komax je napisao/la:Rekao sam ja, vec smo vidjeli kako izgleda igra bez bekova, sad cemo vidjeti kako izgleda igra bez stopera![]()
![]()

komax je napisao/la:Rekao sam ja, vec smo vidjeli kako izgleda igra bez bekova, sad cemo vidjeti kako izgleda igra bez stopera![]()
![]()
Alipasino je napisao/la:Jesam plave krvi ali meni onaj mali Duljevic ima mjesta u repki.Brz prodoran dribla dobar udarac.Sta hos vise.
to se ne govori Safete, jos im sastav izdiktirajHoćemo li igrati s dva špica? “Da, igraćemo napadački, pa će i Vedo i Džeko od prve minute biti u špici napada”, ističe Pape.
po NJEMU najbolji u ovom trenutku, kao i uvijek.bavarian_bk je napisao/la:Ma zaboravite na eksperimente u ovoj utakmici, skontao je i Pape da mu je došla voda do grla , izvešće on protiv Velsa najbolji ( u ovom trenutku) sastav ...
bordobijeli je napisao/la:meni nisu jasni komentari ako izgubimo to znaci da je safet ofulao s taktikom a ako pobjedim to znaci da je wels katastrofa . nek ovdje svako upise najbolji 11 i formaciju vidjecete da ce biti 20 razliciti .
Goalgetter je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:meni nisu jasni komentari ako izgubimo to znaci da je safet ofulao s taktikom a ako pobjedim to znaci da je wels katastrofa . nek ovdje svako upise najbolji 11 i formaciju vidjecete da ce biti 20 razliciti .
sta je smjesno drugoviAjax je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:meni nisu jasni komentari ako izgubimo to znaci da je safet ofulao s taktikom a ako pobjedim to znaci da je wels katastrofa . nek ovdje svako upise najbolji 11 i formaciju vidjecete da ce biti 20 razliciti .![]()
![]()
![]()
![]()
Neka ti @Goalgetter objasni ja sam skoro odustao sto se toga tice.bordobijeli je napisao/la: sta je smjesno drugovi
Tesko da i ja mogu, prsti me bole.Ajax je napisao/la:Neka ti @Goalgetter objasni ja sam skoro odustao sto se toga tice.bordobijeli je napisao/la: sta je smjesno drugovi
hoces reci da lazem sto sam napisao da ako pobjedimo da ce to biti zasluga samo nasih igraca i slabog welsa ,a ako izgubimo jedini krivac ce biti safet i taktika ,do sad je tako bilo .Ajax je napisao/la:Neka ti @Goalgetter objasni ja sam skoro odustao sto se toga tice.bordobijeli je napisao/la: sta je smjesno drugovi
Bravo majstore!E ovo je ono sto vecinu forumasa Yebe!!!Juventinisimo je napisao/la:Zayebite vi tu pricu...mi idemo pobijediti i Wales i Belgiju...nema ko da fula ovoga puta...neka fula Dzeko u Citiju,Vedu u svabama..Pjanic protiv Juventusa...![]()
![]()
Neka fuli Pape,kad ode u Paris i vidi zenu..![]()
Vi,prekrasni ljudi,koji se radujete potopu Bosne radi Papeta,Spahe,itd...iz nekih svojih licnih interesa i ko zna iz cega sve jos...da Bog da sve fulali u zivotu...![]()
0:2 i 1:0...![]()
![]()
Pa Wels i jest katastrofa...A ako izgubimo to ce vjerovatno biti zato jer je Safet syebao taktiku... Osim ako igraci fule 20 zicera ili ako pobjedimo 5-0, definitivno je zbog Safeta, zato jer nas je sve uvjerio sta (ne) zna (Francuska na Kosevu, Slovacka, Kipar, Nigerija, Argentina, Litvanija, itd itd itd). Njega su izvukli igraci koji su zaista puno talenta.bordobijeli je napisao/la:meni nisu jasni komentari ako izgubimo to znaci da je safet ofulao s taktikom a ako pobjedim to znaci da je wels katastrofa . nek ovdje svako upise najbolji 11 i formaciju vidjecete da ce biti 20 razliciti .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.