Ma i ja sam po net klubovima kad se tek otvorio, ali poce opet, neka nostalgijascorpy je napisao/la:Zar se to jos uvijek igra.
Ogame igro davnih 2006-2008
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma i ja sam po net klubovima kad se tek otvorio, ali poce opet, neka nostalgijascorpy je napisao/la:Zar se to jos uvijek igra.
Ogame igro davnih 2006-2008
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Aferim momcino, lijepo si to skockaoMarsal je napisao/la:
Ovo dvoje se kupilo![]()
Sad se čeka još da mi stigne matična da može ovo podržat, naručeno je i 8gb rama i napojna.![]()
Kad se sve ovo sastavi za jedno mjesec dana to je to, neće me više ni mater vidjet.
Stvarno, jer jedan drug me je kritizirao, kao mogao si i bolje za te pare ali hajd.miki_92 je napisao/la: Aferim momcino, lijepo si to skockao![]()
samo kad budes imao viska kesa kupi neki aftermarket kuler za proc. jer AMD-ov stock je uzasan
pa ovo su uobicajene komponente za budzet gaming racunar i to jako dobar s kojim ces igrati svaki noviji naslov bez problemaMarsal je napisao/la:Stvarno, jer jedan drug me je kritizirao, kao mogao si i bolje za te pare ali hajd.miki_92 je napisao/la: Aferim momcino, lijepo si to skockao![]()
samo kad budes imao viska kesa kupi neki aftermarket kuler za proc. jer AMD-ov stock je uzasan
Istrošio sam se sad na ovih 5 stvarčica, čim mi prve pare dođu planiram i kuler pa da imam fin računar pravo
bice sasvim OK i s ovim, ustedio je na proc. i dobio odlicnu graficku a da nije previse izgubioBluesForever je napisao/la:Ova grafička i procesor su zajedno negdje oko 460 do 480 km, samo je trebao uzeti osmo jezgreni procesor koji je skuplji od ovog šesto jezgrenog nekih 130km.
Kod mene prijatelj uzeo na Pik-u R9 270 DirectCu II za 280kmBluesForever je napisao/la:Ova grafička i procesor su zajedno negdje oko 460 do 480 km, samo je trebao uzeti osmo jezgreni procesor koji je skuplji od ovog šesto jezgrenog nekih 130km.
Pa imaš biše ti koliko je svaki prodavac siguran, na osnovu njegovih prijašnjih prodaja. Ja sam jednum knjigu naručivao sa Pika ( i to prije mjesec-dva) i sve uredno došlo.BluesForever je napisao/la:Baš me zanima je li sigurno kupovati sa pika?
Drug ja sam uzeo sa pik-a grafičku HD 6850 Asus DirectCu II sve super radi korištena veoma malo.BluesForever je napisao/la:Baš me zanima je li sigurno kupovati sa pika?
Grafička, procesor i ova matična sve troje 430 maraka.miki_92 je napisao/la:
koliko si platio ako nije tajna, da vidimo jel prica u prazno drug
reci ti njemu da se razumije u racunare kao Mara u kriv qracMarsal je napisao/la:Grafička, procesor i ova matična sve troje 430 maraka.miki_92 je napisao/la:
koliko si platio ako nije tajna, da vidimo jel prica u prazno drug
Samo matična još nije stigla.
Ja sam kod onog Mickey kupio na pik-u racunar 1200 km bio isto tako sumnjicav..BluesForever je napisao/la:Baš me zanima je li sigurno kupovati sa pika?