FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TeaM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TeaM87 » 25 nov 2010, 14:40

Kako li je Bekricu sad..ratuje se kod njega :o
FKŽ !

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 14:44

http://www.goal.com/en/poll/4687/which- ... ek/results

da vas obradujem ako niste vidjeli :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 25 nov 2010, 14:47

Prošle sam godine rekao glasaj za Škoru budi papak, ove godine ću reći glasaj za Bekrića budi papak. Svaka čast momku , donio nam je titulu zajedno sa drugim igračima ali nije najbolji bh igrač. Ja mislim da treba biti objektivan i glasati za najboljeg tj. Džeku.
FEDERER= KLOC

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 25 nov 2010, 15:00

Iker C je napisao/la:Prošle sam godine rekao glasaj za Škoru budi papak, ove godine ću reći glasaj za Bekrića budi papak. Svaka čast momku , donio nam je titulu zajedno sa drugim igračima ali nije najbolji bh igrač. Ja mislim da treba biti objektivan i glasati za najboljeg tj. Džeku.
Najgore je što se neki opozivaju na glasanje za Bekrića,jer time ćeš biti kao veliki Željovac,a Džeko je ustvari Željino dijete,za razliku od Bekrića....
ali nema para,sve se rastalilo....

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 25 nov 2010, 15:22

Tarantino je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Prošle sam godine rekao glasaj za Škoru budi papak, ove godine ću reći glasaj za Bekrića budi papak. Svaka čast momku , donio nam je titulu zajedno sa drugim igračima ali nije najbolji bh igrač. Ja mislim da treba biti objektivan i glasati za najboljeg tj. Džeku.
Najgore je što se neki opozivaju na glasanje za Bekrića,jer time ćeš biti kao veliki Željovac,a Džeko je ustvari Željino dijete,za razliku od Bekrića....
meni je vala isfurao dzeko. previse ga ljudi dizu.
bekric je bio onaj koji je pomogao zelji da budu sampioni i potom je meni najbolji igrac bh.
Bekric treba podrske nase. Kad ode negdje u bolji klub od dzeke abgda reci cete bolji je bekric od dzeke
:D

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 nov 2010, 15:30

pile87 je napisao/la:prva lasta skoro pa sigurno koja odlazi sa grbavice je Kerla ima par ponuda iz stranih liga ugovor istekao nije ga produzio, ne ide na probu nego na potpis ugovora tako da se nema sta iskomplikovati pa da se moze vratiti uglavnom nek mu je sretno gdje god...
mh to se ocekivalo,zacudio sam se sto je igro uopste,ako ima neko upucen oko gradnje stadiona hoceli bit sta,nek napise ili pp ako nije frka
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 25 nov 2010, 15:31

oni koji su se smijali zelji zbog 0-5 protiv hapoela sada bleje ko idioti... :roll:

znaci pobjediti benficu 3-0 na istom stadionu gdje je zeljo izgubio sa dva gola vise, nazivaju sramotom... :shock: :o
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 25 nov 2010, 15:35

pile87 je napisao/la:prva lasta skoro pa sigurno koja odlazi sa grbavice je Kerla ima par ponuda iz stranih liga ugovor istekao nije ga produzio, ne ide na probu nego na potpis ugovora tako da se nema sta iskomplikovati pa da se moze vratiti uglavnom nek mu je sretno gdje god...
znaci vec mu je istekao ugovor i otici ce za 0, citaj 'nula' KM?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 25 nov 2010, 15:38

zlaya_tm87 je napisao/la:
znaci vec mu je istekao ugovor i otici ce za 0, citaj 'nula' KM?
Ma nece za 0 km, ali s obzirom na njegov kvalitet a i bezobrazluk sa njegove strane ti i jeste jedna velika NULA! A Zeljo ce dobiti nekih 65 000 eura.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 nov 2010, 15:39

tm84 je napisao/la:oni koji su se smijali zelji zbog 0-5 protiv hapoela sada bleje ko idioti... :roll:

znaci pobjediti benficu 3-0 na istom stadionu gdje je zeljo izgubio sa dva gola vise, nazivaju sramotom... :shock: :o
jest samo sto je benfica za 24 minute primila jedan gol a vi 5 komada :o

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 25 nov 2010, 15:41

mrzim_ulizice je napisao/la:
tm84 je napisao/la:oni koji su se smijali zelji zbog 0-5 protiv hapoela sada bleje ko idioti... :roll:

I samo sto je Benfika 20 puta bogatija od ZELJE! E pa sad skontaj da zeljo ima tih 5 % od cjelokupnog bogatstva Bekfike gdje bi nam kraj bio.

