Zvjezdan Misimović
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Danas Miske odigrao 17 minuta u katastrofi Dinama od Zenita 1-5. Vidjelo se da jos nije izgubio osjecaj za igru i dobru asistenciju, ali ipak sjedi na klupi. Razlog tome je vjerovatno fizicka sprema, a ja bih najvise volio da ga Magath opet dovede u Wolfsburg, pa da Miske malo sa medicinkom zaigra fudbal.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
evo ga dao je gol iz penala protiv Zenita u kupu, izgleda da napokon igra !
Bio je najbolji kod Dynama . Masu mangupskih proigravanja je imao
.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
hajde ne bi li ovo bio pocetak malo vece minutaze za misketa, msm da je opet poceo odlicno da igra i cini mi se da je fizicki dosta spremniji
Iskoristio maksimalno danas sansu.Njegovim golom skinuli Zenit kod kuce i otisli u polufinale kupa,sa velikom sansom da ga i osvoje.Izgleda vala bas,stari Miske se vraca,jer danas je tone dobrih razigravanja ucinio k'o u staro doba.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
miske je igrao fenomenalno veceras vidi se da je bio motivisan da dokaze da je i dalje majstor veceras je dribla,trcao davao pasove najbolji detalj kad je KEVINA uposlijo petom a ovaj promasio gol svaka cast

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- el-fighter
- Kontakt:
Misimovicu je izgleda doslo iz dupeta u glavu i poceo je raditi kako treba. Pratio sam ga zadnjih nekoliko puta kada je dobivao sansu i svoj posao je odradio sasvim solidno. Evo sada je i postigao pogodak (doduse iz penala), koji je njegovu ekipu odveo u polufinale kupa. Nadam se da ce do kraja serzone Miske imati vecu minutazu, a na kraju sezone nek se ufati noge. Sigurno je da postoji nekoliko klubovi iz Bundeslige, koji ga zele vidjeti u svojim redovima.
Hocemo Misketa koji je najbolji asistent Bundeslige!
Hocemo Misketa koji je najbolji asistent Bundeslige!
Velež do groba života mi moga
ma najmanje se brinem za njega čovjek zna svoj posao uvijek odradi maksimum,talenat nema se šta pričat,profesionalasc,formu drži njegova minutaža me ne brine, za razliku drugih zvjezda
čovjek je institucija za mnoge u repki i izvan nje!!!!

Dynamo Moscow – Spartak M, pocelo u 13:00
Miske u prvi 11 !
Miske u prvi 11 !

A hvala Bogu da neko nas u toj Rusiji igra od pocetka.defender je napisao/la:Dynamo Moscow – Spartak M, pocelo u 13:00
Miske u prvi 11 !
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
kao da i ne igra!Cartman je napisao/la:A hvala Bogu da neko nas u toj Rusiji igra od pocetka.defender je napisao/la:Dynamo Moscow – Spartak M, pocelo u 13:00
Miske u prvi 11 !
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
@vrabac86 ko naviko s klupe da ulazi pa mu možda neobično 

Kako neko može biti talenat sa 29 ? Forme nema i njegova minutaža to i govori, ukoliko ne popravi igru u repki nema šta tražiti jer se na staroj slavi ne živi.bambina je napisao/la:ma najmanje se brinem za njega čovjek zna svoj posao uvijek odradi maksimum,talenat nema se šta pričat,profesionalasc,formu drži njegova minutaža me ne brine, za razliku drugih zvjezdačovjek je institucija za mnoge u repki i izvan nje!!!!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobar jutar, tip se vec ustalio u prvi tim Dinama.U mnogo je boljoj formi nego sto je bio,sto se uocilo i protiv Brazila,cisto sumnjam da ga pratis u posljednje vrijeme.Saurman je napisao/la:Kako neko može biti talenat sa 29 ? Forme nema i njegova minutaža to i govori, ukoliko ne popravi igru u repki nema šta tražiti jer se na staroj slavi ne živi.bambina je napisao/la:ma najmanje se brinem za njega čovjek zna svoj posao uvijek odradi maksimum,talenat nema se šta pričat,profesionalasc,formu drži njegova minutaža me ne brine, za razliku drugih zvjezdačovjek je institucija za mnoge u repki i izvan nje!!!!
Kad tako pises.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sve receno u 6 sec...dilajla je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mada Misketa moramo imati u timu i njega se moze i mora trpiti jer je genijalan tehnicar a nije mu ni strano zaganjati igraca vidzeno bezbroj puta do sada...Vec dva istih fizickih predispozicija bi bilo kao da nastupamo sa 9 igraca

