Prvi put spomenuto
Postao/la redarmy0 dana 08 dec 2012, 16:03
Nebi bilo lose da igra tacno iza Pjanica.. da trci, kupi, i rusi da bi se Pjanic mogao vise baviti igre naprijed. Pogledajte nasu repku koliko puta se Pjana vraca.. tu treba ovog rusilca masinerija iza njega..
redarmy0, ne zaslužujemo te
Malo baba Vangi
Postao/la velez_mostar dana 04 jan 2013, 02:52
Neki su u ovom klipu vidjeli u najmanju ruku Roberta Carlosa na lijevom boku!!Ja sam vidio mladog momka, neafirmisanog igraca kojeg izrazito pamet nije osvojila, nabija loptu nerezonski u par navrata, pas mu je jedan bio zadovoljavajuci, jako je grub(ovim vjerovatno kompenzuje nedostatke u postavljanju), i to je sve..
Mozda se razvije u super igraca, ali ovo sto sam iz video klipa mogao izvuci nije me posebno impresioniralo.
Postao/la Cartman dana 03 feb 2013, 12:28
Igrat ce on za Njemacku ako bude dovoljno dobar. Na nasu srecu, vjerovatno nece bit dovoljno dobar.
Postao/la bosnas_ dana 04 feb 2013, 22:30
Kolasincu je nazalost BIH tek druga opcija,i svojim ponasanjem nikoga nije uvjerio da mu je BIH u srcu i da ce igrati za nas...a mi smo dovoljno dobri i bez njega i realno vise bi njemu pomogla BIH i nasa reprezentacija nego on njoj...mada sam mislio da je on nasa buducnost,ali mi se njegovo ponasanje i zavlacenje nikako ne svidja! mislim,koji klinac ce se odazvati u srijedu da igra za Njemacku ako je cvrsto odlucio igrati za BIH,koga on pravi budalom!??? zar nije predao sve papire koje je trebao kako bi sto prije stekao pravo nastupa za BIH? da je bio iskren i posten to bi uradio,ovako je njegovo ponasanje providno i nekorektno i zna se koje su mu namjere a to je Njemacka reprezentacije ako ikako moze,druga opcija eventualno BIH.... pljunuti Hajrovic i slucaj Svicarska!!!
Head
Postao/la Head dana 05 feb 2013, 00:19
Meni je toliko ovaj majstor dokurcio sa Kolosincem da mi je Sead postao mrzak igrac iako nema nijedna nastup za nasu repku.Izgleda da se fajer registrov'o s nadom da nam proda pricu o Kolosincu da bi nama postao gotivan igrac a zapravo je samo prouzrokov'o kontraefekat,barem kod mene.