Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Ajde prekinite srat.
-
- Kontakt:
Čestitke komšijama na odličnoj partiji konačno i prolasku na S.P.Može Hrvatska puno ,kada hoće.A zašto nije htjela lako je naslutiti ko imalo zna situaciju u Hrvatskom savezu.Mali Kovačić me oduševio.Svakom zaljubljeniku u fudbal žao je što nije ušla ona lopta moga najdražeg Hrvatskog igrača Ivice Olića.Kada on igra igra i Hrvatska.
Nemojte puno o nastupima Šimunića.Svak pametan i relan će ovo osuditi,ali nije to za ovdje.FIFA će vjerovatno ocjeniti o čemu se radi.
Molim nekoga ko zna pravila da nam napiše hoće li Mario Mandjukić odradjivati kaznu za isključenje na S.P. ili u kvalifikacijama za naredno Evropsko prvenstvo.Znam da se žuti kartoni brišu na prvenstvu,ali za crvene nisam siguran.Baš smo danas diskutovali na tu temu ali niko ne zna sigurno to pravilo.
Još jednom iskrene čestitke.
Nemojte puno o nastupima Šimunića.Svak pametan i relan će ovo osuditi,ali nije to za ovdje.FIFA će vjerovatno ocjeniti o čemu se radi.
Molim nekoga ko zna pravila da nam napiše hoće li Mario Mandjukić odradjivati kaznu za isključenje na S.P. ili u kvalifikacijama za naredno Evropsko prvenstvo.Znam da se žuti kartoni brišu na prvenstvu,ali za crvene nisam siguran.Baš smo danas diskutovali na tu temu ali niko ne zna sigurno to pravilo.
Mandzo ce bit kaznjen najverovatnija sa 1-2 utakmice zabrane igranja na SP. Nazalost.slobodnjak je napisao/la:Molim nekoga ko zna pravila da nam napiše hoće li Mario Mandjukić odradjivati kaznu za isključenje na S.P. ili u kvalifikacijama za naredno Evropsko prvenstvo.Znam da se žuti kartoni brišu na prvenstvu,ali za crvene nisam siguran.Baš smo danas diskutovali na tu temu ali niko ne zna sigurno to pravilo.
Inace, Sertic je sredio papire i sutra ce bit sve gotovo pa ga Kovac moze pozvat - konacno

RIP CITY!
Zar ovo i dalje traje?
De ajde dosta stvarno vise o tome.
Mene brine iduce: http://www.24sata.hr/nogomet/skup-sport ... -kn-341903 . Postalo mi je vise zalosno da ne mozes ko covjek otici na neko SP za pristojnu svotu novaca. Ovdje ti treba bogatstvo, povratna karta za Brazil 10 tisuca kuna
. Cini mi se da nikad necu vidjet neko veliko natjecanje.
Ipak, ne brinem se za podrsku Hrvatskoj, jer Hrvata po Sjevernoj i Juznoj Americi ima duplo vise nego i nas Hrvata u BiH
. U SAD-u nas ima oko pola milijuna, obliznji Cile ima oko 400 tisuca dok susjedna Argentina ima oko 300 tisuca Hrvata. U samom Brazilu nas ima preko sto tisuca. Moglo bi ovo da dobro gori 

Mene brine iduce: http://www.24sata.hr/nogomet/skup-sport ... -kn-341903 . Postalo mi je vise zalosno da ne mozes ko covjek otici na neko SP za pristojnu svotu novaca. Ovdje ti treba bogatstvo, povratna karta za Brazil 10 tisuca kuna

Ipak, ne brinem se za podrsku Hrvatskoj, jer Hrvata po Sjevernoj i Juznoj Americi ima duplo vise nego i nas Hrvata u BiH

Sertić bi trebao biti koristan igrač.
Što se tiče termina utakmica na SP-u:jedna (?) utakmica u tri sata ujutro (skupina D u Manausu),deset susreta grupne faze počet će u ponoć,deset u 22 sata,deset u 21 sat,a 17 utakmica u 18 sati.
Do prvenstva moram kako god znam sredit sve na faksu ili sam na*ebo
Što se tiče termina utakmica na SP-u:jedna (?) utakmica u tri sata ujutro (skupina D u Manausu),deset susreta grupne faze počet će u ponoć,deset u 22 sata,deset u 21 sat,a 17 utakmica u 18 sati.
Do prvenstva moram kako god znam sredit sve na faksu ili sam na*ebo

