FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Prošle sam godine rekao glasaj za Škoru budi papak, ove godine ću reći glasaj za Bekrića budi papak. Svaka čast momku , donio nam je titulu zajedno sa drugim igračima ali nije najbolji bh igrač. Ja mislim da treba biti objektivan i glasati za najboljeg tj. Džeku.
FEDERER= KLOC
Najgore je što se neki opozivaju na glasanje za Bekrića,jer time ćeš biti kao veliki Željovac,a Džeko je ustvari Željino dijete,za razliku od Bekrića....Iker C je napisao/la:Prošle sam godine rekao glasaj za Škoru budi papak, ove godine ću reći glasaj za Bekrića budi papak. Svaka čast momku , donio nam je titulu zajedno sa drugim igračima ali nije najbolji bh igrač. Ja mislim da treba biti objektivan i glasati za najboljeg tj. Džeku.
ali nema para,sve se rastalilo....
meni je vala isfurao dzeko. previse ga ljudi dizu.Tarantino je napisao/la:Najgore je što se neki opozivaju na glasanje za Bekrića,jer time ćeš biti kao veliki Željovac,a Džeko je ustvari Željino dijete,za razliku od Bekrića....Iker C je napisao/la:Prošle sam godine rekao glasaj za Škoru budi papak, ove godine ću reći glasaj za Bekrića budi papak. Svaka čast momku , donio nam je titulu zajedno sa drugim igračima ali nije najbolji bh igrač. Ja mislim da treba biti objektivan i glasati za najboljeg tj. Džeku.
bekric je bio onaj koji je pomogao zelji da budu sampioni i potom je meni najbolji igrac bh.
Bekric treba podrske nase. Kad ode negdje u bolji klub od dzeke abgda reci cete bolji je bekric od dzeke

mh to se ocekivalo,zacudio sam se sto je igro uopste,ako ima neko upucen oko gradnje stadiona hoceli bit sta,nek napise ili pp ako nije frkapile87 je napisao/la:prva lasta skoro pa sigurno koja odlazi sa grbavice je Kerla ima par ponuda iz stranih liga ugovor istekao nije ga produzio, ne ide na probu nego na potpis ugovora tako da se nema sta iskomplikovati pa da se moze vratiti uglavnom nek mu je sretno gdje god...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
oni koji su se smijali zelji zbog 0-5 protiv hapoela sada bleje ko idioti...
znaci pobjediti benficu 3-0 na istom stadionu gdje je zeljo izgubio sa dva gola vise, nazivaju sramotom...

znaci pobjediti benficu 3-0 na istom stadionu gdje je zeljo izgubio sa dva gola vise, nazivaju sramotom...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
znaci vec mu je istekao ugovor i otici ce za 0, citaj 'nula' KM?pile87 je napisao/la:prva lasta skoro pa sigurno koja odlazi sa grbavice je Kerla ima par ponuda iz stranih liga ugovor istekao nije ga produzio, ne ide na probu nego na potpis ugovora tako da se nema sta iskomplikovati pa da se moze vratiti uglavnom nek mu je sretno gdje god...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
- Kontakt:
Ma nece za 0 km, ali s obzirom na njegov kvalitet a i bezobrazluk sa njegove strane ti i jeste jedna velika NULA! A Zeljo ce dobiti nekih 65 000 eura.zlaya_tm87 je napisao/la:znaci vec mu je istekao ugovor i otici ce za 0, citaj 'nula' KM?pile87 je napisao/la:prva lasta skoro pa sigurno koja odlazi sa grbavice je Kerla ima par ponuda iz stranih liga ugovor istekao nije ga produzio, ne ide na probu nego na potpis ugovora tako da se nema sta iskomplikovati pa da se moze vratiti uglavnom nek mu je sretno gdje god...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jest samo sto je benfica za 24 minute primila jedan gol a vi 5 komadatm84 je napisao/la:oni koji su se smijali zelji zbog 0-5 protiv hapoela sada bleje ko idioti...![]()
znaci pobjediti benficu 3-0 na istom stadionu gdje je zeljo izgubio sa dva gola vise, nazivaju sramotom...![]()

-
- Kontakt:
I samo sto je Benfika 20 puta bogatija od ZELJE! E pa sad skontaj da zeljo ima tih 5 % od cjelokupnog bogatstva Bekfike gdje bi nam kraj bio.mrzim_ulizice je napisao/la:jest samo sto je benfica za 24 minute primila jedan gol a vi 5 komadatm84 je napisao/la:oni koji su se smijali zelji zbog 0-5 protiv hapoela sada bleje ko idioti...![]()
znaci pobjediti benficu 3-0 na istom stadionu gdje je zeljo izgubio sa dva gola vise, nazivaju sramotom...![]()
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ni brige, ni pameti!mrzim_ulizice je napisao/la:jest samo sto je benfica za 24 minute primila jedan gol a vi 5 komadatm84 je napisao/la:oni koji su se smijali zelji zbog 0-5 protiv hapoela sada bleje ko idioti...![]()

