FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
Nadamo se da ce se ovi sportsko-prijateljski odnosi odrzati jos dugo. Nadamo se da cete biti gosti i sljedece godine. Pozdrav. 

1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Bajram serif mubarek olsun svim navijacima, simpatizerima Fudbalskog kluba Buducnost Banovici.
1947!
imal tu neko aktivan iz banovića da će sutra na utakmicu ić, pa mi javljat rezultat ovdje ? 

Komsije cestitam na pobjedi danas, i zelim vam povratak u Premijer ligu 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Vidim neke nove dresove.
Zeleno-crni sa prugama, bas kao nekada
bravo za taj potez..ove godine abd borba za ulazak, sto da ne 
Zeleno-crni sa prugama, bas kao nekada

1947!
Najgotivniji i jedini pravi dresovi, ne treba izmišljati toplu vodu nego samo njegovati tradiciju. Podsjećaju na velike dane banovićkog fudbala... 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Mislim da je u izgradnji istocne tribine ucestvovao Širbegović doo, a zapadna tribina je tu vec nekih 50-tak godina tako da ti ne bih znao odgovoriti za nju.pinoglavi je napisao/la:Znatel ko vam je stadion izgradio?
A sto se tice finansiranja Rudnik najvecim dijelom jer se te godine igrala Evropska liga (UEFA CUP) u Banovicima. Sad ne znam je li bilo kakve pomoci od saveza.
1947!
-
- Kontakt:
Komšije, jel kompletni dolazite u subotu? Kakva su vaša očekivanja?
Jel vam brani Lugi? Igraju li Pema i Jare i kakvi su?
Vidimo se uskoro.

Vidimo se uskoro.

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Trebalo bi da dodjemo kompletni, nisam bas upratio ove kartone. Uglavnom niko nije povrijedjen.SiouxLukavac je napisao/la:Komšije, jel kompletni dolazite u subotu? Kakva su vaša očekivanja?
Vidimo se uskoro.![]()
![]()
Lugi je drugi golman. Ima Denis Mujkic, njega je tesko zamijeniti. Ova dvojica igraju, ne briljiraju, ali dobro je.
Mozda se dodje i organizovano na utakmicu. Nadamo se da ce sve proci kako se ono kaze u fer plej-u. Pozdrav !

1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobrodošli u Lukavac, nadam se fer i korektnoj igri i pobjedi domaćina.

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Svi se mi nadamo pobjedi svoga tima. Samo neka bude sve fer i korektno kako na terenu tako i na tribini pa neka bolji pobijedi. 

1947!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hvala bogu izgleda nece biti borba za opstanak..za sad niste daleko ni u borbi za PL..moglo bi se bogami, a ako mi dovedemo neek nove prinove p meni Azmir bi trebao poslati na posudbu neke u Banovice ili Gradinu
sretno komsije TZ i FUKARE vam zele puno srece...ako ne mozete vi onda nemam ja nista protiv da Gracanica ili Lukavac prodju prvi kroz cilj.
sretno komsije TZ i FUKARE vam zele puno srece...ako ne mozete vi onda nemam ja nista protiv da Gracanica ili Lukavac prodju prvi kroz cilj.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dobro nam dosli u sto vecem brojuLjumani_Banovici je napisao/la:IDEMO U POBJEDE NOVE !!

http://lukavac-x.ba/video/fk-radnicki-f ... t-1-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
Joj kakve greske pravite u obrani...LuKaVaC je napisao/la:http://lukavac-x.ba/video/fk-radnicki-f ... t-1-1.html
Vrijedan bod, šteta za propuštene prilike, ali mislim da je najvažnije da smo pokazali karakter i da ova ekipa ima glavu i rep. Ovako i treba igrati - za gol više, dosta je bunkera, jer zaista imamo ekipu da se nadigravamo protiv svih - što smo i pokazali u 3 izuzetno teška gostovnja - Radnički, Goražde i Metalleghe. Nakon ovoga boda još sam više optimističan i imam još više nade u ove momke. U narednom kolu idemo napuniti stadion i dati podršku momcima jer su je i zaslužili, zajedno do nove pobjede!
Što se tiče dešavanja poslije tekme, inicijatorima ono nije trebalo, da bespotrebno sebi stvaraju neprijatelja, ali pamti pa vrati - sve po zaslugama. Brzo će doći proljetni dio prvenstva.
Što se tiče dešavanja poslije tekme, inicijatorima ono nije trebalo, da bespotrebno sebi stvaraju neprijatelja, ali pamti pa vrati - sve po zaslugama. Brzo će doći proljetni dio prvenstva.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Cestitam na osvojenom bodu komsije, ma da gledajuci sazetak utakmice mogli ste i do pobjede doci, u svakom sluucaju sretno u nastavku.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Hvala komšije. Ma bitno je da je igra na jednom zadovoljavajućem nivou, pogotovo na gostovanjima, jer ipak je rijetkost da jedna ekipa stvori ovoliko izglednih prilika za gol na gostujućem terenu. Igra je ono što je bitno i što raduje, dok neefikasna završnica sa druge strane zabrinjava, već 2 utakmice zaredom uprkos tome što imamo dosta zicera zabijamo samo po 1 gol. Ali ne sumnjam da će ako se nastavi u ovakvom tempu sve doći na svoje. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.