1-3 do kraja, hladno.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
zato je Carlo najveci krivac,ja se ne sjecam da je Kroos odmorio ijednu utakmicu ove sezone.Lik fakticki igra zato sto moraAhonen je napisao/la:ramos je protiv atletica bio dosta dobar na DMF ali zadnje dvije utakmice je kriminalan. odbrana reala skroz nesigurna, kroos koliko je fizicki iscrpljen nikog ne moze ispratiti.
Mislim da je cisti genocid bio u prvom poluvremenu od strane Reala nad Juventusom, samo su namjestili egal kako ne bi isli u Hag.IlFantasista je napisao/la:Eto Real nema sreće što su Tevez i Lichsteiner promašili kod 1:0.![]()
Majke mi, pola vas nije realno, utakmica sasvim izjednačena i rezultat najrealniji nakon prvih 45 minuta, vidjet ćemo šta će biti u drugom...
Fakat. Steta sto je ovaj forum spao na to da se samo vrijedja, provocira i proba nekoga ismijavat. Normalna prica je odavno nemoguca.No10 je napisao/la:Koliko nerealnih komentara, bilo je šansi na obe strane, rezultat pravedan.
bas tako. pa protiv almerije je igrao 90 minuta, sta reci dalje...L-Train je napisao/la:zato je Carlo najveci krivac,ja se ne sjecam da je Kroos odmorio ijednu utakmicu ove sezone.Lik fakticki igra zato sto moraAhonen je napisao/la:ramos je protiv atletica bio dosta dobar na DMF ali zadnje dvije utakmice je kriminalan. odbrana reala skroz nesigurna, kroos koliko je fizicki iscrpljen nikog ne moze ispratiti.
djecija poslaxaves je napisao/la:1:1 je, ravnopravna utakmica a vi pricate gluposti i pljujete juventus, nisam u toku ali kome je taj klub nabio tolike komplekse da svrsavaju na svaku akcinu reala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.