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
harishp je napisao/la:Dobar jutar, tip se vec ustalio u prvi tim Dinama.U mnogo je boljoj formi nego sto je bio,sto se uocilo i protiv Brazila,cisto sumnjam da ga pratis u posljednje vrijeme.Saurman je napisao/la:Kako neko može biti talenat sa 29 ? Forme nema i njegova minutaža to i govori, ukoliko ne popravi igru u repki nema šta tražiti jer se na staroj slavi ne živi.bambina je napisao/la:ma najmanje se brinem za njega čovjek zna svoj posao uvijek odradi maksimum,talenat nema se šta pričat,profesionalasc,formu drži njegova minutaža me ne brine, za razliku drugih zvjezdačovjek je institucija za mnoge u repki i izvan nje!!!!
Kad tako pises.
Odigrao 27 utakmica od kojih je u samo 15 bio starter, baš se ustalio u prvoj postavi.
Koji si ti povrsanerSaurman je napisao/la:harishp je napisao/la:Dobar jutar, tip se vec ustalio u prvi tim Dinama.U mnogo je boljoj formi nego sto je bio,sto se uocilo i protiv Brazila,cisto sumnjam da ga pratis u posljednje vrijeme.Saurman je napisao/la:
Kako neko može biti talenat sa 29 ? Forme nema i njegova minutaža to i govori, ukoliko ne popravi igru u repki nema šta tražiti jer se na staroj slavi ne živi.
Kad tako pises.
Odigrao 27 utakmica od kojih je u samo 15 bio starter, baš se ustalio u prvoj postavi.

''u mnogo je boljoj formi nego sto je bio NAPOCETKU u Dinamu''kontas li ti ista tu???

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa da više nije toliko loš sad je nešto manje lošiji.harishp je napisao/la:
Koji si ti povrsaner![]()
''u mnogo je boljoj formi nego sto je bio NAPOCETKU u Dinamu''kontas li ti ista tu???

Kontaćemo mi kad zijanimo još jedne kvalifikacije zbog pojedinaca nažalost.

Alternativa ti je ?????????????Saurman je napisao/la:Pa da više nije toliko loš sad je nešto manje lošiji.harishp je napisao/la:
Koji si ti povrsaner![]()
''u mnogo je boljoj formi nego sto je bio NAPOCETKU u Dinamu''kontas li ti ista tu???![]()
Kontaćemo mi kad zijanimo još jedne kvalifikacije zbog pojedinaca nažalost.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo npr. u ovoj Dortmund Stuttgart utakmici. Ovaj mali Japanac brz, trci ko lud, svugdje ga ima. Mjenja smejr ko lud, Vedo stoji sam a ovaj da Vedi doda loptu daje igracu Dortmunda koji stoji neki 4-5 metara od Vede. I vise puta on dodaje lopte nikom u prazan prostor ili ti protivniku, i onda fljas kontra napad...Za_raju je napisao/la:Sve receno u 6 sec...dilajla je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mada Misketa moramo imati u timu i njega se moze i mora trpiti jer je genijalan tehnicar a nije mu ni strano zaganjati igraca vidzeno bezbroj puta do sada...Vec dva istih fizickih predispozicija bi bilo kao da nastupamo sa 9 igraca
Znaci djaba ti trcanje kad ne znas sa loptom.
Treba biti neki balans.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.