FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Ali debil ce ostavit gagsa...
Zasto idiote?
Zasto idiote?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bravo Ausilio.Nadajmo se da je to to.Riješit se viška,dovest jednog stopera ili ostavit Ranocchiu i to je to.
Pa evo Chelsea se ni 2 godine nakon Contea nije uspio riješit svog njegovog otpada tako da ti je to odgovor.2-3 godine sigurno.
jel to nova vijest ili ona od vikenda nakon koje je Conte izjavio da ce ga prodat ako dodje dobra ponuda?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ode Radja..
€12mil direktni transfer.
Još Broza uvalit Monacu i eto Kantea
Još Broza uvalit Monacu i eto Kantea
#SuningOUT
12 **** mil. sramota. Sretno ninja
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
12M i dva mlada igrača.Što ne bi zanemario jer će se lako moguće na njima uzeti lijepa plusvalenza u budućnosti.
Problem je što bi Gagliashit ako se ovaj transfer desi bio šesta opcija u vezi u najboljem slučaju,a svi znamo realno da je već negdje na rubu startne ekipe što bi odlaskom Radje bilo još izraženije.
Sad nek kupe stopera i nek se ne glupiraju sa ostatkom vezne linije.
Upravo vidio na TM-u i da je ozlijeđen.Ovo sam nasao:
Problem je što bi Gagliashit ako se ovaj transfer desi bio šesta opcija u vezi u najboljem slučaju,a svi znamo realno da je već negdje na rubu startne ekipe što bi odlaskom Radje bilo još izraženije.
Sad nek kupe stopera i nek se ne glupiraju sa ostatkom vezne linije.
Upravo vidio na TM-u i da je ozlijeđen.Ovo sam nasao:
Ali ne bi ja ovo još uvijek proglasio gotovim,samo par sati ranije se pisalo da Cagliari želi da Inter raskine Radjin ugovor pa da ga mogu na free potpisat.A sad kao šalju 12M.Nainggolan is officially out for tomorrow’s match against Benevento and it is not because of transfer market reason. Moments ago, Inter officially announced that the Belgian will not be available to play on Wednesday due to pharyngitis.
This news comes literally a couple of hours after Conte saying that “there is no injury and I hope that continues…” in pre-match press conference.
Meni je ovo ocajan posao, jedino ako je on bas inzistirao na odlasku onda ok, ali 12 mil bi mi i za Vecina bilo malo, cak i u ovom korona vremenu. Ove mlade igrace ne brojim, ni ne znamo tko su, mogu biti skart tako da ne bude ni zarade neke za njih u buducnosti.
Ovo vjerojatno znaci da klub ozbiljno racuna na Gagliu sta je jos veci fail.
Ovo vjerojatno znaci da klub ozbiljno racuna na Gagliu sta je jos veci fail.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Spominje se i Poljak, stoper Walukiewicz... Uhhhh ovaj malac je veliki potencijal i odmah bi bio odličan za rotacije.
#SuningOUT
Nikad čuo.
Di Marzio je ovako jučer pisao:
Di Marzio je ovako jučer pisao:
...the other name has to be chosen between Biancu, Marigosu and Galliano.
“Andrea is staying here. We had some discussions with Genoa, but then evaluated along with the coach that Andrea can still be of use both on the pitch and as a figure in the locker room. He has this real sense of belonging to Inter and embraces the values of the club, so he is someone we want to keep around.” - Ausilio
valjda ovo znaci da Darmian ostaje u Parmi
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Neće niđe Ranko 
Dobra je vijest da Rano ostaje a još bolja da Darmian ostajearminz je napisao/la: ↑30 sep 2020, 22:56“Andrea is staying here. We had some discussions with Genoa, but then evaluated along with the coach that Andrea can still be of use both on the pitch and as a figure in the locker room. He has this real sense of belonging to Inter and embraces the values of the club, so he is someone we want to keep around.” - Ausilio![]()
valjda ovo znaci da Darmian ostaje u Parmi
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
HAHAHHAHA kakav gif.
Iskreno ja bi volio da smo ostavili Biraghia, jesmo ga hejtali ali barem je homegrown i solidna opcija.
Iskreno ja bi volio da smo ostavili Biraghia, jesmo ga hejtali ali barem je homegrown i solidna opcija.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ode Dalbert igrat LP.Velicina!
Ko ima u ManUtd Pogba i imal još itko da je bio klasa do njih, pa sad zakazao...
Očekujem sljedeće ljeto da se Pogba zaganja...
Očekujem sljedeće ljeto da se Pogba zaganja...
Slabo ko ima, eventualno oživit De Geu .
Btw. kad sam već kod golmana iduće ljeto je pod moranje zagonjat Ter Stegena, neće da produži s Barcom
Btw. kad sam već kod golmana iduće ljeto je pod moranje zagonjat Ter Stegena, neće da produži s Barcom
#SuningOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.