Nadam se da mi igramo sto kasnije 

-
- Kontakt:
Znači žuti se ne prenose ,a crveni se prenosi ,i ako imaš suspenziju zbog crvenog ne igraš onliko utakmica na S.P. koliko si kažnjen.Lillard0 je napisao/la:Mandzo ce bit kaznjen najverovatnija sa 1-2 utakmice zabrane igranja na SP. Nazalost.slobodnjak je napisao/la:Molim nekoga ko zna pravila da nam napiše hoće li Mario Mandjukić odradjivati kaznu za isključenje na S.P. ili u kvalifikacijama za naredno Evropsko prvenstvo.Znam da se žuti kartoni brišu na prvenstvu,ali za crvene nisam siguran.Baš smo danas diskutovali na tu temu ali niko ne zna sigurno to pravilo.
Inace, Sertic je sredio papire i sutra ce bit sve gotovo pa ga Kovac moze pozvat - konacno.
Po mojoj slobodnoj procjeni ovaj start će biti najvjerovatnije kažnjen suspenzijom od 2 utakmice.To mi je nakako najrealnije ,ako imamo u vidu onaj Šimunićev start u Beogradu,to je tu negdje,s tim što se može desiti da se ovaj start okarakteriše kao namjerno udaranje bez lopte ,što Šimunićev po ocjeni komisije nije bio,pa da Mandjo prodje čak i gore.Ali ipak mislim da je realnost dvije utakmice.
Ne brinem se ja za posjetu tamo, ima nas kao sto si i sam rekao.Signore je napisao/la:Zar ovo i dalje traje?De ajde dosta stvarno vise o tome.
Mene brine iduce: http://www.24sata.hr/nogomet/skup-sport ... -kn-341903 . Postalo mi je vise zalosno da ne mozes ko covjek otici na neko SP za pristojnu svotu novaca. Ovdje ti treba bogatstvo, povratna karta za Brazil 10 tisuca kuna. Cini mi se da nikad necu vidjet neko veliko natjecanje.
Ipak, ne brinem se za podrsku Hrvatskoj, jer Hrvata po Sjevernoj i Juznoj Americi ima duplo vise nego i nas Hrvata u BiH. U SAD-u nas ima oko pola milijuna, obliznji Cile ima oko 400 tisuca dok susjedna Argentina ima oko 300 tisuca Hrvata. U samom Brazilu nas ima preko sto tisuca. Moglo bi ovo da dobro gori
Samo bi mi bila zelja otic ma makar na jednu utakmicu. Imam rodbine dolje pa se nesto mozda i iskombinira, ali vidjet cemo

RIP CITY!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Signore je napisao/la: Ipak, ne brinem se za podrsku Hrvatskoj, jer Hrvata po Sjevernoj i Juznoj Americi ima duplo vise nego i nas Hrvata u BiH. U SAD-u nas ima oko pola milijuna, obliznji Cile ima oko 400 tisuca dok susjedna Argentina ima oko 300 tisuca Hrvata. U samom Brazilu nas ima preko sto tisuca. Moglo bi ovo da dobro gori
Bas se pitam otkud oni dole

