Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la lumani » 15 avg 2012, 20:49

Rodeni je napisao/la:Imali smo srece danas trebaju svi loto igrati trebali smo zijaniti 10 razlike eto sta ti je kosarka cjelu utakmicu dominiras i onda izgubis u zadnjoj minuti Treletovic treba da 3 mjeseca provede u teretani prije nego odigra utakmicu u NBA nemogu da vjerujem kako ona djeca ga guraju i fataju lopte oko njega ima boljih Bosanaca u Americi sto igraju kosarku po parkovima nego sto nasa Repka ima ovo je stvarno tuga kakvi igraju u repki Jedino Djedovic i Teletovic sto imaju kvalitet a ovo drugo klikera nek igraju

Mali ne seri ,molim te!!Ne znas 3 recenice pravilno sastaviti,dosao si ovdje pamet solit nama koji pratimo ovu repku u dobrim i losim trenutcima...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 avg 2012, 20:50

ripper je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
ripper je napisao/la:Nece valjati ono forsiranje Teletovića i njegovi šutevi sa 10 metara, kad napada koš preko dvojice i slicno.
Jest najbolji igrac, ali uze covjek pola šuteva citave selekcije :?
Ali dobro je :!: pobjedi se ne gleda u zube, valjda ce Petrović to poboljšati i uozbiljiti.
jesi pogledao ijednu pripremnu?
Mislio sam na ispucavanje Teletovića, previše lopti je ispucao. Pa toliko ni pokojni Dražen Petrović nije uzimaoo šuteva svojevremenu. I to dosta šuteva je bilo nerezonski, preko ruke, zatim zabijanja pod koš i pokušaji iz jako teških pozicija i sl.
Veceras smo imalo i malo sreće, ali bolje da se to odmah u startu svede na normalnu mjeru.

Nisam gledao pripremne utakmice. Ovo je prva utakmica ovog tima koju sam gledao.
zato te i pitam..forsirao je isto i u pripremnim..pa da si gledao znao bi ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 15 avg 2012, 20:51

u holandiji ce biti mekan obruc :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 avg 2012, 20:53

LBJ MVP je napisao/la:Legendo,ti reče svi ispod +10 sramota :?
Za mene jeste, ali nakon ovako loše partije dosta je i +3 ;)
Ali i večeras da smo pogodili 4-5 zicera na polaganju bilo bi +10, mi smo to imali, al jbg više sile su se ispriječile.
Nisam zadovljan ni jednim segmentom igre, ali vjerujem u ovu ekipu i Aca .

Više ne želim pisati, nadam se da si ti utvrdio da Sinanović nije baš tolika letva, čovjek odigro 3-4 minute i letva i on kriv :roll: :roll: mora se jedan Mravac u svakom sportu naći jbg. da je Bavke ulazio vjerovatno bi bilo po njemu .Padobrance molim da se vrate na PDF Fudbal, košarka je malo kompleksnija od fudbala ;) i u nju ko u fudbal se ne razumije svak ;) Tako da je analiziranje bespotrebno. ;) Ništa loše samo jbg ovo su činjenice :P

Na kraju Nihad izvuče sa nekoliko dobrih poteza + jako agresivna odbran ;)
Pobjedi se ne gleda u zube, u ovakvom sistemu natjecanja je ona zlata vrijedna, ovu Latviju mi u sred Rige tučemo +10 ja garantujem životom ;) Ova utakmica nam je trebala jer su svi počeli sa euforijom od igrača pa do novinara, o navijačima da ne pričam, tako da ova opomena je jako dobra stvar ;) Ako nešto možemo izvući dobro iz ove utakmice.Mirza mora smanjiti forsiranje ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 15 avg 2012, 20:55

Ufff! Patnja! Nisam se ovoliko napatio gledajuci neku utakmicu odavno!Pobjeda je bitna, ma kakva da je, ali ne znam, nesto mi ova tekma ne ulijeva optimizam... imamo srece sto nam je grupa ba lagana, pa ne bi trebali ni razmisljat o nekom neuspjehu u kvalifikacijama...
eh sad, moguce je da su momci kratak period zajedno, da jos nema hemije medju njima... nadat se da ce bit bolje...
odbrana tanka, al skroz... nasu zonsku odbranu su nahakaretili tricom, razbijali su je mangupski... nije mi jasno zasto su latvijci imali onoliko prostora i vremena za sut... zasto se ne izlazi i na centra kada je na distanci? cesto su njihovi veliki igraci sa distance neometano podadjali... dalje, skokovi... kriza... skakali su nam u ofanzivi bolje nego Felipe Reyes, sto je nedoputsivo protiv ekipe ranga Latvije... Sinanovic? ocekivao sam dominaciju pod obrucem, ali nista... tanko... a sta reci za Mirzu? Meni je jasno da je covjek prva zvijezda i da treba da trosi najvise lopti, ali brate ako te ne ide, polako, podredi se timu... ne igras basketa u mahali...
Zack i Nihad Brko dobri, oni su nas drzali... i Kikanovic dobar...
Sreca pa nije bilo u Latviji Janisa Blumsa, koji je jedan od boljih sutera u ACB ligi i kad ga krene zna zatrpat kos protivnika...
uglavnom, hajde, pobjeda... vidjecemo Gruziju za par dana, gdje ce tekma biti druga prica... Zaza Pachulia (ako je dosao, NBA igrac), Giorgi Shermadini dobri visoki igraci, te Manuchar Markoishvili dobar suter... vjerovatno ce se manje oslanjati na vanjski sut i probati preko Zaze dominirat...
Sretno nam! ;)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 avg 2012, 20:57

ado21 je napisao/la:ako neko zna neka napise sta je sa Jozom Brkicem sto nije mogao igrati i hoce li biti spreman protiv holandije
Došo dopis iz Fibe da ima neke nastupe za Hrvatsku i da neće moći ove kvale igrati ;)
Problemi u papirologiji, tako reče Babić
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 avg 2012, 20:59