TM87
-
- Kontakt:
Ma DEBIL! Pa samo jedan igrac Benfice vrijedi kao cijeli ZELJEZNICAR, i oni su opet ispusili foru 3-0 a da su usle i one ostale sanse mogli su gore proci nego mi, a na Kosevu je Hapoelu Go visio u zraku i imali su astronomsku srecu i opet su sa tom srecom iz offside-a pobjedili Zelju koji je za pola sata primio 5 golova. I opet da kazem da je od 11 igraca ZELJE samo mozda Beslija imao iskustvo na evropskoj sceni. I bolje je tebi ulizico da se pozabavis svojim celikom jer se i vi raspadate kao i Sarajevo a ZELJO vas nece cupati svake godine da ne ispadnete u drugu ligu jer nemoj zaboraviti prosle godine Laktase i zadnje kolo na Grbavicitm-ovac iz mase je napisao/la:Ni brige, ni pameti!mrzim_ulizice je napisao/la:jest samo sto je benfica za 24 minute primila jedan gol a vi 5 komadatm84 je napisao/la:oni koji su se smijali zelji zbog 0-5 protiv hapoela sada bleje ko idioti...![]()

Otici ce za 0 KM jer mu je istekao ugovor, sve i jedan klub ce ostati bez par pojedinaca pa tako i mi bez Kerle i ma koliko neki mislili da je to lose e pa nije mi cemo ostati samo bez Kerle a mnogi drugi bez vise igraca ( Celik, Sarajevo, Velez pa i Sloboda, nije izuzetak ni borac jedini ko ce se rijesiti bespotrebnih igraca je Siroki i po pravilu dovesti jednog dobrog...Pirke_TM87 je napisao/la: Ma nece za 0 km, ali s obzirom na njegov kvalitet a i bezobrazluk sa njegove strane ti i jeste jedna velika NULA! A Zeljo ce dobiti nekih 65 000 eura.
Protiv nekih stvari se ne mozes boriti jednostavno, po meni je bitnije sta cemo dovesti u ovom prelaznom roku...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
E ne znam, ali koliko sam upucen i poducen ranijim iskustvom odlazaka nasih igraca uvijek smo dobijali neku sicu bez obzira sto je ugovor istekao a ocit primjer je Cocalic! Mislim da Zelju sleduje tih 65 000 eura nesto kao naknada za treniranje, ali eto mozda grijesim.pile87 je napisao/la:Otici ce za 0 KM jer mu je istekao ugovor, sve i jedan klub ce ostati bez par pojedinaca pa tako i mi bez Kerle i ma koliko neki mislili da je to lose e pa nije mi cemo ostati samo bez Kerle a mnogi drugi bez vise igraca ( Celik, Sarajevo, Velez pa i Sloboda, nije izuzetak ni borac jedini ko ce se rijesiti bespotrebnih igraca je Siroki i po pravilu dovesti jednog dobrog...Pirke_TM87 je napisao/la: Ma nece za 0 km, ali s obzirom na njegov kvalitet a i bezobrazluk sa njegove strane ti i jeste jedna velika NULA! A Zeljo ce dobiti nekih 65 000 eura.
Protiv nekih stvari se ne mozes boriti jednostavno, po meni je bitnije sta cemo dovesti u ovom prelaznom roku...
najnovija vijest da neki slovenci sad hoće da nam prave stadionnick je napisao/la:mh to se ocekivalo,zacudio sam se sto je igro uopste,ako ima neko upucen oko gradnje stadiona hoceli bit sta,nek napise ili pp ako nije frkapile87 je napisao/la:prva lasta skoro pa sigurno koja odlazi sa grbavice je Kerla ima par ponuda iz stranih liga ugovor istekao nije ga produzio, ne ide na probu nego na potpis ugovora tako da se nema sta iskomplikovati pa da se moze vratiti uglavnom nek mu je sretno gdje god...

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
ma pravit ce ga onaj ko ponudi najvise para sa strane,tako sam ja cuo...diego_TM je napisao/la:najnovija vijest da neki slovenci sad hoće da nam prave stadionnick je napisao/la:mh to se ocekivalo,zacudio sam se sto je igro uopste,ako ima neko upucen oko gradnje stadiona hoceli bit sta,nek napise ili pp ako nije frkapile87 je napisao/la:prva lasta skoro pa sigurno koja odlazi sa grbavice je Kerla ima par ponuda iz stranih liga ugovor istekao nije ga produzio, ne ide na probu nego na potpis ugovora tako da se nema sta iskomplikovati pa da se moze vratiti uglavnom nek mu je sretno gdje god...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
mh to se ocekivalo,zacudio sam se sto je igro uopste,ako ima neko upucen oko gradnje stadiona hoceli bit sta,nek napise ili pp ako nije frka[/quote]
najnovija vijest da neki slovenci sad hoće da nam prave stadion
[/quote]
ma pravit ce ga onaj ko ponudi najvise para sa strane,tako sam ja cuo...[/quote]
nek ga pravi ko hoće samo nek ga napravi ivše
najnovija vijest da neki slovenci sad hoće da nam prave stadion

ma pravit ce ga onaj ko ponudi najvise para sa strane,tako sam ja cuo...[/quote]
nek ga pravi ko hoće samo nek ga napravi ivše

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
I Bekrić i Spahić su imali bolje i uspješnije sezone od Džeke.Iker C je napisao/la:Prošle sam godine rekao glasaj za Škoru budi papak, ove godine ću reći glasaj za Bekrića budi papak. Svaka čast momku , donio nam je titulu zajedno sa drugim igračima ali nije najbolji bh igrač. Ja mislim da treba biti objektivan i glasati za najboljeg tj. Džeku.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Levin, samoFKS i 20 gostiju.