Ja bih baš rekao da nije bilo namjerno.Više je to nekako nespretno ispalo.slobodnjak je napisao/la:Po mojoj slobodnoj procjeni ovaj start će biti najvjerovatnije kažnjen suspenzijom od 2 utakmice.To mi je nakako najrealnije ,ako imamo u vidu onaj Šimunićev start u Beogradu,to je tu negdje,s tim što se može desiti da se ovaj start okarakteriše kao namjerno udaranje bez lopte ,što Šimunićev po ocjeni komisije nije bio,pa da Mandjo prodje čak i gore.Ali ipak mislim da je realnost dvije utakmice.
Jel zna tko kada bi se trebalo odlučivati o tim kaznama?
Evo zašto u Srbiji i Hrvatskoj navijaju za Bosnu i Hercegovinu
http:// zmajevibih7 . blog spot .co. at/2013/11/evo-zasto-u-srbiji-i-hrvatskoj-navijaju.html#.Uozj0MTD-W4
http:// zmajevibih7 . blog spot .co. at/2013/11/evo-zasto-u-srbiji-i-hrvatskoj-navijaju.html#.Uozj0MTD-W4
Pobjeda je bolja od orgazma!
Samo u Hrvatskoj ima toliko dvolicnosti medija, politicara i cega vec sve ne. Policija je ustvrdila da Simunicevo skandiranje nije kazneno djelo te tako razocarala veliki broj ljudi koji su odmah popljuvali po covjeku, a da nisu ni razmotrili cijelu situaciju.
FIFA-ina istraga je u tijeku...
FIFA-ina istraga je u tijeku...
RIP CITY!
Ma Šimunić je dobar igrač al je budala velika,pored toga što neće biti Mandžukića 1-2 utakmice ni on neće igrati gotovo sam siguran.Jer FIFA trenira strogoću na pojedinim reprezentacijama,a drugi mogu raditi šta hoće,sjetite se kazne za Salihovića nakon utakmice baraža protiv Portugala.Tako da očekujem žestoku kaznu od strane FIFE,al' bez obzira na sve volio bih da Mandžukića ne kazne više od 1 utakmice jer nije to zaslužio,a i šteta je da takav igrač gleda SP sa tribina(ne daj bože).Nadam se da ćemo skupa u drugi krug ili bar jedna reprezentacija da imam razlog gledati utakmice,s tim da naravno priželjkujem BiH.Sretno nam svima u Brazilu i ponekad pročitajte na kojem ste forumu i pišite o temi a ne o glupostima.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ako i dobije kaznu,u što sumnjam,ne vjerujem da će biti više od 1 utakmice.Za Šimunića govorim.U trenutku kad se to dogodilo na terenu nije bilo niti sudaca niti delegata vjerojatno.Pitanje je hoće li dobro poznati domaći cinkeri djelovat,a s obzirom da nikom nije u interesu da ga nemamo na SP-u...
Bio kažnjen ili ne ja za SP očekujem Lovrena uz Čorluku na stoperu.Trenutno je u odličnoj formi i vjerujem da će do 6.mjeseca i još više napredovati dok će Šimunić biti još stariji i još sporiji i ne znam koliko je pametno protiv najboljih svjetskih reprezentacija igrat sa tako sporim stoperima (uz Šimunića i Čorluka djeluje sporiji nego što je).Mislim da takvu kombinaciju nema niti jedna od 15-ak najboljih reprezentacija svijeta.
Ima još do ždrijeba,al eto da kažem kakvu bi grupu volio tj.ne bi volio:
Iz drugog su mi najnepoželjniji Japan,Meksiko i USA,tim redom.
A iz trećeg izbjeći redom Francusku,Čile,Obalu Bjelokosti i Ganu.
Kad ovako gledam,nema tu neke slabe ekipe,trebalo bi vrhunsko prvenstvo biti.
Žao mi jedino što ne možemo s BiH u skupinu.Što se tiče toga što očekujem...bez obzira tko nam bude u skupini očekujem prolaz jasno,ali to je minimum
Bio kažnjen ili ne ja za SP očekujem Lovrena uz Čorluku na stoperu.Trenutno je u odličnoj formi i vjerujem da će do 6.mjeseca i još više napredovati dok će Šimunić biti još stariji i još sporiji i ne znam koliko je pametno protiv najboljih svjetskih reprezentacija igrat sa tako sporim stoperima (uz Šimunića i Čorluka djeluje sporiji nego što je).Mislim da takvu kombinaciju nema niti jedna od 15-ak najboljih reprezentacija svijeta.
Ima još do ždrijeba,al eto da kažem kakvu bi grupu volio tj.ne bi volio:
Iz prvog bi najradije Belgijce.Pa Nijemce ili Švicarce.Pot 1: Brazil, Spain, Germany, Argentina, Colombia, Belgium, Uruguay, Switzerland
Pot 2: Japan, Australia, Iran, Korea Republic, Costa Rica, USA, Honduras, Mexico
Pot 3: Nigeria, Côte d'Ivoire, Cameroon, Ghana, Algeria, Chile, Ecuador, France
Pot 4: Netherlands, Italy, Russia, Bosnia-Herzegovina, England, Portugal, Greece, Croatia
Iz drugog su mi najnepoželjniji Japan,Meksiko i USA,tim redom.
A iz trećeg izbjeći redom Francusku,Čile,Obalu Bjelokosti i Ganu.
Kad ovako gledam,nema tu neke slabe ekipe,trebalo bi vrhunsko prvenstvo biti.
Žao mi jedino što ne možemo s BiH u skupinu.Što se tiče toga što očekujem...bez obzira tko nam bude u skupini očekujem prolaz jasno,ali to je minimum

