MIA!!!
- Citizen-X
- Kontakt:
ma jaruga moj da i ne prodje sto se mene tice sve ok... nisam ti ja neko zekeralo da bi nekom prišiv'o nešto....
moj licni odabir je hocu li ja odigrat tudji tip ili ne - samo sto me pogresno skontaju pa misle da ja neku poruku saljem s tim a ja se eto samo nasalim
moj licni odabir je hocu li ja odigrat tudji tip ili ne - samo sto me pogresno skontaju pa misle da ja neku poruku saljem s tim a ja se eto samo nasalim

Ja ne znam sta imaju dolaziti na ovu temu ti koji ce kasnije da pjevaju zalopojke ovdje, nigdje veze. Ta odrasli smo majka mu stara, a ja sam odrasliji jedno pet godina koje mi je Marej oduzeo, pa mati mila. Zaboravio na Tsongu skroz, pozurio da ga branim, ja tamo kad dobio prvi set, bravisimo ragaco 
Pare, pare, pare

Pare, pare, pare

Support Velez, It's logical! ★
- Citizen-X
- Kontakt:
na nemaš ti pojmaMont0 je napisao/la:Ja ne znam sta imaju dolaziti na ovu temu ti koji ce kasnije da pjevaju zalopojke ovdje, nigdje veze. Ta odrasli smo majka mu stara, a ja sam odrasliji jedno pet godina koje mi je Marej oduzeo, pa mati mila. Zaboravio na Tsongu skroz, pozurio da ga branim, ja tamo kad dobio prvi set, bravisimo ragaco
Pare, pare, pare

jbo li te marej
- Citizen-X
- Kontakt:
jesu seljaci ovi iz artlanda imali -1 sad im ovi uvalise blicno 7....
ja seljaka....
ja seljaka....

Monaghan - Derry City 2 2/2
Fram - Grindavik 1 1 1/1,2/1
Fram - Grindavik 1 1 1/1,2/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja sam ih hendikepirao, ali nema veze na tom tiketu ionako ronim svaki par koji je u toku 

Support Velez, It's logical! ★
- stomaklija
- Kontakt:
Ako ko sta ima na računa neka proba live, Miovieni-Cluj manje golova. Evo ja sam uhvatio 2,90 manje od jednog gola u poluvremenu. Gledam livestream, znači bara do bare. Ne mogu da hodaju kamoli pas da odigraju. Meč je kasnio 15min. Ovo se treba prekinuti :ugeek: Ako padne 1 gol do kraja, puna kapa 

teren je ludnicadr.van nostrand je napisao/la:Veceras Mioveni dobijaju milion eura nagrade ukoliko ne izgube od CFR Cluja.
Po 500 000 daju Steaua i Vaslui, otprilike to dodje po 60.000 igracuza 90 minuta
![]()
Ovdje bi bilo dobro neki hendikep ganjati, da nece izgubiti domaci vise od jednog ili dva gola razlike.
Mozda nikako ne izgube![]()

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ja igrao tri i visestomaklija je napisao/la:Ako ko sta ima na računa neka proba live, Miovieni-Cluj manje golova. Evo ja sam uhvatio 2,90 manje od jednog gola u poluvremenu. Gledam livestream, znači bara do bare. Ne mogu da hodaju kamoli pas da odigraju. Meč je kasnio 15min. Ovo se treba prekinuti :ugeek: Ako padne 1 gol do kraja, puna kapa

Rođen s tobom da budem
- stomaklija
- Kontakt:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Ja igrao tri i visestomaklija je napisao/la:Ako ko sta ima na računa neka proba live, Miovieni-Cluj manje golova. Evo ja sam uhvatio 2,90 manje od jednog gola u poluvremenu. Gledam livestream, znači bara do bare. Ne mogu da hodaju kamoli pas da odigraju. Meč je kasnio 15min. Ovo se treba prekinuti :ugeek: Ako padne 1 gol do kraja, puna kapa![]()
I ja imam na jednom ali kada sam vidio meč

Jedan od onih dana kad neće, ali baš neće, izvinite svi koji ste me pratili" 

MIA SAN MIA!!!
Evo ga zaluta lopta u gol.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Doci ce 3 gola hladno, evo Cluj vec slavi vodstvo.Faraon iz Visokog je napisao/la: Ja igrao tri i vise![]()

2:0 vec.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Evo ga jos malostomaklija je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:Ja igrao tri i visestomaklija je napisao/la:Ako ko sta ima na računa neka proba live, Miovieni-Cluj manje golova. Evo ja sam uhvatio 2,90 manje od jednog gola u poluvremenu. Gledam livestream, znači bara do bare. Ne mogu da hodaju kamoli pas da odigraju. Meč je kasnio 15min. Ovo se treba prekinuti :ugeek: Ako padne 1 gol do kraja, puna kapa![]()
I ja imam na jednom ali kada sam vidio mečSve sam sa računa natrpo, nula poluvrijeme, prvi gol do poluvremena X. Ako zaluta nešto
Stvarno ne vidim način na koji lopta može ući u gol
Kiša još uvijek pada

Rođen s tobom da budem
- Citizen-X
- Kontakt:
prc milojka... 

- stomaklija
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem, pa lopta ne može preći 2 metraWilly je napisao/la:Evo ga zaluta lopta u gol.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.