Ovo je valjda takmičarski dres,samo sto je Bajić obuk'o bijeli šorc.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ImaZgemboAdislic je napisao/la:Plavi je bas cool dres. I prilicno sam siguran da one linije sto svako govori da su crne su u stvari tamno plave.
I taj obicni Adidasov dres koji ljudi govore da su Adidas samo stavili nas grb pa pretvorili u dres BiH - ima li taj dres one vodoravne linije koje su na nasem plavom dresu?
Postoji i dodavanje broja i imena. Konacno.jestamaji je napisao/la:evo ga i na FIFA Store![]()
http://store.fifa.com/departments-2014- ... rseys.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeli iko vidio poštarinu za BiH?isx je napisao/la:Postoji i dodavanje broja i imena. Konacno.jestamaji je napisao/la:evo ga i na FIFA Store![]()
http://store.fifa.com/departments-2014- ... rseys.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Plavi dres nam je sad home jersey? Uvijek nam je bio bijeli domaci.jestamaji je napisao/la:evo ga i na FIFA Store![]()
Barem sada znamo koji nam je domaci a koji gostujuci.arminz je napisao/la:Eto adidas veli da nam je plava garnitura domaca, licno meni se ne svidja sto su to pomijenili
ima u Klagenfurtu adidas shopGoalgetter je napisao/la:Jedino tako izgleda.kokakolas je napisao/la:I ja sam to taman gledao ali na oficijelnoj stranici još nema dresa. Izgleda da će mi morati neko iz inostranstva otići u Adidas Shop pa da mi ga pošalje, nema drugeGoalgetter je napisao/la:Ima li neka stranica (za Austriju) gdje mogu online naruciti dres?. Bio u adidas shopu u Njemackoj prosle sedmice, i dzabe otisao, nije bilo. Ovdje u mom okrugu nema adidas shopa, a Intersport i Asmus sumnjam da ce narucivati nas dres. Tako da jedino, online.
drummer je napisao/la:Nije bezveze bijela boja odabrana,ona oznacava simbol koji svi patrioti vole.Ako bijeli dres vise nije prva i prava varijanta,ogroman minus onome ko je to promijenio i odobrio.
Blizi mi Minhen nego Klagenfurt ili Bec jbg.vrebac86 je napisao/la:ima u Klagenfurtu adidas shopGoalgetter je napisao/la:Jedino tako izgleda.kokakolas je napisao/la: I ja sam to taman gledao ali na oficijelnoj stranici još nema dresa. Izgleda da će mi morati neko iz inostranstva otići u Adidas Shop pa da mi ga pošalje, nema druge. Bio u adidas shopu u Njemackoj prosle sedmice, i dzabe otisao, nije bilo. Ovdje u mom okrugu nema adidas shopa, a Intersport i Asmus sumnjam da ce narucivati nas dres. Tako da jedino, online.
Bijela ili plava obje su boje koje patrioti vole. U ovom izdanju plavi je lijepši i to je to. A sada te babske price "bijeli su sretniji" ala one "ukleto Koševo" okači mačku o rep.drummer je napisao/la:Nije bezveze bijela boja odabrana,ona oznacava simbol koji svi patrioti vole.Ako bijeli dres vise nije prva i prava varijanta,ogroman minus onome ko je to promijenio i odobrio.
Kroz cijele kvalifikacije. Nakon kvalifikacija dobijamo unikatan dresChapman je napisao/la:Plavi odlican![]()
Još samo da utvrdim jel ovaj dres nosimo i kroz cijele kvalifikacije ili do kvalifikacija?
Trenutno korisnika/ca: HariTz, NerminFatic i 26 gostiju.