josipmusa je napisao/la:ANTIFA ! je napisao/la:josipmusa je napisao/la:haj bola ne sanjaj, svi su imali priliku vidjeti tribine. znas bio je prenos na tv ! vise mi je mitomanije mostarske pun kuratz. hvala bogu pa vise ne dijelim ulicu sa takvima. na RQA tribinu prije 4 godine cackalica nije mogla d a padne ! a vi koji toliko ste pravi navijaci a ne kao mi koji se time pravimo se zapitajte zasto je to tako !
nastavite d a pljujete po Denisu Zvonicu yebo vam on mater, jedini igrac koji istinski voli Velež ali vi mahalci nastavite d a pljujete i uvlacite se u supak lozadjiji koji placa 13 sati rada dnevno u svom vinogradu cijelih 20 maraka. dobar neki insan

Eto koliko poznajes RA proslost,sadasnjost i pitanje brojnosti jednostavno lupas ko maksim po diviziji.
Ja nisam RA, ali ih apsolutno podrzavam momci su pravi po tom navijackom pitanju.
Nebitno ti si ubaceni elemenat koji se predstavlja navijacem Veleza, a navijac Veleza nisi.
sta mislis na bojkot koji smo imali ? ti i takvi ste dok smo mi bojkotovali letali oko stadiona mozda za koji politicki poen. Govorim na period kad su od nas svi strahovali, kad smo zgazili sirokog u listici i izgbili 1-0, pa one kise na revansu kad je RA zapalio stadion. e tad je RA bio u drzavi bez premca, ne sto sam ja tu bio. ovo danas necu komentarisati jer nisam upucen vise u rad RA niti sam dio toga vec par godina. Dok je takvih kao ti i onih koji sa tribina psju igracima a iz licnih interesa uzdizu neke druge ljude ja na stadion necu ni doci. neka "fala". navijajte vi.
Napisao sam ti nisam RA, ali ih podrzavam 1/1 jer su momci pravi i kontaju navijacku pricu.
Dovoljno govore o tome izdanja na domacim i gostujucim utakmicama RA zadnjih sezona i 4 godine bez propustenog gostovanja, a vrlo dobro znamo u kakvoj je situaciji Velez bio proteklih godina.
Strahovali jesu,ali da smo imali navijacki mentalitet i konstantu na gostovanjima k'o sadasnja generacija nismo iskreno.
Mi smo na tribinama kupujemo clanske gradimo zajedno zdrav klub i kolektiv, a ti lupaj ko maksim po diviziji.
Takodjer brukaj se i ofiraj po forumu sa svakakvim izjavama po pitanju svega u klubu od navijaca,igraca i uprave sto dovoljno govori koliko si neupucen u citavu situaciju.
Ne stoji da imas naziv po jednom od najvecih ljudi u historiji Veleza,a ovdje palamudis i izjavljujes svakojake gluposti.