Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bega_afc
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la bega_afc » 12 jun 2014, 01:56

krmpotich je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Zaje... da, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Dakle, sve u svojim granicama, ako ćemo 20 stranica citati o kobasicama, bokseru i slicno, onda nema smisla. Dakle, umjereno u svemu... I naravno, ja sam taj koji određuje šta je dozvoljeno, a šta nije. Da se pitalo forumaša foruma ne bi ni bilo.
+1
Samo jos nozni prstici vire.

Prvi put pisem na ovoj temi, al sam se toliko puta slatko nasmijo citajuci temu od do. Definitvno jedna od najdrazih na forumu. Ako je toliko ljudi za, a samo pojedincima smeta, zasto se ne ispostuje ta vecina. Da bar ima uvreda, pa da imaju neki argument da se bune. Stvarno ce bit bezveze ako se ne dozvoli momcima da se zdravo zezaju.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Hattrick10
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick10 » 12 jun 2014, 02:21

Tema koja popravlja sekunde, minute, sate, dane itd. Tema koja svakome barem na trenutak odvuče pažnju od sopstvenih problema i navuče nam osmijeh na lice. Ne dirajte nam našeg momčiluka!
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 12 jun 2014, 02:33

Prvi put spomenuto
Postao/la redarmy0 dana 08 dec 2012, 16:03 
Nebi bilo lose da igra tacno iza Pjanica.. da trci, kupi, i rusi da bi se Pjanic mogao vise baviti igre naprijed. Pogledajte nasu repku koliko puta se Pjana vraca.. tu treba ovog rusilca masinerija iza njega..
redarmy0, ne zaslužujemo te :tokralju: :tokralju:

Malo baba Vangi
Postao/la velez_mostar dana 04 jan 2013, 02:52 
Neki su u ovom klipu vidjeli u najmanju ruku Roberta Carlosa na lijevom boku!!Ja sam vidio mladog momka, neafirmisanog igraca kojeg izrazito pamet nije osvojila, nabija loptu nerezonski u par navrata, pas mu je jedan bio zadovoljavajuci, jako je grub(ovim vjerovatno kompenzuje nedostatke u postavljanju), i to je sve..

Mozda se razvije u super igraca, ali ovo sto sam iz video klipa mogao izvuci nije me posebno impresioniralo.
Postao/la Cartman dana 03 feb 2013, 12:28 
Igrat ce on za Njemacku ako bude dovoljno dobar. Na nasu srecu, vjerovatno nece bit dovoljno dobar.
Postao/la bosnas_ dana 04 feb 2013, 22:30 
Kolasincu je nazalost BIH tek druga opcija,i svojim ponasanjem nikoga nije uvjerio da mu je BIH u srcu i da ce igrati za nas...a mi smo dovoljno dobri i bez njega i realno vise bi njemu pomogla BIH i nasa reprezentacija nego on njoj...mada sam mislio da je on nasa buducnost,ali mi se njegovo ponasanje i zavlacenje nikako ne svidja! mislim,koji klinac ce se odazvati u srijedu da igra za Njemacku ako je cvrsto odlucio igrati za BIH,koga on pravi budalom!??? zar nije predao sve papire koje je trebao kako bi sto prije stekao pravo nastupa za BIH? da je bio iskren i posten to bi uradio,ovako je njegovo ponasanje providno i nekorektno i zna se koje su mu namjere a to je Njemacka reprezentacije ako ikako moze,druga opcija eventualno BIH.... pljunuti Hajrovic i slucaj Svicarska!!!
Head :lol:
Postao/la Head dana 05 feb 2013, 00:19 
Meni je toliko ovaj majstor dokurcio sa Kolosincem da mi je Sead postao mrzak igrac iako nema nijedna nastup za nasu repku.Izgleda da se fajer registrov'o s nadom da nam proda pricu o Kolosincu da bi nama postao gotivan igrac a zapravo je samo prouzrokov'o kontraefekat,barem kod mene.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 12 jun 2014, 03:11