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 25 nov 2010, 15:42

Ni brige, ni pameti! ;)
TM87

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 25 nov 2010, 15:45

tm-ovac iz mase je napisao/la:

Ni brige, ni pameti! ;)
Ma DEBIL! Pa samo jedan igrac Benfice vrijedi kao cijeli ZELJEZNICAR, i oni su opet ispusili foru 3-0 a da su usle i one ostale sanse mogli su gore proci nego mi, a na Kosevu je Hapoelu Go visio u zraku i imali su astronomsku srecu i opet su sa tom srecom iz offside-a pobjedili Zelju koji je za pola sata primio 5 golova. I opet da kazem da je od 11 igraca ZELJE samo mozda Beslija imao iskustvo na evropskoj sceni. I bolje je tebi ulizico da se pozabavis svojim celikom jer se i vi raspadate kao i Sarajevo a ZELJO vas nece cupati svake godine da ne ispadnete u drugu ligu jer nemoj zaboraviti prosle godine Laktase i zadnje kolo na Grbavici ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 nov 2010, 15:48

Pirke_TM87 je napisao/la: Ma nece za 0 km, ali s obzirom na njegov kvalitet a i bezobrazluk sa njegove strane ti i jeste jedna velika NULA! A Zeljo ce dobiti nekih 65 000 eura.
Otici ce za 0 KM jer mu je istekao ugovor, sve i jedan klub ce ostati bez par pojedinaca pa tako i mi bez Kerle i ma koliko neki mislili da je to lose e pa nije mi cemo ostati samo bez Kerle a mnogi drugi bez vise igraca ( Celik, Sarajevo, Velez pa i Sloboda, nije izuzetak ni borac jedini ko ce se rijesiti bespotrebnih igraca je Siroki i po pravilu dovesti jednog dobrog...
Protiv nekih stvari se ne mozes boriti jednostavno, po meni je bitnije sta cemo dovesti u ovom prelaznom roku...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 25 nov 2010, 15:52

pile87 je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la: Ma nece za 0 km, ali s obzirom na njegov kvalitet a i bezobrazluk sa njegove strane ti i jeste jedna velika NULA! A Zeljo ce dobiti nekih 65 000 eura.
Otici ce za 0 KM jer mu je istekao ugovor, sve i jedan klub ce ostati bez par pojedinaca pa tako i mi bez Kerle i ma koliko neki mislili da je to lose e pa nije mi cemo ostati samo bez Kerle a mnogi drugi bez vise igraca ( Celik, Sarajevo, Velez pa i Sloboda, nije izuzetak ni borac jedini ko ce se rijesiti bespotrebnih igraca je Siroki i po pravilu dovesti jednog dobrog...
Protiv nekih stvari se ne mozes boriti jednostavno, po meni je bitnije sta cemo dovesti u ovom prelaznom roku...
E ne znam, ali koliko sam upucen i poducen ranijim iskustvom odlazaka nasih igraca uvijek smo dobijali neku sicu bez obzira sto je ugovor istekao a ocit primjer je Cocalic! Mislim da Zelju sleduje tih 65 000 eura nesto kao naknada za treniranje, ali eto mozda grijesim.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 25 nov 2010, 16:06

nick je napisao/la:
mh to se ocekivalo,zacudio sam se sto je igro uopste,ako ima neko upucen oko gradnje stadiona hoceli bit sta,nek napise ili pp ako nije frka
najnovija vijest da neki slovenci sad hoće da nam prave stadion :D
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 nov 2010, 16:09

diego_TM je napisao/la:
nick je napisao/la:
najnovija vijest da neki slovenci sad hoće da nam prave stadion :D
ma pravit ce ga onaj ko ponudi najvise para sa strane,tako sam ja cuo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 25 nov 2010, 16:14

mh to se ocekivalo,zacudio sam se sto je igro uopste,ako ima neko upucen oko gradnje stadiona hoceli bit sta,nek napise ili pp ako nije frka[/quote]

najnovija vijest da neki slovenci sad hoće da nam prave stadion :D[/quote]

ma pravit ce ga onaj ko ponudi najvise para sa strane,tako sam ja cuo...[/quote]

nek ga pravi ko hoće samo nek ga napravi ivše :)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 25 nov 2010, 16:23

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 nov 2010, 16:31

I Bekrić i Spahić su imali bolje i uspješnije sezone od Džeke.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Levin, samoFKS i 20 gostiju.