Morata je već u prvoj ekipi.Consigliere je napisao/la:Ja misilm da nece niko.
U prvu ekipu ce Nacho, Jese i Morata.
Otici ce Coentrao.
Taj Nacho je rupa a la Ramos i Pepe. Uklopio bi se odlično u zadnju liniju Madrida.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Morata je već u prvoj ekipi.Consigliere je napisao/la:Ja misilm da nece niko.
Otici ce Coentrao.
Ponovo si zaboravio popit' tabletu jutros, jel da?RealMoudrid je napisao/la:Morata je već u prvoj ekipi.Consigliere je napisao/la:Ja misilm da nece niko.
Otici ce Coentrao.
Taj Nacho je rupa a la Ramos i Pepe. Uklopio bi se odlično u zadnju liniju Madrida.
Imperator je samo jedan...geoxx je napisao/la:[youtube][/youtube]
Imperator![]()
Inace sutra prvi trening pred novu sezonu
I Chuck Norris.Raul_64 je napisao/la:Bale dolazi.RickBlaine je napisao/la:Nema vise pojacanja.
Ne znam za njega.mandraX je napisao/la:I Chuck Norris.Raul_64 je napisao/la:Bale dolazi.RickBlaine je napisao/la:Nema vise pojacanja.
adriano_leite je napisao/la:Imperator je samo jedan...geoxx je napisao/la:[youtube][/youtube]
Imperator![]()
Inace sutra prvi trening pred novu sezonu
[youtube][/youtube]
Nakon dolaska Illaramendi-a ne vjerujem da će se Khedira naigrati. Iskreno ne znam tačno kako će to izgledati bez Khedira jer ni Xabi, a ni Illaramendi nisu klasični destruktivci. Mislim da je Khedira sada zapostavljen, jer Modrić je na klupi, a novopridošlica iz Sociedad-a je Izgleda Carlo-va Želja, uz to da će vjerovatno Xabi Alonso biti standardan Khedira je na izlaznim vratima.batigol777 je napisao/la:Stvarno ovdje ima navijača koji apsolutno ili neznaju ništa o fudbali ili nikad nisu gledali Real. Kaže lik niko da pošalje ponudu za Khediri Ozila I Higuaina hajd ovaj zadnji ao Bog da ode gdje god mi odma se pojačali.A ozil Khedira momci igraju srcem razvaljulju.Pa njih Perez nebi dao ni za Milijardu Eura pogotov Ozila.
Daj nam Ibru gol mashinu Benzema da pripomogne i to je to. Bale ako dođe a mislim da hoće dobro došao Realu treba Gol Mashina ko što je bio Raul i tada se osvajalo sve ,sada ništa sa ovim Higom
Mislim da to i nije baš dobra ideja, jer Ibrahimović u svakoj ekipi u kojoj je imao uspjeh je glavna karika. Želi da bude glavna figura u igri i ima apsolutnu slobodu. Međutim Ronaldo je član Real Madrida, te njegova igra je bez nekih taktčkih ograničenja. Glavna karika Reala i ima najveću slobodu u pomenutom klubu, tako da Ibrahimović bi najvjerovatnije prošao kao u Barceloni.batigol777 je napisao/la:Ma samo higuaina neka maknu tip ima 12 pari lijevih nogu. Većinu golova koje je dao je bilo da je nabije pa šta bude. Ja bi volio Ibrahimovića on gdje god je igrao taj klub osvaja titule.
Kao sto je Pep Guardiola rekao u svojoj knjizi, politika uprave Barcelone je da Messi obori sto vise rekorda, zabije sto vise golova, osvoji sto vise nagrada, priznanja, trofeja i sl. Kad je došao, Ibra je stavljen u špicu pa se Messi žalio da stavi njega u špicu a Ibru na krilo, nigdje veze. Zato se Ibrahimović posvađao sa Pepom i ostalim jer većina akcija ide na Messija, a Ibra je klasična špica on je tad došao u Barcelonu da zabija golove (sto i jest zadaca napadaca) a ne da gleda Messija kako on zabija i to.RMA je napisao/la:Mislim da to i nije baš dobra ideja, jer Ibrahimović u svakoj ekipi u kojoj je imao uspjeh je glavna karika. Želi da bude glavna figura u igri i ima apsolutnu slobodu. Međutim Ronaldo je član Real Madrida, te njegova igra je bez nekih taktčkih ograničenja. Glavna karika Reala i ima najveću slobodu u pomenutom klubu, tako da Ibrahimović bi najvjerovatnije prošao kao u Barceloni.batigol777 je napisao/la:Ma samo higuaina neka maknu tip ima 12 pari lijevih nogu. Većinu golova koje je dao je bilo da je nabije pa šta bude. Ja bi volio Ibrahimovića on gdje god je igrao taj klub osvaja titule.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.