Pokvarili im večeru: Nova FIFA anti-doping kontrola iznenadila Zmajeve
Znaci da Rusilac nije dobio veceru kako treba. :think:
Sad ima sve da rastura, yebem im FIFU i anti-doping. :evil:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 12 jun 2014, 03:25

Nerminovic je napisao/la:
Pokvarili im večeru: Nova FIFA anti-doping kontrola iznenadila Zmajeve
Znaci da Rusilac nije dobio veceru kako treba. :think:
Sad ima sve da rastura, yebem im FIFU i anti-doping. :evil:
I dok su zmajevi morali ići davati uzorak Salem Prolić je ostao i na miru dovršio obimnu večeru.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 12 jun 2014, 03:27

Mujezin@, vidim citirao si post od prije..i sad stojim iza toga.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 12 jun 2014, 06:17

mujezin je napisao/la:Prvi put spomenuto
Postao/la redarmy0 dana 08 dec 2012, 16:03 
Nebi bilo lose da igra tacno iza Pjanica.. da trci, kupi, i rusi da bi se Pjanic mogao vise baviti igre naprijed. Pogledajte nasu repku koliko puta se Pjana vraca.. tu treba ovog rusilca masinerija iza njega..
redarmy0, ne zaslužujemo te :tokralju: :tokralju:
redarmy0 je majstor10
Zadnja izmjena: master1015, dana/u 12 jun 2014, 07:13, ukupno mijenjano 1 put.

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 12 jun 2014, 07:06

ljudi ovaj momak voli da rusi sve sto mu je u blizini jednostavno voli svakog da bije da vas podsjetim na njegovom nadimku tier njemacki rijec za bik on se ponosi na tom nadimku jer momak zna ko je i sta je a to da je legenda i rusilac za nezaborav hobi mu je boks i hrana momak je veoma skroman i miran ne voli da komplikuje ali ako ga naljutis bolje da te nema tuce momak sve redom cak i prijatelje ako su u blizini a evo dokaz
slika
swad kolasinac

jestel vi znali da kuhar reprezentacije ne moze da stigne pravljenje hrane za kolasinca mora da uzima pomalo od druge igrace misli lako ce se njima opravdat ali sa seom nema kud ako momku ukines hranu sve okolo njega ce nastradat zato se misimovic malo smrso pojeo mu sve rusilac inace i keco covjek koji je zaduzen za opremu jedva naso dres za kolasinca jer mu potrebno bilo xl jedini igrac sa tom velicinom to je dokaz za sve ono sto sam prico a evo dokaz na ono sto sam reko za misimovica
slika

da vas podsjetim ko je
slika
sead kolasinac
ovaj momak na slici je sead seo rusilac kolasinac momak je legenda radi se o sea da ne bude nesporazum sretno momciluko na svjetskom prventsvu da bog da sve porusio

slika
Zadnja izmjena: master1015, dana/u 12 jun 2014, 08:25, ukupno mijenjano 4 puta.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 jun 2014, 07:15

Majstore hvala na objasnjenju ! Uvijek me zanimalo kakav je nas SEO ko COJEK :mrgreen: ... Posebno volim ovo skroman i ne voli da komplikuje :mrgreen:

Dan kada ce na nasim zgradama stajati grafiti .. SEO , RUSILAC , MOMCILUK je veoma veoma blizu ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 12 jun 2014, 07:18

kimbo je napisao/la:Majstore hvala na objasnjenju ! Uvijek me zanimalo kakav je nas SEO ko COJEK :mrgreen: ... Posebno volim ovo skroman i ne voli da komplikuje :mrgreen:
momak je najveci brat ako si mu prijatelj ali ako si mu neprijatelj ne smijes biti u istoj drzavi gdje se nalazi seo momak lomi i ambasadu tu se ne smijes kriti samo ces ga jos vise naljutit
Zadnja izmjena: master1015, dana/u 12 jun 2014, 08:44, ukupno mijenjano 2 puta.

havildika
Kontakt:

