RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Na ovom zadnjem treningu Mulaosmanović govori da su i dalje van pogona Radovac, Ovčina, Halilović, Blagojević i ostali a u kadru se vidi da aktivno treniraju Haris i Emir. Nadam se da će dobiti koji minut.
Barow se raspade od treninga imal ikakve nade za njega
Izgleda da će u kombinaciji za meč sa Širokim biti Ovčina, Džanković i Halilović.
Ja očekujem sastav:
.....................Bogdanović............
....Zeljković.......Ikić.........Kvakić....
Ćosić.......Pršeš.....Hasanović.......Pavić
..........................Anđušić..........
........Džanković...........Haskić......
Ja očekujem sastav:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Nema šanse da će Džanković počet .. nije odavno igr'o. Očekujem isti sastav samo sa Sijamijom, mada ja bi volio da Puce dobije priliku umjesto Pršeša, a Pantelić sa Haskićem u napadu.mozak je napisao/la: ↑27 avg 2022, 13:49Izgleda da će u kombinaciji za meč sa Širokim biti Ovčina, Džanković i Halilović.
Ja očekujem sastav:
+1Chuske je napisao/la: ↑27 avg 2022, 14:01Nema šanse da će Džanković počet .. nije odavno igr'o. Očekujem isti sastav samo sa Sijamijom, mada ja bi volio da Puce dobije priliku umjesto Pršeša, a Pantelić sa Haskićem u napadu.mozak je napisao/la: ↑27 avg 2022, 13:49Izgleda da će u kombinaciji za meč sa Širokim biti Ovčina, Džanković i Halilović.
Ja očekujem sastav:
-
- Kontakt:
Kazu da bi Barow konkurisao za prvu postavu da moze igrati, problem je nastao oko vize (istekla dok je bio u zatvoru) i sada se treba tonu stvari zavrsiti da bi ga registrovali. Klub je uradio sve sto je trebalo oko te papirologije, sada se cekaju ostali da to zavrsi, nadamo se uskoro.JimmyPage je napisao/la: ↑27 avg 2022, 12:30Na ovom zadnjem treningu Mulaosmanović govori da su i dalje van pogona Radovac, Ovčina, Halilović, Blagojević i ostali a u kadru se vidi da aktivno treniraju Haris i Emir. Nadam se da će dobiti koji minut.
-
- Kontakt:
Sijamija je povrijeđen... Jučer se povrijedio
-
- Kontakt:
Bogdanović
Ćosić Zvonić Ikić Kvakić Pavić
Hasanović Pršeš Dzanković
Haskić Pantelić
Hajde Rođeniiiii
Ćosić Zvonić Ikić Kvakić Pavić
Hasanović Pršeš Dzanković
Haskić Pantelić
Hajde Rođeniiiii
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
.................Bogdanović........
.........Zvonić.....Ikić.....Kvakić
Ćosić....Pršeš....Hasanović....Pavić
..Džanković......Haskić.....Pantelić
Sretno Rođeni!
.........Zvonić.....Ikić.....Kvakić
Ćosić....Pršeš....Hasanović....Pavić
..Džanković......Haskić.....Pantelić
Sretno Rođeni!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koji je qrac vise ovome Haskicu
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sam kao duh, lopta ga pogađa u trepavicu. Bar se od njega očekuje da rješava te situacije, za Zajmovića znamo da ne zna.
Bod kao bod nije loš ali negdje moramo početi da pobjeđujemo.
Bod kao bod nije loš ali negdje moramo početi da pobjeđujemo.
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 27 avg 2022, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Idu u pm Zaimoviću. Bože, koja krampa od igrača.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
pročepiće
-
- Kontakt:
Igraci staticni, niko da se pokaze i trazi loptu kad je osvojimo.
Stojimo nepovezano skroz na terenu, svaki igrac u svom nekom filmu.
Sredinu nemamo jer je 5 igraca kod bogdanovica i 5 igraca 50m gore na protivnickoj polovini. Uzasno ovo izgleda.
Kvakic,Haskic,Cosic,Vehabovic, Zaimovic katastrofa!
Stojimo nepovezano skroz na terenu, svaki igrac u svom nekom filmu.
Sredinu nemamo jer je 5 igraca kod bogdanovica i 5 igraca 50m gore na protivnickoj polovini. Uzasno ovo izgleda.
