Zvjezdan Misimović

el-fighter
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la el-fighter » 16 mar 2012, 18:33

Danas Miske odigrao 17 minuta u katastrofi Dinama od Zenita 1-5. Vidjelo se da jos nije izgubio osjecaj za igru i dobru asistenciju, ali ipak sjedi na klupi. Razlog tome je vjerovatno fizicka sprema, a ja bih najvise volio da ga Magath opet dovede u Wolfsburg, pa da Miske malo sa medicinkom zaigra fudbal.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

tk@b3
Kontakt:

Post Postao/la tk@b3 » 21 mar 2012, 19:02

evo ga dao je gol iz penala protiv Zenita u kupu, izgleda da napokon igra !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 mar 2012, 19:22

Bio je najbolji kod Dynama . Masu mangupskih proigravanja je imao 8-) .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 mar 2012, 19:24

hajde ne bi li ovo bio pocetak malo vece minutaze za misketa, msm da je opet poceo odlicno da igra i cini mi se da je fizicki dosta spremniji

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2012, 19:28

Iskoristio maksimalno danas sansu.Njegovim golom skinuli Zenit kod kuce i otisli u polufinale kupa,sa velikom sansom da ga i osvoje.Izgleda vala bas,stari Miske se vraca,jer danas je tone dobrih razigravanja ucinio k'o u staro doba.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 21 mar 2012, 19:30

miske je igrao fenomenalno veceras vidi se da je bio motivisan da dokaze da je i dalje majstor veceras je dribla,trcao davao pasove najbolji detalj kad je KEVINA uposlijo petom a ovaj promasio gol svaka cast :D :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 mar 2012, 19:33

Misimovicu je izgleda doslo iz dupeta u glavu i poceo je raditi kako treba. Pratio sam ga zadnjih nekoliko puta kada je dobivao sansu i svoj posao je odradio sasvim solidno. Evo sada je i postigao pogodak (doduse iz penala), koji je njegovu ekipu odveo u polufinale kupa. Nadam se da ce do kraja serzone Miske imati vecu minutazu, a na kraju sezone nek se ufati noge. Sigurno je da postoji nekoliko klubovi iz Bundeslige, koji ga zele vidjeti u svojim redovima.

Hocemo Misketa koji je najbolji asistent Bundeslige!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 21 mar 2012, 20:44

ma najmanje se brinem za njega čovjek zna svoj posao uvijek odradi maksimum,talenat nema se šta pričat,profesionalasc,formu drži njegova minutaža me ne brine, za razliku drugih zvjezda ;)čovjek je institucija za mnoge u repki i izvan nje!!!!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 25 mar 2012, 13:06

Dynamo Moscow – Spartak M, pocelo u 13:00
Miske u prvi 11 ! :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 mar 2012, 13:08

defender je napisao/la:Dynamo Moscow – Spartak M, pocelo u 13:00
A hvala Bogu da neko nas u toj Rusiji igra od pocetka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 25 mar 2012, 13:35

Cartman je napisao/la:
defender je napisao/la:Dynamo Moscow – Spartak M, pocelo u 13:00
A hvala Bogu da neko nas u toj Rusiji igra od pocetka.
kao da i ne igra!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 mar 2012, 01:04

@vrabac86 ko naviko s klupe da ulazi pa mu možda neobično ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 mar 2012, 12:36

bambina je napisao/la:ma najmanje se brinem za njega čovjek zna svoj posao uvijek odradi maksimum,talenat nema se šta pričat,profesionalasc,formu drži njegova minutaža me ne brine, za razliku drugih zvjezda ;)čovjek je institucija za mnoge u repki i izvan nje!!!!
Kako neko može biti talenat sa 29 ? Forme nema i njegova minutaža to i govori, ukoliko ne popravi igru u repki nema šta tražiti jer se na staroj slavi ne živi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2012, 12:43

Saurman je napisao/la:
bambina je napisao/la:ma najmanje se brinem za njega čovjek zna svoj posao uvijek odradi maksimum,talenat nema se šta pričat,profesionalasc,formu drži njegova minutaža me ne brine, za razliku drugih zvjezda ;)čovjek je institucija za mnoge u repki i izvan nje!!!!
Kako neko može biti talenat sa 29 ? Forme nema i njegova minutaža to i govori, ukoliko ne popravi igru u repki nema šta tražiti jer se na staroj slavi ne živi.
Dobar jutar, tip se vec ustalio u prvi tim Dinama.U mnogo je boljoj formi nego sto je bio,sto se uocilo i protiv Brazila,cisto sumnjam da ga pratis u posljednje vrijeme.
Kad tako pises.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 30 mar 2012, 13:19

dilajla je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sve receno u 6 sec...
Mada Misketa moramo imati u timu i njega se moze i mora trpiti jer je genijalan tehnicar a nije mu ni strano zaganjati igraca vidzeno bezbroj puta do sada...Vec dva istih fizickih predispozicija bi bilo kao da nastupamo sa 9 igraca ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 mar 2012, 17:46

harishp je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Dobar jutar, tip se vec ustalio u prvi tim Dinama.U mnogo je boljoj formi nego sto je bio,sto se uocilo i protiv Brazila,cisto sumnjam da ga pratis u posljednje vrijeme.
Kad tako pises.

Odigrao 27 utakmica od kojih je u samo 15 bio starter, baš se ustalio u prvoj postavi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2012, 23:07

Saurman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Kad tako pises.

Odigrao 27 utakmica od kojih je u samo 15 bio starter, baš se ustalio u prvoj postavi.
Koji si ti povrsaner :lol:
''u mnogo je boljoj formi nego sto je bio NAPOCETKU u Dinamu''kontas li ti ista tu??? :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 mar 2012, 23:30

harishp je napisao/la:
''u mnogo je boljoj formi nego sto je bio NAPOCETKU u Dinamu''kontas li ti ista tu??? :roll:
Pa da više nije toliko loš sad je nešto manje lošiji. :lol:

Kontaćemo mi kad zijanimo još jedne kvalifikacije zbog pojedinaca nažalost. :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2012, 23:38

Saurman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Pa da više nije toliko loš sad je nešto manje lošiji. :lol:

Kontaćemo mi kad zijanimo još jedne kvalifikacije zbog pojedinaca nažalost. :roll:
Alternativa ti je ?????????????
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 mar 2012, 00:04

Za_raju je napisao/la:
dilajla je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sve receno u 6 sec...
Mada Misketa moramo imati u timu i njega se moze i mora trpiti jer je genijalan tehnicar a nije mu ni strano zaganjati igraca vidzeno bezbroj puta do sada...Vec dva istih fizickih predispozicija bi bilo kao da nastupamo sa 9 igraca ;)
Evo npr. u ovoj Dortmund Stuttgart utakmici. Ovaj mali Japanac brz, trci ko lud, svugdje ga ima. Mjenja smejr ko lud, Vedo stoji sam a ovaj da Vedi doda loptu daje igracu Dortmunda koji stoji neki 4-5 metara od Vede. I vise puta on dodaje lopte nikom u prazan prostor ili ti protivniku, i onda fljas kontra napad...
Znaci djaba ti trcanje kad ne znas sa loptom.
Treba biti neki balans.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.