Kevin je napisao/la:
ripper je napisao/la:Nece valjati ono forsiranje Teletovića i njegovi šutevi sa 10 metara, kad napada koš preko dvojice i slicno.
Ali dobro je :!: pobjedi se ne gleda u zube, valjda ce Petrović to poboljšati i uozbiljiti.

sve dok pobjeduje one tvoje,nama je dobar!!inace se javis kada odigra lose..

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 avg 2012, 21:00

lumani je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

sve dok pobjeduje one tvoje,nama je dobar!!inace se javis kada odigra lose..
koje moje? :roll:
čovjek kaze forsira šut, ja kažem forsirao je i u pripremnim..neznam u čem je problem..tebe uostalom nitko ništa nije u ovoj konverzaciji ni pitao pa se nemoraš javljat

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 avg 2012, 21:02

ja sve mislio ti navijas za Hrvatsku?..Da ,danas je forsirao,a ako si gledao sve test utamice,mogao si utvrditi da nije uvjek forsirao!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 avg 2012, 21:04

lumani je napisao/la:ja sve mislio ti navijas za Hrvatsku?..Da ,danas je forsirao,a ako si gledao sve test utamice,mogao si utvrditi da nije uvjek forsirao!!
iskreno ne navijam za hrvatsku nista posebno, pogotovo kosarka..a vise sam pogledao utakmice bh repke nego hrvatske ako te bas zanima..samo sam čovjeku rekao da zna forsirat šut i kad ga ne ide i to mu je jedina zamjerka a inače je igračina..i to je to.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 avg 2012, 21:05

sve ,je ok...Malo sam nervozan i ja posle utakmice,...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 avg 2012, 21:09

Kevine, pusti amatere, zajedno navijajmo za BiH. ;)
Kao sto Aco rece, pobjedi se ne gleda u zube, samo mi nije jasno zasto je Sinanovic presjedio na klupi i gledao kako nam latvijci kupe lopte u napadu, kada je u prvom poluvremenu 3,4 puta odlicno reagovao u odbrani, da je on usao bilo bi sigurno vise od +10.
Inace Nihad i Zek najbolji, Mirza imao dobar period na pocetku 3/4, Kikan los, valjda uticaj temperature,
Persic i Masic ocekivano, volim takve igrace, ginu u odbrani u napadu pogode sta treba (2/3 trice Masica) i ono bitno polaganje Persica pred kraj tekme.
Ovo je dobro, da i kad Mirza nema svoj dan, kad je Kikan van tekme, da mozemo dobiti reprezentaciju kakva je Latvija.
Sve u svemu, ja zadovoljan na kraju.

P.S. Neno, kako im je promako propust sa Jozom, da dan pred tekmu saznaju da nema pravo nastupa. :(
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 avg 2012, 21:17

Legendo kad sam ja to Sinanovića nazvao letvom?
Ja izgleda dežurni za sve :oops:

Ja ako bi nekoga nazvao letvom to bi bio Peršić,a nisam ni njega.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 avg 2012, 21:18

sto smo ostali bez brkica? sorry ako je vec neko napisao.
hvala

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 15 avg 2012, 21:20

edinjo-bih je napisao/la:sto smo ostali bez brkica? sorry ako je vec neko napisao.
hvala
igrao za U-20 i U-18 Hrvatsku pa moramo dobiti neki potpis od Hrvatkog KS da bi imao pravo nastupa za nas

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 avg 2012, 21:27

pa to se znalo, kako tek sad da skontaju i hoceli HKS dati to i kad?

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 15 avg 2012, 21:32

edinjo-bih je napisao/la:pa to se znalo, kako tek sad da skontaju i hoceli HKS dati to i kad?
Moraju dati ali samo ne znam koliko traje proces oko ovoga

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 avg 2012, 21:35

dobro smo prosli na kraju :D mora ovo puno bolje u nastavku kvalifikacija...
You are someone else I am still right here

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 15 avg 2012, 21:40

Kevin je napisao/la:
lumani je napisao/la:ja sve mislio ti navijas za Hrvatsku?..Da ,danas je forsirao,a ako si gledao sve test utamice,mogao si utvrditi da nije uvjek forsirao!!
iskreno ne navijam za hrvatsku nista posebno, pogotovo kosarka..a vise sam pogledao utakmice bh repke nego hrvatske ako te bas zanima..samo sam čovjeku rekao da zna forsirat šut i kad ga ne ide i to mu je jedina zamjerka a inače je igračina..i to je to.
i 100% si u pravu za Teletovica, forsira previse, kad ne ide ne ide, sta ima ici na silu kad tu postoji jos igraca koji znaju zabiti.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.