e ne vjerujem,on ovo sve inace pogada vcrs nista,fula polaganja u odbrani ispada ko malo djete itd
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- legenda reala
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Daj Arslu da sredi zabara. Svi cemo mu vjecno biti zahvalni.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bolja borbenost i neke dobre sekvence, ali to je nedovoljno za pobjedu.
Potreban je duzi period kvalitetne igre, pogodjena bacanja i raznovrsniji napad.
Nemamo mi previse prostora za gresku da bi ovoliko promasivali otvorene suteve, bacanja, gubili lopte i pustali da nam ljudi prodaju akcije za zicere.
Potreban je duzi period kvalitetne igre, pogodjena bacanja i raznovrsniji napad.
Nemamo mi previse prostora za gresku da bi ovoliko promasivali otvorene suteve, bacanja, gubili lopte i pustali da nam ljudi prodaju akcije za zicere.
Fontecchio, jebbo li te kulturni atase Italije
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Dobra stvar je sto ako stane fontekija ovi su yebani.
Nas yebu iste stvari ko i posljednih x godina nebitno o kojoj generaciji se radi. Kad god se lomi rezultat mi srljamo i radimo neke nerezonske gluposti. Gegic je dva napada za vodstvo syebo, nurkic kanali povratni pas ili fula dva zicera da bi nam fontekio uvalio trojku u kontri itd.
Svidja mi se sto igramo sporije, na snagu, jer jedino tako mozemo da im pariramo.
Nas yebu iste stvari ko i posljednih x godina nebitno o kojoj generaciji se radi. Kad god se lomi rezultat mi srljamo i radimo neke nerezonske gluposti. Gegic je dva napada za vodstvo syebo, nurkic kanali povratni pas ili fula dva zicera da bi nam fontekio uvalio trojku u kontri itd.
Svidja mi se sto igramo sporije, na snagu, jer jedino tako mozemo da im pariramo.
naprijed rejal
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ide famozna treca cetvrtina.. Samo da dobro otvorimo.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Basketas Lazic ponovo nista,jos i pozadi ispada
Nije lose, u igri smo. Samo da ne padnemo u 3. cetvrtini, nastaviti jako u odbrani a valjda nas i u napadu bolje krene
Sto je najjace ako prodjemo izbjecemo i Francuze i Slovence u osmini..
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- VensanKasel
- Kontakt:
Odličnoooooo , bravo momci !!!!
Fontekija će stati , fulamo bacanja , zicere , bezveze lopte gubimo i sudije nas kolju , ali samo 4 razlike .
U drugom idemo jako , ući će trojke , ali moramo se koncentrisati maksimalno .
Dragi Kenan sine , da nisi sa kakvom trandžom skinuo mrak sa očiju tamo , pa šta je sa tobom ... Sviju mi izgleda kao Burek u svemiru .
Fontekija će stati , fulamo bacanja , zicere , bezveze lopte gubimo i sudije nas kolju , ali samo 4 razlike .
U drugom idemo jako , ući će trojke , ali moramo se koncentrisati maksimalno .
Dragi Kenan sine , da nisi sa kakvom trandžom skinuo mrak sa očiju tamo , pa šta je sa tobom ... Sviju mi izgleda kao Burek u svemiru .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Najjaca ova reklama sa kladionicom. Ne znam za vas, al ja svaki put cujem "Zmajevi! HAMAS!"
Problem je sto nece stati. Ide on na 35+ veceras. Ovo su one utakmice kad ti sve zivo ulazi.Sveti je napisao/la: ↑31 avg 2025, 21:29Dobra stvar je sto ako stane fontekija ovi su yebani.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E sad kljucna treca cetvrtina.Samo da je ostati do nekih 5 ili 6 poena pa u zadnjoj sta bude i pokusati iznenaditi.Gruzija je izdrzala prvo protiv Italije i onda su se raspali.Valjda mi sta uspijemo uraditi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- BosniaBoston
- Kontakt:
I ja ocami

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pisali su meni strucnjaci prije EB kako mi imamo dovoljno centara
Da nam Garza i ne treba.
Nemas jednog da valja. Nurkic za repku je uvijek igrač manje. Sve hoce nesto na snagu al slabo. Kad vodi loptu nikako nedjeluje kao ozbiljan košarkaš
I ako ga ne stane, duplaj ga i zivi s timSveti je napisao/la: ↑31 avg 2025, 21:29Dobra stvar je sto ako stane fontekija ovi su yebani.
Nurkic najefikasniji nas igrac na turniru
Najveci problem su sutevi
I to sto Gegic i Kamenjas nisu jos na utakmici
Nadam se da ce se dozvati za drugo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sta je sa Halilovicem, moze li on malo pomoci
Koliko god Nurkić forsirao ovog Kamenjaša je patnja gledati u ova dva dana ne znam šta je sa likom.
Bacanja podhitno popraviti to nas je koštalo egala za poluvrijeme, odbrana je dobra, relativno, bitno je da ostali Italijani ostanu zaustavljeni pogotovo na šutu za tri Melli, Ricci, Niang i Spissu, Fontecchia treba istrpiti umoriti će se valjda ako ništa
Bacanja podhitno popraviti to nas je koštalo egala za poluvrijeme, odbrana je dobra, relativno, bitno je da ostali Italijani ostanu zaustavljeni pogotovo na šutu za tri Melli, Ricci, Niang i Spissu, Fontecchia treba istrpiti umoriti će se valjda ako ništa
Zadnja izmjena: mirsad993, dana/u 31 avg 2025, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.