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 20 nov 2013, 19:56, ukupno mijenjano 2 puta.
http://****/druga-strana-sporta ... ne-branim/" onclick="window.open(this.href);return false;
ĆIRO O ŠIMUNIĆU
“Nema on pojma šta je NDH, braća su mi umrli kao ustaše, pa ih ne branim”
Piše: G. S.
Ustaške pokliče Joa Šimunića jučer u Maksimiru ne treba opravdavati, ali treba znati da je taj hrvatski reprezentativac došao iz Australije, iz kruga političke emigracije, te da jednostavno ne zna što oni predstavljaju, smatra legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević.
Kako je Blažević rekao, taj jučerašnji događaj treba staviti u kontekst skandiranja na tribinama, odakle su se isti pokliči čuli tokom čitave utakmicu.
- Ja to ne opravdavam, pogotovo ako pokliči aludiraju na ono zlo što se događalo u ustaškom režimu. Moja dvojica braće, Anto i Joso, umrli su kao ustaše, obojica sa 17 godina, 1942. i 1944. godine, ali ja ih ne opravdavam, kao što ih ni moj otac nije opravdavao. Sve što je protiv čovječanstva i civiliziranog ponašanja nitko normalan ne može opravdavati – kazao je Blažević.
Na pitanje što bi on, da je sada selektor, učinio s tim u vezi, Blažević je odgovorio kako nije siguran što bi bilo primjereno, jer je velika nesreća hrvatskog življa da ne može pronaći zajednički jezik oko niti jedne stvari i shvatiti kako ne možemo dobro egzistirati bez razumijevanja i solidarnosti.
- Što Šimunić zna što je NDH, ko su bili Ante Pavelić, Artuković, Luburić i drugi i što su radili? Ne zna ništa. On i mladi izvikivanjem ‘za dom spremni’ samo izazivaju. Nogomet je uvijek bio država u malom, manifestacija politike. To je neizbježno. Joe Šimunić je došao iz Australije, iz kruga političke emigracije. Možda bi trebalo to samo zanemariti. Totalno zanemariti. Kažu, kaznit će ga UEFA, ma što UEFA zna što je ‘za dom spremni’? – zaključio je Blažević.
ĆIRO O ŠIMUNIĆU
“Nema on pojma šta je NDH, braća su mi umrli kao ustaše, pa ih ne branim”
Piše: G. S.
Ustaške pokliče Joa Šimunića jučer u Maksimiru ne treba opravdavati, ali treba znati da je taj hrvatski reprezentativac došao iz Australije, iz kruga političke emigracije, te da jednostavno ne zna što oni predstavljaju, smatra legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević.
Kako je Blažević rekao, taj jučerašnji događaj treba staviti u kontekst skandiranja na tribinama, odakle su se isti pokliči čuli tokom čitave utakmicu.
- Ja to ne opravdavam, pogotovo ako pokliči aludiraju na ono zlo što se događalo u ustaškom režimu. Moja dvojica braće, Anto i Joso, umrli su kao ustaše, obojica sa 17 godina, 1942. i 1944. godine, ali ja ih ne opravdavam, kao što ih ni moj otac nije opravdavao. Sve što je protiv čovječanstva i civiliziranog ponašanja nitko normalan ne može opravdavati – kazao je Blažević.
Na pitanje što bi on, da je sada selektor, učinio s tim u vezi, Blažević je odgovorio kako nije siguran što bi bilo primjereno, jer je velika nesreća hrvatskog življa da ne može pronaći zajednički jezik oko niti jedne stvari i shvatiti kako ne možemo dobro egzistirati bez razumijevanja i solidarnosti.
- Što Šimunić zna što je NDH, ko su bili Ante Pavelić, Artuković, Luburić i drugi i što su radili? Ne zna ništa. On i mladi izvikivanjem ‘za dom spremni’ samo izazivaju. Nogomet je uvijek bio država u malom, manifestacija politike. To je neizbježno. Joe Šimunić je došao iz Australije, iz kruga političke emigracije. Možda bi trebalo to samo zanemariti. Totalno zanemariti. Kažu, kaznit će ga UEFA, ma što UEFA zna što je ‘za dom spremni’? – zaključio je Blažević.
Moglo bi ovo sa Simunicem opasno da bude znate kako Fifa/Uefa znaju da "caste" sa kaznama.
Samo me strah da plasman ne dođe u pitanje.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma nek ga kazne sa 6 utakmica,tako ce propustit kompletno prvenstvo,ovakvi i ne zasluzuju igrati,običan primitivac,ljigavac i parazit.Elegant je napisao/la:Moglo bi ovo sa Simunicem opasno da bude znate kako Fifa/Uefa znaju da "caste" sa kaznama.
amer991 je napisao/la:ma nek ga kazne sa 6 utakmica,tako ce propustit kompletno prvenstvo,ovakvi i ne zasluzuju igrati,običan primitivac,ljigavac i parazit.Elegant je napisao/la:Moglo bi ovo sa Simunicem opasno da bude znate kako Fifa/Uefa znaju da "caste" sa kaznama.
a i fašista izgleda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.