Raonffa je napisao/la:A jest i našao klub, yebo ga Tomsk i Rusija.

Raonffa je napisao/la:A jest i našao klub, yebo ga Tomsk i Rusija.
Realno, lik ode iz solidnog španskog prvoligaša u Rusiju i to u klub koji je zakucan na zadnjem mjestu tabele ruske lige. I hajde to sve na stranu, lik ne igra skoro nikakoSarajlijica1946 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:A jest i našao klub, yebo ga Tomsk i Rusija.
Povrijedjen jeSarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sa ovom Srbendom, nema ga vec 5 tekmi. Jesu ga vec nogirali, standardni reprezentativac BiH
U 18 kola 11 nastupa u najjacoj ligi svijeta:-) Neke utakmice je propustio i radi kartona:-)babino je napisao/la:nije on iz sportinga otisao sto mu je bio ceif vec sto su ljudi nakon 2-3 odigrane tekme skontali o kakvom kvalitetu se radi i posadili ga na klupu, porucivsi da moze ici dalje:-)
Neka, neka, i dalje je kada igra za repku odigra odlicno, u skladu sa nasim standardima. Da ima cudan izbor klubova, ima, a ja se ne zalim sve dok je u odlicnoj formi i dok je kvalitetan za nas. Ne ocekujte da imamo Alvesa na beku, imamo par dobrih igraca, ostalo je sve prosjek.jasmin10 je napisao/la:Jeste on odigrao solidan broj utakmica, ali je otjeran na kraju.
Ako misliš na mene, nisam ni rekao da je sjedio na klupi. Gledao sam par njegovih utakmica, solidno je igrao ali je ipak na kraju otjeran.pinoglavi je napisao/la:Dobro dakle od toga da je predsjedio na klupi dolazimo do toga da je igrao vecinu utakmica u prvih 11.
Jesi uopste gledao neku od njegovih utakmica u Sportingu?
Ti se uhvatio ovog 2-3 utakmice...evo da budem precizniji, prvu je odigrao u februaru, uspio zadrzati mjesto startera nepuna 2 mjeseca, preselio na klupu pa poslije i na tribine..ne znam sta ti nije jasno kad je poenta jasna..dosao, igrao kratko, ljudi skontali da nema kvalitet i lijepo mu se zahvalili i porucili da moze ici sto je na kraju i uradio....a prelazak u ovaj smijesni klub u rusiji iz kojeg opet mora ici nakon nekoliko mjeseci, ne treba ni komentarisati.pinoglavi je napisao/la:U 18 kola 11 nastupa u najjacoj ligi svijeta:-) Neke utakmice je propustio i radi kartona:-)babino je napisao/la:nije on iz sportinga otisao sto mu je bio ceif vec sto su ljudi nakon 2-3 odigrane tekme skontali o kakvom kvalitetu se radi i posadili ga na klupu, porucivsi da moze ici dalje:-)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.