Post Postao/la havildika » 12 jun 2014, 07:35

:clap: evo nam i majstora,,dobrodosao momciluko :opaopa:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 jun 2014, 08:38

master1015 je napisao/la:ljudi ovaj momak voli da rusi sve sto mu je u blizini jednostavno voli svakog da bije da vas podsjetim na njegovom nadimku tier njemacki rijec za bik on se ponosi na tom nadimku jer momak zna ko je i sta je a to da je legenda i rusilac za nezaborav hobi mu je boks i hrana momak je veoma skroman i miran ne voli da komplikuje ali ako ga naljutis bolje da te nema tuce momak sve redom cak i prijatelje ako su u blizini a evo dokaz
slika
swad kolasinac

jestel vi znali da kuhar reprezentacije ne moze da stigne pravljenje hrane za kolasinca mora da uzima pomalo od druge igrace misli lako ce se njima opravdat ali sa seom nema kud ako momku ukines hranu sve okolo njega ce nastradat zato se misimovic malo smrso pojeo mu sve rusilac inace i keco covjek koji je zaduzen za opremu jedva naso dres za kolasinca jer mu potrebno bilo xl jedini igrac sa tom velicinom to je dokaz za sve ono sto sam prico a evo dokaz na ono sto sam reko za misimovica
slika

da vas podsjetim ko je
slika
sead kolasinac
ovaj momak na slici je sead seo rusilac kolasinac momak je legenda radi se o sea da ne bude nesporazum sretno momciluko na svjetskom prventsvu da bog da sve porusio

slika
Kakav opis lika i djela Seada Kolasinca, master svaka cast.

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 12 jun 2014, 08:51

dubrovnik je napisao/la: Kakav opis lika i djela Seada Kolasinca, master svaka cast.
hvala momcino svaka i tebe cast za nesto sto si dobro uradio u zadnjih par dana

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 jun 2014, 09:41

master1015 je napisao/la:ljudi ovaj momak voli da rusi sve sto mu je u blizini jednostavno voli svakog da bije da vas podsjetim na njegovom nadimku tier njemacki rijec za bik on se ponosi na tom nadimku jer momak zna ko je i sta je a to da je legenda i rusilac za nezaborav hobi mu je boks i hrana momak je veoma skroman i miran ne voli da komplikuje ali ako ga naljutis bolje da te nema tuce momak sve redom cak i prijatelje ako su u blizini a evo dokaz
slika
swad kolasinac

slika

da vas podsjetim ko je
slika
sead kolasinac

slika
Momak inače legenda, mislim Sea. Odličan opis našeg Rušioca :clap:

Valjda Seo zaigra na beku protv Argentine pa da poruši Zabaletu i Messija ali samo tu tekmu. Šteta bi ga bilo stavit na stopera. Hoćemo Seu na beka!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 jun 2014, 10:18

Unofficialpage je napisao/la: Valjda Seo zaigra na beku protv Argentine pa da poruši Zabaletu i Messija ali samo tu tekmu. Šteta bi ga bilo stavit na stopera. Hoćemo Seu na beka!
Isto se nadam, odlican bek, samo da je Bico 100% spreman i uigran ne bih se sekirao sekunde, ovako sta ce biti bit ce.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 12 jun 2014, 12:26

ovo seo slusa prije svake utakmice
[youtube][/youtube]

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 12 jun 2014, 12:34

slika

Dragi prijatelji, imao sam tu cast i zadovoljstvo da se slikam sa masinom, naravno mislim na Sea.
Slika se upload-ovala jedno pola godine zbog snage Rusioca!!

:opaopa: :tokralju:
ZZ

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 12 jun 2014, 12:35

master1015 je napisao/la:ovo seo slusa prije svake utakmice
[youtube][/youtube]
Dobrodosao momciluko. Kakav opis Rusilca. :salut: :bow:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 12 jun 2014, 12:41

Majstore :salut:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 12 jun 2014, 12:57

moj uzor-S.G je napisao/la:slika

Dragi prijatelji, imao sam tu cast i zadovoljstvo da se slikam sa masinom, naravno mislim na Sea.
Slika se upload-ovala jedno pola godine zbog snage Rusioca!!

:opaopa: :tokralju:
da mu nisi ista rekao? kakav je bio? momak inace ne voli kad ga neko iz iznenada uhvati sa kamerom

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Jegres, zikerrz21 i 26 gostiju.