Kvakic,Haskic,Cosic,Vehabovic, Zaimovic katastrofa!
-
- Kontakt:
Je li iko pratio rad Gorana Sablica? Djeluje mi kao dobar trener, imao je peh u Sarajevu ali vidimo i Fedju gore tako da to bas i nije realno mjerilo.
Sacekati jos par kola dok nam se vrate svi igraci i ako ne bude nikakvog pomaka u igri zahvalit se Amaru dok ovo sve nije otislo u qurac. Jedina sreca je sto se niko nije odvojio na tabeli i svak svakoga mlati.
Sto se tice zaostalih utakmica, ukoliko bi dobili Slobodu i nerijesili sa Zrinjskim, skocili bi na 4. mjesto gdje bi imali isti broj bodova kao Tuzla na 3. mjestu.
Sacekati jos par kola dok nam se vrate svi igraci i ako ne bude nikakvog pomaka u igri zahvalit se Amaru dok ovo sve nije otislo u qurac. Jedina sreca je sto se niko nije odvojio na tabeli i svak svakoga mlati.
Sto se tice zaostalih utakmica, ukoliko bi dobili Slobodu i nerijesili sa Zrinjskim, skocili bi na 4. mjesto gdje bi imali isti broj bodova kao Tuzla na 3. mjestu.
Koliko fali Radovac da makar nešto poveže, nevjerovatno.
Pršešu ODUZETI slobodne udarce, hvala.
Dena pokazao da može igrati i treba igrati, mada je (bio) kiks igrač ali sigurno izgleda pored Ikića. Žao mi je što Anđušić nije dobio makar 15 minuta.
Vehabović koliko god se trudio nema kvalitet za premijer ligu jbg mada ga volim ko brata.
Pantelić ništa, Meho je dosta pretrčao po meni prolazna ocjena isto kao i Haskić, radio je dosta na Terenu, pritiskao. Nemamo kvalitet u sredini džaba je, Omar je prosječan igrač i sa tim se treba pomiriti. Pavić se trudio, par puta loš centaršut mogao je bolje. Zajmović no comments, vjerovatno trema i panika kod one šanse, loša odluka, nema utakmica u nogama.
Sve u svemu vile su nas pronosale, po odnosu snaga i trenutnoj formi mora se biti zadovoljan jbg.
Pršešu ODUZETI slobodne udarce, hvala.
Dena pokazao da može igrati i treba igrati, mada je (bio) kiks igrač ali sigurno izgleda pored Ikića. Žao mi je što Anđušić nije dobio makar 15 minuta.
Vehabović koliko god se trudio nema kvalitet za premijer ligu jbg mada ga volim ko brata.
Pantelić ništa, Meho je dosta pretrčao po meni prolazna ocjena isto kao i Haskić, radio je dosta na Terenu, pritiskao. Nemamo kvalitet u sredini džaba je, Omar je prosječan igrač i sa tim se treba pomiriti. Pavić se trudio, par puta loš centaršut mogao je bolje. Zajmović no comments, vjerovatno trema i panika kod one šanse, loša odluka, nema utakmica u nogama.
Sve u svemu vile su nas pronosale, po odnosu snaga i trenutnoj formi mora se biti zadovoljan jbg.
Vratili smo igru kako tako.
Osim dobro postavio igru.
Kvakić veliki potencijal.
Napadači totalno van forme.
Zadovoljan sam bodom.
Osim dobro postavio igru.
Kvakić veliki potencijal.
Napadači totalno van forme.
Zadovoljan sam bodom.
-
- Kontakt:
Nema od ove sezone nista. Mi smo remi ekipa u rukama ovog lika.
Ko se razumije u fudbal, trebao bi biti svjestan da se Osimu nema šta zamjeriti, dobro postavljena igra, dobra taktika, zamjene logične, ali ne može se pa ne može. Pršeš ko **** igra a trebao bi biti motor i pokretač, on se krije, bježi od duela, skakuće, Vehabović nejač limitiran, Haskić ne može primiriti loptu odbija se od njega, Ćosić samo rastrčan i to je to ništa više nekoristan totalno. Pantelić slab, Anđušić svojim igrama nije ni zaslužio da uđe, i na kraju Feđino pojačanje zvano Zaimović šta reći. Nadam se da će se povratkom Radovca i Ovčine dići malo igra i da ćemo stati na noge, mada je i Radovac vec jednu godinu debelo van forme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.